7156
  • ansell
    rám számíthatsz!
    sztem TS/Xfire-n keresztül kéne komunikálni egyszerübb is megtalálni egymást, meg aztán fílingesebb is lenne a race...
  • BiG G
    GREGBACSI néven játszom :)
  • felony
    Megkérdezhetem, hogy milyen névvel versenyzel? Így még könnyebben tudlak majd beazonosítani.
  • BiG G
    No, akkor mondjuk este 7 órakor indítok egy Europe, on, on, short-ot, gyertek minnél többen! :)
  • BiG G
    Aha, akkor szerintem benn hagyhatjuk. Már csak azért is, mert catchup-os szerverekből jóval kevesebb van, könnyebb lesz egymást megtalálni :)
  • arty
    Régen a Toca játékokban volt olyan, h ha valaki lemaradt, akkor az ő kocsija gyorsabban ment, mint aki meglépett a mezőnytől, akár multiban is! Igy jobban együtt volt a mezőny.(szinglében ez minden árkád autos gémben alap :( ).
  • BiG G
    Sajnos nem tudom pontosan. Elvileg valami olyasmi lenne, hogy a játékosok nem kommunikálnak egymással a futam alatt, tehát nem látom a másikat, hanem csak versenyzek magamban és a végén csak az eredményt tölti fel a gép, tehát nincs lagg. De most megnéztem, és catchuppal is ugyanolyan mint anélkül, szóval majd egy nálam okosabb megmondja :)
  • tobias88
    catchup mit is jelent?
  • BiG G
    A catchup szerintem is felesleges, csak egy példát írtam. :) Mediummal az a baj szerintem, hogyha valaki elront egy kanyart, vagy rosszabb esetben már a startnál legyakják, akkor unalmasabb 5 kört végigvárnia, mint kettőt. Bár ha sikerülne összehozni egy nagyobb magyar társaságot, akik kúlturáltan, karambolok nélkül(!), előzékenyen tudnak versenyezni, akkor ez nem gond. Maximum a törést kikapcsoljuk, és akkor mehet 7 körös is :)
  • Casillas
    szerintem a catchup felesleges, az európát támogatom :)
    és talán medium versenyhosszal, de az nem fontos annyira
  • Kontrakcio
    szevasztok! lehet beszállok ha elnyeri a tetszésem, melohelyen leszedem azt otthon telepitem...
  • BiG G
    Szerintem is az európai legyen, már csak azért is, mert technikásabb a jaramai pálya, és a tapasztalatok alapján kevésbé buggol ott a játék, mint Frisco-ban. Legfeljebb ha meguntuk, akkor később átmehetünk zúzdázni a Mustang-okkal :D
  • atenza
    Páros driftet nem akar senki :S :D
  • felony
    Remek ötlet! Én a short versenyeket szeretem, a többi felőlem lehet europe,on,on is.
  • BiG G
    hogy kicsit ontopik is legyen, arra gondoltam hogy este összehozhatnánk egy sg-s futamot. nem lesz könnyű, mert pocsék a játék szerverkeresője, de kis okoskodással megoldható. a szűrésnél specifikusan be kell állítani mindent, pl: europe, on, on, short. ebből az első a helyszín, második a törés, harmadik a catchup-verseny, negyedik a verseny hossza. eddig elég kevés magyarral találkoztam, jó lenne összehozni egy frankó versenyt :) külföldieket nem kell alaphangon kickelni, csak ha rosszalkodnak, vagy annyian vagyunk magyarok hogy foglalja a helyet.

na szóval a lényeg: ma este akkor csinálnék egy szobát, mondjuk 8 órakor, de írjátok be hogy mikor máskor jó és milyen beállításokkal legyen a szerver. legvégső esetben összeállhatunk a prohardveres srácokkal is, ők már pár napja csinálják ezt, de elég kevesen vannak hozzá.
  • skyli991
    Nekem is 32bites xp-m van, sp3-mal.
  • skyli991
    Az 1530-ban írtam, hogy nekem úgy se megy, sőt errort ír. Új driverrel is ugyanaz a helyzet, most raktam fel.
  • Szpisti
    Ja, és sima 32bites XP-m van...
  • Szpisti
    Az #1524-esben válaszoltam pont erre a problémára... Nekem ez a megoldás, a mai napig így kell elindítanom...
  • skyli991
    Köszi, nekem ezt ki se adta a kereső :D
  • gergobaby
    nem, már van 175.16 WHQLis.
  • skyli991
    Ez a legújabb? -> 169.21
    Nekem ez van, de már tavaly óta.
  • atenza
    Nekem 9600Gt-m van és amint feltettem a legújabb nvidia drivert nem indult el, szóval szerintem próbáld meg régebbi driverekkel.
  • skyli991
    7800-as nvidia kártyám van.
    Próbálgattam futtatás mint rendszergazdát, de úgy se ment, próbáltam a rendszergazdából futtatni, és úgy is, hogy létrehoztam egy jelszót a rendszergazdának és ha futtatás minttel indítanám el, akkor ezt írja:
    C://Programfiles/....../grid.exe
    A szolgáltatást nem sikerült elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett ezköz.
  • atenza
    éehetne=lehetne
  • atenza
    Nem biztos hogy megvalósítható, de ha igen akkor jöhetne valaki csapatni:
    elvileg, hogyha csinálok egy szervert, monjuk jaramaban a bömbivel, mégpedig úgy, hogy nekem a bömbi át van alakítva drift mod-ra ezzel a progival, és valaki csatlakozik, akinek szintén át van állítva driftre a bmw-je, akkor ha minden igaz éehetne együtt driftelni!?!
  • Szabi1991
    ott van a faq-ba megoldás...

tedd fel ATI catalyst driver 8.2-t, attól elméletileg jó kéne legyen..
  • skyli991
    Ugyanez van velem is :( Rányomok hogy elindítsam, picit csíkozódik a képernyő(Szokott ilyet csinálni, ha elindítok vmi 3d-s játékot- azt mondjuk nemtudom, hogy miért..) és a feladatkezelőben megjelenik, de nem megy :( Nekem is az alaplapi hangártya van bekötve, ugyanaz a soundmax mint neked. Viszont az én gépemben van külön hangártya is,, lehet hogy be kéne rakni azt.
  • Szpisti
    Bocsesz, az előző hsz-em "billdm"-nek szólt...
  • Szpisti
    Nekem ez volt a megoldás az "el nem indulásra":
    Kattints jobb gombbal a GRID Demo ikonjára, válaszd "Futtatás mint..." és válaszd a Rendszergazdát, persze a kódodat add meg, ha az XP telepítésekor megadtál kódot, ha nem akkor nem tudom mit tegyél... De nekem ez volt a megoldás... Ez a jelenség van nekem már az X-fire-nél is, de megfigyeltem, hogy általában csak olyan gépeket van ilyen gond, ahol több felhasználói fiók van az XP-ben...
  • tobias88
    úgy bírom a fair játékosokat multiban, akik csak úgy tudnak előzni, hogy kilöknek vagy összetörnek (pl most djdlam németfajzat)
  • atenza
    Talán mert nem magától fordul a kerék mint a PS-ben?? Vagy az nem abban az NFS-ben volt?
    Alexease egyébként szerintem a drift mod már elég közel áll a jóhoz, ilyennek kéne lennie versenyen a tapadásnak, ezért csináltam azt h a túraautónál meg a muscle car-nál az átalakító progival betettem drift modba ezeket... Mindjárt jobb lett.
  • Ombika
    Ez jogos,akkor felejtos lesz! Mondjuk a beallitasoddal egesz jol ment,igaz ide sok a 721 fokos beallitas,amit javasoltal... Kormany belso nezetben nem is fordul annyit jo ,ha 180-at! :)
  • Blacksheep77
    A PS-sel és a Juiced2-vel ellentétben nekem nem nagyon megy a drift a Grid-ben! Eddig max 34.000p sikerült csinálnom. :-)
  • Szabi1991
    link
  • Alexease
    A demo kiadasa es a gold bejelentese kozott eleg rovid ido telt el, nem biztos hogy piszkaltak valamit a kodon...
  • Synit HUN
    Néccánéngy...
  • Ombika
    Igen G25... Akkor ezt valszeg javitjak veglegesbe remelem!
  • Szabi1991
    ;)
  • Alexease
    Milyen kormany? G25? A hivatalos forumon voltak FFB problemak masnak is, valami driver es/vagy registry piszkalas segitett.