GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Én mûszakvezetõkén 25 fõt irányítva kapok 180-at, feleségem osztrákoknál konyhalánykén 370-et. Húgom friss diplomásként (agrármérnök), tesco-ba árufeltöltõ 80 ezerért, barátja szlovákoknál lakatos, aszt kap 210-et.
Szóval nincs igazság, valamint itthon szart sem ér a végzettség.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A probléma az, hogy a kirakat "szakmák" viszik a pálmát. Mi, a háttérben dolgozók <én szociálpolitikus vagyok, emellett még ott pihen számos egyéb végzettség is, a kötelezõkön felül>én szociálpolitikus vagyok, emellett még ott pihen számos egyéb végzettség is, a kötelezõkön felül> csak a "nesze neked fogd meg jól"-t kapjuk, fizetés gyanánt.
Bezzeg, egy CNC lakatos 280-300-at kaszál havonta, és akkor még rinyál is...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://goo.gl/gd6Zi5
Budapesten elhiszem, más a szemétdomb - a tetejérõl -, de mi, "vidékiek" érezzük a szagot is... <#nyes>#nyes>
Hollandia, Spanyolország, Franciaország ahová elsõ szóra mennék, ha tehetném: tojnék a honvágyra.
Akkor, amikor a TV-kben, és más médiumok által sugallva azt az infót kapja az ember, hogy a magyar átlag fizetés közel 200 ezer - 170+ kinyílik a nemlétezõ bicska a zsebemben...
S még emellett is, amikor úgy érzem, megtehetem - s ezért teszek is: spórolok
Amúgy meg, egyetem mellett is lehet dolgozni - kisebb-nagyobb munkákat még az esztéták, filozófusok is be tudnak vállalni, teszem azt - és nem szégyen részt venni a nagybetûs Életben már ekkor sem... persze, nagy hallelujah a szívás, ivás, dugás, semmittevés
Mi, végzett diplomások sem szarjuk a pénzt.
a GRID kétezerér' talán nem nyújt szórakozást?
Forza.
mind1, nem akarok itt moralizálni, jó játékot!
Forza.
De amit kapok anyáéktól zsebpénzt azt elrakosgatom és ha jön egy ilyen jó alkalom akkor nem egybõl muterékat húzom le hanem ott a kis félrerakott pénz és abból veszek néha néha 1 játékot ilyen pár ezer forintost ami nagyon ritka mert inkább ruhára költöm meg kajára (nem mintha muteréktól nem kapnék ilyeneket)
Meg kell becsülni az ilyen akciós alkalmakat én azt mondom és egészen szép ereklyéket lehet találni!(lentebb soroltam is már)
Megvettem a Colin 2005-öt is McRae tiszteletére <#smile>#smile>
[merlinw.org]
Most vettem 2000Ft-ért The Orange Box-ot szerintem nagyon is megérte a pénzét!Sok sikeres játékot kapni 1500-2000Ft-ért akció keretében csak szemfülesnek kell lenni!
Kane & Lynch,Colin McRae DiRT,BlackSite ez mind 1500Ft-ért láttam az Electro World-ben!
2000Ft-ért meg az EA akciózott: Left 4 Dead,C&C részek,Crysis,Crysis Warhead,Mirror's Edge és még lehetne sorolni...Szerintem ezek mind megérik azt a pár ezer forintot!
Forza.
amugy 2000 nem sok érte...
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
A Dirt 2 demót akarom eyg kicsit moddolni
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Race Day
Freestyle Drift
Freestyle Arena D
Nissan Silvia
10 minutes
1 Combo, 89x
<#bohoc>#bohoc>

Eléggé elgondolkodtató:
"Grid Cheats for Playstation 3
Drift master
Enter 789520 as a code. *
*This cheat provided by Gamewinners.com"
Ettõl még, bõven el tudom hinni a rekordod, hiszen, korábban is voltak linkelve képek tízmilliós rekordokkal.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a rendszer random ido utan kikapcsol.(win7 64bit,phenom9950,ati 4850,4gd ddr2,logitech wingman formula force gp)
mi lehet a problema???
van valakinek valami otlete erre??halas lennek erte...
[merlinw.org]
"Windows Registry Editor Version 5.00
"PATH_APPLICATION"="E:\\Games\\GRID"
"LANGUAGE"="eng"
"DLC_CAPABLE"="YES"