GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy még mindig a legfaszább 😊)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Forza.
Lassan vége a karriernek, nagyon szórakoztató volt. Remélem a Dirt2-höz hasonlóan Grid2 is lesz egyszer.
Forza.
egyedül :
Szerintem ezek azért elég jó FPS-ek.
Nekem nincs fent más mod csak a grid_hunv1.1
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
ELõször is szinte friss, w7 install.
4GB 1066-os RAM,HD4870 1GB GDDR5,Gigabyte MA770-UD3 lap, AMD7850 x2 Black Edition ( 16*) proci.Ugyan nem mértem az FPS-t de nagyon megy!Lehet majd dobok fel egy Frapsot és megnézem.
Végezetül mégegyszer mondom 😉 az egész futam alatt 1* vagy 2* fordul elõ és valóban olyan, mintha egy hálóba futna bele az autó és igen rövid ideig tart ( néhány tizedmásodpercig ).
Valamit nagyon szarul állított be, vagy tovább megyek: a szoftver környezete lehet gagyi, elkopott, stb.
Én pl. SEMMIFÉLE belassulást nem tapasztaltam
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én most találtam rá erre a játékra és elsõre megfogott pedig igazán nem vagyok ilyen autósjáték rajongó.Szerencsére lehet kapni a cdgalaxisban, már meg is rendeltem 😉
Viszont volna egy problémám.Valami olyasmi mint ebben a hsz-ben a kolléga úrnak.
Nem áll le a játék, nem is szaggat.Megy mint az atom.Viszont néha - néha ( ált. verseny közben 1 vagy 2* és visszajátszás alatt is ) olyan mintha egy hálóba szaladna az ember.Az autó egy pillanatra ( hogy a hasonlatnál maradjak, amíg a háló át nem szakad ) lelassul.Mondjuk 250km/h-ról a másodperc egy tört részére lelassul, mintha 100km/h-val menne.
Biztos nem a gép a gyenge láncszem mert egyébként nagyon jól fut a gém.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Vissza lehet állítani a belsõ nézet módolását, vagy újra kell raknom az egészet?
Lehet online is kipróbálom majd 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
EZEK.
Ha valakinek megvan a link és segítene, azt megköszönöm.
az lenne a problemam, hogy sehogy sem akar mukodni a kormanyom a jatekban. egy microsoft sidewinder precision racing wheel-rol van szo. nem mai csirke, de szeretnem elvezni a jatekot vele😊 olvastam, hogy csak patch-el egyutt mukodnek rendesen a regi kormanyok. 1.0-rol rogton 1.2-re patch-eltem be. ez lehet baj? es amugy mit kene latnom a jatekban ha felismerte? rogton mukodik es nyomhatom tokig, vagy be kell konfiguralnom a pedalokat es a kormanyt a controls-ba?
a valaszokat elore is koszi😊
Forza.
Én ezt találtam, de mivel nem tudok angolul (csak egy kicsit), ezért nem igazán értem.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nekem sem megy az online rész tegnap dél óta kb.
T-online adsl netem van...
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=296494
Itt olvastam
Wot: Totti93
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Remélem minél hamarabb kijavítják a hibát.
Wot: Totti93
Davinho10 a hálózat neve
123456 a jelszó
gyertek
Teacher of English in Miskolc - [email protected]
aki akar játszani az vegyen fel msm-em [email protected]
Nem tudjátok, van valami az online résszel?
Lost connection-el nem lép fel.
Steam-es verzió van..!
köszi a válaszokat
Állítólag a játékhoz léteznek kiegészítések, fõleg új kocsik tudtok errõl valamit, és ha igen honnan lehet ezeket letölteni?
(még annyit hogy csak annyi beállítást lehet elvégezni amennyi a menüben van? mert az nem túl sok dolog..)
Felrakásuk segíthet valamit a játék sebességén.Ha már fent vannak akkor IMYke javaslatait próbáld meg.Ha így sem tapasztalsz gyorsulást akkor vásárolj még memóriát ami manapság fillérekért kapható!
- kikapcsolod a háttérben futó (rezidens) vírusírtót, tûzfalat, levelezõ klienst, azonnali üzenetköldõt (MSN, Miranda) stb.
- a játékban MINDEN élvezet javító beállítást (képminõség, felbontás stb.) vegyél kisebbre!
Egy próbát megér.