7156
  • Blacksheep77
    szaggatás nélkül is bőven elfut a jázék
  • SötétBarom
    Én egészen tegnapig azon toltam, vállalható bőven :)
  • totti10
    csá
    mivel lehet visszapörgetni az időt?
  • BIZ0906
    Egy AMD X2 1,8GHz-s; ATi HD 2600; 2Gb ram ez laptopba és ment rendesen. Szerintem menni fog furálám ha nem menne.
  • kabel15
    Hello

Lehet hogy ez már lerágott csont de Geforce7600gt-n 256mb ddr3 as karin menyire virgonckodik? Szóval szaggat vagy azért szépen elfut elfogatható grafikán?
    Talán az e6300 procival és 2gb ram megfelel neki!
  • Quki
    nahm gondoltam csinálok egy képet miközben játszom :) annyira élethűek már ebben a játékban az autók :D

• priluki
    Na ugynézki most müködik,ám van mégegy probléma,ha elinditom a játékot s kormánynak nem küködnek az efektjei.. tehát se rángatás se rázás lityi lötyi lesz az egész,ha lerakom asztalra megint fisszajön minden.. ezt nem értem.
  • priluki
    oké köszi megprobálom:)
  • BiG G
    downgrade-ld a játékot az eredeti 1.0-ás exe visszamásolásával (elég, igen), vagy ha erre nincs lehetőség, akkor reinstall. nekem 1.0-val tökéletesen végigment a "kampány", eddig csak ettől eltérő verziónál hallottam ilyesféle hibákról.
  • priluki
    hi,olyan gondom van hogy kampányba az elsö verseny után kilép a játék "Grid executable" müködése leállt.. 1.2 patch van meg 64-bites vista. Tudna valaki esetleg megoldást?
  • balasko
    Sziasztok!
    Én most raktam fel a játékot, még ismerkedek vele és azt szeretném megkérdezni, hogy játszható e gamepaddal és ha igen hol tudom beállítani.
    Ugyan is a beállításokban a játékvezérlőknél nem találok ilyen beállítást.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Shodan
    Szokott valaki multizni? úgy játszanák már egy rendeset, ahol nem a sok kis keresztbeállós hülyegyereket kéne kerülgetnem. Eléggé rákattantam most, csak sok az idióta.
  • totti10
    h lehet beállitani a gázpedált meg a kormányt a játékhoz?
  • ajem kisa
    Csak ugy, me' oan szíp! (kicsit fura a motorháztetö, pedig minden maxon van!) Játékban nem ilyen!
  • BiG G
    ez teljesen hidegen hagy, mivel nem azzal játszanak a pajtások
  • Neoncsoves
    szerintem 1.2vel sokkal jobb lett a játék...
  • BiG G
    nagyon kevesen játszanak vele. a legtöbben még mindig 1.0-val tolják multiban, legalábbis szerverek és játékosok számából ítélve.
  • Neoncsoves
    mi a baj a v1.2-vel?
  • SötétBarom
    :DDD
  • Szabi1991
    kisebb gázt kéne adni :p
  • Synchronous
    Üdv,

Én most próbáltam ki a játékot először, és azt lenne jó tudni, hogy hol lehet beállítani, hogy kerekek jobban tapadjanak az úthoz, mert nekem valahogy a balra-jobbra mozgatásnál rettenesen kifarol minden kocsi, a kanyaroknál pedig körbe pörög. Lehet vele valamit kezdeni?
  • crashpipi
    Szia!
    A hangkártya digitális kimenetéről megyek digitális asztali erősítőre. Nem beállítás gond volt. A hang probléma a Creative honlapjáról letölthető legfrissebb béta fázisú driverrel megoldódott. A belassulásokat valóban a játék fa..sága okozza. Úgy van megírva, hogy csak Vista alatt támogatja a hardveres hangot az Audigy 2-őm. (openAL gebasz :/ ) Elvileg X-Fi-vel patent. Sajna nem állt módomban tesztelni, m. annyira azért nem hajt a gém, hogy új oprendszert pakoljak.
    --> link: http://www.yougamers.com/forum/showthread.php?t=83276
    A kilépkedést pedig a crack hibája okozza némely konfigon. Akinek kínlódik, használja Daemon-nal a Gamecopy-ról letölthető mini image fájlt.
    Remélem segít ez a pár sor, ha a későbbiekben vki idenéz hasonló problémákkal!
  • [HUN]FaTaL
    Na ma játszom majd egy kicsit evvel is, végre elfut rendesen :D Egy rövid versenyt mentem vele, tetszik, faja game :)
  • CHROME
    Hi!

Senki sem tolja neten? Ma este vagy holnap?
  • BiG G
    haha, gondoltam megnézem magamnak az 1.2-őt, fel is tettem a patch-et, hát nem sokan voltak, na akkor del, viszont az iso nem volt meg, áá bazeg mégegyszer le nem szedem, próbáljuk meg az 1.0 exe-jével, és megy áá el se hiszem

[élménybeszámol lelkesen]
  • twine
    Tehát a választ leirtam a kérdésemre az OFFtopik-ban, ha valaki ezel a hibával erre téved!
    Üdv...jó versenyzést.....
    Twine

• CHROME
    Szia!

Sztem nincs vége a karrier módnak, ameddig kedved van tolhatod.
    Gondolom a 'nyerj meg mindent amit akarsz' filozófia szerint megy :)
  • giorgio81
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a karrier módnak mikor van vége?
    Kell egy bizonyos reputation értéker elérni vagy meg kell nyerni mindegyik
    versenyt? Vagy mi?
    Most tartok a Globalnál kb 1,5M pontnál.
  • gesa
    Szega!

Nem említed, hogy sztereo hangszóróid vagy több csatornás hangrendszered van. Ha sztereoban nyomod, akkor lehet, hogy véletlenül térbeli hangzást állítottál be és ezért nem hallasz minden hangot, ebben az esetben állíts be 2.1-es hangzást az audio konzolon.

Az Grid.exe hibát észlelt dolgot okozhatja memória hiba ill. rosszul beállított memória sebesség. Nem ártana tesztelni a modulokat ill. a BIOS-ban megnézni, hogy milyen sebességet állít be a rendszer ( gondolom auto módban van) és manuálisan korrigálni a FSB-nek megfelelően.

Remélem, segítettem valamit.
  • CHROME
    Sziasztok!

Neten nyomjátok a játékot?
    Tegnap este néztem és össz 1 sessiont láttam a codemasters serverén. :(
  • broman191
    Egy ideje nem léptem be, de 1.2. :)
  • Szabi1991
    szted GRID topikba az új NFS-ről teszek képeket ?
  • BiG G
    körkérdés: aki még játszik a GRID-del, az milyen verzióval teszi ezt? alap 1.0, 1.1 vagy 1.2?
  • twine
    Sziasztok
    Tudnátok nekem segiteni?
    Egészen tegnapig hónapok óta tökéletesen működött a Grid a gépemen! Tegnap óta viszont azt csinálja hogy ha valamilyen Drift "módot" akarok elinditani, Kidobja magát a "GRID Exectutable működése leállt" Hibaüzivel a Vista alá! Vga driver 8.8 Catalyst! Ezt lecseréltem már 8.9-re, Gridet uninstalláltam, majd ismét telepités! a hiba nem javult!
    Érdekes hogy bármilyen játékmódot inditok megy a játék,, hálozatban is stb...
    Driftelni meg nem tudok mert kidob..Én még ilyet nem láttam!
    Ötlet hozzászólás javaslat? találkoztatok már ilyennel?
    A hiba bövebb leirásánál a "szokásos" APPCRASH.exe szerepel! KIvételek hozáadásában megtörtént hogy hozzáadtam a GRID-et de semmi!
    Köszi előre is! Patch 1.1-.2 fent van! Vista 32bit, és tökéletesen elegendő vas van alatta!
  • raptor22
    Megvan:)
  • raptor22
    Melyik játékból vannak a képek? Köszi
  • BiG G
    bebacna ha nem jönne :)
  • berczely
    Hát ott nemírja hogy jön pc-re is!
  • broman191
    Miért ne lenne?
  • macleody
    Ez a belassulás másoknál is jelentkezik, a hardveres gyorsítás meg csak úgy tudom X-fi kártyáknál működik.