GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
NE zrikáld, ne feszítsd!!!!!!! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

BiG G
kell a ráknak a zonda, akkor már a jupiter eagleray mk5-öt <#idiota>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

JuanG
a Zondát öreg, a Zondát!!!! 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

macleody
Nekem a 3D-s modellt se sikerült kiszednem. Hiába, nem értek a maxhoz <#wow3> A Flatoutból sikerült, ebbõl nem.
copass
az van amit mondtál,ha közel van akkor számolja,ha elmegy akkor sínótó megy mint a meszes. vmik esti pályán csak úgy tudtam lenyomni az ai-t ha kilöktem a picsába a kavicságyba, de úgy visszajött így is hogy csak néztem. ezért árkád, amúgy nekem bejövös cucc mint a dirt. amiket javasoltál azokat beállítottam és így már élvezhetõ, mondjuk nekem a grip az csak 85,70már meredek volt nekem.😊
én speciel postprocot kilõttem a francba,csak zavart.

gurubefree
Jo reggelt

Van valakinek kedve vezetni egyet?????

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

petesilver
😊 A hangsúly azon van, hogy a textura a maxban látott modellen is stimmeljen 😊

félig szétrohadt!
macleody
Kiszedi az szépen. Lehet is festegetni.
Sárkánycucc
petesilver
Válogat a rohadék! 😊 Néha kiszedi pár cucchoz, néha nem. Speciel az autóhoz nem mindig, most nem sikerült pl. 😊

petesilver
Alex tudja megmondani, hogy amire te vágysz, az dinamikusan számolva van, vagy sem. Maga az aszfalt textura rengeteg van.

lac coo
Szemre nincs torzulva, jó ez .... Régen néztem ezt a cuccot, de ez ugye nem szedi ki a mapolást ...?
Szerk.: bár az elsõ-hátsó kerék helyzete kérdéses 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver

lac coo
Kiszedi, elvileg, bár nekem sokszor csak a nagy fekete semmi a végeredmény 😊)))

petesilver
Ilyen lett kiszedve a verda. Ha nem mûkszik a kép, akkor az albumomban van a rendernél.

Nightwish006
#3604 re nincs senki nek sem valami 5lete? :S

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Hát ha a kocsit kiszedi a pályával akkor a texturáját is elvileg jól kikéne szedni. Bár nemtudom abba hogy vannak a texturák.

Nekem van egy progim ami Dirtbõl kiszedi a pssgbõl a texturát, esetleg lehet a gridbõl is kiszedné.(most nemtom kipróblni mert nincs fenn a Grid) GJ pssg utility 2.0

lac coo
Az lehet , hogy az autó által rajzolt nyomot kapcsolja ki be .... De ettõl még lehet, hogy generált az alapon már a pályán lévõ sok nyom ...

petesilver
tuti generált, az a skidmarks aszem, vagyis azt ki-be lehet kapcsolni, hogy maradjon-e, rajzolódjon-e a pályán. Ilyenre gondoltál? amúgy arra mindenképpen jó, hogy texturamekka! 😊

Quki
ki jön nyomni egy menetet?😄

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

lac coo
Vágom ...

Már ötvenszer megkérdeztem itt.... 😄

A beton texturákat nem tudod kihalászni, fõleg a felgumizott (csíkos) részeket? Ha egyáltalán az használható textura és nem olyan mint rF-ben a racegroow...

JuanG
hát nagyjából hallani hogy adja a gázt...amikor driftel egy irányba majd jön egy ellentétes kanyar, akkor átbillenti, és el kell venni egy rövid ideig a gázt a legtöbb esetben, kölünben megpördülsz vagy nekisodródsz a pálya szélének...átbillentés után akkor kell gázt adni amikor már érzed hogy fogy a lendület a "farolás"-ból...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
egy Zonda Racing Series 2.0 modhoz jól jönne <#eljen>

petesilver
Tudtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! 😊<#mf1><#vigyor2><#eljen><#integet2><#love12>csak pont írtam, és nem láttam, hogy már kérted is! 😄

V43 1105
BMW, Subaru jól kidolgozott ma széttörögettem 1-2-t .. <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

petesilver
Juan lelkesedik egy általunk ismert másik topikban szétszedett verdákért, arra voltam kiváncsi, hogy vannak benne megcsinálva az autók. Ez a pontiac pl nem tartalmaz teljes motort, csak motorteret imitáló texturázott domborzatot a hood alatt 😊 DE szerintem saleen vagy kõnigsegg😊 esetében lesz motor, ott hátulról mintha belátni, és lenne motor. Meg kaphat akár zsírúj Zondát is! 😊

JuanG
Zonda-t kiszedhetnéd <#alien>

gabi89
Lehet játszani nem eredeti Grid-el is nem kell hozzá hamachi.Máskor azért jár utánna 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Panther
Ez nem teljesen így van, pár program csak, amibe be lehet rakni az AI-t multiban: rFactor, Nascar Racing 2003 és modjai.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
És mit akarsz kiszedni belõle? 😄

Alexease
Igen.
petesilver
Nos. A 3D Ripper DX kiszedi egész jól a kocsit-pályát a GRID-bõl, én a Pontiac Drift-et próbáltam ki drift pályán. Ugye beraktam az 50-es FOV fájlokat/ami megnézve igazából 47/ elindítottam a játékot, álló helyzetben F12, aztán MAX9 alatt importnál a jellemzõkhöz beírtam a standard 90 helyett a 47-et, és utána indult az import. Szokás szerint volt szögeltérés a scene és a max world között, de kis kézi forgatás után egyenesbe hoztam az autót, és nem volt torzulás! Az autó kerekéhez tesztnek odaraktam a Cylindert, és jó volt! Alig hittem a szememnek, de tényleg! Ha van is kicsi torzulás, sokkal kevesebb, mint a DIRT-nél volt, bár ott nem találtam el szerintem a FOV-ot, itt meg ezzel a trükkel eleve tudtam. A többi macerát elvileg ez a MAX script : Max script tutorial megoldja, ezt most nem is próbáltam. Majd írj, ha tesztelted. Hja, az új 1.5a-t használtam a ripperben.

DarkSector
Bár az egyik haveromnak annyi esze sincs mint egy bo(o)t-nak. <#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De csak azt single-nek nevezik.
(bocs ezt nem hagyhattam ki)<#vigyor5> amúgy természetessen nincsenek boot-ok, mint ahhogy eddig sem voltak semmilyen multiban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Multiban nincsenek AI versenyzõk?

DarkSector
max hamachin.

16gaborm
Nem eredeti játékkal lehet Multiplayer-ezni?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Plebii
#3591valaki??

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S

exTrem
köszi így már megy 😊

Sokszor leírtam már, hogy a helpek közül a stability help nem úgy mûködik, mint más játékokban, és ha kikapcsolva hagyod, akkor csak magaddal cseszel ki. Ha bekapcsolod, egyáltalán nem lesz stabilabb, csak gyorsabb az autó, nélküle sokkal könnyebb egyenesben tartani, meg általában könnyebb vezetni, csak épp nem tudod bevenni néhány helyen a gyors kanyarokat az alulkormányozottság miatt.

Egyébként aki azt állítja, hogy minden help nélkül simán nyer extreme fokozaton minden versenyt, az egész egyszerûen lódít, nem lehet megcsinálni, stability helppel viszont nem is olyan nehéz. Sõt, megkockáztatom, hogy stability help nélkül egyáltalán nem lehet megnyerni néhány futamot extreme fokozaton. Ezt onnan gondolom, hogy kb. 10000 ember közül vagyok olyan 10-20. hely körül a netes ranglistákon a köridõket tekintve, és nekem help nélkül kb. 30. próbálkozásra sikerült hozni egy top 3-as helyet némelyik futamon (a többit help nélkül is meg lehet nyerni, csak pár szemét futam van).

pipat allitsd at a customra, ahova beallitottad a kormanyt.

w77d
a felajánlott versenyekben teljesített kocsikat megkapod career-en kívül..

grebber
Hát lehet javítom és megvan az összes bár nem értem hogy vagy valamit benézek?
Mert megnéztem a view cars menüben ott megvan az összes 😄 Lehet megnyerés után beadja mindet vagy nemtom.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Amiket megvettem azok elérhetõek 😄 De sok nincsen meg.Mert mindig majdnem ugyanazzal mentem!

w77d
a replayt mentené neked játék közben a C-re, de nem tudja helyhiány miatt, ezért nem is jeleníti meg... Töröljél valamit, mert szerintem ennek a játéknak a gyönyörû replay adja a szépségét 😊

lac coo
És abban elérhetõ minden autó ?

Amúgy sok játékban nem lehet átadni a mentéseket ...

DarkSector
Jah de rendszer akkor is igényel helyet magának, a sok bunkó ideiglenes fájlnak, és gondolom ez tesz be.

exTrem
Hiába állítom be a kormányra a beállítást nem reagál a játékban semmire :S. Se ha gázt adok a pedállal se másra :S. segítsetek pls :S

grebber
Simán kölcsön lehet adni a mentéseket nem értem miért ne lehetne!
Nekem van egy mentésem ahol megcsináltam 1 futam kivételével az egészet Készítõk listája is volt és 120 millám van.
Ha kell felrakhatom!

exTrem
Sziasztok! Kormányra hol tudom beállítani a dolgokat ? Mindenhol néztem de sehol nem találtam erre vonatkozó beállítást csak billentyutere :S. Pls help. Köszi szépen.