7156
  • Viktorr
    Sziasztok!
    Nemtudjátok van-e patch arra,hogy a pálya egy bizonyos idő után ne "épüljön" újra?pl roncsderbinél ha kiviszek egy gumifalat az 2 kör után visszaépül...
  • Tomy Lee
    Nem gondoltam,hogy ilyen jóra sierült ez a játék
    Sz.tem profi
    Teljesen jól van optimalizálva is!!
  • VRSDM
    G25-el mit kezdenél ebbe a játékba? akármilyen jó vagy lassabat mész kormánnyal mint billel. ez arcade fölösleges a kormány.
  • Tomy Lee
    Köszi!Kész is.
  • norbi56
    controlsnál alul van olyan sor h "custom"arra rámész és ott beállítod és utána a custom-ba teszed a pipát
  • Tomy Lee
    Sziasztok!
    Hogy lehet gamepad-al játszani a játékot?
    Alapon bill.-en van és nemtudom hol lehetne átállítani.
    Köszi..
  • norbi56
    igen az open wheel az sztem rosszul van megcsinálva:S
  • Lunatic83
    én is bill-el nyomom, nincs vele gondom, de nem is mondom h nem jönne jól egy G25 ;)

ami zavar, h a Forma autóknál néha túl erősen fékezek s akkor "megáll" az autó a kanyarban...
  • norbi56
    én valahogy nagy sebességgel nem birtam billel nyomni pl Le Mans meg ilyenek azért Logitech MOMO-val jobb;)
  • Robez84
    Sztem sem nehéz bill-el játszani...sőt én is véginyomtam keyboard-al. És normal-volt a legalja a nehézségnek .!!!Üdv Roobby
  • Akylleus
    ma lesz race?
  • SeanJRRussel
    Már ne is haragudjatok de minden héten van legalább egy ember aki itt sír h milyen sz*r billentyűzettel játszani,hát könyörgöm akkor ne játszon ezzel a játékkal.Érdekes én végig játszottam billentyűzettel és egy rossz szavam sincs az irányításra mert egyáltalán nem nehéz.aki nem tud egy ilyen gammel játszani bújjon el és ne fikázza!!!
  • polini
    Kösz a hasznos tanácsot Szabi.... -..-"

Miért van az hogy ha elindítom a telepítést, előjön az autorun, rámegyek hogy Install, előbukkan egy DOS ablak kb 1 másodpercig és el is tűnik! Rámehetek akárhányszor, ugyanezt csinálja mindig! Légyszi valaki segítsen, olyan ember írta ki nekem akinek nem volt ilyen gondja!
  • kirol
    20:00 -tól akinek van kedve jöjjön!

(kirol007, supergamez)

Csak a fenti időpontban indul!
  • Szabi1991
    azért ilyen, mert nem vetted meg -.-
  • polini
    Üdv! Miért van az hogy ha elindítom a telepítést, előjön az autorun, rámegyek hogy Install, előbukkan egy DOS ablak kb 1 másodpercig és el is tűnik! Rámehetek akárhányszor, ugyanezt csinálja mindig! Légyszi valaki segítsen, olyan ember írta meg akinek nem volt ilyen gondja!
  • The Best
    Hali billentyüzetel kicsit nehéz nem lehet valahogy beállítani hogy jobb legyen köszi.
  • Lunatic83
    oké, előre is köszönöm
  • K0CKA
    Felőlem mehet...
    Majd beírom az infókat ide.
  • Lunatic83
    csütörtök este?
  • norbi56
    A fenti Configomon van esély hogy megy???Mert az alsón simán fut(nemsokára a föntin is fog menni mert uj lesz)csak azon nincs net és már multizhatnékom van:)AM. ma este lesz Derbi?
  • Robez84
  • Nohab
    Légyszíííí!
  • K0CKA
    Legyen?
  • Lunatic83
    tetszik a hozzáállás , mikor lesz "Milano lesz és más nem lesz"??!!! ;)
  • Akylleus
    vege a versenynek?
  • tojas1
    fent van
  • psicho
    Nalam latszik, a szerver 1.1-en van.
  • tojas1
    Kerestem a SG KOCKA szervert,de nem volt.
  • K0CKA

akinek nem tetszik ne jöjjön...más nem lessz!
  • armageddon666
    segítségek be és bill.
  • Blekk Síp
    De most akár privát server is mehetne, nincs olyan sok, megtalálnánk.
  • zaki
    Collisons Forward elnézést... :D
  • Blekk Síp
    Én nem találtam ilyet
  • zaki
    Csináltam egy szervert:

Europe
    BMC Formula 1000

Damage On
    Catch Up On
    Collisions On
    Race Lenght Short
  • VRSDM
    nincs help. ilyen meg kell szokni :|
  • zolo
    Lehet hülyeséget kérdezek, de hogy a rákba lehet az irányítást élvezetesre, és nem kínszenvedésre beállítani?

Kormány - 270, 720 és 900 fokban próbáltam, lehetetlen nyerni, drift meg egy fos

Bill - kicsit hozzáérek a gombhoz, máris keresztbenállok, gázt adok pörög mint az állat.

Adjatok légyszíves mentőövet, hogy lehet normálisan beállítani a játékot, mert így egy kalap szart nem ér.

TRD3 élvezetes volt billel, NFS:PS meg ehhez képest szimulátor....Ott a kormánnyal is élvezet volt menni... PLS help!!...
  • VRSDM
    vannyak.
  • nyirog
    lehet h hülyeséget kérdezek de azért megkérdem, ebben vannak éjszakai versenyek??? :)
  • ladics
    off topicba pls nézzetek be