7156
-
#5271 nem is állitotam hogy a dvd lemezhez van köze de nekem sem idult el de igy elindul mindegy -
MORO67 #5270 Megcsináltam a futtatásba a hang dolgot hát valoban semmit nem változott.Hát mindegy azthiszem eleget kinlodtam inkább hagyom ha nem tud senki megoldást. -
#5269 A DirectX Diagnosis: Start - Futtatás - dxdiag - Hang - Hardveres gyorsítás: normál - OK és kész. -
MORO67 #5268 Köszönöm a válaszokat de akkor most mi a megoldás ????? A futtatást azt hol is csinálom a játékkal???? -
#5267 Csakhogy nem a hang miatt nem indul el neki a játék - az égvilágon semmi köze a DVD-lemezhez a hardveres hanggyorsításnak...
-
#5266 futatásba ird be dxdiag ott válaszd a hang és ved le a hardveres gyorsitást teljesen és jó lesz -
#5265 Tényleg nem bántásból írom, hidd el, de jobban járnál, ha összeszednél rá 4 ezer Ft-ot és megvennéd.
Eredeti lemezzel nem szívnál ennyit.
[Nekem eredeti DVD + 1.2 Patch = semmi gond.] -
MORO67 #5264 Sziasztok segitenétek.?FeltelepitemA játékot és nem indul el leszedtem eddig 3 félét a razor911,dvd5-ös féléböl két fajtát feltelepül de egyszerüen mikor rá klikkelek az inditó ikonra nem csinál semmit.Pedig megvan crack-elve de mikor a még nincs fenn a crack akkor elindul csak kiirja hogy nem tuti a lemez.Tudna valaki segiteni??? -
#5263 Jöhetne már, utálom ezt a "console exclusive DLC" bullshitet...-.- -
#5262 Egyedül a Pontiac Firebird izgat. A többi nélkül simán megvagyok.
-
#5261 konzolon már kiadtak egy rakás új autót, és ígérték pc-re is későbbre.
Nissan GT500 GT-R (GT)
Volvo C30 STCC (Touring Cars)
Pontiac Firebird TransAm (Pro Muscle)
McLaren F1 GTR (GT)
TVR Cerbera Speed 12 (Prestige)
Mitsubishi Lancer Evolution X (Pro Tuned)
Honda S2000 (Drift)
Volkswagen Nardo (Prestige)
-
#5260 Hali!
Megmondaná nekem vki, hogy a GRiD-ben hogy lehet online fióknak a jelszavát megváltoztatni? -
HUN BECSEHELY #5259 Azért kiváncsi lennék,hogy egy 1500-LADÁ-val milyen lenne Driftelni:) -
EK1TEP #5258 Vedd lentebb a grafikát!
Tuti nem fut elég szépen a játék és ezért késve érzékeli a gombnyomást.
DiRT-nél is voltak ilyen problémák! -
#5257 Miért, az 1.2-vel plusz hibák keletkeztek?
-
Spike31 #5256 Sziasztok!
Olyan segítséget szeretnék kérni,hogy felrakom, és nem indul el. Duplán katt az ikonra, semmi feladatkezelőben sem jelenik meg,h futna,próbáltam onnan indítani semmi, próbáltam autorunnal ott sincs semmi,próbáltam a játék mappájából az exe-vel indítani semmi.
Gép meg kell,h legyen hozzá, Intel dual core E2200 2giga ram Ati HD 3650
Nincs semilyen hibaüzenet sesemmi :( Valakinek ötlet? Driverek is a legfrissebbek. -
#5255 Kromány... -
#5254 Mit csináljak akkor ha akad az irányítás mint állat?
nyomok egy jobbrát 45°-ot fordul a kocsi! nyomok megint akkor már 90°!
Így nem lehet játszani! ötlet? -
EK1TEP #5253 Valami hír az 1.3-as javításról? -
#5252 Köszönöm!
Egy kicsit javítottam a linken,mert az nem működik,mivel átalakítás van az oldalon.
Ha valakit érdekel,itt a működő link:
Grid Magyarosítás -
#5251 #5237
-
#5250 sziasztok van a játékhoz magyarítás ha van és tudja valaki honnan lehet leszedni akkor küldje már el a linket előre is köszönöm -
#5249 Már (még) 1997-ben is így játszottak - ezért szoktam le az online autózásról.
-
WOLF3x6 #5248 Sikerult csatlakoznom online jatekra, es nagyon meglepodtem. Eloszor derbiztem egyet, az meg jo is volt, zuztunk boven, ki is estem de nem ez a lenyeg. Utana egy amcsi versenyben viper-el ugyanugy zuztak az emberek, elso kanyarban beleloknek a falba stb. Ezen mar elegge felhuztam magam, ezutan mentem ismet masik server-re. Nem tudom mar melyik, de nyilt palya volt, na hat itt ugy csaltak ahogy tudtak, fuvon a kanyarok 90%-at levagtak, roviditettek.
Tenyleg ilyen az online jatekelmeny, vagy csak en jartam rossz server-eken? -
Tocika #5247 Daemon Tools az van fent akkor azt kiiktatjuk és utánna megnézzük.
Köszi a Tippet.
De amúgy az én gépemen is van.. azzal még is jó.
mégegyszer köszi -
#5246 A kötelező Windows újratelepítés mellett ajánltot megnézni, hogy van e blacklisted CD-image kezelő progi a gépen (Daemon Tools, Alcohol ilyesmi... StarFucker kifejezetten káros.]
A játék védelme miatt nem indul, amit ugye valami letilt.
-
Tocika #5245 Szevasztok!
Egy cimborám megvette a játékot és nem indul el a játék elkezdi ellenőrizni a lemezt és utána abba hadja és nem történik semmi még egy hiba üzenetet sem ír ki.
Nálam viszont tökéletesen működik igaz én vistat használok a cimbi meg sp3-as xp-t. Gondolom ha meg crackelem akkor menne de akkor mi értelme az eredeti játéknak...
Valaki esetleg tud némi jó tanácsot adni?
Előre is köszi. -
#5244 Köszönöm, meglesem.
-
WOLF3x6 #5243 Bocs hogy ketszer irok, a eredeti exe-s dolog lefujva, megoldottam. A masodik kerdesem meg mindig all, billentyuzethez milyen driving beallitasokat ajanltok? Elore is kosz a valaszt! -
WOLF3x6 #5242 Regebben irta valaki, hogy hasznaljuk az eredeti 1.2 exe-t, ezt valaki fel tudna nekem tolteni rapidshare-re, vagy egyeb helyre?
Masik kerdesem, hogy billentyuzethez milyen driving beallitasokat ajanltok? Azt olvastam, hogy a steering dead zone 0-ra erdemes venni, egyeb fontosabb beallitas van? -
#5241 ja hivatalos online megy a törtgama. -
WOLF3x6 #5240 Akkor online jatek szempontjabol tok mindegy hogy warez vagy sem? Vagy a netes jatek alatt a hamachira gondoltal es nem a rendes hivatalos online-ra? -
#5239 nem akarlak elszomoritani, de warez verzióval is megy neten, próbáld ki azzal először. DE szerintem nagyon jó netes része, főleg Privátszobába ismerősökkel. Érdemes megvenni, minőégi gamma. -
WOLF3x6 #5238 Hello!
Most talaltam ra a GalaxisNet-en a learazasra, es ugy gondolom hogy megerne megvenni a jatekot. Ijratok mar nehany sort az online jatekelmenyrol, foleg a laggolasrol szeretnek tobbet tudni, tehat hogy milyen gyakran fordul elo, mennyire idegesito egy ilyen jatekban. A masik, hogy van sok cheater (nagyon utalom oket, ugyanis teljesen jatszhatatlanna tudjak tenni a multiplayer jatekokat)? -
#5237 Jah, itt van. -
#5236 Van magyarítás ehhez a játékhoz? Tényleg? Azt hittem, csak vicceltek. -
KossuthLajos #5235 Hát, amit próbáltam, egyik sem. -
METESTO #5234 Nekem meg mindig fizetDDDDha kell ha nem.....lehet amúgy csak téged szopat a gép mert engem kifizetDDDD -
#5233 melyik nem fogadja el? -
KossuthLajos #5232 Megvan a magyarítás, de sehol nem találok mellékes kikötéseket, hgoy miért nem fogadja el a szponzor a nyerést. valaki tudja a megoldást?