GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
[merlinw.org]
mert alapból is teljesen tiszta a videó 😮
u dont have to listen anybody else but me
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mission Impossible 2010: PRO Class
Xbox Live: Lunatic HUN
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
jó lenne ha a multi részben megcsinálnák h a pályát és az autókat is szabadon keverhessük, vagyis nem úgy mint most h választunk egy pályát, s akkor arra van egy bizonyos autó, hanem elõbb pályát választunk, aztán autót...
Codemasters just optimized their engine, in Dirt 1 mesh = 1 draw call, in Grid whole car is 1 draw call (ripper actually grabs 1 draw call as 1 object). Minimum draw calls > better rendering speed...
Try to select car, then select parts by object, detach or cut/paste object to separate mesh.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ja és a másik cucc amit csináltál ,az is mükszik ,nem fagy a gépem azóta .
Nem kell újra índítani a gépet ,csak restart race 😊 !!!
THX - Download - http://gamempire.extra.hu/news.php
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
WMP
bitsûrûség: 2,98 Mb/s
hangkodek: Windows Media Audio 9.2
VBR Quality 90, 48 kHz, stereo 1-pass VBR
videokodek: Windows Media Video 9
de a videókészítésben még az amatõr szint amatõr szintjén vagyok, nem komolyan csinálom, csak unalomûzés céljából... kikapcsolódás, szenvedés, hobbi 😉
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
biztos valami új feltöltési móddal mûxik már a YT, mert eddig nem így volt...
és most a standard video is javult, elõbb nagyon pixelháború volt....
<#ticking>#ticking>
Per Aspera Ad Inferi.
Sebessegerzet nagyon allat lett!!!Gamempire
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
, s nekem is jelentkezik az a probléma h egy nagy rakás xar felbontásban rakja ki, annak ellenére h a feltöltött vid 768x576 felbontású , de még a high lehetõséget se írja ki... 😞
holnap lehet h törlöm, s majd újra felrakom...
//de akkor feltöltésnél miért nem kérdezi? annyi új dolgot bevezetett a YT, ezt miért nem csinálják meg... 😞//
1. Kattints a My Account-ra.
2. Az Account hasábban ott van a Video Playback Quality.
3. Azon belül válaszd a I have a fast connection. Always play higher quality video when it's available.
4. Fent katt a Save Settings-re.
És kész is. Egybõl a magas felbontásút adja be. ;D
Most nézegettem a hivatalos fórumot és ha jól értettem amit írtak a készítõk, akkor holnap lesz PC patch.
oké, kérésed számunkra parancs....
<#violent>#violent><#lama>#lama>
amúgy, tényleg elég érdekes, h nem engedi a nagy felbontású videót, pedig nem vészes, 14 másodperc csak, az nem lehet olyan hû de nagy videó... meg ha nagy is lenne nem engedné feltölteni... a kikötés amúgy is 10perc vagy 100MB...
megnéztem az oldalam, de nem találtam olyat h alapból a high induljon el elõször, de ezen biztos tuti nem lehet változtatni, mert nem mindenki kábel nettel nyomja, meg gondolom úgy vannak h aki gyorsabb nettel rendelkezik az úgy is átnyomja egybõl high-ra... meg ha változtatni lehetne ezen, akkor a felöltésnél is lenne olyan beállítás h mi legyen az alap felbontás, de nincs....
thank you for helping us help you help us all
miért ilyen kibaszott ronda a youtube-ra feltöltött videóm? pedig nagyon is jó minõségben töltöttem fel. igaz ott van alatta hogy "watch in high quality", de azt nem lehet vhol beállítani, hogy alapból úgy játssza le? mások videók mind úgy jönnek be. mellesleg most már nem is lehet high-ban megnézni, mert "We're sorry, this video is no longer available."
WTF?! <#conf>#conf>
Per Aspera Ad Inferi.
@
thank you for helping us help you help us all
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
valami normális replay kamerállást nem tudnál majdan valamikor összehozni, mert utálom hogy ugrál-vibrál-pörög-forog, jól néz ki nem mondom, de ha valóban vissza szeretnék nézni egy versenyt akkor semmit nem látni az egészbõl.
érted te milyenre gondolok, sarkokra, egyenesekre, fix kamerák, amik forognak 😉 mint a valóvilágban 😛