GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Valaki aki kiszedte a modelleket mondja már meg, hogy egy átlag autó hány poliból áll? (8as vagy régebbi maxban a 7es gomb, 8. után a nézet nevére jobb klikk és show statistic)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

petesilver
Még átnézem, csak lastminute kiszedtem. Ahogy elnézem, mapot nem szed ki, szóval gond lesz vele, ha textura is kell.

Mission Impossible 2010: PRO Class

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

JuanG
<#worship><#eljen>...3ds-be feltöltenéd nekem?? már csak a textúra kéne 😛P

többi jöhet privátba!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Azért kezelhetõ a dolog szerintem, ha nincs durván eltekerve a kormány gázadáskor, akkor nincs gond a kigyorsítással billentyûzeten sem, assistoktól függetlenül. Az egyetlen verseny, ahol ez nem igaz, az a drift, de ott kell is a farolás.

w77d
pedál nélkül egy jó autós játék játszhatatlan. Nem hiába nem gombnyomásra kell gázt adni az igazi kocsiban sem 😊

svédcsepp
Gamepaddal próbálkozok,de hát iszonytató ez a kipörgés.
Szakaszos gázadással kiküszöbölhetõ,csak hát....eléggé lehúzza a játékot szvsz<#szomoru1>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

kormanynal nem porog ki, csak ha padlozol, na de akkro mi nem porogne mar ki😛 billentyuzetnel meg ugye az a gaz hogy digitalis aka vagy nem nyomod, vagy padlo😊 de talan pocogtetve megoldhato.

petesilver
Többi pár kép a galériában. Ennyi már meg van 😊

svédcsepp
Egy kérdés...

Most tettem fel a játékot.Anno volt egy hasonló játék a nevét most nem tudom.A hasonlóság alatt most azt értem,hogy ott is mindegyik autó olyan volt,hogy nyomtál neki egy kis gázfröccsöt és ,mintha 4000Le lett volna a vasban kipördült,mint állat.Ez ebben is így van,vagy csak kezdeti nehézség?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

JuanG
pláne hogy Tv kamerából visszajátszásnál (demo), néha begyorsult az action...fõleg a dritnél 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ha vetted volna a faradtsagot es megnezed a JATEKhoz tartozo READMEt akkro lathattad volna hogy Vistan SP nelkul hibas a jatek, es akkro elkerulheto lett volna ez az EMOzas is.

"xii) Very poor performance using high graphical settings on Vista:

On Windows Vista, if you have not installed the recommended Service Pack 1 patch, you may experience poor performance when running on a high-end card, at high resolutions and detail levels. To fix this, you must install Microsoft’s SP1 patch, available online from Microsoft’s Download Center: www.microsoft.com/downloads (search for “Vista Service Pack 1”😉. In the near future, the patch will also be available through the Windows Update service."

lac coo
TV kamerából is gyorsabb 😊))) Igen , ez árkád ...

De valóban a "másikban " is jó lenne ha valahogy lehetne csalni vele és többel menni mint amennyi ...Csakhát a fizikával nem tom mit lehetne kezdeni 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Gondolom, furcsa mas jatekokhoz kepest, pl. rF es tarsai😉 Sokat szamit a FOV beallitas, itt van motionblur es rengeteg a kornyezo object. De ettol fuggetlenul, lehet hogy gyorsabb... de hat ez arkad😉
Bar nem tudom melyik a jobb - ha mar valasztani kellene sebessegerzetre -, amikor a "masikban" az 50km/h olyan mint ha setalnek, a 150km/h meg mintha futnek😉))
armageddon666
nekem pont hogy lassúnak tûnik a játék (nemigen ültem még valódi autóban 120 felett 😄 , autóversenyt sem nézek, szal nincs viszonyítási alap 😄) az egyenesekben ^^ kanyarokban már más a helyzet O.o ott durva tud lenni 😄

@

SimaSuna
ez midn szép és jó..csak ott van az a HA 😄
lac coo
Ebben a játékban nincs valami csalás a sebességgel ????

Esküszöm nekem a km-óra által mutatott sebesség szemre vagy 100-al gyorsabbnak tûnik 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

armageddon666
höhö, én betonból vagyok 😄 engem nem lehet kilökni XD (kanyarban belemész 250 környékén aztán kivan lökve te meg bepattansz az ideális ívre ha megfelelõ a beérkezési szöged 😛)

@

SimaSuna
azt ne mond h te nem szívod meg ha kilököd?...

ahányszor oldalról lököm..vagy ahogy a nagyok, h a seggét az én orrommal pöckölöm..mint a rendõrök..ránt1et és én csúszok keresztbe..
😄
inkább a köv kanyarban elõzök 😊
armageddon666
én mikor geciskedni próbálnak akkor kitolom a faxba õket -.- õ szopjon már nehogy én 😄

@

SimaSuna
én 1 félprofit "vásároltam" persze hálistennek magyart..
Driftben eléggé gyenge..de túraautóban alig tudom magammögött tartani 😊
Alexease
A csapattars valasztasa eleg osszetett😉 Fugg a nemzetisegetol, a specialitasatol, az elert szinjetol, es a kategorian beluli helyezesetol😉 A penzkerdes mar masteszta😉

En valami full pro csapattarsat vasaroltam, talan tobb mint 4 millaert, de lenyegtelen, ugyanugy felek tole mint az korabbiaktol😉
SimaSuna
valaki szóljon már janikának h fejezze be ezt a csítet...
gyerek..míg én 100millát éppen összedrifteltem..addik õ 400milliát...
😄 keni rendesen 😄
Lunatic83
OFF2 -csak h legyen téma, 5-10 percig legalább...

ki mi alapján választja a csapat társat?
úgyis mindegy mind1 alapon, a legolcsóbb pilóta a nyerõ, vagy inkább fizessünk többet, csak hozza a pontokat?

nekem jelenleg egy amcsi társam van, Pro szinten van, volt egy nagyobb beugró, és x összeg+30% zsetont kér...

megfigyeltem, bár lehet h ha csak véletlen, de ha nem az õ specialitásán megyünk (drift, derby..stb) és valami csoda folytán utolér, akkor nem kezd el ész nélkül elõzgetni, s letolni a pályán, hanem inkább "bekisér"
de ha olyan pályán megyünk ahol a "kedvenc" kategóriája van, akkor aztán véged, letol a g*cibe... s vígan közli h õ vezeti a versenyt... 😊

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
OFF

ki milyen szponzort használ a játékban? hogy érdemes beállítani,
olyan szponzor ajánlott aki sokat fizet, de elvárja az elsõ helyet, de így nem kap a másodpilóta zsetont...
vagy aki keveset ad, "de mind1, hol érsz be, csak menj végig a versenyen" a kikötése

nekem az egyik "kedvenc" szponzorom, a Momo, elég jól fizet, s csak "végig kell vinni a futamot", így mindkét versenyzõ elég jó pénzt kap, fõleg ha fõ szponzor, mert akkor 2x

Plebii
Eddig 10 giga bõven elég volt mindenre xp alatt. Volt mindennel együtt 4 giga szabad helyem, a lapozófájl meg elment a d-n max 8 giga. Kell egy nagyobb vinyó, de hogy egy játék cache-t tesz a windows mellé... ehhh

XXX minek, ha van barátnõ 😛

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S

Lunatic83
akkor is kuka, s nincs vita 😉

vagy a nagyobb vinyót felezze meg, az egyiken a rendszer és programok, a másikon a játékok, a 10 GB-n pedig az XXX 😛

kuci06
"sorry, de egy 10 Gbos vinyóval mit akarsz? kuka! / ha van floppy meghajtód azt is csapd hozzá 😉"

Azt írta, hogy a C meghajtója 10 giga 😉
Nem a vinyója. Nekem is a 300 gigás vinyómon 20 gigás a C... Minek több? (azért 20, mert Vistám van...)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Lunatic83
erre nem tudok semmit se mondani, max annyit, csókolom, csókolom, 2008van, tessék venni min 250-500 GB-os vinyót és tsá 😛

sorry, de egy 10 Gbos vinyóval mit akarsz? kuka! / ha van floppy meghajtód azt is csapd hozzá 😉 /

Plebii
Én sem kaptam még igenlõ, illetve nem választ sem.
3591

Köszi!

Amúgy amit csináltok az érdekes, ha így megy még akár hamarabb is lehet forma1-es játék a grid motorjával. 😄

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S

egész jó ez a forgalom autó 😄

Lunatic83
az 1 gb ram elég kevés,nemelég h vista fut majd rajta, de egy játékot is erõltetni akarsz még mellette... a videókártya, fos...arról nincs mit mondanom...
ha el is indul, akkor is csak min grafikán...

én még nem próbáltam laptopon, de ha a TDU elfut rajta akkor a grid nem lehet probléma neki... bár nem erõltetem a laptopon a játékot, annak ellenére h 2 gb memó és 256 mbos nvidia van benne.... ha játszok, akkor is csak olyan unalomûzõ hülyeségekkel, ami ideig óráig leköt és tsá...
szóval nem assasin's creed és társai 😊

és nem off-olok h a laptop nem játékra való 😊
bár laptop billentyûzeten kész élvezet szimulátorral játszani! kurva élethû! mintha egy kispolszkiban ülnél, olyan hülye testhelyzetben fogsz játszani... 😉

Helló!
Egy ilyen laptopon hogy futna a GRID Race Driver?
Sajna a gépem fullos eléggé azon maxon megy, nem nagyon tok viszonyitani...
De mielõtt meglesz véve azért szeretném tudni
link

Lunatic83
nem értek hozzá, de minek kell ekkora lapozó fájl? a Stalker is beérte 2 Gb-al... a 4Gb memó még sok is, nemhogy kevés lenne...
szerintem a videókártya illesztõ programját kellene frissíteni, ha az se elég akkor format c , mert teli a géped szarral...

w77d
ez a menü alatt a garázs 😄

Lunatic83
néha nekem se akar reagálni az Esc-re, ilyenkor ált. a Space vagy az Enter-el lép ki...

macleody
Na, nekem is sikerült kiszednem valamit. De itt meg is állt a tudományom <#vigyor>

Nekted nem jelentkezik olyan probléma,jellemzõen multiba,hogy ha nekimegyek a falnak , vagy szétesik a verda akkor hiába nyomok bármilyen billentyût,még az esc-re sem hajlandó kilépni,nem érem el a menût!
Néha meg ha ad ilyenkor menût, hogy vagy végignézem a versenyt vagy kilépek az eredményhez , akkor csak egy tök fekete képernyõt kapok akármelyik opciót is választom.Amíg ki nem "kick"-elnek a többiek a multiból addig marad a fekete képernyõ !!

A gép nem fagy le,alt+tab-al kilépek,belépek.
Ez most játékbug vagy talán a vid.kártya driver probléma lehet?Ötlet?

1 Geforce 8800GTS(320mb) van a legújabb hivatalos Nvidia driverrel.
w77d
egyértelmûen túlmelegedés érzékeny a játék, nekem is vissza kellett vennem a vidkártya húzásból, mert kockásodott a kép..

Nálam xp alatt(Vistan nem próbáltam) akkor csinált ilyet ha az alaplapi biosban(gigabyte p35c-ds3r) "race" opcióra állítottam a tunningot.

Ez azt takarja hogy "automatikusan" tuningol a lap,nem pedig úgy hogy fixen felhúzod a ramot,procit....stb,hanem az alaplap ha kell ráad egy kis túlhúzást.
Lehet tunningolva van a lapod?
Mindenféle tuningot kikapcsolva megszünt ez a betegség......😊
Hozzáteszem,más játék bírta a "tuningot",de a GRID nem szeresse.....

De még ettõl lehet , valami túlmelegszik a gépedben...ram.provi,videókártya......

Guillotine
Nálam szépen megy Vista alatt. Ott nem volt semmi problémám a játékkal,a hanggal sem.

www.guillotine.atw.hu

sry, nem tudjuk 😞

petesilver
Háát, csak a Vista mûvelhet fura dolgokat, ilyen konfiggal XP alatt hasítania kell, mint atom. Ez nagyon számolási probléma, az akadás is, vagy effekt számolás, vagy texturabetöltés során szokott így leakadni alapból. DE ez olyan probléma ami nonszensz, valami nagyon összeakad vista alatt 😞 vagy xp partícióra, hogy játszani tudj, vagy patch-re vársz, vagy kinti fórumokban vista problémára rákeresel. Eddig akinek Vistája volt, nem igazán tudott játszani.

Nightwish006
Akkor talán írjon be annyit, hogy nem tudjuk. Ennyi. Így viszont olyan "leszarlak nyomorék" beütése van...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Guillotine
Tudnátok segíteni nekemn a következõ problémámba?
Egy SoundBlaster Audigy2-es hangkártyám van a gépben és az a problémám,hogy játéko közben bugyog a hang.Lehet ezzel csinálni valamit,hogy kitisztuljon?
Kipróbáltam Vistán is ott nem bugyog,jelenleg XP van fent.

www.guillotine.atw.hu

Nohab
Vagy senki sem tudja megválaszolni, és nem akarják, hogy ilyenekkel legyen tele a topik: Nem tudom, fogalmam sincs, kérdezz mást.
Vagy szerinted az jobb lenne?
Nightwish006
Ti aztán segítõkész emberek vagytok! Remélem nektek is ennyit fognak segíteni, ha valami gondotok lesz... bb

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

norbi56
Huhhú nagyon jó a gém alsó konfigomon Ultra-n megy 8x-os AA minden effektel 1024-ben nagyon komoly fõleg logtech MOMO-val😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

petesilver
Nem telepítettem még soha a 2009-et, sima MAX9-el csináltam, azzl mint látható, mûkszik. MAX9 full, Standalone Licence, Ripper hivatalos oldalról 1,5 semmi extra ezen kívül. DE Max 8-al is megy szerintem minden további nélkül.

Panther
Pete, kiszedtem egy csomó autó és pályatextúrát, meg modellt a GRID-bõl a 3D Ripper DX - el, de a 3DStudio Max 2009-hez nem jó a plugin, amit a Ripper telepít, anélkül meg nem tudom átvinni 3DSimED-be, onnan meg BobsTracBuilder-be, szóval érted...<#idiota><#alien><#zavart1><#eplus2>

Milyen Studio-t használsz, melyik verziót, illetve honnan van a plugin?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC