7156
-
#4375 Sziasztok!
Nemtudjátok van-e patch arra,hogy a pálya egy bizonyos idő után ne "épüljön" újra?pl roncsderbinél ha kiviszek egy gumifalat az 2 kör után visszaépül... -
Tomy Lee #4374 Nem gondoltam,hogy ilyen jóra sierült ez a játék
Sz.tem profi
Teljesen jól van optimalizálva is!! -
#4373 G25-el mit kezdenél ebbe a játékba? akármilyen jó vagy lassabat mész kormánnyal mint billel. ez arcade fölösleges a kormány. -
Tomy Lee #4372 Köszi!Kész is. -
#4371 controlsnál alul van olyan sor h "custom"arra rámész és ott beállítod és utána a custom-ba teszed a pipát -
Tomy Lee #4370 Sziasztok!
Hogy lehet gamepad-al játszani a játékot?
Alapon bill.-en van és nemtudom hol lehetne átállítani.
Köszi.. -
#4369 igen az open wheel az sztem rosszul van megcsinálva:S -
#4368 én is bill-el nyomom, nincs vele gondom, de nem is mondom h nem jönne jól egy G25 ;)
ami zavar, h a Forma autóknál néha túl erősen fékezek s akkor "megáll" az autó a kanyarban... -
#4367 én valahogy nagy sebességgel nem birtam billel nyomni pl Le Mans meg ilyenek azért Logitech MOMO-val jobb;) -
#4366 Sztem sem nehéz bill-el játszani...sőt én is véginyomtam keyboard-al. És normal-volt a legalja a nehézségnek .!!!Üdv Roobby -
Akylleus #4365 ma lesz race? -
#4364 Már ne is haragudjatok de minden héten van legalább egy ember aki itt sír h milyen sz*r billentyűzettel játszani,hát könyörgöm akkor ne játszon ezzel a játékkal.Érdekes én végig játszottam billentyűzettel és egy rossz szavam sincs az irányításra mert egyáltalán nem nehéz.aki nem tud egy ilyen gammel játszani bújjon el és ne fikázza!!! -
polini #4363 Kösz a hasznos tanácsot Szabi.... -..-"
Miért van az hogy ha elindítom a telepítést, előjön az autorun, rámegyek hogy Install, előbukkan egy DOS ablak kb 1 másodpercig és el is tűnik! Rámehetek akárhányszor, ugyanezt csinálja mindig! Légyszi valaki segítsen, olyan ember írta ki nekem akinek nem volt ilyen gondja! -
#4362 20:00 -tól akinek van kedve jöjjön!
(kirol007, supergamez)
Csak a fenti időpontban indul! -
Szabi1991 #4361 azért ilyen, mert nem vetted meg -.- -
polini #4360 Üdv! Miért van az hogy ha elindítom a telepítést, előjön az autorun, rámegyek hogy Install, előbukkan egy DOS ablak kb 1 másodpercig és el is tűnik! Rámehetek akárhányszor, ugyanezt csinálja mindig! Légyszi valaki segítsen, olyan ember írta meg akinek nem volt ilyen gondja! -
The Best #4359 Hali billentyüzetel kicsit nehéz nem lehet valahogy beállítani hogy jobb legyen köszi. -
#4358 oké, előre is köszönöm -
K0CKA #4357 Felőlem mehet...
Majd beírom az infókat ide. -
#4356 csütörtök este? -
#4355 A fenti Configomon van esély hogy megy???Mert az alsón simán fut(nemsokára a föntin is fog menni mert uj lesz)csak azon nincs net és már multizhatnékom van:)AM. ma este lesz Derbi? -
#4354 -
#4353 Légyszíííí! -
K0CKA #4352 Legyen? -
#4351 tetszik a hozzáállás , mikor lesz "Milano lesz és más nem lesz"??!!! ;) -
Akylleus #4350 vege a versenynek? -
#4349 fent van
-
psicho #4348 Nalam latszik, a szerver 1.1-en van. -
#4347 Kerestem a SG KOCKA szervert,de nem volt. -
K0CKA #4346
akinek nem tetszik ne jöjjön...más nem lessz! -
#4345 segítségek be és bill. -
#4344 De most akár privát server is mehetne, nincs olyan sok, megtalálnánk. -
#4343 Collisons Forward elnézést... :D -
#4342 Én nem találtam ilyet -
#4341 Csináltam egy szervert:
Europe
BMC Formula 1000
Damage On
Catch Up On
Collisions On
Race Lenght Short -
#4340 nincs help. ilyen meg kell szokni :| -
#4339 Lehet hülyeséget kérdezek, de hogy a rákba lehet az irányítást élvezetesre, és nem kínszenvedésre beállítani?
Kormány - 270, 720 és 900 fokban próbáltam, lehetetlen nyerni, drift meg egy fos
Bill - kicsit hozzáérek a gombhoz, máris keresztbenállok, gázt adok pörög mint az állat.
Adjatok légyszíves mentőövet, hogy lehet normálisan beállítani a játékot, mert így egy kalap szart nem ér.
TRD3 élvezetes volt billel, NFS:PS meg ehhez képest szimulátor....Ott a kormánnyal is élvezet volt menni... PLS help!!... -
#4338 vannyak. -
#4337 lehet h hülyeséget kérdezek de azért megkérdem, ebben vannak éjszakai versenyek??? :) -
#4336 off topicba pls nézzetek be