GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mission Impossible 2010: PRO Class
Per Aspera Ad Inferi.
többi jöhet privátba!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Szakaszos gázadással kiküszöbölhetõ,csak hát....eléggé lehúzza a játékot szvsz<#szomoru1>#szomoru1>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Most tettem fel a játékot.Anno volt egy hasonló játék a nevét most nem tudom.A hasonlóság alatt most azt értem,hogy ott is mindegyik autó olyan volt,hogy nyomtál neki egy kis gázfröccsöt és ,mintha 4000Le lett volna a vasban kipördült,mint állat.Ez ebben is így van,vagy csak kezdeti nehézség?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"xii) Very poor performance using high graphical settings on Vista:
On Windows Vista, if you have not installed the recommended Service Pack 1 patch, you may experience poor performance when running on a high-end card, at high resolutions and detail levels. To fix this, you must install Microsoft’s SP1 patch, available online from Microsoft’s Download Center: www.microsoft.com/downloads (search for “Vista Service Pack 1”😉. In the near future, the patch will also be available through the Windows Update service."
De valóban a "másikban " is jó lenne ha valahogy lehetne csalni vele és többel menni mint amennyi ...Csakhát a fizikával nem tom mit lehetne kezdeni 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bar nem tudom melyik a jobb - ha mar valasztani kellene sebessegerzetre -, amikor a "masikban" az 50km/h olyan mint ha setalnek, a 150km/h meg mintha futnek😉))
@
Esküszöm nekem a km-óra által mutatott sebesség szemre vagy 100-al gyorsabbnak tûnik 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
@
ahányszor oldalról lököm..vagy ahogy a nagyok, h a seggét az én orrommal pöckölöm..mint a rendõrök..ránt1et és én csúszok keresztbe..
😄
inkább a köv kanyarban elõzök 😊
Driftben eléggé gyenge..de túraautóban alig tudom magammögött tartani 😊
En valami full pro csapattarsat vasaroltam, talan tobb mint 4 millaert, de lenyegtelen, ugyanugy felek tole mint az korabbiaktol😉
gyerek..míg én 100millát éppen összedrifteltem..addik õ 400milliát...
😄 keni rendesen 😄
ki mi alapján választja a csapat társat?
úgyis mindegy mind1 alapon, a legolcsóbb pilóta a nyerõ, vagy inkább fizessünk többet, csak hozza a pontokat?
nekem jelenleg egy amcsi társam van, Pro szinten van, volt egy nagyobb beugró, és x összeg+30% zsetont kér...
megfigyeltem, bár lehet h ha csak véletlen, de ha nem az õ specialitásán megyünk (drift, derby..stb) és valami csoda folytán utolér, akkor nem kezd el ész nélkül elõzgetni, s letolni a pályán, hanem inkább "bekisér"
de ha olyan pályán megyünk ahol a "kedvenc" kategóriája van, akkor aztán véged, letol a g*cibe... s vígan közli h õ vezeti a versenyt... 😊
Xbox Live: Lunatic HUN
ki milyen szponzort használ a játékban? hogy érdemes beállítani,
olyan szponzor ajánlott aki sokat fizet, de elvárja az elsõ helyet, de így nem kap a másodpilóta zsetont...
vagy aki keveset ad, "de mind1, hol érsz be, csak menj végig a versenyen" a kikötése
nekem az egyik "kedvenc" szponzorom, a Momo, elég jól fizet, s csak "végig kell vinni a futamot", így mindkét versenyzõ elég jó pénzt kap, fõleg ha fõ szponzor, mert akkor 2x
XXX minek, ha van barátnõ 😛
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
vagy a nagyobb vinyót felezze meg, az egyiken a rendszer és programok, a másikon a játékok, a 10 GB-n pedig az XXX 😛
Azt írta, hogy a C meghajtója 10 giga 😉
Nem a vinyója. Nekem is a 300 gigás vinyómon 20 gigás a C... Minek több? (azért 20, mert Vistám van...)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
sorry, de egy 10 Gbos vinyóval mit akarsz? kuka! / ha van floppy meghajtód azt is csapd hozzá 😉 /
3591
Köszi!
Amúgy amit csináltok az érdekes, ha így megy még akár hamarabb is lehet forma1-es játék a grid motorjával. 😄
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
ha el is indul, akkor is csak min grafikán...
én még nem próbáltam laptopon, de ha a TDU elfut rajta akkor a grid nem lehet probléma neki... bár nem erõltetem a laptopon a játékot, annak ellenére h 2 gb memó és 256 mbos nvidia van benne.... ha játszok, akkor is csak olyan unalomûzõ hülyeségekkel, ami ideig óráig leköt és tsá...
szóval nem assasin's creed és társai 😊
és nem off-olok h a laptop nem játékra való 😊
bár laptop billentyûzeten kész élvezet szimulátorral játszani! kurva élethû! mintha egy kispolszkiban ülnél, olyan hülye testhelyzetben fogsz játszani... 😉
Egy ilyen laptopon hogy futna a GRID Race Driver?
Sajna a gépem fullos eléggé azon maxon megy, nem nagyon tok viszonyitani...
De mielõtt meglesz véve azért szeretném tudni
link
szerintem a videókártya illesztõ programját kellene frissíteni, ha az se elég akkor format c , mert teli a géped szarral...
Néha meg ha ad ilyenkor menût, hogy vagy végignézem a versenyt vagy kilépek az eredményhez , akkor csak egy tök fekete képernyõt kapok akármelyik opciót is választom.Amíg ki nem "kick"-elnek a többiek a multiból addig marad a fekete képernyõ !!
A gép nem fagy le,alt+tab-al kilépek,belépek.
Ez most játékbug vagy talán a vid.kártya driver probléma lehet?Ötlet?
1 Geforce 8800GTS(320mb) van a legújabb hivatalos Nvidia driverrel.
Ez azt takarja hogy "automatikusan" tuningol a lap,nem pedig úgy hogy fixen felhúzod a ramot,procit....stb,hanem az alaplap ha kell ráad egy kis túlhúzást.
Lehet tunningolva van a lapod?
Mindenféle tuningot kikapcsolva megszünt ez a betegség......😊
Hozzáteszem,más játék bírta a "tuningot",de a GRID nem szeresse.....
De még ettõl lehet , valami túlmelegszik a gépedben...ram.provi,videókártya......
www.guillotine.atw.hu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Egy SoundBlaster Audigy2-es hangkártyám van a gépben és az a problémám,hogy játéko közben bugyog a hang.Lehet ezzel csinálni valamit,hogy kitisztuljon?
Kipróbáltam Vistán is ott nem bugyog,jelenleg XP van fent.
www.guillotine.atw.hu
Vagy szerinted az jobb lenne?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Milyen Studio-t használsz, melyik verziót, illetve honnan van a plugin?
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC