7156
  • Hoffi
    Üdv

multizni csak eredetivel lehet?
  • biglaca
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Mikor belépnék a játékba betölti a logóig és utánna egyből kidob hibával. A GRID.exe hibát észlelt ezért leállt. A játék eredeti de már próbáltam törtel is és ugyanazt irja ki. Az 1.1 és az 1.2es patch se segít. A konfigom e8400 3ghz, asus p5qc, 4gb ram, gtx 260. Nem értem mi a baja. Ha jobb klikkel rákattintok a GRID.exe-re tulajdonságok és kompatibilitás és windows 95 vagy 98\Me állítom úgy elindul de akkor meg nem lehet felbontást meg hertzet állítani és nagy csúnyán jeleníti meg, és kint a windowsba se tudom módosítani. Windows Xp sp3 van és nvidia 180.48 driverem.
  • guruzone
    Aki játszani akar, TeamSpeakben vagyunk általában a Guru's GRID Gaming szobában. jelszó nincs. Ma is játék van délután 5-ig kb. Üdv
  • broman191
  • Danecay
    NEVED\Documents\Codemasters\GRID\savegame\
    Ha minden igaz :)
  • tombl100
    Szasz mindenki!
    Újra kellene telepítenem a GRID-et (persze Win miatt) Hová menti a játék a mentéseket?, mert nem akarnám újra kezdeni az elejéről!! Köszi.
  • pozsoka
    Hiába,semmi változás,nem értem,hogy miért van ez a probléma,ki fogom próbálni másik gépen is,hátha a gépemmel van gond.
  • Danecay
    És ha a \NEVED\Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml -ben átírod a felbontást?
  • pozsoka
    Ott is csak 1280 felbontás a max.
  • Danecay
    Mondjuk, lehet nálad felajánlaná az 1680 X 1050-es felbontást is a Launcher, mert most vettem észre, hogy most nálam valamiért most ez Windows alatt sem aktív. Gyakorlatilag azokat a felbontásokat ajánlja fel amiket a Win is.
  • Danecay
    A Grid Launcher-t próbáltad már? Igaz a 1680 X 1050-es felbontást ez sem ajánlja fel, viszont az 1440 X 900-at igen és én így is használom, már csak azért is mert 1680 X 1050-ben a monitoromon csak 60Hz a képfrissítés.
  • pozsoka
    Persze,ekkora felbontásban megy a rendszer.
  • Danecay
    Hi!
    Windowson belül a felbontást be tudod állítani 1680X1050-re?
  • pozsoka
    22" a monitorom,de itt csak 1280X1024 felbontás a max ,amit tudok állítani,segítenétek?
  •  Evil
    Jah, ha a monitorod nem támogatja azt a felbontást
  • Bandi 18
    Én is azon tolom :)
  • pozsoka
    Létezik,hogy nem lehet 1680X1050 felbontást előcsalogatni a játékból?
  • bpeti72
    köszönöm
  • Danecay
    Érdemes elolvasni a #5122 commentemben lévő SPOILER-ezett részt.
  • Danecay
    Elküldtem a fileokat:)
    Nekem is volt ilyen kormányom régebben és nagyon szerettem. Egyébként 502-s verziójú az utolsó driver hozzá.
  • MerlinW
    mindig ugyanonnan: gamecopyworld.com
  • bpeti72
    sziasztok Cracket honnan? valaki légyszi. köszi
  • JUVEfun
    NEM JÖTT EL SEMMI ! Próbáld meg ide küldeni : e mail.:[email protected]
    KÖSSSSZI !!!!!!!!!!!!!
  • JUVEfun
    Logitech WingMan Formula Force ! /köszi a segítséget /
  • Danecay
    Hi!
    Ha van újabb driver a kormányodhoz, eloször azt próbáld meg telepíteni. A továbbiakat már spoilerként írom, mert az már erősen WRZ téma, de csak itt fejtem ki mert itt kezdtül el a beszélgetést.
    Szóval:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha az nem oldja meg a FFB problémáidat akkor a problémát az is okozhatja, hogy nem eredeti a játékot, és nem a megfelelo CRACK-et használod (a haveromnál is ez volt a probléma). Ha patchelted 1.2-es verzióra, nem is érdemes crack-et használni, ugyan is állítólag nem menti el az egyes játékállásokat a játék. Én is az 1.2-es patch által telepített exe-t használom és mellé Daemon Tool-al mountolom a játékhoz készített Mini Image-file-t. Próbáld ki Te is így, lehet ez megoldja a gondodat, ha a kormány driverének frissítése nem segített.

Privátba el akartam küldeni a megfelelő fileokat, de nekem is azt írta hibának, hogy nem vagy regisztrált fórumozó. A módosított FFB beállítást megkaptad?
  • Danecay
    Milyen kormányod van?
  • JUVEfun
    KÖSZI ! Igen,kormányt , de az effektek nem működnek egy istennek se. Az 1.1 és 1.2-es patch-t már én is feltettem.
  • Danecay
    Köszönöm, de a magyarítást az óta sikerült letöltenem, csak megtévesztő volt, hogy a nightvison.konzolozz.hu -n nem az az üzenet jelenik meg, hogy a letöltések eléréséhez be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod, vagy ehhez hasonló, hanem, hogy a "A kért oldal nem létezik" ill. "Ebben a kategóriában még nincsenek letöltések", de regisztráció után elérhetővé vált a tartalom. Egyébként sem tudom, hogy privát üzenet formájában el tudtad volna e küldeni a 84.3 MB-os magyarítást.
    A hivatalos 1.1 és 1.2-es Patch-eket telepítettem, semmi extra, a Force Feedback beállítást pedig elküldöm priviben, gondolom kormányt használsz :)
  • JUVEfun
    Adj egy email címet és elküldöm a magyarítást,mert itt a privin nem tudom, mert nem vagy regisztrálva . Különben milyen Force Feedback beállítást használsz ? /Ja és melyik patch-et ?/
  • Danecay
    Értem! Erre írtam, hogy érdekes módon a legelső amatőr pilótámnak nagyobbak voltak a képességeit jelző cikkei mint a sok pénzért megvásárolható profié, ezért is kérdeztem rá a dologra.
    Eddig én is csak új verdát vettem.
  • broman191
    Minél nagyobb egy cikk annál jobb, minden versenytípushoz másféle cikk(ek) előnyös(ek). Én nem vettem eBay-es autókat mindig nullkilós' verdára költöttem...
  • Danecay
    Hi!
    Mi a lényege az eBay-es vásárlási lehetőségnek? Az esetek többségében elhanyagolható az a pár ezer fontnyi különbség a rendes vételi árhoz viszonyítva, különösen ha több százezres, vagy milliós értékű autókról van szó.
    Nem rég játszom a játékkal, de a demó után kialakult negatív véleményem ellenére, annál jobban szórakozom vele. Valószínűleg ehhez hozzájárult az az óta kiadott 2 db. patch is valamint a módosított Force Feedback beállítás amit használok.
    Még valami. Csapattárs választásnál hogyan kell értelmezni a hozzátartozó grafikont. Az egyes tulajdonságokat jelölő cikkek, szeletek, minél jobban távolodjanak el, ugorjanak ki a kör közepétől, vagy éppen ellenkezőleg? Számomra az lenne a logikus, ha a képességek nagyságát a hozzá tartozó szeletek nagysága jelölné, de számomra érdekes módon megnéztem egy jó drága pilóta képességeit és a legelső csapattársam egyes képességei nagyobbak voltak mint a drágáé. A drága pilóta képességei alig ugrottak ki a kör közepéről, vagy hogy úgy mondjam a legbelső kis körről :) Szóval akkor ezzel mi a helyzet, mit is kell nézni?
  • pointer4
    Mer őket jól lelehet húzni zsével :D A sok almát.
  • broman191
    No fuckin' way...miért mindig a boxosoknak megy minden előbb...-.-''
  • Adam II
    Leszedtem tegnap azt a grafikai javítómodot de a readme németül volt így nem mertem bemásolni azt a sok vackot mert attól tartok, hogy elrontom a játékot. Aki használja ezt a modot vagy hasonlót elmondaná, hogy kell felrakni?
  • bpeti72
    köszönöm
  • Szabi1991
    dobozra van kiegészítő :/

• Kaslerka #5109
    INNEN! Elöbb regeld magad, aztán mehet a letöltés.
  • bpeti72
    sziasztok A magyarításrol tudtok valamit honnan lehet leszedni mert a fenti nem müködik.
  • kifli
    neked is 1000 köszi