GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

imihaver
És olyanokat honnan bírok letölteni?? hogy bírom õket berakni a játékba?

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
http://gphungary.hu/letoltesek.php?letid=892

JUVEfun
KOCSIT NEM LEHET BETENNI , CSAK SKINEKET ! /tehát a meglévõ autók külsejét lehet változtatni a játékon belül és letölteni is lehet mások által kreáltakat /

berczely
Melyik patchre gondolsz?

1.2?

Kocsikat sehogy, online meg az online (multiplayer) opció alatt!

Törölt felhasználó
Szebb lessz tõle a grafika. Én ne mtudok arról hogy lehetne kocsikat berakni vagy lecserélni, de errõl majd valami okosabb ugy is kioktat majd😊
imihaver
sziasztok!! ez a patch mire jó?? hogy lehet online játszani?? kocsikat hogy tok betenni?? lécci segítsetek nekem kérlek titeket köszike elõre is

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Black Ghost
Helyesbítek, online egyáltalán nem enged játszani.
Black Ghost
Na kipróbáltam de semmi extra, kicsit a látótávolságot (élességet) tolja ki (redme szerint 30m-rõl 1000-re), a visszapillantó tükör képét javítja, meg az AA-val bazgeráltak kicsit.

Az nem lehet hogy ez a "Ultra High V11 MOD"-nal valami kiegészítése?

Negatívum hogy a jáék érzékeli a változást és ezért a idõeredményeket nem tölti online listára.
pointer4
Gondolom ez csak épp a 11 verzió, és véletlen egybeesésként feltételezzük, hogy a DX11-hez van köze???
Black Ghost
Ez valami extra grafika Win7-hez?
Törölt felhasználó
E mi???😊
IMYke2.0.0.0
Ultra High V11 MOD
#905-ös hozzászólás melléklete

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ohh... Az sajnálatos....

De köszönöm a segítséget!!!!
berczely
Sajnos csak konzolra jelent meg!

Csõvázléc!!!!!

Az a helyzet, hogy hallottam gy bizonyos 8Ball kiegészítésrõl, mely új autókat tartalmaz.

Igazából csak a lancer érdekel, de nem találom....

Kérlek segítsetek, hogy honnan lehet letölteni!!!

U.i.: PC-e szeretném

Köszönettel!!!!
zozo117
Sziasztok tudnátok segíteni mi lehet a baj ?

By zozo117master at 2009-12-24

arty

Forza.

grebber
Van valami olyan oldal ahol a bannerban lévõ grafikai javításokkal ellátott képek vannak összehasonlítva az alap grid-es grafikával??

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Elvileg le van irva a readme.txt-ben hogy melyikeket tartalmazza, majd valaki biztos kimásolja neked, vagy googli😊
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy a játék támogatja-e a Speed Link fajta kormányokat?A választ elõre is köszönöm😊

Jaka923
Oké, köszi a választ

arty
szerintem nem, hiszen nincs hozzá szériaszám

Forza.

Jaka923
A bolti verziót, lehet Steam-en aktiválni?

arty
miért ne alapon, persze!

Forza.

Ha nem játszok NET-en, akkor is érdemes az 1.3-as patch-et feltenni? Vagy akkor elég az 1.2-es is? <#confused> <#fejvakaras>

Hy,,,nincsenek soförök a kocsikba mi lehet a megoldás?minden fullon van akadásmentesen fut,,,,volt már többször a gépen de ilyet még nem láttam,,belsö nézet pedig ami szerintem a játék erössége igy soför nélkül elég halovány<#falbav>

Sziasztok! Van a GRID-hez WTCC-s mod mert a túraautós versenyek nagyon tetszenek benne és gondoltam hátha van valami. Köszi

Firerock
tezsék😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

w77d
akarom mondani: van ilyen?

w77d
dx10 mod?? can ilyen ??

Firerock
nemtudom😄

jetblack
Steam-en meg lehetett venni 2 hete 5 euróért

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Van itt olyan aki steamen vette meg a játékot mert kérdeznék tõle egy-két dolgot

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

de legalább szebb lett ? <#idiota>

Firerock
felraktam a cuccokat,mindet
és kb 2fps-el megy a játék

Firerock
és ezt a dx10-es modot hova kell msáolni?

Firerock
ehhez:Enhanced Ultra mod
valaki tudna adni egy rendes linket?mert a bannerban található az nem mûködik már

én sem. itt emlegették nemolyan rég..

Máté94
Nem is tudtam,hogy készül 😄
van már valami bõvebb infó a második részrõl ?

Black Ghost
Ezt most találtam s gondoltam beteszem, tetszenek a lassítások. 😊

épp kérdezni akartam.. 😄

/OFF
Hát igen. Sajnos az van, hogy nem minden diploma "piacképes" (bocs a kifejezésért), hiába a sok áldozat és szenvedés éveken keresztül. Ez így nagyon nincs jól, dehát mi egy ilyen elbaszott országban élünk 😞

Újabban én is nagyon kacsintgatok külföld felé. Diplomám nincs, viszont van egy jó szakmám technikummal, és ez az elmúlt években kifizetõdõ is volt. Aztán jött ez a válság, a cégek bepánikoltak és kivonultak Agyarországból, elvesztettem a jól fizetõ állásomat, és azóta is csak vergõdök, mert vagy övön aluli munkákat kell(ene) elvállalnom, vagy legyek 24 éves, három diplomás, öt nyelven beszélõ szingli droid... És hát kicsit rosszul esik, hogy ezelõtt megvolt a bruttó 250 ezer + cafetéria, amibõl adózás után is maradt 150, most meg van 90 bruttó, ami csak a megélhetésre elég (meg természetesen a hobbimra 😛)

Úgyhogy az elkövetkezendõ hónapokra megvan a program: nyelvtanulás, és irány a nagyvilág. Tisztában vagyok vele, hogy most kint sem könnyû munkát találni, de nincs más lehetõségem.

Törölt felhasználó
Ennek a témának am nincs topikja???<#idiota><#banplz>
Törölt felhasználó
Mi sehol se vagyunk. És miért? Mert egy korrupt szar ország, amit hülyére lopnak a politikusok és a fejesek. Most öszintén, ezek után az infók után szted mennyit fogok agyalni azon hogy kimenjek külföldre??? Semmit!
[HUN]FaTaL
Messze, nagyon messze. Nem mondtam, hogy nem élnek jobban kint, sõt. Csak nem szeretem amikor a puszta fizetéssel dobálóznak, ennyi. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

balee4
Gyönyörû..., ezért tanul az ember 5 évet az egyetemen... Azért az albérlet (magyar viszonylatban persze) elég húzósnak hangzik. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

írországban 3ezer auro alatt nem adóztatják meg az embert, szóval én nem adózok csak 6 eurót. lakás, egy elég korrekt és kúlturált környezetben egy viszonylag nagy szobát bérlek havi 500 euróért. kaja minimális, heti max 30 euró. Kocsi biztositás havi 140 euró tankolni hetente 1x szoktam 20 euróért. 3 havonta van villanyszámla fizetés, ez váltózó, az átlag összeg amit ezért kifizetek az 150 euró. a többi kiadásom hanyagolható és luxus.

Black Ghost
2000 euró nem rossz fizetés még odakint se, csak egy példa:
Fél év alatt keres 12000 eurót az még 260-al számolva is több mint 3 milla, szal ez egy új kocsi ára és ennyiért már odakint is válogathat. A havi fix illetve az adózási rendszer (osztrák) sem durvább mint nálunk, tudom mert feleségem a tb-tõl kezdve az autóbiztosításig mindent kint fizet. A kaja olcsóbb, rendszeresen kint vásárolunk mert 10 ezer forint felett ár 1-2 ezret spórolunk, a benzin is kevesebb, van hogy csak 90 cent miközben nálunk meg 300 felett van.
Ja és még valami kötelezõ a 13-dik havi, ha nem dolgoztál egész éven akkor is és ez egy teljes havi fizetés, mindezt karácsony elõtt.
Mond hol vagyunk mi ettõl?