GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(HKEY_CURRENT_USER\Software\Codemasters\Grid)
[merlinw.org]
1.3 patch - Amit én észrevettem újítás:
- Multiplayer: 1. a szobák listájánál már láthatod belépés nélkül is a Collisions és a Driver Assists állapotát
- Extras: az extrák közé rejtették el a letölhetõ tartalmak listáját, ami holt üres. Ezt kéne kinyomozni, pc-re DLC???
mást nem vettem észre, a túraautók közt sem találom a pontiac gto-t szóval nem sok újítás van... 200MB-ba belefért volna egy-két új track a Demolition Derbyhez is...

[merlinw.org]
Sajnos, 0.5-s netnél ülök jelenleg.
Viszont, az biztos, hogy megint feltelepül a gépre a kicsike, végre nem lesznek átíródva a személyes rekordjaim... stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"- Added support for additional content packs.
- Added support for Motion Platform D-Box.
- Increasing the maximum view distance by 1 km so it is possible to see the entire length of the hill roads on San Francisco
- Fix for personal best lap time not replacing world record lap time when playing without internet connection.
- Fix for race day personal best lap times only being valid for first race in a grid world event.
- Fix for being able to select too many different types of cars in multiplayer events Long Beach Battle and Drift Inter GP.
- Fix for being able to select the Pontiac GTO in multiplayer Touring cars events.
- Fix for vehicles bought on eBay applying performance modifiers when playing multiplayer events.
- Fix for being awarded 1 lap in online stats for freestyle drift events.
- Prevented the editing ebay.xml cheat"
"Mióta megjelent a Shift, kétszer annyit játszom a GRID-el" <#idiota>#idiota>
Egyébként jövõre jön a GRID2 DX11 támogatással.
[merlinw.org]
Thank God, I\'m a Lada owner!
Lenne egy kérdésem a profikhoz : egy barátomnak 1,2es peccs van fent mint nekem de ennek ellenére se látjuk egymást a szervereken sõt még privátban sem!
Van olyan akinek hasonló problémája volt?? És ha igen hogyan oldották meg?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A "számok" címen található utasítás a "0x00000001" memóriacímre hivatkozott.A
memóraterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet written".
Vistám van x86 és már próbáltam újrataelepíteni a játékot úgy se megy
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
A tunngle olyan mint a hamachi csak sokkal jobb.
Én ott szoktam nyomulni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
" A kért müvelethez magasabb felhasználói szint szükséges. "
Mit csináljak ?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
vagy(!) béna vagyok 😄
Forza.
a végén meg nem volt kedvem "visszamenni". majd késõbb még talán elõveszem, 1-1 bajnokságot megnyerni 😊
Forza.
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezek után bármelyik versenyt újra elindíthatod, hogy legyõzd azon szakasz rekordereit.
Majd ha végeztem ezzel és pihenek pár hetet, talán ujra menni fog 😊)
Forza.