7156
  • ajem kisa
    Thx!
    Ennek, meg a Pontiac-nak a legtöbb ereje!
    Rángatom a kréziféket feszt, és ezek kitörnek rendesen, ahogy illik!;)
    A többit másként kell vezetni!
  • broman191
    SRT-8-cal ilyen? Nem semmi. :D
  • ajem kisa

10 körösön, de valaki mindig kitol!

Emmeg a többi kancsó!:)
  • M@TriX
    Rank törlés

na ennyit az eredményekről...
  • broman191

Így első felvonásban. :) A minőség ilyen [800x600,low, pp off], és nem azért mert fotosopp' mint egyszer egy "hozzáértő zseni" megjegyezte...
  • Bandi 18
    Bocsánat mester :D
  • broman191
    Tolok már egy tizeset én is poénból. :D
  • ajem kisa
    :P
    :P:P
    ;)
  • Bandi 18
    Egy kis drift eredmény 8 kör alatt sikerült.

Link
  • Mikiller
    Hmm, ezt nem tudtam.
  • VRSDM
    szerintem a se vele se nélküle párbaj mindenki lelkében eldőlt. az utóbbi javára.
  • broman191
    Ez nem a szélárnyékról szól, az mindig van, de nem mutatkozik meg olyan erősen. A catch up amolyan "legális csalás" ha lemaradnál a gép segít felhozni...
  • Mikiller
    Helló Zaki!

Kihasználják a szélárnyék nyújtotta előnyöket. Catch up off-nál is van szélárnyék sztem , csak annyit ír, hogy nem tölti fel az időeredményeket. Én így tudtam eddig.
    (PIAAxMiki)
  • kirol
    Mostanság nincs SG privát futam?
  • broman191
    Kikapcsolt Catch up-os versenyeket tolj. ;-)
  • zaki
    soxor :o
  • zaki
    Hogy lehet az, hogy multiban sokszor gyorsabbak az ellenek nálam? Egyenesbe megyünk, és sokkal gyorsabban megy mint én, ugyanazzal a kocsival. A beállítások alapon vannak. Rohadtul idegesítő, hogy vezetek, de soxok állandóan beér valaki.
  • broman191
    Okatuma 7 kör. :)

ui.: Csak amcsiknál és európaiaknál van bónusz autó? Mert mindent kivégeztem és japóknál nincs egy sem. -.-'
  • BigReaper
    mi már ninja nehézéségi szinten toljuk! :D nemsokkal többek a körök max 6 kör
  • barmi
    Ez így rendben van XD
  • arty
    "Beszerelem,"
    ok, ezt nehéz elrontani mamár

"telepítem a display drivert aztán kész. "
    ezer lehetőség a user error-ra :D fos windows, hozzánemértés, allitgatás, tuning, registry buherálás, warezgondok, ...

és persze lehet a hardverek/szoftverek inkompatibilitása, ez pécé, ez van. ha neoncsöves elméleteket akar magának, amiért nvidiát vesz, tegye - bárki pisálhat széllel szemben, lehet a pénztárcája ellensége, stb stb egyéb közhelyek ;)))
  • barmi
    Semmi sem tökéletes. Viszont a te lámaságod miatt ne a vga-t okold basszus! Ez annyira szánalom. Milyen probléma lehet egy vga-val ha fizikailag rendben van akkor semmi szeréntem. Beszerelem, telepítem a display drivert aztán kész.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Valaki nem tudja pontosan hányadikán jön magyar Grid?
    Úgy spórolok,csak azért kérdem
  • arty

---

azt tudja vki, h a legfelső jogsis kategoriában hány körösek lesznek a versenyek?

lehet basic nehézséggel, segitségekkel kell majd játszanom :D
  • Neoncsoves
    jó én eleget szoptam ATival szal :)
  • norbi56
    A HD 4850 ami különben 9 FPS-el gyengébb a 70-nél(Gurubefree tesztelte megnézheted a Radeon HD series topikban)és már 36k-ért is meglehet venni átlagban 39-40 körül van.
  • MerlinW
    512-es GTS-ek is G92-ek, ill valamivel jobbak mint a GT-k Persze a gyári tuning ezen változtathat.

brianmaste:
    1. Valóban X2-ről írtam.
    2. Téged ki kérdezett?
    3. A kioktatást tartsd meg otthonra.
  • brianmaste
    máskor ne írj már hülyeséget MerlinW.75-80 max. egy HD4870X2 lehet.Amúgy ez meg nem hardvare részleg tehát nem kellene itt teleszemetelni a topic-ot.
  • Neoncsoves
    viszont nekem Gainward 8800GT -m van ami gyárilag húzott, meg új mag van benne (G92) néhány helyen veri a 8800GTS-t.
  • MerlinW
    Van az még 75-80 is.
  • MerlinW
    Leadtek 8800GTS-t hónapok óta 36+fáért lehet kapni. Sima GT 2-vel olcsóbb. Nem néztél körül ejnyebejnye.
  • Neoncsoves
    én anno annyiért vettem a 8800GTmet (2 hónapja XD) de nem érdekel az ATI 80fok alapból... nekem nem tetszik.
  • Máté94
    4870 valami 55.000 FT.
  • bpeti72
    ok Köszi
  • V43 1105
    ez nem jött össze ..
  • Neoncsoves
    jó de ezek a vidkarik mennyibe kerülhetnek már??? na meg alá a proci ami kihajtja. én a 8800GT-vel elvagyok, full grafon 1280x1024 simán röccenés nélkül megy...
  • ChuckyHUN
    TÉÉÉÉÉÉK
  • arty
    uj directx, uj vga driver

ill probáld meg a hangkártyát letiltani az eszközkezelőben hátha amiatt nem indul

másnak segitett, ha a tüzfalát kapcsolja ki ...

bármi lehet...

• brianmaste
    És az én problémára valami gyógyír?#4996
  • TomDantes
    Öööö..senki nem tud abban segíteni amit kérdeztem?