GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
én speciel postprocot kilõttem a francba,csak zavart.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Sárkánycucc
Szerk.: bár az elsõ-hátsó kerék helyzete kérdéses 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ilyen lett kiszedve a verda. Ha nem mûkszik a kép, akkor az albumomban van a rendernél.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nekem van egy progim ami Dirtbõl kiszedi a pssgbõl a texturát, esetleg lehet a gridbõl is kiszedné.(most nemtom kipróblni mert nincs fenn a Grid) GJ pssg utility 2.0
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Már ötvenszer megkérdeztem itt.... 😄
A beton texturákat nem tudod kihalászni, fõleg a felgumizott (csíkos) részeket? Ha egyáltalán az használható textura és nem olyan mint rF-ben a racegroow...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(bocs ezt nem hagyhattam ki)<#vigyor5>#vigyor5> amúgy természetessen nincsenek boot-ok, mint ahhogy eddig sem voltak semmilyen multiban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S
Egyébként aki azt állítja, hogy minden help nélkül simán nyer extreme fokozaton minden versenyt, az egész egyszerûen lódít, nem lehet megcsinálni, stability helppel viszont nem is olyan nehéz. Sõt, megkockáztatom, hogy stability help nélkül egyáltalán nem lehet megnyerni néhány futamot extreme fokozaton. Ezt onnan gondolom, hogy kb. 10000 ember közül vagyok olyan 10-20. hely körül a netes ranglistákon a köridõket tekintve, és nekem help nélkül kb. 30. próbálkozásra sikerült hozni egy top 3-as helyet némelyik futamon (a többit help nélkül is meg lehet nyerni, csak pár szemét futam van).
Mert megnéztem a view cars menüben ott megvan az összes 😄 Lehet megnyerés után beadja mindet vagy nemtom.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy sok játékban nem lehet átadni a mentéseket ...
Nekem van egy mentésem ahol megcsináltam 1 futam kivételével az egészet Készítõk listája is volt és 120 millám van.
Ha kell felrakhatom!