GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Remélem abban lesz majd súlya is az autóknak. Végigtoltam a prostreetet ismét, és azóta egyszer elindítottam a gridet: olyan érzésem volt, mintha az autó papírból lennének..

De amúgy még mindig a legfaszább 😊)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

arty
(kis felbontás, ultralow beállitások mellett is van belassulás? szvsz probáld ki ugy is, aztán egyesével kezd el tuningolni a grafikát, h rájöjj, mi is okozza)

Forza.

arty

Lassan vége a karriernek, nagyon szórakoztató volt. Remélem a Dirt2-höz hasonlóan Grid2 is lesz egyszer.

Forza.

Indulásnál, enyhe gumiszag :

egyedül :

Szerintem ezek azért elég jó FPS-ek.
Nekem nincs fent más mod csak a grid_hunv1.1

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Black Ghost
Ez volt már nálam is, de nekem a módolások után jött elõ.
Nem hiszem.Több okból sem.
ELõször is szinte friss, w7 install.
4GB 1066-os RAM,HD4870 1GB GDDR5,Gigabyte MA770-UD3 lap, AMD7850 x2 Black Edition ( 16*) proci.Ugyan nem mértem az FPS-t de nagyon megy!Lehet majd dobok fel egy Frapsot és megnézem.
Végezetül mégegyszer mondom 😉 az egész futam alatt 1* vagy 2* fordul elõ és valóban olyan, mintha egy hálóba futna bele az autó és igen rövid ideig tart ( néhány tizedmásodpercig ).

A GRiD az nem hálót jelent? <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Hidd el, a bácsi gépével van ott gond.
Valamit nagyon szarul állított be, vagy tovább megyek: a szoftver környezete lehet gagyi, elkopott, stb.

Én pl. SEMMIFÉLE belassulást nem tapasztaltam .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!
Én most találtam rá erre a játékra és elsõre megfogott pedig igazán nem vagyok ilyen autósjáték rajongó.Szerencsére lehet kapni a cdgalaxisban, már meg is rendeltem 😉
Viszont volna egy problémám.Valami olyasmi mint ebben a hsz-ben a kolléga úrnak.
Nem áll le a játék, nem is szaggat.Megy mint az atom.Viszont néha - néha ( ált. verseny közben 1 vagy 2* és visszajátszás alatt is ) olyan mintha egy hálóba szaladna az ember.Az autó egy pillanatra ( hogy a hasonlatnál maradjak, amíg a háló át nem szakad ) lelassul.Mondjuk 250km/h-ról a másodperc egy tört részére lelassul, mintha 100km/h-val menne.
Biztos nem a gép a gyenge láncszem mert egyébként nagyon jól fut a gém.

blackcalibra
Nekem nem volt vele probléma.
Misi az ezredes
Újra kell telepítened. Hacsak, nem mentetted el elõtte a korábbi állapotot.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Black Ghost
Kezdek kicsit morcos lenni, a módolás óta rendszeresen fagyogat.

Vissza lehet állítani a belsõ nézet módolását, vagy újra kell raknom az egészet?
InfectedMann
Lassan végigviszem a játékot és azt kell mondjam, hogy kormánnyal nagy élmény vele játszani még a gépi ellenfelek ellen is.
Lehet online is kipróbálom majd 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Black Ghost
Felraktam én is, a belõ kamera tök jó lett. 😊
IMYke2.0.0.0
A barátok... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

blackcalibra
Na ezeket kerestem, bár Google a jóbarátom, elõször mégis elkerülte a figyelmemet...
EZEK.
blackcalibra
Köszi! Bár nem ezekre gondoltam, azért még szétnézek, de egynek ez is jó lesz.
#5706 (ha élnek még a hivatkozások)

MerlinW
Kénytelen leszel visszaolvasni😊

[merlinw.org]

blackcalibra
Sajnos nem találom azokat a fájlokat a neten, amivel ki lehet venni a "sárgaságot" a játékból, és a sebességérzetet javítja a belsõ kamerás vezetés alatt. A neten azt hiszem egy oldalon voltak ezek(magyar, ha jól emlékszem), de nem találom.
Ha valakinek megvan a link és segítene, azt megköszönöm.
Régen itt az SG-s fiúk/lányok tolták esténként... régi szép idõk<#rolleyes>

Black Ghost
Ha nem zavar hogy átmennek rajtad, akkor keress olyat ahol ki van kapcsolva az egymással való ütközés.
Pukkandur
Üdv! Létezik "normális" szerver? Mindenhol löknek, jönnek belém direkt stb. Inkább a szimulátorokat szeretem de jó lenne ezzel is bohóckodni picit, már ha létezik normális közösség akivel érdemes.

gismoone
targytalan

IMYke2.0.0.0
Utóbbi...

gismoone
sziasztok

az lenne a problemam, hogy sehogy sem akar mukodni a kormanyom a jatekban. egy microsoft sidewinder precision racing wheel-rol van szo. nem mai csirke, de szeretnem elvezni a jatekot vele😊 olvastam, hogy csak patch-el egyutt mukodnek rendesen a regi kormanyok. 1.0-rol rogton 1.2-re patch-eltem be. ez lehet baj? es amugy mit kene latnom a jatekban ha felismerte? rogton mukodik es nyomhatom tokig, vagy be kell konfiguralnom a pedalokat es a kormanyt a controls-ba?

a valaszokat elore is koszi😊

arty
a szervereket nem a codemasters üzemelteti, de már szoltak a szolgáltatonak és dolgoznak a hiba kijavításán

Forza.

Grid online probléma
Én ezt találtam, de mivel nem tudok angolul (csak egy kicsit), ezért nem igazán értem.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Hello!Nekem se megy fel onlinera!KB 3 napja!Szerintem itt valami van!UPC-m van!4 MB Le 1 MB fel!

bowari
Üdv.
Nekem sem megy az online rész tegnap dél óta kb.
T-online adsl netem van...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Akkor lehet h félre értettem :S
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=296494
Itt olvastam

Wot: Totti93

Ezt nem tudom hol olvastad, de nekem DIGI-s netem van és azzal sem megy az online.<#zavart2>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Szevasztok nem nagyon tudok angolul, de úgy olvastam a hivatalos forumon hogy az UPC-vel van a gond. És ezért nem mûködik. Sajnos nekem is UPC-m van :S
Remélem minél hamarabb kijavítják a hibát.

Wot: Totti93

aki akar játszani az jöjjön fel a hamachi networkomra és játszhatnánk mi magyarok

Davinho10 a hálózat neve
123456 a jelszó

gyertek
Tenzing
Nekem is ugyanez a gondom <#falbav>

Teacher of English in Miskolc - [email protected]

valaki jönne gridet játszani? mi magyarok nyomhatnánk egyet Lan-on, hamacsin vagy akár neten
aki akar játszani az vegyen fel msm-em [email protected]
oh.., most nézem hivatalos fórumon.., másnak is gondja van vele..
Sziasztok!

Nem tudjátok, van valami az online résszel?
Lost connection-el nem lép fel.
Steam-es verzió van..!

köszi a válaszokat
léteznek, de csak X-box-ra :-(

Black Ghost
Sziasztok

Állítólag a játékhoz léteznek kiegészítések, fõleg új kocsik tudtok errõl valamit, és ha igen honnan lehet ezeket letölteni?
http://www.youtube.com/watch?v=dlV6o4hOMEQ

hello közben szereztünk egy kormányt, és fel is telepítettük, a vezérlõpultban felismeri és müködik, de a játékban nem ismeri fel, hol lehet beállítani vagy kell hozzá még vmi más dolog is?

Még egyszer köszi mindenki, sikerült beállítani most már szépen fut😊

ohh köszönöm nagyon szépen 😊

Ha megnyomod a shiftet a grafics beállításoknál,akkor feljönnek a részletesebbek is.
Köszi szépen srácok!! probálkozni fogok 😊
(még annyit hogy csak annyi beállítást lehet elvégezni amennyi a menüben van? mert az nem túl sok dolog..)

Megjelent ehez a játékhoz is 2 javítás 1.1 és 1.2-es verziók.
Felrakásuk segíthet valamit a játék sebességén.Ha már fent vannak akkor IMYke javaslatait próbáld meg.Ha így sem tapasztalsz gyorsulást akkor vásárolj még memóriát ami manapság fillérekért kapható!

IMYke2.0.0.0
Sokat segítesz magadon, ha
- kikapcsolod a háttérben futó (rezidens) vírusírtót, tûzfalat, levelezõ klienst, azonnali üzenetköldõt (MSN, Miranda) stb.
- a játékban MINDEN élvezet javító beállítást (képminõség, felbontás stb.) vegyél kisebbre!

Egy próbát megér.

Töredezett mentesítést próbálj meg,ha az sem jó,akkor kérdezd az okosabbakat.
Sziasztok, nekem olyan problémám lenne hogy a játék elég lassan tölt...kevés a Ramom is tudom de vhogy nem lehetne ezen segíteni?Mert más játéknál sikerült ezen javítani(patch-el esetleg vagy láttam itt ilyen modokat) elöre is köszi a segítséget!!!