7156
-
camaro79 #4415 sziasztok!
tudnátok nekem írni G25-ös kormánybeállításokat (max kormányelfordulás, stb...)?
-
#4414 Open Wheelnél az F1000es (asszem az) az mintha sínen menne, a Formula3-as viszont már nem olyan könnyű... könnyű, de azért nem annyira :D
Drift nekem néha megy néha nem O.o -
#4413 Bill perpill, de lehet előkapom a kormányt. -
#4412 figy első LeMans-on amin mentem utolsó lettem 2 kört nem birtam menni 24 perc alattXD 2.-on már a kategóriámban győztem:)OW az szerintem nagyon rossz nemtom h fogok majd megküzdeni vele(am elég lassan haladok mert az alsó gépemre van feltéve és az apumnál van és ott hétvégén vok csak)driftel nekem is ugyan ez a helyzet:)am. billel v kormánnyal nyomod? -
#4411 Nah eddigi tapasztalataim:
Open Wheelt valami nevetségesen könnyű vezetni, ellenkezőleg driftet egyszerűen képtelen vagyok. Eddig NFS-ekben mindig a drift volt a favorit, és jól is ment. Belsőnézet alapból nagyon állat, drift közbe mégjobban, de akármilyen technikával próbálok csúszni mindig kipörög a kocsi, vagy csak nem bírom elég hosszan kitartani a driftet. Pro tuned, muscle versenyeket se nehéz irányítani, szintén nagyon élvezetes, Le Mans-al ellentétben, amiben örülök ha végig bírok menni a pályán. Északa semmit nem látni, főleg, hogy radart meg minden szar feliratot kikapcsoltam. Egyébként szezonoknak kicsit gyorsan van vége, pár verseny és máris jön a Le Mans. A játék hangulata egyébként nagyon jó, lehet felnézek én is 1-2 multi racere, ha kicsit hozzászoktak az irányításhoz. -
#4410 sztem is rohadt jó am VRSDM én nekem L.MOMO van és azzal nagyon jó mondjuk ilyen arcade játéknál jobb a MOMO sztem mert nem kell annyira fordítani és gyorsabban tudsz kanyarodni -
#4409 megyek 1 kicsit
:)) -
#4408 én meguntam már a a Gridet, megyek a Ford Island-ra ;) bye -
#4407 rajta a patch pedig:((
-
#4406 nna ezt megnézem
-
#4405 ha fentvan az 1.1 - próbálj csinálni szervert
ha nincs
a) tedd fel
b) TDU? ;) -
#4404 1.1 nélkül nem fog müxeni_! -
#4403 ok pontosítok
privát szoba---lista----táblázat---nincs lunatic.((
-
#4402 pernus mester, ugye fenntvan az 1.1-es patch?! -
#4401 már ketten vagyunk a szerveren... gyere! ;) -
#4400 pedig ott kell lennie- Lunatic-HUN néven... -
#4399 lunatic-ot se látok:((
-
#4398 privát -
#4397 rangsorolt, nemrangsorolt vagy privát?
-
#4396 most vagyok akylleus szerverén, kevés sikerrel
de egy pill és inditok saját szervert , gyere oda
jelszó a szokásos: supegamez -
#4395 akylleus-t keresd -
#4394 luna van ma race?
-
#4393 hja ittsevagy:))
meginelkéstem, bocs
-
#4392 nemtalállak
-
#4391 akylleus stervert keressetek jelszó supergamez -
Akylleus #4390 na, en csinaltam servert, akylleus, pw: supergamez.
seant nem latni:S -
#4389 Próbáld ki seanjrrussel -
#4388 jaja - nem látni... :( -
Akylleus #4387 xfire-en keresztul nem lehet radcsatlakozni? -
#4386 Akkor lehet annyian vannak h már nem látszódom:-( -
#4385 21.15 ig várok ha nem lesz senki akkor ennyi volt mára az online móka.Nah jó 20 ig. -
Akylleus #4384 nem talalom a szervered. -
#4383 heló haló szia szevasz
aki akar kicsit online nyomni max 30 perc me dolgom van,indítok egy szobát.Gyertek minnél többen 05 kor kezdünk remélem van szabad hely.
SeanJRRussel supergamez -
Akylleus #4382 legyen pls!
ha kell hostolok, csak szoljatok hanyan lennenk. -
#4381 sziasztok!
lesz verseny, vagy nem?:)) -
#4380 nincs ferrari... -
#4379 Mert 19:45 körül abbahagytuk, legalábbis én, mert más dolgom van.
De jó volt! -
Akylleus #4378 szeretnek jatszani, de nem talal sehol a privatok kozott. -
#4377 19:00 -tól akinek van kedve jöjjön!
(kirol007, supergamez)
Csak a fenti időpontban indul! -
#4376 én nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy van a játékban ferrari, vagy nem sikerült megszerezni a végleges licenszt, mert a jatek egyik trailerben van egy f430as, de mar nem lehet mit kipörgetni a játékban, és ferrarival nem találkoztam!