GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hks-t vagy remus-t
Már rengeteg féle módszert kipróbáltam, de nem javult meg:
- kipróbáltam 1.0 - 1.3-ig eredeti exevel indítani
- telepítettem több féle Catalystot
- futtattam rendszergazdaként
- kompatibilitásnál több féle Windowst kipróbáltam, képi témákat letiltottam, asztal-összeállítást letiltottam
- Catalyst A.I-t kikapcsoltam
De egyszerûen semmi a probléma megmaradt. Szerintetek mi lehet a baj, mi a megoldás?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
<#circling>#circling>
<#vigyor4>#vigyor4>
(remus drift battle)<#hawaii>#hawaii>
Valahogy be lehet állítani a logotech G27-et?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tud valaki a Gridhez valami pálya szerkesztõ progit ???
elõre is kösz mindenkinek 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az irányitással kapcsolatba lehet valahogy állitani,hogy ne legyen olyan érzékeny mikor fordulnák a kanyarba?
2.Minek kell ehez magyarítás? He? Nem érted hogy start meg finish?
3.Kizártnak tartom hogy lenne a magyarhoz crack, mert aki hazsnálja az vagy eredetivel nyomja vagy ennyi miat nem fogja magyarosítani. Sztem ragd újra és elégedj meg az angol verzióval. Am is nem árt ha a legnépszerûbb nyelvet beszéled valamilyen szinten. Nem baszogatásnak szántam ezeket, csak pár tanács a jövõdre nézve<#smile>#smile>
Letöltöttem a magyarositást 1.0 verzióhóz de nem indul el hiába crackelem meg.Honnan tudnák letölteni cracket hozzá ami jó lenne a magyarositáshoz??
De hogy lásd:tessék. Fél percembe tellett csak, mivel a Google az én barátom is.<#idiota>#idiota>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Elõre is köszönöm!
http://goo.gl/gd6Zi5
Erre is kidob találatot 😄
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...