GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

hi. grolko nem kell idegeskedni , ez benne van a játékban , igaz nem szép dolog , de el kell tûrni....Nekem tetszik a game ,egyetlen problémám ,hogy folyton kilépked. De úgy látom nem csak nekem. Irányítással semmi problémám nincs minden oké 😄
[HUN]FaTaL
Át tudná valaki küldeni az eredeti postprocess mappát? (100kb kb. ) Kikapcsoltam a post processt még a demohoz adott fájlokkal, de szeretném visszatenni megnézni hogy úgy hogy fut. Én hülye nem csináltam mentést, és emiatt nem szívesen húznám újra az egész gamét 😄 Please help.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakker! nem játszottam egy ideje, gondoltam ma felnézek hátha "letisztultabb" lesz az online közönség. hát a faszt! megjelentek "végre" a szembejövõ hülyegyerekek akik annyira bénák hogy az utolsó helyet is csak nagynehezen érik el 😊, és az ebbõl adódó frusztrációt úgy vezetik le, hogy megfordulnak, és iszonyatosan szembebasszák azt aki próbál korrekten versenyezni.
A legelején örültem, h lehet játszani pirate verzióval, de már bánom, h nem csak az játszhat aki megvette. Akkor vszínûleg kevesebb ilyen fasszal kéne találkoznom és nem menne el a kedvem a játéktól.

icepick16
Sziasztok. Én feltettem a játékot, rákattintok az ikonra, de semmi sem történik. Töltöttem le vagy 3 crack-et, de mindegyikkel ugyanez a helyzet. Mi lehet a probléma? A gépem: Intel Core 2 Duo 3GHz, nVidia 7300LE, Asus P5L 1394 alaplap, Intel i945P, Samsung 200 GB SATA-II.
Help please!!!!! <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

ha kifagy a játék, tegyetek fel normális krekket... másik topikba link is van... és ha muszáj inkább ott beszélgessetek a krekkes hibákról...

SimaSuna
vegyél SS3at tudó procit -.-
vagy jobb VGAt
kucsi08
sziasztok!
egy olyan problémám lenne hogy, feletelepitem a game-et crack-elem is meg minden de amikor indítani akarom akkor azt irja ki hogy, "Az eljárás belépési pontja (alSource3i) nem található a DLL-ben (OpenAL32.dll)."
ezzel mit lehetne csinálni??
elöre is köszi

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Danecay
Az új Patch-nek van valami jótékony hatása az autók viselkedésére, ill. az irányításra? Én anno csak a DEMO-t próbáltam ki és a fent említett dolgokkal volt problémáim és úgy vagyok vele, hogy hanyagolom a játékot amíg valamilyen formában (PATCH, Realistic MOD, vagy hasonló) nem lesz hozzá javítás, módosítás. Tudom, hogy számtalanszor ki lett már tárgyalva, de ahogy telt az idõ és ahogy jöttek az újabb részek, annál árkádosabb lett az egyébként is árkád játék. Szóval õrölnék ha valamilyen módon realisztikusabbá lehetne tenni a játékot.

Az elsõ versenynek vége, bedob elém egy olyat hogy Race License, ott csak egy entert tudok nyomni mást nem fogad el és pakol a garázsba, ahol egy kis bemutató után 3 autót ajánl és ott már semmilyen gombot nem fogad el. Lefagyni nem fagy, zene is szól de még kilépni se lehet onnan...

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

w77d
jött ki újabb patch?? én még az 1.1-nél leragadtam...

miután lemented a legelsõ versenyed akkor a 3 versenybõl választhatsz és össze kell gyûjteni 60.00-et és utána csinálhatod a saját carrieredet

fasza ez az uj patch, kene gamelni.
Srácok meg tudnátok mondani, hogy miután elkezdtem a GRID World-öt, lezavartam az elsõ 1 körös versenyt (azt hiszem San Fransisco-ban), jön egy kis körbevezetés a garázsról, majd bepakol elém 3 autót amik közül gondolom lehet választani. Bal felsõ sarokban a profilnév, jobb felsõben "cash required 60.000". Melyik gombbal lehet itt választani az autók közül, vagy továbbmenni, egyáltalán akármit csinálni? Többször próbálgattam több fórumon utánalestem, de sehol nem találtam mást akinek ilyen problémája lett volna.
Azt, hogy már csak a imádság tartotta össze a verdát elötte, és ennyi kellett a végsõ széthulláshoz. Nem? 😊

www.gamedroid.hu

bazzeg egyfolytában kilép már az elsõ verseny után a gém nem értem miért. fent van az 1.2 es patch meg a crackem is oké
a gyorsahajtásbol mindig baj származik<#vigyor4>

ajem kisa
<#idiota><#eljen>

na erre mit mondtok?
norbi56
www.canyourunit.com

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Na srácok ismét felraktam a játékot, v1.2ig fel is patcheltem.
Idõpont: 20:00
Hely: Private>realee
jelszó: supergamez

játékmodot majd keresünk valami jót. minnél többen gyertek, lehet hivni haverokat, vagy akár másik fórumba is betehetitek!

hali!
nekem olyan gondom van h felteszem és indítanám és nem találja a grid.exe-t.
mi lehet a gond?
elõre is köszi
akkor ok! akkor menni fog a játék

Endre88
Megnéztem az everest home edition-nal és az írja, hogy Utasításkészlet: x86,SSE,SSE2,SSE3. Akkor még is csak támogatja!

http://gamefarm.hu/

Endre88
A s478-as alaplapomba milyen processzort tudnék venni amibe van SSE3 támogatás?

szerintem nem menne, de mind1. anno volt itt akinek hasonló procija volt és SSE2 miatt nem ment

arty
igen menne (celeron 2.8ghz = 'p4' celeronja, azaz volt ott még talán sse3 is)

Forza.

procid nem SSE2-es ugyhogy felejtõs.

Endre88
Sziasztok
Szerintetek menne nekem a grid ezen a gépen: celeron 2,8ghz, ati HD3850 512mb, 1512mb ddr ram-om van?

ajem kisa
Felraktam a peccset végre...
Szal az elsö probám a multi volt...az elsö szerverre bejutás után a szavazás után kidobott hibával...<#confused>

arty
thx 😊

(bár én a játékban szeretném már látni 😄 )

Forza.

Robez84
én inkább fel sem teszem az 1.2-est!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Szevasztok! az 1.2-es patch kegyetlen jól megold mindent, ugyanúgy kilép a játék a hibaüzenettel plusz verseny közbe elkezd szaggatni mint egy állat, Codemasters RULEZ !!!!!!

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

macleody
macleody
arty
ezt most találtam:

"Unlock the in-game Play.com exclusive Aston Martin DBR9 using the following code: P47203845"

tehát ezzel a kóddal egy DBR9-est lehet unlockolni! vki próbálja ki és ha van ereje képet is csinálhatna h néz ki 😊 nekem sajna most pár napig reménytelen 😞

Forza.

este fél 9 kor egy game?
 Evil
Túl jó gép vegyél valami régebbit 😊

ajem kisa
Lehet az uj ati driver megoldja...(8.7)!
Csak megkell várni, mig kijön!

Sziasztok!

Az miért van, hogy a játék elkezd nagyon szaggatni egyszer csak. A gépem elég erõs azzal nincs gond (ATI 4870, QX9650, 4G😎 Olyan mintha slowmotion lenne és egyszer csak elmúlik aztán megint visszajön.

Aki tud segitsen pliiizzz!

Kösz
VRSDM
ha még nem tudjátok!
Az SG berkein belül vállalunk külsõ szavazások hosztolását. Ha egyéni szavazást akarsz elhelyezni a topikodban,
akkor írj VRSDM, Desigo vagy Ability nevû felhasználók valamelyikének.

u dont have to listen anybody else but me

Prince23
Azért hagy ott mindenki, mert csak 2-esben gyorsulsz 😄
amúgy optionsba állítsd át automaticra

Sziasztok ! Most raktam fel a játékot és van 1 hatalmas problémám nem gyorsul a kocsi 2-es végéig felnyomja utánna nem gyorsul 3 as ba már nem vált fel:S:S és mindenki ott hagy ez miért van??
Nem, bocsi, a patchre akartam reagálni, az egyel lejjebb lévõ hozzászólásra akartam válaszolni.

kirol
Ma nem jó, majd holnap.

ha felteszem az 1.2 patchet kell neki az 1.1 is?

Robez84
és észrevettetek valami javulást az uj pecsel???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com