7156
-
#6195 az mitől lehet hogy csinálok egy szervert de haverom nem lát
hamachi megy mind2nknek
patch hiány lehet az oka? -
#6194 Ilyen probléma akkor szokott lenni, ha gyenge a kártyád. Esetleg frissítsd a drivert. -
#6193 Gyermekeim! Azon kérdéssel fordulok hozzátok, hogy bár sikerült beszereznem eme remekművet, ám telepítés után hiába próbálnám futtatni, a bevezető videó bejön, a menü zenéje megy, ámde csak fekete képernyőt látok... És kész, semmi kép, csak a zene...
Mit lehet tenni? :) -
#6192 Igen! -
#6191 1.3 patchet rakjam fel ? -
#6190 Na kész vagyok!
Szóljatok ha mehet a szerver! -
#6189 Szabikám ha már benéztél, akkor a bannerban a patch linket frissítsd már 1.3-ra!
Felőlem is mehet akkor ma egy próba multi... nemsoká szabad vagyok és akkor majd írom a paramétereket! -
#6188 akkor jó :D
benne lennék felőlem ma is játszhatnánk egy próba versenyt , csak drift ne legyen :D -
#6187 Persze!
Törtel is megy a multi! -
Szabi1991 #6186 én a kiegészítőket várom.. amint lesznek pcre.. megyek is megvenni.. így vagyok shiftel is.. :D
érdekes hogy cdprojektnél 2ezer a gém.. 576nál meg 6ezer.. ugyanaz a kiadás o.0 -
#6185 én benne lennék de törttel is lehet tolni?
ha nem akkor majd megveszem :) -
#6184 Ha vagyunk elegen, mikor ráérős vok én is felszaladhatok, gépről le nem szedem, az is biztos:D Am meg a gyémántkiadásos verzió gecie jól néz ki a polcon -
#6183 Igaz nem ennek a játéknak a topicja, de azért elég sok ember mepördült gázadáskor kanyarkijáratnál, továbbá azt azért érdemes a helyén kezelni, hogy egy PRE-ALPHA verziót lehetett kipróbálni árkád játékmódba, ergo bekapcsolt segítségekkel. Ha bekapcsolod a segítségeket pl. az rFactorban, ugyan ezzel a jelenséggel szembesülsz, vagy még rosszabbal. -
#6182 A környezet és az autók kidolgozása szép meg minden de amit láttam néhány videót abba egyszer nem csúszott meg a kocsi.Márpedig ha jól tudom akkor 2009-be az F1-ben már nem volt kipörgésgátló, és az a videó pedig esőben készült. :S:(
Komoly, csak 12 játékos? Hát akkor lesz még egy játék amit én már biztos hogy nem fogok megvenni. :D -
#6181 Szerintem sem lesz egy egy kimondottan szimulátor játék, de egész jó dolgok lesznek majd benne, legalább is az eddigi infók alapján. Ha azokat sikerül megvalósítani és az autó fizikáját sem rontják el még egész jó ki félárkád félszimulátor játékot kaphatunk. A nagy gond az, hogy egyelőre csak 12 egyidejű multiplayer játékos támogatásáról szól a dolog :( -
#6180 Az F1 2010 az egy arcade cucc lesz ami nem való F1-hez.F1-hez szimulátor jelleg kell. -
#6179 Várd meg inkább az rFactor 2-t, reméljük idén tényleg kijön már, vagy ha szereted az F1-et akkor szeptember végén az F1 2010-et :) -
#6178 Hát annak idején amikor kijött a játék ha jól emlékszem nyári hónapokra esett nagyon sokszor toltam a multit, minden este volt itt is mókázgatás az SG-s tagokkal!
Nálam ez abbamaradt sulikezdéskor azóta nem is játszottam a játékkal, tervezem/terveztem a megvételét én is, 2000Ft-ért láttam valahol nem tűnik rossz árnak érte csak nem hiszem hogy sokan lennének még multin...
Esetleg ha pár SG-s összeállna akkor talán.Ha van rá igény akkor jelezzétek ide a topicba és amikor többen ráérünk lehet indítani pár privát meccset! -
#6177 Kösz, ilyenekre voltam kíváncsi. Hát őszintén ha télleg vannak ilyenek akkor inkább maradok az rFactornál. -
#6176 Szerintem először próbáld ki az online játékot megvásárlás előtt, amit nem eredeti játékkal is megtehetsz. Nem arra akarlak buzdítani, hogy ne vedd meg a játékot, de nem biztos, hogy ez a legjobb vétel, ha online multiról van szó. Én régebben tettem egy pár kísérletet netes játékra, de elég kevesen is voltak, és volt hogy azzal szórakoztak, hogy pályairány nyal ellentétesen körözve, találkozáskor nekem rohantak, és amikor rákérdeztem, hogy ez mire volt, elküldtek a k**va anyámba. Nem gondolom, hogy sok esély van komoly játékra, de biztos, hogy vannak kivételek. -
#6175 Hali.
Azt szeretném kérdezni hogy ezzel sokan szoktak neten játszani mert tervezem hogy veszek valami jó kis autós játékot és ez megtetszett.
Láttam a neten egy helyet ahol olcsón meg lehet venni, de olyat szeretnék amivel sokan játszanak.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#6174 Semmi. -
#6173 Oszt ebbe mi a szép? -
brandd #6172 Köszönet a nfs(meg egyébb árkád játékoknak) szérián felnőtt nemzedéknek akik elhitték, hogy milyen faxa így menni(OK ez csak játék). Amúgy szuper technikája van, csak élesben lehet, hogy kapásból kiszednék a kocsiból és egy picit elbeszélgetnének vele a vezetéstechnika apróbb szépségeiról. -
#6171 Egyébként meg nézz meg pár túraautós futamot, vannak ott sokkal durvább "koccanások" is. :)
pl:
vagy:
-
#6170 Mert az autó fizikája olyan rohadtul valóságos mi?
3 méteres féktáv, 250-es végsebesség 10 sec alatt, patexel bekent gumik....lol
-
#6169 Az már részlet kérdése. -
Indigo #6168 Ja. Csak az ilyen sofőrt a valóságban autó közelébe sem engedik, multiban meg szidják a jó édes anyját... -
#6167 Elég szép!
-
#6166 Jó csesznye.
fery02
Amikor még éltek a linkek én leszedegettem a moddokat és elég szépen kipofoztam velük a játékot!Eltűnt a sárgaság, igaz kicsit nőtt a gépigény!
Szerintem guglizz rá a módnevekre hátha úgy is megtalálod őket!
Am az sztem dargos mod nem dragos mod ami ott van a linkek közt! -
#6165 Kapcsold ki a postprocesst. Valahol a dokumentumokban van a grid mappában a hardver_settings_config.xml. Abban van egy postprocess enabled="true" blur="true" sor. Írd át valamelyiket false-ra és nézd meg milyen lesz. -
#6164 Azt én értem meg látom is, de azok közül, amik szerintem nekem kellenének egyiknek a linkje se működik. -
#6163 Grafika javítása
Amúgy ott van a bannerban! -
#6162 Engem csak az érdekelne, hogy ezt a hányás mosottságot el lehet-e tűntetni?
Azt tudom, hogy ezek az EGO motoros játékok ilyenek, mert pl Dirt 1-2 is ilyen.
Ám a napokban kijött a Dirt 2-höz egy patch, ami eltűnteti és helyette nagyon szép, éles képet kapunk.
Valami ilyesmi érdekelne engem is. :) -
#6161 Például,hogy eredeti vagy nem , -
Gut #6160 Sziasztok!
40 éves vagyok, egy gyermek apja, elvált és csak autós játékokkal játszom, megszállottan. Leginkább GT-val. Egyiktől sem várom el a tökéletességet. Mostmár elfogadom őket úgy ahogy vannak - eltekintve a szélsőségesektől - és a csak a kellemes oldalukat veszem figyelembe.
Legutóbb a GRID-hez volt szerencsém. Alapnehézséggel gyorsan végigtoltam, mert kiváncs voltam a végére. Sajnos letöröltem amikor egy másik profilt a kartam létrehozni... Nem gond, legalább nehezebb fokozatban és nagyobb gyakorlattal, precízebben megcsinálhatom még1X. Az egyik kérdésem is ezzel kapcsolatos: Számít-e a bónuszoknál vagy cheat-eknél, hogy milyen fokozatban csinálom végig? Ill. ha beállítom a WR-okat a különböző pályákon, ad-e valamit? Vagy ha én felküzdöm magam a Hall of Fame tetejére, mi lesz? Illetve a japán autóknál miért nincsenek bónuszautók? Szóval a lényeg, hogy minden ezzel kapcsolatos infót szeretnék megtudni.
Előre is kössz! -
alexander034 #6159 Nem tudok bővebben erről írni tölt és nem csinál semmit
Hibaüzenetet nem kapok -
#6158 Elindítja tölt és nem történik semmi.
Erről mit lehet bővebben írni.
Kapnia kéne egy üzit hogy "error: nothing happens" vagy mit? -
#6157 Kicsit bővebben ??? -
alexander034 #6156 Hello
Nem indul el a játék. Elindítom és csak tölt majd nem történik semmi
(bár ahogy olvastam soknak ez a problémája) Felraktam mind a 3 patchot és ugy sem akar indulni. Nem tudja valaki a megoldást erre a problémára