7156
  • zsomboor
    valaki jön driftelni?????????
    hks-t vagy remus-t
  • ATi0021
    Napokban újra elkezdtem a GRIDet, vagyis csak akartam, mert egyszerűen nem fut normálisan. Vagyis fogja magát és egyszer csak kb 15-20 perc után megáll a kép, fekete képernyő és jön az üzenet, hogy grid executable működése megállt. Jelenleg Windows 7 x64-et és egy Logitech ChillStreamet használok.

Már rengeteg féle módszert kipróbáltam, de nem javult meg:
    - kipróbáltam 1.0 - 1.3-ig eredeti exevel indítani
    - telepítettem több féle Catalystot
    - futtattam rendszergazdaként
    - kompatibilitásnál több féle Windowst kipróbáltam, képi témákat letiltottam, asztal-összeállítást letiltottam
    - Catalyst A.I-t kikapcsoltam

De egyszerűen semmi a probléma megmaradt. Szerintetek mi lehet a baj, mi a megoldás?
    Nem baj
  • CheAteR88 #6152
    nem azért írtam
    2000 Ftba nem fogok belehallni...
  • CheAteR88 #6150
    az azért durva kicsit:D
    Ja mivel én is meglepődve konstatáltam, hogy megvettem a gammát és még egy serial kódot se kér:D
  • macleody
    Ja.
  • CheAteR88 #6147
    eredeti nélkül is akár?
    Minek hozzá hamachi? Felmentek közösen valami pályára. Nem nyomják ezt olyan sokan hogy ne ugyan oda rakjon be titeket.
  • CheAteR88 #6145
    hamachival lehet nyomni multiban a gamet?
  • zsomboor
    én mentem játszani
  • zsomboor
    aki jönni akar az most szóljon
  • zsomboor
    innen le lehet tölteni http://marioforever.hostoi.com/smf_xrpage.html
  • zsomboor
    valaki kb 25 perc múlva jönne driftelni
    (remus drift battle)
  • Black Ghost
    Nekem ugyan ez ez van nem kellett hozzá semmi, a játék alapból felismeri és vezérlés beállításoknál simán belőheted.
  • Petee1983
    Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy hogy tudom beállítani a Logitech dual action controlpad-omat a játékhoz? Hogy ismeri fel? Olvastam valami X padder progiról csak azt nem tudom hogy hol lehet letölteni. Tudna valaki esetleg egy linket adni ahol fent van ez a program. Vagy nem tudom hogy van-e másik lehetőség ahoz hogy játszahassak controlpad-dal? Előre is köszi a segítséget!
  • Szabi1991
    2. kiegészítő csak dobozra.. :/
  • RYO21
    Ezmiez? http://www.nfspc.tw/bbs_detail.php?main_id=23903
    A G25nek kellett egy driver frissítés, de utána nem baszkódott a "beragadt gázpedál" meg ilyenek. A beállítása meg végtelenül egszerű. Otionson belül van olyan hogy controls és azt hiszem a legelején kell belőni magát a kormányt. Alatta van a többi beállítási lehetősé, hogy kézifék melyik legyen, stb...
  • Csavez
    Hi!
    Valahogy be lehet állítani a logotech G27-et?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem létezik ilyesmi hozzá.
  • Csabika12
    Hali mindenki
    Nem tud valaki a Gridhez valami pálya szerkesztő progit ???

előre is kösz mindenkinek :D
  • att88ila
    Kössz szépen a segitséget!!
  • IMYke2.0.0.0
    ESC és ott "Instant replay" majd F2, után F12 a kívánt pontnál... - emlékeim szerint.

Igen??? Nem is tudtam, bár sztem nem reális igy én ujra szoktam kezdeni.
  • att88ila
    Még 1 kérdésem lenne.Hol lehet beállitani azt mikor összetöröm a kocsit és ne keljen az egész futamot újrainditanom?Olvastam,hogy néhány másodpercel lehet hátrébrol kezdeni.
  • att88ila
    A játék elindul csak továbra is angolul van nem magyarul.Má elkeztem játszani angolul és elég jó.
    Az irányitással kapcsolatba lehet valahogy állitani,hogy ne legyen olyan érzékeny mikor fordulnák a kanyarba?
  • Black Ghost
    így=igaz
  • Black Ghost
    Nekem 1,2 patch van fenn de ezzel is működik a magyarítás, így enyém eredeti. :)
    1. Ez nem a WAREZ topik.
    2.Minek kell ehez magyarítás? He? Nem érted hogy start meg finish?
    3.Kizártnak tartom hogy lenne a magyarhoz crack, mert aki hazsnálja az vagy eredetivel nyomja vagy ennyi miat nem fogja magyarosítani. Sztem ragd újra és elégedj meg az angol verzióval. Am is nem árt ha a legnépszerűbb nyelvet beszéled valamilyen szinten. Nem baszogatásnak szántam ezeket, csak pár tanács a jövődre nézve
  • att88ila
    Hali!
    Letöltöttem a magyarositást 1.0 verzióhóz de nem indul el hiába crackelem meg.Honnan tudnák letölteni cracket hozzá ami jó lenne a magyarositáshoz??
  • Dobronski
  • csoli31
    A Google a barátod!
    De hogy lásd:tessék. Fél percembe tellett csak, mivel a Google az én barátom is.
  • WinStar
    Sziasztok.Valaki azt a zenét megtudja szerezni nekem ami az intro-ban van?Vagy valaki tudja a címét? :D
    Előre is köszönöm!
  • Black Ghost
    az igen :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Innen még a Nagy büdös lófaszt is le lehet tölteni. :D
  • JUVEfun
  • Dobronski
    Pl. :D
  • HJ
    Az csak kamu találat - bármit írsz ott be a keresőbe, lesz rá találat a Full download résznél :) Próbáld ki. Írd be: grid patch 1.6
    Erre is kidob találatot :D