7156
-
#5190 1)próbáld átirni a kocsik irányithatóságát(tapadását) 100 ról ugy 75re esetleg 80 ra, és VOÁLÁ egy telejesen más játkot kapunk amivel élvezet menni:), ha ráadásul haverodnak is átirja akor neten is tudtok vele menni(az igaz hogyha mások ellen mentek nagy hátrányba lesztek, de privátba tökéletes, meg a driftelést is el lehet felejteni)és nagyon élvezetes mikor tényleg adagolni kell a gázt!
2)A rengeteg HDR-t is lejjeb lehet venni ami minden pályán tökéletesen fog működni, nem mással mint a ENB series NFS undercoverhez kiadott HDpachez rakott verzióval, igy már nem olyan szines és fénylő minden,de mégsem HDR nélküli.( ha igény van rá rakok képet)
3)épits otthon magadnak egy 500Huf ból egy FreeTracIR-t és máris mozog mindenfe a fejed ami nagyban növeli a realizmust(mondjuk nekem nem működött normálisan, de másokna elvileg ment(youtube)
Így kapunk még egy sokáig szorakoztató játékot:)
egyébként nagyon sokminden van a Gridjoint.com-on (lehet nézelődni) -
#5189 Én a patchnél vettem észre zat h változott a koscik irányíthatósága.Különben van vki aki multizik vele neten?mert mi nyáron nyitogattunk szobát és tele is voltunk nem tom h azóta vki csinál e ilyet bár a régi arcok közül senkit se látok. -
#5185 Windows verziós Race Driver: GRID-hez hamarosan bejelentik a letölthető tartalmakat, legalábbis a Codemasters szerint. -
#5184 Sajnos csak ők... :( -
#5183 dobozosok kaptak kiegészítőt... -
METESTO #5182 Régebben KBmikor megjelent a játék rá nemsokra láttam egy videót amiben ferrari is volt a gridben....valaki mondjon már valami okosat ez ügyben ha tudDDD -
CsőKujts #5181 Ebbe nem lehet zenét pakolni mint a gta ba?? -
#5180 ritka primitív ember vagy -
#5179 -
#5177 nekemis -
METESTO #5176 Nekem megy simán 4850elDDDD -
#5175 Szimplán azért nincs a támogatott kártyák között mert nem létezett mikor megjelent a játék. Simán mennie kell. -
#5174 Sziasztok!
Játszik valaki Radeon 4850-es kártyával?
Nem indul el,a támogatott videókátyák között nincs,előfordulhat,hogy nem támogatja???:) -
#5173 Autókat a versenyek eléjen tudsz venni. Minden versenynél meg van szabva hogy milyen kocsival lehet száguldozni. Pl: ha kiválasztasz egy amerikai futamot és két kocsi közül választhatsz és az egyik hiányzik akkor azt meg tudod venni. -
blur55 #5172 hello mindenki!
még nagyon a játék elején vagyok, épphogy megcsináltam a garázsomat, egy kocsim van a mustang. hol tudok vagyis hogyan tudok új autókat venni? mert japánban egy mustang nem a legjobb választás... legalábbis nekem. kösz a segítséget -
#5171 Nincs más fizika, úgy beletoltam a hegyiversenyen az ellenség Z-jét az elején a falba mint annak a rendje. Szóval nem sérthetetlenek, pattansz le róluk, maximum skillesebbek... -
benkoszabi #5170 üdv. azoktól kérdem, akik végigtolták a játékot, hogy ti nem úgy vettétek észre, mintha a párbajoknál (nálam Ravenwest) , de különösen az utolsó párbajnál a kocsiknak teljesen más fizikája lenne? mert mintha a koenigsegg tisztára máshogy viselkedett volna, érzékenyebb lett volna, meg más párbajoknál is, és arra gondolta, hogy ezekhez a készitők más fizikát írtak, hogy nehezebbek legyenek...sztetek? -
sonic333 #5169 Nem tudjátok az miért lehet hogy nem indul a játék, csak ha win98 kompatibilitásra rakom, és nem lehet a játékon belül felbontást állítani így csak 800x600-ba megy ami az én monitoromon szar homályos.
- Próbáltam átírni a config fájlokat -nem segít
- A játékhoz készült külső felbontásállító programmal sem jó
- felraktam a patchet azzal is ugyan ez a baja
Valami ötlet? -
#5168 Csak ez lép ki, vki pls. már próbáltam minimumon is, és mindig kilép az legelső pálya végén, miután megnyertük:((
marad az uninstall, codemasters meg kapja be -
#5167 Bármit csinálok, állandóan kilép az első pálya után:(
1920*1200 felbontásban minden high, 8 élsimitás -
#5166 Helló!
Miért csak ez a játék fagy ki exe hibával? És mindig, közvetlenül a legelső pálya megnyerése után! exe hibát észlelt és leállt.. -
A31 #5165 hali mindenkinek és kellemes ünnepeket kívánok!!! olyan kérdésem lenne h letöltöttem a grid-et majd felraktam a gépre (mondom kiprobálom az uj videokarimat) erre elindításnál kiirja h a winfos hibát észlelt ezért leáll. na mondom mi a kiskutya f...a ezelött ment. már mindent kiprobáltam ujra is raktam a windowst de még mindíg nem müxik. ellenben mindenki másnak igen :S HELP PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP HELP HELP HELP -
#5164 Ez a jó !
Neked is Boldog Karácsonyt ! -
#5163 http://www.esnips.com/doc/6065f3bb-b06d-4a20-af4a-c80e67e5836c/mechedit11 -
basaci #5162 Szia
Nekem innen nem megy (sajnos)
A többi verziót kipróbáltam de nem lett jobb.
Még ebben bízok.
Addig is boldog karácsonyt!! -
#5161 Innen letöltheted ! -
#5160 http://www.esnips.com/images/thumbs/thumb.zip.gif -
#5159 2 MB -
#5158 basaci
A kormányzás holtjátékát (Dead Zone) ugye lentebb vetted már? Én pl. 0-n használom. Javasolt továbbá az 1.1 és az 1.2-es javítások telepítése. Tört verzió esetén az eredeti 1.2-es es exe használata, mountolt Mini Image mellett, de ezt nem is olyan túl rég már le írtam ide. Esetleg próbáld, próbáljátok ki az általam használt FFB beállítást, amit letölthettek INNEN Nem utolsó sorban érdemes feltenni a kormányhoz utoljára kiadott drivert, amit a Logitech oldaláról le lehet tölteni. A linkelt oldalon a G25 képe látható, de ugyan ez a driver való a Driving Force Pro-hoz is. Nekem is ilyen kormányom van és a fent leírt módon játszok a játékkal minden probléma nélkül.
szapor
A magyarítás a nightvison.konzolozz.hu oldaról tölthető le egy regisztrációért cserében. A #5119 hozzászólásban írtam, hogy mi a megtévesztő a dologban.
szandu
Milyen PATCH-et kell mappába rakni? -
basaci #5157 Szia
Mekkora az a fájl? Kerestem, de a Google nem a barátom, mert nem találta...
Ha esetleg el tudnád küldeni, hálám üldözne -
#5156 A GRID főkönyvtárába !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5155 Én letöltöttem egy mechedit 11 zip. fájlt,már nem tudom honnan és azóta tökéletesen mükszik a kormányom ! -
szandu #5154 Sziasztok meik mappába kell beraknia pach-et?? előre is köszi -
szandu #5153 Sziasztok meik mappába kell beraknia pach-ot ??? előre is köszi -
szapor #5152 MErt én sehol se találok :S -
szapor #5151 vagy nincs is magyarositás? :( -
szapor #5150 Hellosztok!A magyarositás honnan tom leszedni? (csak azért ide irom mert az off topik nekem 404et ir, meg azért mert ami kivan linkelve az meg nem jó :S ) -
basaci #5149 Sziasztok
Többektől olvastam hogy rossz az irányítás,akárcsak nekem.
Amit nem írt le senki hogy lassan reagál a program a kormány elfordításra.(Logitech Driving force pro)
Belsőnézetben tisztán látszik hogy majd fél másodperc késése van.
A "live for speed" alatt ilyen nincs.
Olvastam hogy vannak különböző trükkök ,amivel javítani lehet az irányítást ott is tapasztalható a késés?
Várom a tapasztalatokat....
Köszönöm
-
#5148 NEM! -
#5147 Lehet az SP3 okozza. Egy haveromnál is voltak hasonló jelenségek miután felrakta az SP3-at, a GRID-el és más játékkal is. Az óta VISTA-t használ.