GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Az nem lehet hogy ez a "Ultra High V11 MOD"-nal valami kiegészítése?
Negatívum hogy a jáék érzékeli a változást és ezért a idõeredményeket nem tölti online listára.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De köszönöm a segítséget!!!!
Az a helyzet, hogy hallottam gy bizonyos 8Ball kiegészítésrõl, mely új autókat tartalmaz.
Igazából csak a lancer érdekel, de nem találom....
Kérlek segítsetek, hogy honnan lehet letölteni!!!
U.i.: PC-e szeretném
Köszönettel!!!!
Next PC upgrade: 2022
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
és kb 2fps-el megy a játék
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
valaki tudna adni egy rendes linket?mert a bannerban található az nem mûködik már
Hát igen. Sajnos az van, hogy nem minden diploma "piacképes" (bocs a kifejezésért), hiába a sok áldozat és szenvedés éveken keresztül. Ez így nagyon nincs jól, dehát mi egy ilyen elbaszott országban élünk 😞
Újabban én is nagyon kacsintgatok külföld felé. Diplomám nincs, viszont van egy jó szakmám technikummal, és ez az elmúlt években kifizetõdõ is volt. Aztán jött ez a válság, a cégek bepánikoltak és kivonultak Agyarországból, elvesztettem a jól fizetõ állásomat, és azóta is csak vergõdök, mert vagy övön aluli munkákat kell(ene) elvállalnom, vagy legyek 24 éves, három diplomás, öt nyelven beszélõ szingli droid... És hát kicsit rosszul esik, hogy ezelõtt megvolt a bruttó 250 ezer + cafetéria, amibõl adózás után is maradt 150, most meg van 90 bruttó, ami csak a megélhetésre elég (meg természetesen a hobbimra 😛)
Úgyhogy az elkövetkezendõ hónapokra megvan a program: nyelvtanulás, és irány a nagyvilág. Tisztában vagyok vele, hogy most kint sem könnyû munkát találni, de nincs más lehetõségem.
http://goo.gl/gd6Zi5
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fél év alatt keres 12000 eurót az még 260-al számolva is több mint 3 milla, szal ez egy új kocsi ára és ennyiért már odakint is válogathat. A havi fix illetve az adózási rendszer (osztrák) sem durvább mint nálunk, tudom mert feleségem a tb-tõl kezdve az autóbiztosításig mindent kint fizet. A kaja olcsóbb, rendszeresen kint vásárolunk mert 10 ezer forint felett ár 1-2 ezret spórolunk, a benzin is kevesebb, van hogy csak 90 cent miközben nálunk meg 300 felett van.
Ja és még valami kötelezõ a 13-dik havi, ha nem dolgoztál egész éven akkor is és ez egy teljes havi fizetés, mindezt karácsony elõtt.
Mond hol vagyunk mi ettõl?