7156
  • ajem kisa
    Nemtok belépni!:(
    Az én netem meg 1 megás, ugyhogy a lagg elkerülhetetlen lenne...:s
  • Robez84
    De lehet hogy inkább neked kéne csinálni szervert...
  • Robez84
    próbáld ujra
  • ajem kisa
    Látlak, de connections/server error-t ir ki!:(
  • Robez84
    1.1
    Privat
    Falken-HUN
    alkohol
  • Robez84
    Akar valaki Gridezni????
  • tazis
    Mit tehetek az ellen ha villódzik a kép a játékban?
  • arty
    baromság

(nyomj egy benchmarkos játékban tesztet frapsal és anélkül, azonos eredményt kapsz)
  • norbi56
    igen...
  • VRSDM
    ami elképzelhető hogy levesz -5öt :D
  • Mast3rGam3r
    Köszi szépen!
  • K0CKA
    Fraps nevű programmal.
  • Mast3rGam3r
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogyan tudhatom meg hány fps-em van a játékban, hogyan tudom kirakni képernyőre? Előre is köszi!
  • Chunky
    Köszi.
    Gondoltam, hogy ilyesmi van mögötte, de reménykedtem, hogy máshogy is meg lehet oldani.
  • Nohab
    Ha átlépsz a következő szintre, akkor kapsz új csapattagot. (Elérsz az egyik régióba 250 000 tapasztalati pontot)
  • Chunky
    Üdv!

Visszaolvastam, jó pár oldalt, de nem leltem választ a kérdésemre.
    A második szezon végén vagyok.
    Mikor tudok másik versenyzőt hozni a csapatomhoz? Mert én hiába nyerek versenyeket, ha csapszinten nem vagyok első.
  • VRSDM
    jólis néz ki?! kell! :D
  • psicho
    Bocs forditva irtam, a gaz a lower axis es a fek az upper.
  • psicho
    De, alapbol rosszul ismeri fel a kormanyt. XP Control panelbe ki kellett pipalnom a single axis-t (combined pedals).
    Majd jatekban custom, gaz: upper axis, fek: lower axis.
  • GamerAdams007
    Növérem rossz hangulatába driftel 800 millákat egy combóba...
  • BigReaper
    öcsem gyengebb pillanataiban 200 milla flett driftel az alap demopalyan, ti hogy alltok?
  • trogerzsiger
    és hallod nincs olyan alapból nyomja a játék a féket és a gázpedált?
  • psicho
    Nalam csak akkor rangat az eleje ha a kormanymuvem illetve valamelyik kerek megserult az utkozestol, de ez poen.

Viszont alapbeallitas nem tetszett, ami nalam a nyero:
    - Steering deadzone: 0%
    - Stearing Saturation: 100%
    - Steering Linearity: 5
    - Gaz es fek deadzone: 5%
    - Gaz es fek saturation: 100%

Belso nezetben mintha laggolna par millisecet a kormanymozdulatokra, de amint atkapcsolok szelvedonezetre (motorhazteto latszik), kezes barannya valik az auto.
  • ajem kisa
    Nem, persze hogy gázos, de annyira nemvészes, nemtom, szerintem olyan, mint a többi gémnél...
  • arty
    jaja :)

(pláne h a vga-m megint eladtam, ugyhogy only-konzol egy ideig :D )
  • Tomy Lee
    Persze,hogy analog,tudom.Nem viselkedik nálad furán az autó?Szépen egyenletesen fordul-kanyarodik mindig?
    Nem reagál gyorsan a géposztály mikor kanyarodsz??
  • ajem kisa
    Analog, ugyhogy ugy forditom, ahogy akarom (elvileg)! :)
  • Tomy Lee
    Alapon hagytad a beállítást és nem rángat az auto eleje?
    Nem csinál ilyen hírtelen mozdulatokat?
    Nemtudom nálam mi a franc van akkor
  • ajem kisa
    Nekem is korrektem viselkedik karral, a beállitáshoz nemis nyultam!
    (X360 for pc)

Arty!
    Te az x360 karral nyomulsz?
  • temes69
    köszi. hazaérek melóból és meglesem:)
  • camaro79
    senki?
  • arty
    kontrollerrel nekem perfekt, lehet a te padod nem okés...
  • norbi56
    igen pályaversenyeken tökéletes a kormány de roncsderbin...mert pályaautóknál az én esetemben a MOMO az pont ugy fordul a valóságban mint az autó kormánya a játékban de roncsderbin felforrna a kormánymotor:D ha annyira mennék hogy győzni tudjakXDXD
  • Tomy Lee
    Ezért kéne valami jó kis beállítást összehozni.
    Nem annyira gáz az irányítás gamepad-al csak ezt a hirtelen reagálást kéne beszüntetni valahogy.
    Mondjuk ott írtál valami érdekeset:"annyira nehezen reagál az autó a kormányzásra"
    Nos hát ez kéne sz.tem nekem:)
  • tmisi
    Elég trágya lett a kontrollerrel irányítás, én kormánnyal próbáltam, de feladtam. Élvezetes, csak annyira nehezen reagál az autó a kormányzásra, hogy az ilyen szlalonrészeknél, ahol jó bele lehet menni a falon kiálló valamibe egyből Race Over lesz a vége. A bill-ről viszont eszméletlenül gyorsan reagál, mondjuk ez driftnél némi hátránnyal is jár (megpördülhet a kocsi).
  • V43 1105
    F12 asszem.
  • temes69
    sziasztok!
    olvastam hogy ha összetöröm a kocsit akkor nem muszály újrakezdenem a futamot hanem elég ha visszatekerem a hiba előtti részhez és utána onnan nyomhatom. na most a visszatekerés az ok, de utána melyik gombot kell megnyomni hogy menjen a futam?
    egyébként tényleg jó a játék, olyan igazi "betöröm a monitort a billentyűvel" game:) pcn tolom billenytűvel de nagyon odakell figyelni, egy kis hiba és már falnak is csapódtam. az nfst lehetett tolni sörözés közben is, ezt egyszer bróbáltam, de ripityára is törtem a kocsim:)
  • Tomy Lee
    Mindezt azért kérdezem mert igencsak rángat az eleje az autoknak mikor kormányzok.
  • Tomy Lee
    Valahogy a steering beállításokra még mindig nem jöttem rá,hogy melyik lenne a legjobb..
    Nem tudna valaki segíteni abban,hogy dob 1 képet ide a saját gamepad-os beállításairól?
    Köszi
  • Tomy Lee
    Gamepad-al játszom jelenleg
    Viszont úgylátom nem kell sok idő 1 kormány beszerzéséhez(kell ehez a játékhoz:)
    Amúgy elkezdhettem volna már egy 24h versenyt mivel már kb 14órája játszom vele szinte folyamatosan:D