7156
  • w77d
    ez a mod tulajdonképpen mit ír át? mi változik az eredetihez képest? A visszajátszásnál a kameranézetet ugye nem írja át??
  • Shiver
    de kormánnyal is probaltam, cska nem votl kedvem a szaturációval ( :))) ) foglalkozni:)
  • Shiver
    inkább billel nyomom:)
  • Rainbow15
    Helló
    Kormány nélkül is jó a játék? Inkább mivel nyomjátok?
  • K0CKA
    igaz coll-off-al soha nem tanulunk meg vezetni mer nincs mit kikerülni azt csak mennénnk mint a veszett és ezt az amatőr társadalom nevében írom mer én se vok profi!
  • szabo861011
    Csak figyelj a haveromnak meg 2.5 ös celeronja van és neki meg fut ez a fircsa hogy az ővén meg elindul pedig a az ényém azért jobb minden tekintetben!!!
  • Shiver
    akár noobok akár pro-k játszanak, autós játékot coll-off-on játszani olyan mint egy guminőt szopatni, értelmetlen
  • psicho
    Ne ertsetek felre, nem akarok kulon szervezkedni, csak javasoltam hogy lehetne egy kalap ala venni mindenkit, beleertve a kezdoket.
    Boven eleg egy "hivatalos" versenysorozat.

Ha lenne egy qualification nap, az amatorok is eselyt kapnanak bejutni a profik koze, ami nem csekely motivalo ero. Ugyanakkor ezeken az esemenyeken a collision off-al mi sem zavarnank be az off-road roncsderbi stilussal. Persze vezetni meg lehet tanulni single playerben is, csak hat ott hianyzik a kozosseg.
  • BiG G
    Ha tennél írásjeleket, illetve kérdőjelet is akkor lehetne érteni a problémát. A Sempron procik egyébként inkább irodai munkára vannak, olyanok mint az Intelnél a Celeronok, kispórolják belőle a naftát is, a tudást is, persze csak mértékkel. Ha nem indul, akkor később sem fog, próbálj használtan szerezni egy Athlon típusút, azzal működni fog. Mivel 2.8-as a Sempronod, ezért még a régi Socket A-s tokozású lehet, újonnan már nem találsz bele procit.
  • szabo861011
    Sziasztok a játék csak sse2 támogatásu procikon indul el mert nem AMD semprom 2.8 van és nem indul előre is köszi.
  • VRSDM
    engem nem zavar ha ő is szervezkedik. de annyi emberől beszél itt hogy ejjha.
    közbe nálunk 14 ember gyűlt össze, és segítségek nélkül játszók bizony 3an vagyunk keményen :]
  • K0CKA
    De ezt VRSDM csinálja nem?
  • samsung123
    ez kell a népnek, támogatom
  • Szabi1991
    "párszor" láttam már :D
  • psicho
    Arkad ide vagy oda, szervezhetnenk mar egy mini bajnoksagot, sokat dobna a jatekelmenyen.

Arra gondoltem hetvegen mehetne egy 1.1 Le Mans.

- Szombaton delelott selejtezok (amatorok, kezdok welcome), collision-damage-segitsegek off, locked camera on.
    Elegendo resztvevo eseten tobb verseny, a nap leggyorsabb 12 pilotaja tovabbjut.

- Vasarnap delelott donto futam, collision-damage-camera-pro mode on, segitsegek off.

A futamok eredmenyeit screenshot formajaban feltennenk ide, dontorol esetleg youtube.

• PacsutaTibi
    A Discovery-n most megy valami műsor a Driftelésről. (10-ig tart)
  • Denes888
    Vagy akkor készült mikor 30-40 éves volt. XD
  • donpedro
    OFF

Azt írtad, hogy a Grid jó, és felesleges fikázni, aki szimulátort akar, az meg inkább menjen és vezessen igazi autót a szimulátorozás HELYETT. Ebből én azt deriváltam, hogy szerinted a szimulátorozás felesleges időtöltés, vezessen HELYETTE mindenki igazi autót. Nem is nagyon tudom ezt másképp értelmezni, de majd biztos segítesz. Mindenesetre, én úgy értelmeztem, ahogy, és nem értek vele egyet, ezt ki is fejtettem. Ha te máshogy értetted, akkor magyarázd el, és lehet, hogy meggyőzöl.

(Nekem tökmindegy, hogy akarsz-e velem vitatkozni vagy sem, de azért az meglepne, ha úgy írtad volna be a véleményed egy nyilvános fórumra, hogy nem vagy kiváncsi az esetleges ellenvéleményekre.)

• Alexease
    Vagy valoban varazslo;)
  • MerlinW
    Jah, a smink is sokat dob rajta, de egyébként is jól tartja magát. Szerencsés genetika:)
  • Alexease
    62 eves?! A kep alapjan fele annyi is lehetne:)
  • macleody
    400 éves, csakhát varázsló...
  • MerlinW
    62 éves.
  • petesilver
    Aki tud, a többivel is tud! :))))
  • Alexease
    Azt hittem sokkal idosebb;)
  • bertino
    ez a szerencsétlen az, ja.
  • Alexease
    Nem fail, mert itt meg a formula autokkal is lehet driftelni:))
  • Alexease
    :DD
    Ez az a varazslo ember (akarhogy hivjak)?:)
  • BiG G
    FAIL, mert a fele nem is driftverda :)))
  • DarkSector
    LOL
  • bertino
  • petesilver
    :)
  • Alexease
    Barmilyen kormany jobb mint a bill vagy a kontroler;) Meg jobb ha FFB-s;) A tobbi mar csak igeny es penztarca fuggo;)
  • armageddon666
    de emberek ki mondta hogy ez szim? ez egy nyamvadt árkád...
    LFSről meg annyi szépet hallottam már hogy leszedem valahonnan ha lesz helyem XD Saitek R440 (vagy valami hasonló. FFBs Saitek kormány) jó hozzá vagy G25/Momo alatt hülyeség próbálkozni? :C
  • VRSDM
    lenézni próbálsz. mindhiába.
  • Alexease
    En csak egyszer multiztam, de eleg volt;) A magat normalisnak mondott tarsasag is tulsagosan arkados. Nem csak a segitsegek, nezetek, kontroller miatt, hanem a stilus miatt is. A palyaverseny abszolut nem megy vagy hasznalhatatlan, csak a csuszkalas.

A driftet alapbol sem szeretem - bar a jobbat elnezegetem:) - de itt a jatekban meg teljesen ertelmetlen;) Eleve drift fizika van, magatol driftel minden auto;) Meg a GT, LMP kategoriak is:) LOL:)) Eleve olyan oldaltartasa van minden autonak, hogy szinte lehetetlen megcsusztani, hogy ki is faroljon;)

Offline meg hasznalhato, erosen megpiszkalva a tapadas, a serules, az AI. Az a baj, hogy online meg csak szimesekkel sem biztos hogy jo lenne, mert annyira engedekeny az engine, hogy egy bizonyos szint felett mar nem az autovezetesrol szol, hanem egyszeru reflex, ugyessegi jatek;)
  • petesilver
    Énem a driftet fikázom, tetszik, van 2 dvd-nyi avi, mindenféle drift bible, meg verseny. Csak amit ott oktat az ember/rég láttam, K-betűs driftking asszem/ az itt nem igazán műkszik szerintem. Erre a játékban használatos kóválygásra meg istennek nem tudok ráérezni :)Sokkal jobban bosszant, hogy soxor multiban nem látom, olyan rövid ideig írja ki, ha egyáltalán megteszi, hogy milyen pálya jön, egy pályának van vagy 3 féle hülye változata, meg az agyrém, a visszafelé. Ezt nehéz megszokni, meg a többit mellé :) együtt sok, nem az én stílusom, de szépnek nagyon szép legalább! :)
  • bertino
    ja, kb. ennyiben kimerül az egész.
    persze valakinek ez is sok :D
  • kemszi2
    én is jobban tudok kormánnyal dirftelni,mint billel.és nem azért mert szimuláció vagy árkád.egyszerüen jobban tudom adagolni a gázt és a kormányt
  • bertino

megtapsolsz ?
    mások is megszoktak... :D