7156
-
lehet eleve 1.1 lesz a magyar verzio
(dirtből is 1.2 jött ki alapbol nálunk!) -
brianmaste #4496 Csősztök.Nekem van egy nagy gond a játékkal.Feltelepítettem normálisan,elindítom,beállítok mindent,első verseny jön,és az autó megse moccan. :S Nyomom a gázt nem csinál semmit.Automatára van állítva tehát nem a váltással van a gond.Aztán patchet felraktam ugyanúgy rossz.Újratelepítettem de még mindig rossz volt.Valami a géppel van az tuti.Van egy kormányom is majd azzal kipróbálom. -
hali. "A jelenlegi patch az angol verzióhoz készült, hazánkban a lokalizált verzió vásárolható majd meg, júliustól". Ahhoz nem lesz jó a patch? -
raptor22 #4494 a repkedő versenyzőknek az én internetem lassusága az oka v azé aki repked? mert néha idegesitő h elémérkezik vki a semiből és emiatt kiesek -
Heló all!
Mostantól vagyok ranked verseny szokás szerint medium hossz és olyan szerón ami 8-12 játékos közöt van.Aki gondolja keressen. -
BIZ0906 #4492
-
raptor22 #4491 úúú köszi ez volt a baja. mostmár én is tudok veletek versenyezni -
TomDantes #4490 Már vissza olvastam, de nem találtam magyarázatot. Egyelőe csaka demo-t akarta meg nézni, de hibát észlel és leáll.
Igen, SM3.0-as VGA-m van, és épp hogy de megfelel minden a minimumnak...akkor miért nem indul? Mi ez a hibát észlel és le áll dolog? -
sada67 #4489 köszi már próbáltam mindent, amúgy is azt terveztem, hogy újrarakom a gépet, hát most itt az ideje -
sean....hol a p.. vagy?nem talállak! -
Esetleg az SP3-nak új tűzfala van és blokkolja?
Próbáld berakni neki újra az exe-t
Esetleg a vírusirtó is blokkolhatja -
20 fél 10 fele leszek fent tegnapi paraméterrel -
sada67 #4485 felraktam a patchet, de így sem megy, valakinek tipp??? -
sada67 #4484 nincs fennt az 1.1 patch, de akkor azzal megpróbálom, remélem jó lesz, mert nagyon bejön a game -
BIZ0906 #4483 én csak tegnap tettem fel és elötte is ment meg utánna is -
pauly #4482 mondjuk én az 1.1-es patch-et felraktam,nem tudom hogy számít-e esetleg... -
BIZ0906 #4481 Tűzfalba engedélyezve van? -
raptor22 #4480 sziazstok. nekem ha bemegyek a multiplayer részbe és azon belül h online akkor azt irta ki h ellenőrizzem az intetnetkapcsolatot és nem tudok belépni az online részre. ez miért van? köszi -
pauly #4479 Nekem működik,pedig nekem is sp3-as van... -
sada67 #4478 sziasztok! ma felraktam az xp sp3-at, azóta nem indul a játék, tud valaki segíteni? segítséget előre is köszönöm. Volt már uninstall és install is de nem működik -
BIZ0906 #4477 Az lenne a tuti plusz XD -
Hy!
Nekem 1.1-es nemtalálok rankedben semmit, privátban meg van FALKEN HUN, de arra meg nemtok csatlakozni:s -
sylas #4475 hiányoltam benne a peugeot 908at
akkor lenne komoly ellenfele az audinak
-
Akylleus #4474 rankedben nincs is pw, bocs xD -
Akylleus #4473 most csinalok egy ranked global bridgestone-t,
on on medium on, pw: supergamez
gyertek, gyertek. -
grolko #4472 hát Sean, ennyi paraméter alapján nehéz lesz! :)
írj msn-en hogy perpill mit keressek!
grolko_kukac_indexponthu
-
Kár hogy nincs fent a GRID...Picsába pedig mennék -
Hali
Ranked versenybe vok medium hosszúságon 8-12 es szerveren akit érdekel keressen meg és akkor nem egyedüli magyarként leszek:-)
Itt meglehet tanulni vezetni mert annyi birka van -
valak #4469 csátok Hunterk43 vagyk
sztem játszottam már veletek:D
valamikor nyomunk mi magyarok egy versenyt? -
attól még hogy te csinálsz egy szervert, sosem leszel valódi host...
kell hozzá net, de az én kemény 25ks feltöltésemmel, és 500as letöltésemmel, simán elbírtam 10embert... :| -
Heló Rolcsi!!!!
Rankedbe nyomom ma is medium versenyt keress é solyan szertót amin 10-12 en vannak.Fennt találkozunk -
Akylleus #4466 nem, a szervert te csinalod, minden esetben.
nem veletlenul irja ki a jatek, ha a host kilep, hogy mast kapta meg a hostot.
amugy en csinaltam multkor, mellette ment a ventri es 12 ember mellett perceket kesett a hang.
tehat nem art egy rendes net, ha hostolni szeretnel. -
BIZ0906 #4465 ahhha thx :) -
a szerver Kisa gépén futna, a Codemasters szervere csak Kisa IP cimét és szessön nevét tárolja, h odataláljanak a gépére a játékosok -
amugy a catch up mit jelent? :) -
Gyertek játszani :)
Europe
Aston vs Corvette
Damage On
Catch Up On
Race length Short
Collisions Forward -
Passz, ezt énsem tom, majd ha valaki tudja, akkor válaszoljon nekünk pliz!:D -
BIZ0906 #4458 De a Grid szerót csinálsz azt a Grid saját szerverein késziti nem a te neted szívja le vagy nem? Ezt most nem vágom :S -
Jah!
Miért? Mire gondoltál? Hama? Nemkell -
BIZ0906 #4456 De a szervert azt a Grid szeróin csinálja nem?