7156
-
Nem hinném. -
ez hamachi szoba akar lenni? -
plz help
a driftes fagyás keseríti meg az életem... -
Ha valakinek van kedve vezetni
gurubefree
sg1234 -
KossuthLajos #5227 Mondjuk vezetni angolul én is tudok, csak mint lentebb is írtam van egy kis gond, és annak a megoldásában segítene. Ezért aki tud használható (működő linkes) magyarítást (és nem magyarosítást mint megtudtuk) az legyen olyan jó és tegye közkinccsé. Köszönöm. -
Szabi1991 #5226 8-) -
Mondjuk - több, mint 9 éve honosítok - nem tudom mit nem lehet érteni a játékon... -
Szabi1991 #5224 ha elkészült volna...
-
Csak vicc vót! -
Vegyem le nektek a hivatalos honosítást a játékról? :)
-
KossuthLajos #5221 Így van sajna. -
Ja ok :)
Karbantartás
NightVison - 2009. január 21. - 17:31 - 0 hozzászólás
Jelenleg az oldalam karbantartása folyik, ezért nem érhető el!
-
Szabi1991 #5219 mert kicseréltem :) -
Ez ugyanaz a link mint ami a bannerban van. De nightvision oldala nem működik. -
GRID magyarítás
ezen az oldalon fentről a 3. letöltéshez regisztrálni kell! valaki feltölthetné valahova és Szabi1991 kijavíthatná a bannerban lévő linket! -
lol xD -
fent van de ott is rossz a link. xD -
Könyörgöm az nem magyarosítás, hanem magyarítás. Magyarosítás az lenne ha tányér paprikás krumpli lenne a háttérkép a menüben:D
Magyarításért a www.magyaritasok.hu oldalon nézz körül, szerintem fent lesz. -
KossuthLajos #5213 Értettem a kritikát, köszönöm, de én még abban a korban nőttem fel, amikor nem volt egészséges dolog az oroszon kívül más nyelvet tanulni. És nem is nagyon adták meg rá a lehetőséget. Ezek után nem tudom megmerjem-e kérdezni, honnan lehet letölteni a magyarosítást. Itt látom felül természetesen, hogy "MAGYAROSÍTÁS", de nem nyitja meg. Sem Explorerrel, sem Mozillával. -
METESTO #5212 Ha nem elsőnek érek be be se megyekDDDDamúgy normálon nem túlzottan nehéz(könnyű)elsőnek lenni szerintem....szerintem ehez aztán nem kell magyarosítás mondjuk persze másképp néz ki hogyha magyarul látod de nincs benne olyan rész amit ne lehetne érteniDDDDD(aztán van akinek mégis)
-
Miért nem teszed fel a magyarítást ?Minden sponsornak más az elvárása : végezz az első háromban vagy légy első , sérülés nélkül stb...Amikor sponsort választasz leírja,hogy mit vár cserébe , mennyi lovéért stb...stb..../magyarul/ -
Gondolom őt kell lenyomni. -
KossuthLajos #5209 Megnéztem a dolgokat, de még mindig nem fogadja el, pedig még csak zöld sem volt a sok kis piktogram. Mi lehet a gond? Miért mutatja a futam megkezdése előtt az egyik versenyzőt? -
KossuthLajos #5208 De észre vettem, csak nem tudtam, hogy ez a gond. Van ott vagy 5 fajta. Kormány, váltó, stb. Zöld lehet? Ha jól emlékszem szürke először. Aztán zöld-sárga-piros? -
Pontosan. Ha meghúzod nem para, csak a viselkedését befolyásoló sérülés nem lehet rajta. Nekem már adta meg úgy is, hogy nem volt rajt a lökhárító :) Ráadásul pont azon volt a szponzor matricája
-
a virtuális km/h óra melett nem vetted még észre ? -
KossuthLajos #5205 a kis ikonok a műszerfalon vannak? -
ott tudod megnézni amikor kiválsztod hogy melyik legyen a kocsin. megsérülhet asszem csak nem nagyon. szal akis ikono amik a sérülést jelzik nem "világíthatnak" -
KossuthLajos #5203 Az nagyon nehéz. Egy karc sem lehet rajta? Amúgy hol lehet elolvasni a szponzor feltételeket? -
ne zúzd le a kocsit ottvan a szponzoroknál feltételek közt hogy without damage az azt jelenti hogy nemszabad lezúzni a kocsit csak akkor kapsz pénzt -
KossuthLajos #5201 Sziasztok. Az volna a kérdésem, hogy amikor a versenyeket gyűröm, általában megnyerem azt. A szponzor mégsem fogadja el. Miért? Mit kell tennem, hogy elfogadja? Köszönöm előre is.
Kossuth Lajos -
blur55 #5200 kérdésem lenne: egy barátomnak az a gondja, hogy annyira akad neki a GRID hogy élvezhetetlen. na most mikor felrakta, semmi gond, ment rendesen,max felbontásban, azóta ahogy mondja, eljutott a pro versenyekre és egyre szarabban megy. ezzel lehet valamit csinálni? nem hiszem hogy a patch megoldaná a dolgot.
a gépe a köv: 2 giga RAM, intel core 2 duo 2 GB, GeForce 8600 MGT 512 (SLI) a proci pedig egy intel Core2 Duo T7250
ha valakinek van valami ötlete akkor ossza meg, kösz -
" - Added support for Motion Platform D-Box"
Ez fonntos :D 4000$-os kütyühöz :D -
azért miko kijön jó lenne ha elérhető lenne itt is.Meg minnél hamarabb gyártanak cracket:) -
magyarul?? xD -
Szabi1991 #5196 nemsokára jön egy új pecs...
GRID Patch 1.3 changes will be:
* - Added support for additional content packs.
* - Added support for Motion Platform D-Box.
* - Increasing the maximum view distance by 1 km so it is possible to see the entire length of the hill roads on San Francisco
* - Fix for personal best lap time not replacing world record lap time when playing without internet connection.
* - Fix for race day personal best lap times only being valid for first race in a grid world event.
* - Fix for being able to select too many different types of cars in multiplayer events Long Beach Battle and Drift Inter GP.
* - Fix for being able to select the Pontiac GTO in multiplayer Touring cars events.
* - Fix for vehicles bought on eBay applying performance modifiers when playing multiplayer events.
* - Fix for being awarded 1 lap in online stats for freestyle drift events.
* - Prevented the editing ebay.xml cheat
-
Azt nem tudjátok véletlen, hogy a kormányszöget hol lehet nagyobbra venni? -
Csokis #5193 A játék most le van árazva 3995HUF-ra, KATT!
-
van itt az sg-n is foruma nyitva, ott mindent megtalálsz róla. sok sikert -
free track ir érdekel.