7156
  • ceaser
    Örülök neki, de ez a mi problémánkat nem oldja meg!
  • Clava

rossz volt az előbb..
  • Clava
    egy kis esti driftelés

http://www.abload.de/img/driftrekordofk8.jpg
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes, nekem semmi problémám a 64es vistaval.
  • ymdar111
    Ok rendben. Még azt megvárom, aztán lehet lezúzom a vistát...
  • [HUN]FaTaL
    Segítségek be voltak kapcsolva, kormánnyal nekem szarabbul ment, de a feeling jobb. Igazából hol evvel tolom hol avval :D Mostanában inkább a notin nyomom és ott nincs kormány :D
  • ceaser
    Hello Kolléga!
    Én megvettem a játékot, még azzal kipróbálom, remélem működni fog és a crack zavart be... XP-vel anno működött a tört játék is a kormánnyal...
    csak most már 4Gb van a gépben+ vga 1gb ezért kellett a 64 bit vista. sajnos azt kell mondjam a játékokhoz jobb volt az xp (más játékkal is van problémám:() Ha sikerül a héten valamikor foglalkoznom a griddel, rögtön beszámolok mi lett az eredmény:) üdv ceaser
  • ymdar111
    Létezik, hogy ezt a típusú kormányt nem támogatja a Grid?!
  • ymdar111
    Grat. Én sem azt mondom, hogy nem lehet billel nyomni. Csak a kormánynak van egy nem egyszerű feelingje. Ezért piszkálja az agyam,hogy miért nem műxik...
  • [HUN]FaTaL
    Én is billel tolom, 16 millió pont 3 körös drift gp-ben, csak a pálya nevére nem emlékszem, asszem o betűvel kezdődő, nem utcai pálya.
  • IMYke2.0.0.0
    [Nekem sem autóm, sem jogsim... Igaz, sokan utóbbi nélkül is "nídforszpídeznek" az utakon...]
  • ymdar111
    Drifteltem én is, csak élesben. hála a hónak...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem billentyűzettel sincs semmi bajom vele.
    pl. 513.000 pont felett Drifteltem ma délelőtt...
  • ymdar111
    Sziasztok!
    Nekem is ugyanez a gondom mint ceaser kollégának. Annyi a különbség, hogy az op rendszerem vista 32 bites és formula force gp kormányom van. Visszaolvastam a fórumon minden idevágó hsz-t, meg van a v1.2 patch, regediteltem is, letöltöttem Danecay beállításait is. Semmi! Ua! Kérdés: Egyáltalán támogatja a Grid ezt a kormányt? Ha igen, akkor az eredeti játék kell, vagy elég a tört is? Ha volna valakinek még ötlete ezeken kívül mi lehet a bibi, azt megköszönném. Király a játék, de billentyűzettel nem az igazi...
  • ceaser
    köszi!!! letöltöttem a beállításaid és kipróbálom, majd jövő héten + vettem egy gyári játékot, ami keddre jön meg:) Bár félek hogy nem lesz gyógyszer a problémámra, mert nekem egyáltalán nem megy a kormány sem a pedálok. Ahogy megjelenik a Grid logo a játék indításakor kikapcsol a kormány...De remélem összeáll a dolog, mert nagyon tetszik a játék. xp alatt simán ment. Köszi még1x
  • JUVEfun
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1189556936
  • JUVEfun
    5158hsz
  • ceaser
    jah bocsesz, most nézem nem is nekem jött a válasz, sorry!
  • ceaser
    Szia, meg van rá könnyen - szerencsére, és reméljük - az esély, hogy Nálad nem lesz gond, mert valakinek simán megy elsőre.. én próbálgattam patch-vel, anélkül. Találtam itt sg.-n a kormány topicban segítséget - tök rendesek volak -szájbarágósan leírták nekem mit kell csinálni, mit kell törölni a registry-ből - de semmi, azért gondolom, hogy a játékkal van valami....
  • [HUN]FaTaL
    Persze, crackelés helyett használj mini imaget, esetleg vedd meg a játékot (én is ezt fogom tenni).
  • TaRka0107
    De akk nem lehet megoldani ezt a hibaüzenetes problémát?
  • TaRka0107
    Jó de én nem használom Grid World - ben, meg szerintem ott nem is lehetne:D
  • kifli
    ha a tulajdonságait is viszi akk nem lehet vele olyan jól driftelni mint pl egy hacsival mivel ez arcde game
  • IMYke2.0.0.0
    Értem.
    Önző módon remélem, nálam nem fog előfordulni...
    Ellenben, neked még a teljes játék újratelepítés sem segített?
    [Próbáltad amúgy?]
  • ceaser
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám: Szeretnék a race driver alatt egy logitech formula force ex kormányt használni, windows vista 64 bites op rendszerrel. Feltelepítettem a logitech profilert és be is állítottam a grid elérési útvonalát, majd a profilerből indítottam a játékot.... És akkor kikapcsol a kormány..ajaj.. akkor kipróbáltam simán elindítani a játékot, akor is kikapcsolt a kormány... találkozott már valaki ilyen problémával? Nem tudom, hogy a játék hibája, vagy valamit nem jól állítok be... Köszi előre is!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Azért csalás, mert a Fejlesztők nem oda szánták azt az autót. Ennyire egyszerű.

A kasztnicsere már egészen más. De amennyiben a tuladjonságait is viszi magával [több lóerő, merevebb futómű stb.], akkor menthetetlenül komoly módosítás = kihívást könnyítő megoldás = csalás.

Azt nem tartom csalásnak, ha az autó kinézetét módosítgatja valaki - ez olyan, mintha egy festőműhelybe vitte volna.
    [A tuningműhely ugye a GRID-ben eleve kizárva, mert Csoportok vannak benne, azonos teljesítményű autókkal.]
  • EK1TEP
    Hát nekem anno a driftnél hibaüzivel kilépett és nem tudtam új játékot kezdeni mert az első verseny után hibaüzivel kidobott :)
  • TaRka0107
    De nincs ötletetek hogy tudnám elindítani:D
  • TaRka0107
    De mért lenne ez csalás? Csak átteszi Driftbe a skyline-t hogy tudj vele driftelni is!! Meg ezzel csak Race Day - ben hülyülnék:D
  • kifli
    asszem csak a silvia kasztiját cseréli skyline-ra
    vagyis kylinenak olyan tulajdonságai lesznek mint silvianak
  • IMYke2.0.0.0
    Ajajaj...
    Na, akkor ezért hívom ezeket csalásnak.
    A játék valódi célját, az általa nyújtott kihívást teszik könnyebbé...
    Ezzel az erővel már repülőgépet is tehetne be egy MOD... 900 km/h-s sebességgel.
  • TaRka0107
    Amúgy olyan modok h skyline-t átteszi driftbe is meg ilyenek:D
  • TaRka0107
    Igen gondoltam h bebarmol de az a baj h felül kellett írni:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha kidob a játék, akkor
    - a MOD-ok közül valamelyik nagyon belebarmol a játékba .----.> delete
    - érdemes MOD-ok nélkül elindítani egyszer, és szép lassan, mindig csak 1 db MOD-ot belehelyezve kipróbálni, vajh' melyik okozza a gondot!

[Nem vagyok a MOD-ok híve autós játékok esetében.]
  • TaRka0107
    SzevasztoK!! Tettem be modokat a játékba de amikor elindítom bejön a Grid logo meg másodjára is a játékba de utána hibajelentés küldése!! Újratenném én a játékot csak nem találom a DVD - ket.:D Nem lehetne valahogy megoldani? Előre is köszönöm a válaszokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Játékkezdési hiba?!
    Nekem 1.2 van fenn és simán, bármikor elindul a játék.

A Drifttel mi a baj?
    [Ugyanis még Európa kimaxolásánál tartok - én ugyanis nem csak lefutom a szükséges versenyeket, hanem az adott hétvége rekordjait is meg szoktam döntögetni (legtöbb győzelem, ilyesmi...)]
  • EK1TEP
    Megoldódott már az 1.2-es patch okozta Drift és játékkezdési hiba?
  • Indigo
    Köszi a gyors választ!
    Nem mintha eddig nem lett volna elég stabil a játék, de sosem árt fölrakosgatni a javításokat :)
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen tartalmazza - a mérete is elég beszédes, de ettől még érthető a kérdés... hisz ma akár fél DVD-nyi javításokat is kiadnak [minősíti a játékokat, fejlesztőket].
  • Indigo
    Üdv!

Az 1.2-es patch előtt fel kell rakni az 1.1-et, vagy tartalmazza a korábbi javításokat is?