7156
-
dzsavermadar #6235 OK!Éppen elment a netem egy kis időre, ezért nem válaszoltam azonnal. -
dzsavermadar #6234 OK -
zsomboor #6233 egy fél óra múlva fent leszel, most van egy kis dolgom de akkor visszajövök -
dzsavermadar #6232 Hát persze,hogy nem.Én játszottam az NFS,TDU,Toca 3 játékokkal, de magasan a legjobbak az alapbeállításai a Gridnek, és ráadásul a versenyfeladatokra állítva.Pedig a gépem határesetben bírja csak,néha akadozik, ami elég kellemetlen mert csattanás a vége. -
zsomboor #6231 amúgy tudom én is olvastam már -
zsomboor #6230 Szerintem nem kezelhetetlenek -
dzsavermadar #6229 Csak itt lejjebb az oldalon érdeklődtek ez iránt, meg több helyen olvastam, hogy problémás, meg kezelhetetlenek a verdák. -
dzsavermadar #6228 Sajnos én nem tudok segíteni,mert nem értek hozzá. -
#6227 nem sikerül túllépnem ezen a fekete képernyő problémán... :( -
zsomboor #6226 Én is billentyűzettel játszok, és nekem sincs vele semmi bajom.
(de az alap beállítással) -
dzsavermadar #6225 Jó a privát, és onnan elmehetünk akár a többiek közé is. Más mit szól?K. -
dzsavermadar #6224 Ferynek! Én billentyűzettel játszom, a gyári beállításokkal,és automata sebváltóval, ugyanis túl ügyetlen vagyok a billentyűk kezeléséhez,örülök ha kevés dologra kell figyelnem.Viszont szerintem tökéletesek az irányítási beállítások, soha nem volt gondom vele.A nehéz szinten szeretek játszani,de néhányszor megpróbáltam a többit is, és legtöbbször alig vettem észre a különbséget. Helyenként viszont jó lett volna nekem a manuális váltó, mert így gyorsabbak voltak az ellenfelek. -
zsomboor #6223 a jelszót pedig itt is meg lehet adni egymásnak -
zsomboor #6222 szerintem pedig privátot kéne és akkor csak mi leszünk -
dzsavermadar #6221 Sziasztok! Akkor szombaton 16 órakor Nissan kupa? Nem privát versenyre gondoltok ugye? Bár nekem az is jó, csak a jelszó miatt
kérdeztem.Igyekszem ott lenni.
Két ujjas billentyű kezelő vagyok, úgyhogy sok írást ne várjatok tőlem versenyek közben. Majd itt megbeszélhetjük amit kell.Nekem mindegy egyébként, hogy melyik versenyt csináljuk, mert mindent szeretek. -
zsomboor #6220 Ja alakul -
#6219 na leszünk itt páran :D -
dzsavermadar #6218 Sziasztok! Én is szeretnék játszani barátságosabb hangulatú versenyeket. Összeüthetnénk néhányat. Nagyon szeretek sportszerűen versenyezni, de alig van olyan verseny, amelyikbe nincs egy pár "furcsa" versenyző. Alig találkoztam magyarokkal. Örülnék, ha jó versenyeket csinálnánk. -
#6217 Na akkor ez egész jól alakul. Felőlem nyomhatjuk a Nissan kupát, akkor az egynek jó lesz a többit meg majd meglátjuk. A a vak is azt mondta...:) -
#6216 Ha itthon leszek én is beszállok! -
#6215 16 óra nekem is jó.
NISSANok is jöhetnek :) -
zsomboor #6214 nekem jó a 16 óra[#eljena
a NISSAN kupát szereted? -
zsomboor #6213 én is szeretem a japánt -
#6212 Hát valamikor délután kéne mert nekem meccs előtti edzés lesz szombatra berakva, és kb 13-14ig ott leszek, utána még hazaérek összekapom magam, etc... Szal én 16-órási kezdetett ajánlok saját szempontból. Ki mit mond??? Ja meg találjatok már ki valami játékmódot, meg hogy melyik pályán nyomjuk, én favorizálom a japán verdákat, szal felőlem onnan akármi jöhet a driftől kezdve a pro tunnerekig bármi -
zsomboor #6211 Szombaton felőlem játszhatunk de hány órakor -
#6210 ok :)
-
#6209 Most értem, ahaz edzésről és megyek tovább sörözni, szal ma kizárt:) -
#6208 blur-t kapcsoltam csak ki és működik. Így már rohadt szép lett a játék, egyből másabb vele játszani. :)
postprocesszel még nem foglalkoztam, igazából nem is tudom mi az, de lehet az már elfér, nekem csak ez a mosódás eltűntetés volt a lényeg. Köszi szépen! :) -
#6207 Érdekelne amúgy, hogy akik billentyűzettel játszák, többnyire milyen nehézségi szinten játszanak meg milyen segítségek mellett?
Mert ahhoz képest, hogy NFS: Shift idejében a játék eléggé eléggé ki lett osztva, hogy "vérbeli billentyűzet-játék, kormánnyal játszani faszság", tapasztalataim alapján azért van benne valami kis szimulátor jelleg, mert minden segítség nélkül billentyűzetről azért nem kicsi odafigyelést igényel néhány verseny.
Dirt 1-2 után egészen másra számítottam, mert azokban legnehezebb nehézségi szinten meg tudtam nyerni a versenyeket, de itt számomra legtöbb esetben képtelenség.
Igaz, a Dirt játékok be is vannak ám lőve irányításilag, hogy billenytűzetről is teljesen elkezelhető legyen... de GRID-nél azért továbbra is azt mondom, hogy ha segítségek nélkül játszuk, ott már kevés a billentyűzet. -
#6206 ma nem gurulunk egyet ? :) -
Kisponyi #6205 hát nekem nincs G25-öm, se G27, csak egy lassan 10 éves MS Sidewinder FF nélkül, de a lényeg, hogy még forog és a pedálok is müxenek :D -
#6204 Én nem tudom, én is kormánnyal játszok, G25, szal még arra is figyelnem kell hanyasba rakom, mégse kaksizok be, de sztem senki nem fog letiltani titeket a billentyűzetről Nekem meg amugy a való életemben is a driften jár az agyam mindig, mikor hol, melyik kanyarba lehetne elrakni az ótót, szal lehet, hogy azért megy jobban De mondom, nyomathatunk bármit, nekem 8, aztán max a végére betolunk egy kis közösségi driftett vagy valami -
Kisponyi #6203 Sziasztok!
Ha szabad jelentkeznem engem is érdekelne némi normális verseny, bár én kormánnyal játszom(minden segítség OFF) szal kissé bénázom néha, de így érdekesebb. Már ha nemzavar titeket, ha vkire várni kell a verseny végén, hogy beérjen :) -
#6202 jaja.
nekem a drift kormánnyal nem nagyon megy :DD
de felőlem..
nyomhatunk bármit -
#6201 Na akit érdekel, szombat délutánra valamikorra össze akarunk hozni egy nagyobb tömegű versenyt. Ha valakit érdekel, az jelezze már vagy legyen kicsit aktívabb a fórumon és akkor csapatunk egyet. A többi info még majd kialakul. De szerintem nyomhatnánk bármit. Mondjuk nekem a drift jön be a legjobban:). De ha már így nekiesünk, akkor több fajta meccset is lezavarhatunk... -
#6200 -
#6199 Hát vagy az vagy, hogy nem is egyezik a verzió számotok. Ugyanaz a patch legyen fent mindkettőtöknek. Plusz szerintem felesleges hamachit használni, mivel warezzal is felenged netre... -
#6198 énistéged :D:D:D:D
na akkor feltúrom a netet driverért \o/ -
#6197 Akkor mondom B verzió mester... Uj driver TALÁN segít ha nem, akkor mondanám hogy menj az atyaúristenhez, de az első megszólításod alapján sztem te azt hiszed te vagy az, úgy hogy több tippet nem tudok adni... -
#6196 796 mega VRAM, pixel shader 4.0, ati mobility radeon 3410 egyébként...