GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ez szép és jó de mennyit költesz lakásra, rezsire stb? Mennyibe kerül a kaja? A fizetést nem így szokás átszámolni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
He gyerekek, komolyan mondom, hogy kimegyek külföldre, spanyolba mosogatni vagy bármi, a gépészmérnöki diplomámat meg kidobom!😄
Ígyvan. sajnos magyarországon kétkezû munkából nem lehet megélni.. énis külföldön élek lassan 2 éve, 23 éves vagyok és a jelenlegi havi jövedelmem 2000euro bejelentve, nemtudom mennyi most az euro de az kb 500ezer forint felett van.

Black Ghost
Mosonmagyaróvári timföl és mûkorund gyár, olvasztárok folyamatos mûszakban (sikta), 2400 fokos olvadék mellett, folyamatos robbanás veszélyben, sokszor akkora porban hogy 40 centirõl nem látják a kapcsolótáblát, keresnek nettó 120 ezret, a karbantartó lakatos meg ügyeletben kap 170-et, na ez a durva.

Én mûszakvezetõkén 25 fõt irányítva kapok 180-at, feleségem osztrákoknál konyhalánykén 370-et. Húgom friss diplomásként (agrármérnök), tesco-ba árufeltöltõ 80 ezerért, barátja szlovákoknál lakatos, aszt kap 210-et.

Szóval nincs igazság, valamint itthon szart sem ér a végzettség.
Törölt felhasználó
Ház ez az, az eggyetlen dolog, amire nem kötelezik a munkáltatót hogy fizesse ki az a nyelv. Ergó ha 15 nyelvet beszélsz, akkor is inkább téged vesznek fel mint a 3 diplomást, akinek meg mondjuk professori tudása lenne. Mi a tanulság?? Kell 3-4 yelvizsga és bárhova fel fognak venni, mert mindenhol bajok vannak a nyelvekkel. Nem csak tolmácshoz, hanem egy munkaerõhöz is jutnak egyszerre. Am nem bántásból írom, de ahoz képest még örülhetsz is. Nálunk miskolcon, ami ugye régen Nehézipari Mûszaki egyetem volt, mági tisztában vannak még a bõlcsész hallgatók is azzal, hogy ha a felvételidet a bölcsészekhez adod be, akkor aláírtad a munkanélküli papírodat is egyben... És mikor megkérdezzük, hogy és akkor minért is? Ha még tisztában is vagy ezzel?? A Válasz: Mert hogy hülye vagyok a reál tárgyakhoz és és legalább elleszek még valahol 5 évig. Ergó a 2 kezi munka büdös, mert inkább mennék akkor már cnc-ni én is, a "kirakat szakmákhoz" meg hülye. Akkor mit akar?? De mondom ezt nem neked szántam, csak hogy így feljött a téma😊
IMYke2.0.0.0
Még valami: ha túlképzett vagy, akkor meg fel sem vesznek... rohadt szomorú ez, a XXI. században.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen, diplomás fizetésre gondoltam.
A probléma az, hogy a kirakat "szakmák" viszik a pálmát. Mi, a háttérben dolgozók <én szociálpolitikus vagyok, emellett még ott pihen számos egyéb végzettség is, a kötelezõkön felül> csak a "nesze neked fogd meg jól"-t kapjuk, fizetés gyanánt.
Bezzeg, egy CNC lakatos 280-300-at kaszál havonta, és akkor még rinyál is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Sztem a diplomás fizura gondolt, mert én is ugy tudom, hogy 200 körül vannak a diplomások, persze ha azt fel is veszik ennyiért.. Mindenesetre én mint gépészmérnök jelölt, csak annyit tudok, hogy kezdõben ilyen 200akat kapnak, amibõl ugy kb 130 jön kézhez, amivel csak annyi bajunk van, egy menedzser vagy hasonló, gazdász végzetségû egyén is többet kap, holott a terméket mi tervezzük meg és állítjuk elõ, a menedzser meg csak a száját használja...
[HUN]FaTaL
Hol hallasz ilyet? A magyar átlag fizetés bruttó 150-170 ezer forint és már ki is jött a 100k nettó átlag ami ugyan lófing...

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Én is - ugyanis, itthon, Hungarisztán alsó vidékein trágya az élet.
Budapesten elhiszem, más a szemétdomb - a tetejérõl -, de mi, "vidékiek" érezzük a szagot is... <#nyes>

Hollandia, Spanyolország, Franciaország ahová elsõ szóra mennék, ha tehetném: tojnék a honvágyra.

Törölt felhasználó
Hát na én ezt ritkábban tehetem meg és ráadásul én a sportokat is elõnyben részesítem a virtuális életemmel szemben, szóval nekem téllleg évente 5000ft megy el ilyen vásárlásokra... De hát én is szívesebben élnék külföldön:S
IMYke2.0.0.0
Én, kérlek szépen, diplomás éhbér alatti fizetésért dolgozom, emellett bevállaltam egy napi +2 órás fél-társadalmi melót is, jelképes honoráriumért, s így sem kapok 100.000 Ft-ot a kezembe!
Akkor, amikor a TV-kben, és más médiumok által sugallva azt az infót kapja az ember, hogy a magyar átlag fizetés közel 200 ezer - 170+ kinyílik a nemlétezõ bicska a zsebemben...

S még emellett is, amikor úgy érzem, megtehetem - s ezért teszek is: spórolok -, akkor bizony be-bevásárolok Pécsett hardverbõl és szoftverbõl egyaránt.

Törölt felhasználó
Jó hogy te is jössz.... Nem érdekel a helysírás, fõleg nem egy fórumon, sual azt mondasz, amit akarsz. És nem azt mondtam, hogy a diplomások nem keresnek semmit, vagy hogy szégyen a munka. Mondjuk a 2 kezi melót jobban becsülöm, mint azt hogy valaki filozógia diplomával üdögél valahol és nem csinál semit, ezel több pénzt keresva, mint az, aki esetleg felhúz egy házat. Hanem arról volt szó, hogy valaki akihez semmi közöm, megmondja, hogy én miért nem akarom a pénzemet rákölteni valamire. Meg hogy majd ha megtudom... DE hát te is képben vagy akkor ezek szerint...
IMYke2.0.0.0
Nyugodtan sértõdhetsz, de ha már egyetemre jársz, írj helyesebben! Fájdalom az írásképed: az "úgyis megértetted", "mindenki így ír a fórumokon", "ez a trendycske" és hasonszõrû "indokokat" leszarom. Ha már értelmiséginek készülsz, tégy is úgy!

Amúgy meg, egyetem mellett is lehet dolgozni - kisebb-nagyobb munkákat még az esztéták, filozófusok is be tudnak vállalni, teszem azt - és nem szégyen részt venni a nagybetûs Életben már ekkor sem... persze, nagy hallelujah a szívás, ivás, dugás, semmittevés ...

Mi, végzett diplomások sem szarjuk a pénzt.

arty
"Akkorr inkább már csajra költöm, az legalább tesz is érte valamit"

a GRID kétezerér' talán nem nyújt szórakozást?

Forza.

Törölt felhasználó
<#wow3>Szeretem az ilyen nagy élettapasztalattaal rendelkezõ egyének HSZ-eit. Te honnan tudod, hogy én egyetem mellet mennyit keresek? És hogy mennyi "zsebpénzt" kapok??? Pont azért nem veszek ilyen szarokat, mert anyagilag a ZSEBPÉNZEM nem igen finanszírozza ezeket a dolgokat... Ha meg mégis erre fordítom a megtakarításaimat, akkor nme azért akarok fizetni, amiben nincs is licensz.. Am lehet rosszul fejeztem ki magam, de nekem csak annyi volt a problémám, hogy ehez nem volt semmi kulcs meg licensz, ergó amit warezt leszedek, az is kb enyit ér mint amiért kiadtam a lóvét.. De részemrõl téma lezárva, és örülök, hogy jónéhány ember megteheti azt hogy több tízezreket kitesz játékokra... Akkorr inkább már csajra költöm, az legalább tesz is érte valamit<#wink>
arty
vedd úgy, hogy õ megveszi 8-10 ezerért megjelenéskor 😉

mind1, nem akarok itt moralizálni, jó játékot!

Forza.

berczely
Én sem dolgozom még majd jövõre szerencsét próbálok a nagyvilágban suli után.
De amit kapok anyáéktól zsebpénzt azt elrakosgatom és ha jön egy ilyen jó alkalom akkor nem egybõl muterékat húzom le hanem ott a kis félrerakott pénz és abból veszek néha néha 1 játékot ilyen pár ezer forintost ami nagyon ritka mert inkább ruhára költöm meg kajára (nem mintha muteréktól nem kapnék ilyeneket)
Meg kell becsülni az ilyen akciós alkalmakat én azt mondom és egészen szép ereklyéket lehet találni!(lentebb soroltam is már)
Megvettem a Colin 2005-öt is McRae tiszteletére <#smile>

MerlinW
A zsebpénzbõl élõ gyerekeknek magyarázhatod😊 Majd, ha õk is elkezdenek keresni, talán észhez térnek😊

[merlinw.org]

berczely
Én sem szoktam eredeti játékokat venni de szerintem a 2000Ft az nem pénz érte!
Most vettem 2000Ft-ért The Orange Box-ot szerintem nagyon is megérte a pénzét!Sok sikeres játékot kapni 1500-2000Ft-ért akció keretében csak szemfülesnek kell lenni!
Kane & Lynch,Colin McRae DiRT,BlackSite ez mind 1500Ft-ért láttam az Electro World-ben!
2000Ft-ért meg az EA akciózott: Left 4 Dead,C&C részek,Crysis,Crysis Warhead,Mirror's Edge és még lehetne sorolni...Szerintem ezek mind megérik azt a pár ezer forintot!

Törölt felhasználó
Ebben van valami, de ne én fizessek már a játékért,aki szarabb országban nem is élhetne... Fizessen a dúsgazdag dagadt amcsi kölyök.. Meg német, meg angol, stb...
arty
felesleges, ha pénzzel támogatod a fejlesztõt, aki így a készíthet következõ játékot amivel megint jól elleszel? komolyan??

Forza.

Törölt felhasználó
Ezt szerintem mindenki tudja, hogy egy játékot, jószerivel csak azért vesznek meg, hogy neten rendesen tudjanak játszani... Ehez ha nem kell eredeti játék, mert nincs kódod, akkor tök fölöslegesen veszed meg, ergó egy porfogó, vagy egy jó dísz. De hát végülis már megvettem, szóval fölösleges ezt tovább beszélni...
arty
ha szerinted 2k a fejlesztõknek ennyit jelent, akkor igen

Forza.

Törölt felhasználó
CD galaxisban most jó kis akciók vannak😊 De am ezek szerint vettem egy 2000ftos porfogót??😄
berczely
Nebazd hol vetted 2000FT-ért?? <#wow1>

norbi2fraktal
sz, ezzel nem nagyon tõrõdtek a feljesztõk, mivel nekem warez verzióm van és találok szerókat,tehát nincs serial :-)

amugy 2000 nem sok érte...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Törölt felhasználó
Szevasztok! Most jött meg a gyémánt kiadású (2000Ft-os) Játék. Az összes kérdésem annyi lenne, hogy a kézikönyvben nincs benne a kód. Na most ehez ha nem kell kód, akkor hogy oldják meg, hogy neten is legálisan játszak?
Nekem nem erre van szükségem, hanem meg akarom tudni hogy melyik xmf fájlban mit kell átírni. (valami 0.8000 rémlik)

A Dirt 2 demót akarom eyg kicsit moddolni

IMYke2.0.0.0
Banner - Grafika javítása

tudja valaki hogy mit kell átírni a játék track fájlainál hogy ne legyen minde olyan sárga?

Up
Fehercsoki
Igen.

GonzaloGerardo
Hello ! A magyarítás kompatibilis az 1.3-as javítással ?

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Konzol ps3
Race Day
Freestyle Drift
Freestyle Arena D
Nissan Silvia
10 minutes
1 Combo, 89x
<#bohoc>

hmm...erdekes felteves a tap,mindensetre mas viszont nem jatsze ezt a hibat....windows annyit brummog,h sulyos hiva utan allt helyre.tulmelegedes...letesztelem,de akkor mas progikan miert nem jon elo???pl dirt,red alert3,crysis,stb??

IMYke2.0.0.0
Én is inkább küzdök, idegeskedem, de akkor sem csalok - olyat már csináltam, hogy már végigjátszott, és többet nem szándékolt játék esetében kipróbáltam pár dolgot... Trainer, MOD stb.

amúgy ezeket a kódokat sosem értettem, semmi élvezet nem lehet benne, minden szintet a játékosnak kell megcsinálni saját ügyességével, ha 50x próbáljameg, ha vért izzad akkoris, miért jó ha bepötyögnek egy számot és megvan csinálva. akik kódokkal jáccanak visszakéne menniük máriózni hátha azt megtudják csinálni csalás nélkül.

saját rekordot megdönteni csalással, az szép lenne <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Nem vádaskodás!
Eléggé elgondolkodtató:

"Grid Cheats for Playstation 3

Drift master
Enter 789520 as a code. *
*This cheat provided by Gamewinners.com"

Ettõl még, bõven el tudom hinni a rekordod, hiszen, korábban is voltak linkelve képek tízmilliós rekordokkal.

nah megdöntöttem a saját rekordom x)

Windows eseménynaplójában ír e valami hibát.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

arty
tulmelegszik vmi?

stb

ez hardvergond, az fix

Forza.

blackcalibra
Táp?
hello!lenne 1 kerdesem.van 1 olyan problemam,h ha a griddel jatszok(1.3)
a rendszer random ido utan kikapcsol.(win7 64bit,phenom9950,ati 4850,4gd ddr2,logitech wingman formula force gp)

mi lehet a problema???
van valakinek valami otlete erre??halas lennek erte...

Áhh, szóval ennyi minden kellett neki. <#smile> Már mindegy, mert újratelepítettem, de azért köszi! <#eljen> <#worship>

MerlinW
MerlinW
Hm, nem akarja. Akkor telepítés. Azért köszönöm szépen.

[merlinw.org]

A patch miatt kell? Mert nekem az miatt kellett, de ezután se fogadta el és telepíthettem újra. :/ A következõ mentsd el egy reg file-ba (idézõjelek nélkül).

"Windows Registry Editor Version 5.00

"PATH_APPLICATION"="E:\\Games\\GRID"
"LANGUAGE"="eng"
"DLC_CAPABLE"="YES"

"