7156
  • VRSDM
    nem nyitok vitát. ennek köze a valósághoz semmi, ezáltal növelni a szimuláció szintjét (kormánnyal) felesleges!
    lfs-ben menj néhány kört és farold végig a pályát, 130°ban mint itt.
    megtapsollak.
  • bertino
    jaja, bár ő már 3 hónapja is lejárt lemez volt.
  • VRSDM
    ez esetben írígyellek, biztos te vagy Uri Utódja
  • bertino
    azért a fél társaságnak velem egyetemben biztos sikerült...
  • VRSDM
    kormánnyal nem lehet drifetelni :D
    mivel nem úgy viselkedik az autó mint a valóságban...
  • armageddon666
    mi volt ez a fordítva tesz le dolog? XD
    arról nem a játék tehet ha faszokkal játszol és roncsderbinek hiszik.
    drift meg drift, ilyen való életben is van :c sztem faja dolog főleg ha jól jön össze a dolog ^^ kormánnyal könnyebb lenne sztem mint billel :S
  • petesilver
    No. Előre bocsájtom, hogy ha valaki félreérti és sírásnak veszi, leszarom, mert nem az, ne is irkáljon hogy mert nem tudok vezetni, és savanyú a szőlő, meg hasonló dedós visszaszólások.

Szóval.
    Asszem multiból ennyi volt ilyen árkád játékból. Nem tudok driftelni, mert nem tudom megszokni, hogy keresztbe vegyek be egy kanyart, ahelyett, hogy az ideális ívvel bűvészkednék. De driftmánia van, ezért elvoltam a többiekkel, bár továbbra se értem, mi abban a dicsőség, hogy a sok pont lényege, hogy ne menj egyenesen, ha végig megszakítás nélkül mész jobb-bal keresztbe, akkor szorzó, és kész a sok pont, de bulinak buli. Elvoltam. Aztán végre jött Spa. Király. Elindultunk, és fél pályán keresztül gondolkodtam, míg nekemjöttek, kerülgettem a többieket, hogy hol a francba vagyok? Aztán leesett a tantusz, árkádbaromság: fordítva indultunk el rajta. Persze EauRouge-ben kettőnk kivételével szinte mindenki elszállt visszafelé,már aki elért odáig. DE végigbrusztoltam. Jött Jarma, na ezt szeretem. Bal szélen nyílegyenesen elindulok, picit kihúzodok majdnem a fűre is, amikor 150-es táblára jobbról valaki rálök, majd továbbcsúszva beleállok a falba. Ehhh kérem, végigbohóckodom keresztbe a 4-5 pályát, hogy aztán az egyik kedvenc pályámon elinduljak visszafelé, a másikon meg lezúzzanak az elején? Hát asszem, ennél van jobb szórakozás is. Itt jön a képbe, hogy soxor nem is a másik versenyző tehet róla, mert ebben a játékban az autó viselkedése alapból hocinesze, és ez trplarandom lesz, ha váratlan esemény lép fel. Szóval nem tudom, mire jó, ha csak nem az AI-t legyakni kis erőfeszítéssel.
  • Szabi1991
    logitech rumble pad II-m van (3 éves), 1 évig szimulátoroztam vele :DDD

Grid-ben is tökéletesen használható, de ha már van kormányom, akkor inkább azt használom :)
  • sylas
    Üdv mindenkinek
    érdeklődnék hogy gamepad-al jobb játszani vele mint billentyűzettel?
    most akarok venni gamepadot:-logitecj chillstream vagy logitech rumble pad II
    mielőtt megkérditek hogy miért nem kormányt azért mert olcsóért szart kap az ember
    kormányba a logi.momo racing - logi.g25 a franko
    nem tom vki játszik ez a 2 gamepaddal vele?ha igen milyen vagy egyáltalán jobb gamepaddal?billentűzettel nem lehet kormányozni + gáz fék is fullal lehet nem lehet adagolni
    ez a két gamepad közül vmelyikkel lehet adagolni a gázt féket?
    előre is köszönöm
  • Szabi1991
    sry, de 1xcsak basz*rt a kormányom :O

így inkább kiléptem, mert ne tudtam fordulni, csak gázt a adni :S
    (azóta már müxik)
  • Alexease
    Szerintem 40fps felett kell hogy legyen. De minnel tobb, annal jobb;)
  • petesilver
    Elvileg ahogy most a multit néztem, a beállításon múlik. HA COLLISION ON, AKKOR CSAK AZONOS VERZIÓ TUD JÁTSZANI, HA OFF, AKKOR BÁRMELYIK.
  • SeanJRRussel
    Gyertek minnél többen garantált a jó hangulat,45 kor kezdés ne késsetek.Pisi kaki megleygen mert utána zúzás van.Csak vezetni tudó emberkék jöjjenek amatőrök kíméljenek minket.
  • K0CKA
    Online móka!

1.1 PATCH!

Név: -SG--K0cKA--
    Jelszó: supergamez

20:45kor kezdés! Server hamarosan indul!

GO GO GO!!
  • kemszi2
    istenem mennyivel jobb..:)
  • Akylleus
    most vagy nem csinaltad meg meg, vagy csak siman nem latszik a privat (ahogy eddig sem), esetleg 1.1-ed van.
    nem artana ugy valamennyire tisztazni, hogy 1.0-val vagy 1.1-gyel fogunk 'egyutt' jatszani.
  • petesilver
    A post dátuma Júni 15. szerinted? :)))) Tényleg Alex, kísérleteztem a beállításokkal, most hood nézetben 50-70fps, cockpit nézet 40-50 fps. Érdekes módon az ellenfél autóinak részletessége nem változtat max 1-3 fps-t, így maradt ultrán, érthető módon a dinamikus cucc miatt árnyék és reflection ami eszi az fpst rendesen, persze postcucc nélkül. Mennyi az átlagosan elfogadható, tűrhető fps egy autóversenynél? 30fps nem tetszik, szerintem nem reagál elég gyorsan az autó, olyan delay-es feelingje van.
  • szabo861011
    Sziasztok a játék csak sse2 támogatásu procikon indul el mert nem AMD semprom 2.8 van és nem indul előre is köszi a válaszokat!!!
  • samsung123
    PRIVÁT SERVER
    name:Ricardo23
    pass:SG

innentől 20percig várakozok
  • Gabisan
    Igen ,tokeletesen muxik.
  • Alexease
    Ez most valami uj, vagy az, amit mar 5x belinkeltek?:)

Amugy valoban jo, bar talan azert egy kicsit sok a FOV:) De a Formula autokban a piltat elorebb lehetett volna hozni, mert eddig is tulsagosan hatul volt, de most mar a motorblokkon ul;))
  • Akylleus
    ugy hallottam 9-tol lesz valami kis onlany moka, ez korrekt info?
  • kemszi2
    az a postprocesses cucc már a fullhoz van?
  • samsung123
    tényleg minőségi, TŐCCSÉTEK
  • Gabisan
    Tutti ,kiraly sebessegerzettel megaldott belso kamera nezet mod!
    GRID NEW COCKPIT
  • Prince23
    1.1-et érdemes fel rakni? és ha igen, akkor mit javít?
  • Robez84
    nem multizunk csikágók???
  • Robez84
    :--)))
  • w77d
    XD
  • kemszi2
    irány a tereprally neked
  • w77d
    ne játszá, makettezzéé XD
  • kemszi2
    őőőő a teljeshez van olyan mód ami teljesen kikapcsolja a mosódást mint a demohoz volt?
  • w77d
    de képet sem tudok csinálni Fraps-al..
  • Digitman
    Valszeg azért nem látod az Fps-számot, mert alapból az F12-öt használja a Fraps és, amikor a Grid-ben megnyomod kikapcsolja az FPS kijelzést.
  • VRSDM
    nálam teljesen jó
  • w77d
    ti a Fraps-et tudjátok játék közben használni? nekem nem csinál semmit, még az FPS számot sem írja ki. A Dirt-nél tudom használni, itt nem...
  • VRSDM
    tuning nincs benne,
    kocsi vásárlás később lesz.
  • The Protector
    Vki erre?
  • BaliBoy
    Ismét az Audi csapat nyert Le Mans-ban
  • Shiver
    ilyen nekem is need :))) ez mekkor amár:)))