GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az lesz. Kipróbálom.

Érdemes felrakni,ha nem tetszik reinstall.
Nah, most rakom fel újra a játékot, és a véleményetekre lennék kíváncsi. 😊

#5706-ban lett linkelve pár grafikai mod. Az Enhanced Ultra mod-ot (ami a textúrákat cseréli le) érdemes fölrakni? Ha felrakom, és nem tetszene, vissza lehet állítani az eredeti állapotot?

Falcon87
jaok

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

De.
Falcon87
Téged még nem bannoltak?😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Azt hittem,hogy mobility van a gépében,nem mondtam hülyeséget,csak nem voltam kellõen informálva.
arty
Istenem, ne fárassz a hülyeségeddel, ebben a melegben nehezen viselem ... nem 8500van a gépben, hanem valami quadro, de a futoszalagok és az orajele majdnem pont egy 8500-é.

idióta... <#falbav>

Forza.

Jah,eddig csak Crysis-ban hanyagoltam a 8x-t.Mirror's Edge-ben 8x élsimítás,minden maxon 80-90 fps.
Az egész jó.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Én 8x mellett grid-eltem,majd fps-t megnézem,olyan 60 felett lehetett ahogy éreztem.
Én 1280x1024ben próbálom majd ki a 2600 XT-n is egész jól elment simítás nélkül.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Tudom,nekem is ati van 4670 az én felbontásomhoz (1024x768,monitor limit)
minden very highon fut...szal megfelel.Nincs értelme nagy felbontásnak.Max 2d-ben nem ártana nagyobb felbontás.
Nem kötelezõ nvidiát venni 😊 Nekem most HD 4830 lapít a gépembe most fogom Win7en kipróbálni a gamét. Kíváncsi vagyok milyen lesz 😊

Nincs nekem 50-100k csak video karira.Amúgy sem éri meg az árát.
IMYke2.0.0.0
Ja és a 275.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A GTX 260/280/295.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tudom,nem is védem,tudom szar....de melyik nvidia nem?<#hehe>
SZilaJMaGGoT
Nem állítottam, h nem butítják, csak, h nem lebutítva is ugyanakkora szar mint lebutítva... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

leszívná(laptopról írok..)
De butítják,mert melegedne,meg leszíná az akkut a sok SP😊Bár nvidiában mindig kevés SP van.SuckS
<#hehe>
SZilaJMaGGoT
Különben a 8500gt ígyis úgyis szar nemkell azt még butítani is... :/

SZilaJMaGGoT
Azért ennyire ne verd itt a nyálad, h milyen okos vagy banyek!!! :/ <#ejnye1>

Te <#lama>!Laptopokban mindig gyengébbek az azonos kártyák!Az nvidia úgy lebutítja.Kb. negyedére csökken a teljesítménye.Amúgy meg,legközelebb vegyetek ati-t.<#hehe>Ati a mobility kártyáit nem butítja annyira le,csak az órajelet veszi vissza.
figyeljetek már! valaki nem tudna nekem egy linket bemásolni ahol egy nagyon jó crack van mert én mindig erre gyanakszom hogy valami azzal van pedig már kipróbáltam sok félét. Az elõbb újra elindult kiléptem hogy megnézzem elindul-e újra és megint nem indult el.
de már egyszer elindult és akkor is 1024-en ment is teljesen jó volt
lehet neked a videokártya mellett a memóriád vagy a procid gyengébb
arty
8500GT-n 640x480/minimumgraf is necces a játék! Notebookomban ilyen van ... semmi értelme feltenni!

Forza.

Lehet már bekavaródott valami és azért nem indul!

de mi lenne baja a windowsnak hogy ha újrarakom csak akkor indul el?
ha meg felteszem az 1.2-t és nem crackelem meg akkor elõjön a rossz lemez van behelyezve szöveg szal nem lehet hogy csak egy normális crack kellene de az az érdekes hogy vagy 3 fajtát kipróbáltam a gamecopyworld.com-ról meg máshonnan is
Windows-t rakd újra!

de ugy is próbáltam hogy csak az 1.1-et tettem fel
ugy is próbáltam hogy a dvd5-sel és a reloaded-del de sehogy se
[HUN]FaTaL
Hát akkor pedig mennie kéne. Próbáld meg 1.1-el.

http://goo.gl/gd6Zi5

amugy a videokártyám az geforce 8500 Gt 512-es
hát de akkor miért indult el tegnap és emlékszem régebben amikor megjelent akkor is simán ment
[HUN]FaTaL
Szerintem nem tud SM3at a VGA-d.

Sziasztok!
Légyszi segítsetek már mert már annyit kerestem rá a választ de sehol nem találom. Az lenne a gond hogy felteszem ha simán ugye el akarom indítani akkor kiírja hogy tegyem be a lemezt stb. jó oké megcrackelem de akkor meg ha el indítom nem történik semmi. Már ezen a forumon is mindent átnéztem hogy hátha találok választ de csak annyit láttam írva hogy másik crackel próbáljuk meg vagy tegyük fel a patch-eket.Én ezeket is megtettem de ugyan ugy nem történik semmi. Ami érdekes hogy tegnap meg feltettem az 1.2-es patch-t utána megcrackeltem és elindult aztán ma kattintanék rá és megint nem megy. Légyszi segítsetek.
Pummis
sziasztok nem tudja valaki a játék nem ismeri fel a kormányt miért van ez ? beálitásokba ctrl megnyomom és kormányt eltekerem bara de semei

arty
nem, a játék összességében élvezetes 😊 (de pár apro modositással nagyságrendekkel lett volna jobb: hosszabb fékút, kevesebb sárgatakonyeffekt, játék könyvtárába mentõdõ és lementhetõ replay)

Forza.

Szar az egész játék nem? <#wilting>

arty
jaja, nekem sincs 2 gigám és alig pár másodpercet tudnék (értelme igy semmi) visszatekerni

jo szarul irták meg ezt a részét (is) a gridnek 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
werkfilmnek igazat adok.
Ezen játék eredeti verziója nem okoz gondot senkinek - érdekes módon, a warez változattal többen szívnak.

A visszatekerés helyes módja:

1. Ütközés után ütsz egy ESC-et
2. Megnyomod az F2-õt és nyomvatartod mindaddig a pontig, amíg van visszajátszás!
3. F12 gombot 1x megnyomod.
4. A játék 3 mp-ig pozícionál és közben van lehetõséged felkészülni a fékezésre, irányváltásra stb..
5. A játék valós idõre vált.

TaRka0107
LoL! Neked minden játék megvan eredetibe?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

[HUN]FaTaL
Neked muszáj minden topicban belekötni valakibe?

ez lerágott csont
de a demo is megvan ha ez megnyugtat 😄
werkfilm
vétel elõtt a demot kéne megnézni nem kalózkodni

na uninstall
de azért köszöntem a tippeket
macleody
Lehet, hogy nincs elég hely a c meghajtón? 2GB kell a replaynek. Ha lezúzod a kocsit nyomsz egy entert, pár másodperccel korábbról elkezdi visszajátszani a történteket, F12-re bedob a játékba. De lehet, hogy a legnehezebb fokozaton nincs visszajátszás.
nálam sem a készülékkel van baj (ha csak nem a billentyûzettel )de az is müködik minennel
a gond csupán annyi hogy nem tudom visszatekerni
na de haggyuk a pi...ba