7156
-
#4946 Így most, hogy nyomom már egy ideje, kifejezetten sajnálom, hogy túl nagy része szól a játéknak az über-póver autókról.. Ami fekszik benne, az a pro-muscle, a pro-tuned, a drift, meg esetleg még a touring cars.. A GT1, a Prestige, Open-wheel, prototype, meg a hasonló csillió lóerős autók nem az én világom :( Gamepaddel meg amúgy is kínszenvedés ideális ívet tartani (pedig a box-é viszonylag minőségi cucc - mondjuk az analóg-fék gáz legalább megadta nekem végre, hogy ki tudjak kapcsolni minden assistot..)
Örülnék ha ezt az engine-t amit a dirt meg a grid használ felhasználná a codemasters valami utcai autós cucchoz, szerintem nagyon nagyot ütne.. -
crashpipi #4945 Úgy látom nem fogok ezzel dűlőre jutni, talán csak én kínlódom ezzel a carral. :( Végső ötletként kikaptam a Sound Blasterem és beizzítottam az alaplapi Realtek HD Audio-t és kipróbáltam. A szitu változatlan. :(
Naon úgy tűnik, hogy egy időre kimarad az életemből a Grid és mehetek GTA 4-ezni tovább. :( Csak már úgy hiányzott vna vmi penge autós gém. A Forza 2 messze van már. :) -
Szabi1991 #4944 -
#4943 Bann-t szeretne:D -
#4942 mi? -
#4941 18+!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szopják le a nagy eres faszt hogy pc-re nemlesz! -
#4940 Öhh.
Az imént egy midnight touge közben sikerült az ellenfelet (aki egyébként a csapattársam volt) úgy hozzászorítani a szalagkorláthoz, hogy az egy ponton behorpadt, az arc pedig megdobódott rajta, és lezuhant a szakadékba :DDDD Kb 3 kanyarral lejebb meg ott hömbölgött fejtetőn az út közepén
Baszott látványos volt :DD -
Szabi1991 #4939
-
#4938 Kiegészítő még az ősz folyamán! :P -
crashpipi #4937 Az miért van, hogy a menüben a hang beállításai pont allatt a hangerők fölött van egy sor, hogy hardveres gyprsítá. Na ez nem változtatható és off a beállítás. Miért? Van hardveres hang gyorsításom. Audigy 2-őm van a legújabb driverrel. Mivel már sántít, hogy lehet, hogy ez az ami okozza a belassulásokat, ezért erre gyanakszom. Mit tudok tenni? Már próbálgattam, hogy a dxdiag futtatása után lejjebb vettem egyesével a hardveres hang gyorsítást, majd vissza, de változatlan a helyzet. Új a Dx is. 2008.08as release. :/ -
crashpipi #4936 Üdv!
A Mini image megoldotta kilépést. :) Ez már egy pozitívum, köszönöm. Viszont az durván fél percenként fellépő belassulás nem szünt meg. :/ Arra is várok tippeket. Olyan mint egy effekt, nem pedig szaggatás. -
#4935 A WAREZ KÉRDÉSEK INNEN TÖRÖLVE LESZNEK !!
(De ott az OFF topik..) -
crashpipi #4934 Sziasztok!
Értem. Tudsz segíteni egy rövid leírással, hogy azt, hogy is csináljam? Megköszönném.
Csak néhány futam erejéig szeretnék játszogatni vele, hogy érdemesnek találom-e utána beszerezni Box-ra.
Köszi szépen.
Üdv! -
jumika #4933 szia.
nekem is ugyan ez a problémám volt, valszeg a crackkel lesz a gond. mióta nem cracket használok a cd nélküli indításra, hanem miniimage-t azóta hibátlanul fut és nem lép ki. -
#4932 irány a bolt -
#4931 Próbáld kikapcsolni a hangot, ha úgy jó akkor a hangdriver szarakszik.. Ha nem, akkor nincs ötletem :D -
crashpipi #4930 Sziasztok!
A hozzászólások nagy részét végigböngésztem, hogy hátha találkozok vkivel, akit hasonló hibák idegesítenek és esetleg orvosolni tudja, de sajna nem találtam.
Nálam verseny közben időközönként belassul a játék 1-2 másodpercre, majd hibátlanul fut tovább. Futam után kilép és hibaüzit dob a Windows, hogy küldjön e jelentést vagy sem. :/// Miért?
Friss, legál SP3-as 32 bites XP, új DirectX (2008.08as redist), új Nvidia driver. Próbáltam a legfrissebb késszel is és a bétával is, ami újabb nála. Ugyanaz.
Core2Duo E4600 2,66 Ghz, 4 GB 800Mhz DDr2, Asus EN8800GT 512 MB DDR3, Asus P5Q alaplap, friss driverekkel.
1.2-es patch a játékon, crack-elve. (1.1-el ugyanez volt.
Más: gondjaim vannak a hanggal is. Csak néha hallom a saját autóm. A közönséget csak addig amíg közel elhúzom mellettük. ???
SB Audigy 2.
Mihez kezdjek???? :////
[email protected] -
#4929 nincs mit!
jó szórakozást! -
#4928 ezesetben isten vagy, hálás köszönet érte :) -
CamelX #4927 Ojoj! Hát 10 gigát hagytam winfos instalkor rendszerparticiónak, abból nehéz lesz okosságot kihozni :D Mindenesetre köszi a választ, már igencsak piszkálta a csőröm h most van -e replay egyáltalán v nem. -
#4926 üdv, kaptam egy speedlink thunderstrike gamepadot, de grid-vel (1.2) nem akar működni, drivert felraktam ... valakinek van ilyen és működik? pes08-ban megy rendesen -
#4925 hát a hely lesz a problémád nekem a C drivom volt kevés mihelyt csináltam helyet ment a replay -
#4924 ha letöltöd és elindítod a telepítőt biztosan megtudod!
egyébként igen, megy az 1.2-es javítással is, mivel ez alatt készült! -
#4923 1.2-höz jó? -
#4922 Thx! -
#4921 magyarítás a játékhoz itt: http://nightvison.cwi.hu/
a letöltéshez regisztrálni kell! -
CamelX #4920 Üdv all! Lenne 1 aprócska kérdésem a gammával kapcsolatban. Verseny végi visszajátszás (view replay) az ugye van a játékban? Ugyanis nálam ezt az opciót baxxik felajánlani, pedig demo-ban ott volt.
Namármost én arra következtettem hirtelen hogy lehet azért nem tudom megnézni a verseny visszajátszásokat, mert (A) úgy pakoltam fel a játékot hogy a Demo fenn volt, és ez okozhatott valami ütközést az Application Data cache könyvtárában, vagy mert (B) túl kevés a hely a Replay cache-nek a rendszer partíciómon (C:/), ezért alapból fel se installálta ezt a funkciót.
Ja igen, "Instant Replay"-ek müxenek rendesen, a játék is fut mint a nyúl Ultrán, csak azért nah... 2 verseny között, amit a kormányommal folytatott küzdelemmel töltök, szívesen megnéznék 1-2 pihentető, szemet gyönyörködtető replay-t. Ha valaki tud valami okosságot mondani, ne habozzon plz!!! -
#4919 Hali van magyar szerver?
Lécci nevét és jalszavát dobjátok át nekem KÖSZI -
CHROME #4918 Nem értünk egyet.
Én kormánnyal használom és semmi gondom vele, gamepaddal meg sem próbálnám...
-
#4917 használj gamepadot, ez egy árkád játék ;) (én csak a dirtet néztem kormánnyal, reménytelen...) -
#4916 Kormányt használok. -
Szabi1991 #4915 de.. ha kormányal játszol... -
#4914 nincsenek irányitásbeli problémái :) (ill. de, tul rövid a féktáv) -
#4913 Sajnos -
#4912 Ennek a játéknak a kormány sem oldja meg az irányítás beli problémáit :) -
#4911 kapcsold be a segítségeket és használj valami analog irányitot (kormány, joy, gamepad) -
CHROME #4910 Szia!
Kormánnyal (esetleg valami analóg keypaddal) próbáld, mert gombokkal valóban nem fog menni.
-
koj #4909 Hali! Nekem a játék nem nagyon tetszik. Az irányítás miatt.
Nem lehet az érzékenységén állítani hogy 1 gombnyomásra ne pörögjön a kocsi? -
#4908 Hali
Van állandóan müködő magyar szerver Grid-be?
Ha van valaki léccives irja meg a nevét és jelszavát
KÖSZÖNÖM -
CHROME #4907 Sziasztok!
Újabb kérdés:
Patch nélkül nem is lehet megvenni a 911 GT3-at?
A karrier módban sehol nem találom a megvehető kocsik között :(