7156
-
#4455 Nemtok belépni!:(
Az én netem meg 1 megás, ugyhogy a lagg elkerülhetetlen lenne...:s -
#4454 De lehet hogy inkább neked kéne csinálni szervert... -
#4453 próbáld ujra
-
#4452 Látlak, de connections/server error-t ir ki!:( -
#4451 1.1
Privat
Falken-HUN
alkohol -
#4450 Akar valaki Gridezni????
-
tazis #4449 Mit tehetek az ellen ha villódzik a kép a játékban? -
#4448 baromság
(nyomj egy benchmarkos játékban tesztet frapsal és anélkül, azonos eredményt kapsz) -
#4447 igen... -
#4446 ami elképzelhető hogy levesz -5öt :D -
Mast3rGam3r #4445 Köszi szépen! -
K0CKA #4444 Fraps nevű programmal. -
Mast3rGam3r #4443 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogyan tudhatom meg hány fps-em van a játékban, hogyan tudom kirakni képernyőre? Előre is köszi! -
Chunky #4442 Köszi.
Gondoltam, hogy ilyesmi van mögötte, de reménykedtem, hogy máshogy is meg lehet oldani. -
#4441 Ha átlépsz a következő szintre, akkor kapsz új csapattagot. (Elérsz az egyik régióba 250 000 tapasztalati pontot) -
Chunky #4440 Üdv!
Visszaolvastam, jó pár oldalt, de nem leltem választ a kérdésemre.
A második szezon végén vagyok.
Mikor tudok másik versenyzőt hozni a csapatomhoz? Mert én hiába nyerek versenyeket, ha csapszinten nem vagyok első. -
#4439 jólis néz ki?! kell! :D -
psicho #4438 Bocs forditva irtam, a gaz a lower axis es a fek az upper. -
psicho #4437 De, alapbol rosszul ismeri fel a kormanyt. XP Control panelbe ki kellett pipalnom a single axis-t (combined pedals).
Majd jatekban custom, gaz: upper axis, fek: lower axis. -
#4436 Növérem rossz hangulatába driftel 800 millákat egy combóba... -
#4435 öcsem gyengebb pillanataiban 200 milla flett driftel az alap demopalyan, ti hogy alltok? -
#4434 és hallod nincs olyan alapból nyomja a játék a féket és a gázpedált? -
psicho #4433 Nalam csak akkor rangat az eleje ha a kormanymuvem illetve valamelyik kerek megserult az utkozestol, de ez poen.
Viszont alapbeallitas nem tetszett, ami nalam a nyero:
- Steering deadzone: 0%
- Stearing Saturation: 100%
- Steering Linearity: 5
- Gaz es fek deadzone: 5%
- Gaz es fek saturation: 100%
Belso nezetben mintha laggolna par millisecet a kormanymozdulatokra, de amint atkapcsolok szelvedonezetre (motorhazteto latszik), kezes barannya valik az auto. -
#4432 Nem, persze hogy gázos, de annyira nemvészes, nemtom, szerintem olyan, mint a többi gémnél... -
#4431 jaja :)
(pláne h a vga-m megint eladtam, ugyhogy only-konzol egy ideig :D ) -
Tomy Lee #4430 Persze,hogy analog,tudom.Nem viselkedik nálad furán az autó?Szépen egyenletesen fordul-kanyarodik mindig?
Nem reagál gyorsan a géposztály mikor kanyarodsz?? -
#4429 Analog, ugyhogy ugy forditom, ahogy akarom (elvileg)! :) -
Tomy Lee #4428 Alapon hagytad a beállítást és nem rángat az auto eleje?
Nem csinál ilyen hírtelen mozdulatokat?
Nemtudom nálam mi a franc van akkor -
#4427 Nekem is korrektem viselkedik karral, a beállitáshoz nemis nyultam!
(X360 for pc)
Arty!
Te az x360 karral nyomulsz? -
temes69 #4426 köszi. hazaérek melóból és meglesem:) -
camaro79 #4425 senki? -
#4424 kontrollerrel nekem perfekt, lehet a te padod nem okés... -
#4423 igen pályaversenyeken tökéletes a kormány de roncsderbin...mert pályaautóknál az én esetemben a MOMO az pont ugy fordul a valóságban mint az autó kormánya a játékban de roncsderbin felforrna a kormánymotor:D ha annyira mennék hogy győzni tudjakXDXD -
Tomy Lee #4422 Ezért kéne valami jó kis beállítást összehozni.
Nem annyira gáz az irányítás gamepad-al csak ezt a hirtelen reagálást kéne beszüntetni valahogy.
Mondjuk ott írtál valami érdekeset:"annyira nehezen reagál az autó a kormányzásra"
Nos hát ez kéne sz.tem nekem:)
-
tmisi #4421 Elég trágya lett a kontrollerrel irányítás, én kormánnyal próbáltam, de feladtam. Élvezetes, csak annyira nehezen reagál az autó a kormányzásra, hogy az ilyen szlalonrészeknél, ahol jó bele lehet menni a falon kiálló valamibe egyből Race Over lesz a vége. A bill-ről viszont eszméletlenül gyorsan reagál, mondjuk ez driftnél némi hátránnyal is jár (megpördülhet a kocsi). -
#4420 F12 asszem. -
temes69 #4419 sziasztok!
olvastam hogy ha összetöröm a kocsit akkor nem muszály újrakezdenem a futamot hanem elég ha visszatekerem a hiba előtti részhez és utána onnan nyomhatom. na most a visszatekerés az ok, de utána melyik gombot kell megnyomni hogy menjen a futam?
egyébként tényleg jó a játék, olyan igazi "betöröm a monitort a billentyűvel" game:) pcn tolom billenytűvel de nagyon odakell figyelni, egy kis hiba és már falnak is csapódtam. az nfst lehetett tolni sörözés közben is, ezt egyszer bróbáltam, de ripityára is törtem a kocsim:) -
Tomy Lee #4418 Mindezt azért kérdezem mert igencsak rángat az eleje az autoknak mikor kormányzok.
-
Tomy Lee #4417 Valahogy a steering beállításokra még mindig nem jöttem rá,hogy melyik lenne a legjobb..
Nem tudna valaki segíteni abban,hogy dob 1 képet ide a saját gamepad-os beállításairól?
Köszi -
Tomy Lee #4416 Gamepad-al játszom jelenleg
Viszont úgylátom nem kell sok idő 1 kormány beszerzéséhez(kell ehez a játékhoz:)
Amúgy elkezdhettem volna már egy 24h versenyt mivel már kb 14órája játszom vele szinte folyamatosan:D