7156
-
obe #5026 az athlonod nem tudja az SSE 3 utasitäskeszletet kezelni..procicsere sajnos (meg vele együtt minden mäs) -
Szeki26 #5025 Akkor most elfelejthetem ,hogy Athlon XP-n elindul a játék ?? Miért az újabb amd proci mit tud többet,nem értem ? Ez is tudja a 3d now ,meg 3d nowEx-et meg az SSE-t is tudtommal.Akkor nem értem.... -
De indul, ha újabb AMD-d van. -
Szeki26 #5023 És akkor ez most mit jelent ? Ha nem intel-es procim van,akkor nem indul el a játék ? -
kapom
-
HAHAHA ironikus voltam:) bocsi
buliii -
SSE2 -
Szeki26 #5019 Sziasztok !
Kiváncsiságból leszedtem a demót,mer régen tök sokat toca3-oztam online,erre "a grid.exe hibát észlelt és leáll" szöveggel elszáll.
AMD XP 2.4+7600 GT kicsit régi,de azért miért nem indul el ? -
próbáld meg!!!!!de ne vedd meg arra a gépre hátha megszívod. -
Felejtsd el :/ -
Pate #5016 egy intel X3100-on (358MB) hogy menne ?
intel T5550 2x1,83Ghz
2GB RAM -
párszor már előadtam a topikban a kismonológjaim a problémáról :) rengeteg kis hülyegyerek játszik a griddel multiban, szinte lehetetlen egy igazán jót játszani. legalábbis nem normális versenyen :) egy idő után már én is csak roncsderbizni jártam fel, ott kapták vissza a kis mocskok :> -
ma összetörtem a billentyűzetem...
kevés kivételtől eltekintve nem lehet online játszani.
beállnak blokkolni, rádhúzzák a kormányt, sorolhatnám.
persze, ha középszerű low lennék nem zavarna ennyire, mint így, h én vagyok a LEGJOBB! szánalom... -
The Spawn999 #5013 Próbáld meg az exe-nél átállítani a kompatibilitást win98-ra! Nálam is ez volt a baj és ez segített! -
Milyen kormányod van ????????? Nekem Logitech FF és ua.a gondom vele , mint neked.Nincs erő visszacsatolás.se efekt csak ez a lityi,lötyi. Ezzel így játszhatatlan ! Vki. nem tudna megoldást ?????????? Please !!!
-
obe #5011 OFF
soha ne mond hogy soha:)..használtan 50k, tudom az sem olcsó, én sokáig rágódtam a vásáron, de amióta kicsomagoltam, nem bántam meg:)
ON -
obe #5010 próbáltam a régi logitech wingman force kormánnyal is, nekem kb 10-20 % között esett kézre, a 40-50% érthető billentyűvel ,ott csak tökig nyomást érzékel:)..a komentedböl nem derült ki hogy billentyűzetről van szó
-
gyanítom hogy ha lenne G25-öm én is hasonló módon csinálnám, de nincs, és nem is lesz. bill powa, marad a 40-50% :D -
obe #5008 en azt 10 %-ra vettem le (G 25)..stabilitäs,meg a masik segitö opcio is kikapcsolva..frenetikus egy hätsokrekessel igy tepni milänoban
-
beálításokban van, a "kormány holtjátéka" alatt 100%-on van alapból, vedd vissza 40-50%ra. -
Atys91 #5006 Hy all!
Nekem olyan problémám van ezzel a játékkal, hogy mikor vagy jobbra vagy balra akarnám irányitani a kocsit akkor durván kanyarodik...
Szóval nem finoman irányitható...
(ugyanilyen problémám volt a Colin:Dirtnél is)
HELP!! -
Köszi a választ.
Ha felrakom az 1.1-es patch-t akkor tudom folytatni a már meglévő mentésemet? vagy új játékot kell kezdenem? -
Az 1.1 javít sokat, az 1.2 nem annyira érezhető...legalábbis offline. -
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy mielőtt felrakom az 1.2-es patch-et előtte fel kell raknom az 1.1-est? És megéri felrakni az 1.2-est, sok hibát javít?
+ már egy jó pár versenyen túlvagyok, nem lesz baj hogyha felrakom a patch-et? -
Szevaztok nekem is van egy elég idegesítő problémám felraktam a játékot minden correct 1.2-es patch minden ahogy kell viszont amikor indítanám a játékot akkor egy kis homokóra plusz kis vinyó villogás azt hali és nem igazán akar elindulni a játék pls help amint láttam nem én vagyok itt az első ezzel a problémával!!! Még 1x pls help köszi!! -
DETEKTIV5555 #5001 Letöröltem..aztán letöltöttem és felrakatam.
a Jelenség még mindíg ugyan az..Jó nagy fekete,fehér csíkok a képernyőn..
mit tegyek???:S -
DETEKTIV5555 #5000 jó mostmár letöröltem az egészet..letöltöm ujra..majd holnapra remélem lejön és akkor megnézem,hogy úgy megy e...mert szerintem menni fog ha meg nem akkor HELP!!!:D -
Ati-m van már nekem is, de még csak 1 hete, szal nem nagyon tudok hozzászólni.. Keress olyan opciót, h refresh rate, és állítsd 60hz-re.. (vagy arra, ami a monitor natívja..) -
DETEKTIV5555 #4998 igazábol azt kéne kitalálni,hogy mit mire állítsak át..meg h kell e valamit letölteni:) -
DETEKTIV5555 #4997 ASUS kártyám van k jó..nem tom sokan mondják h szar de ez jó mer fut rajta minden no mind 1..:D ati catalyst control center van..csak az a baj h ehez én hülye vagyok..:S :( nem instalálltam ujra mivel crackelt a game és letöröltem róla a képfájlt..ujra le kéne szednem az egészet hozzá..
akkor mi legyen??:S -

Ha Nvidia kártyád van, akkor a beállítások közt külön hozzá tudsz rendelni minden felbontáshoz valamilyen refresh értéket..
Amúgy próbáltad újrainstallálni a GRID-et? -.- -
DETEKTIV5555 #4995 most 60Hz-en kipróbáltam és egy kis változás történt..lényegében még míndíg nem látok semmit csak csíkokat de most máshogy néznek ki XD
jól tudok magyarázni nem??:D
valaki help!!!:D -
DETEKTIV5555 #4994 hú várj találtam olyat hogy bemegyek a megjelenítés tulajdonságaiba és ott a speciálisra kattintottam és ott a az eggyik fülecske neve az hogy monitor és ott van 60 hz re beállítva..úgy volt...:) de nem tudom mit csináljak..:S -
DETEKTIV5555 #4993 Fuu köszi szépen remélem h ez majd orvosolja a problémát..:D csak az a baj,hogy én ilyen műszaki analfabéta vagyok XD és hogy állítom át??:S :D
pls ez nekem tényleg fontos mer a kedvenc jétékom:D -
Valószínűleg úgy maradt a képernyőfrissítés, ahogy a CRT-nek volt yo.. Gondolom olyan 75-85hz körül. A TFT-k esetében 60hz-re kell állítani.. Próbáld ki.. -
Köszi -
DETEKTIV5555 #4990 SZIASZTOK!!! Lenne egy hatalmas problémám...a grid tökéletesen megy a gépen de a régi monitorommal ami 15 colos volt...most vettem egy 19 colosat és amikor elindítom akkor az intró lemegy semmi képernyőhiba aztán amikor tölt akkor olyan mint ha lefényképeztem volna a "hangyaháborút " csak színesben meg csíkok is vannak..de a menü zenéje meg megy..:S:S:S:S:S
kicsit kétségbe vagyok esve mert imádom ezt a játékot! mit tegyek??? SEGÍTSETEK KÉRLEK!! előre is köszi!
-
De sajna csak kinézetre :( -
mckvincent #4988 Több helyen olvastam már hogy nem indul a Grid, hát nekem sem. Pedig telepitettem már 1.2 javitast a windows sp3-at és semmi. Elinditom aztan gondolkodik egy kicsit aztan semmi még hibauzenet sincs. A gepem amd phenom x3, grafi kartya - ati radeon 4870, 2 gb ram. Nemreg vettem visz mindent kajakra, de a Grid nem indul. Bar a támogatott video kártyák között nem szerepel az enyem, de az isten szerelmére
nehogy már egy vadiuj grafi kartya ne felejen meg neki, vagy igen?
Ha valaki tud segiteni annak nagyon orulnek kulonbem kidobott penz volt az 7000 rugo a jatekert. Ja és a panda virusirtot is kikapcsoltam persze nem indul. email: [email protected] -
Blacksheep77 #4987 F12 azt hiszem