7156
  • ansell
    Most csinálok szobát: Europe-ON-ON-Short Gyertek!
  • arty
    ok... akkor kész a szoba? lehet menni? :D
    (este el kell mennem, most lenne jo)
  • BiG G
    ne kötekedj ennyit ;)
  • arty
    short versenyen hogy körözöl te le bárkit is? ;) annyira csak nem bénák... ha meg mégis, akkor kick és lehet szingliben gyakorolni, amig alkalmatlan az online versenyzésre... nem kell azt mindenáron erőltetni.

törés nélkül meg trackmania (fos)
  • kirol
    Köszi, otthon megnézem.
  • BiG G
    Main menu » Multiplayer » Custom match (itt tudod beállítani a keresési feltételeket)

Amúgy csak úgy lehet megoldani az új online nevet, ha kézzel kitörlitek a "C:\Documents and Setting\<TENEVED>\Dokumentumok\Codemasters2-ből a "GRID demo" mappát, majd a játék indításakor csináltok egy új profilt amihez új online profilt is tudtok kreálni.
    Sajnos a névben nem megengedett sem szóköz, sem szögletes illetve hagyományos zárójel, az enyém ez lett: -HUN-Gregbacsi-
    Valami ilyesmit csinálhatnátok ti is, lehet SG-vel is, csak legyen egyértelmű ki a magyar és ki nem. Nagyban megkönnyítené ez a külföldiek kisöprését.
  • kirol
    Én kezdő vagyok. :)
    Hogy lehet ilyen keresési feltételt megadni?
  • BiG G
    ha van rá igény akkor megismételhetjük ma este is :) 7 órakor ugyanúgy megcsinálom a szobát, annyi különbséggel hogy így keressetek rá:

Damage: off
    Cathcup: on
    Distance: ezt még nem tudom, szívem szerint long, de pörgősebb a dolog ha short

@Kuci: az [SG] vagy [HUN] prefix nem rossz ötlet, de hol csináljunk új profilt? alapból bejelentkezik a játék, nincs lehetőség rá menüből.

@JuanG: tegnap a magyarok közül mindenki teljesen normális volt, 1-2 bakitól eltekintve, inkább csak a puffogó külföldiekkel volt baj, de azok repültek is mint a madár.
  • JuanG
    nem azt mondtam hogy magyarokat rúgj ki, hanem az eszement hülyéket...
  • kuci06
    Amúgy csak egy felvetés: mi lenne, ha online-ra mindenki új profilt csinálna, pl [SG], vagy [HUN] taggal az elején?
    Így könnyebben ki lehetne válogatni, hogy kit szabad kirúgni, és kit nem...
  • kirol
    Este lesz valaki?
  • BiG G
    én is évek óta versenyzek, sőt még most is hibázok néha, de egy magyar szobából nem fogunk magyarokat kirúgni, épp ez lenne a lényeg.
  • JuanG
    épp ezt mondjuk mi is: a hülyéket ki kell rúgni, és akkor a normálisabbja jó versenyeket fut együtt :))...csak a ghostot feledjétek sztem :))...én évek óta online autóversenyzek, az elején én is bénáztam :D
  • kirol
    Én eddig külföldiekkel játszottam párszor, ott is első kanyarban lezúznak többnyire. :(

• BiG G
    hogy aztán a lemaradt bénák keresztbeálljanak az úton és élő csocsót játsszunk? vagy nem is beszélve a nem bénákról akikbe az első körben belezuhannak 250mph-val a bénák?

magyar verseny szerintem mindig kecsáppal lesz, sőt a törést is kikapcsoljuk és úgy mehetnénk 7 köröseket. azt kell mondjam, hogy sajnos túl reális a törésmodell (persze közel sem az, de már ez is sok), és egy-egy béna húzás után oda a másik három játékos versenye.
  • arty
    ki kell kapcsolni a kecsápot, akkor a 'bénák' lemaradnak az első kanyar után...
  • Neoncsoves
    jah a tököm kivan ezzel... énis nagy normálisan versenyzek... erre látom jön fel folyton egy csávóka mindenki esik ki, veszem a kanyart belémrepül 250el... szépen elküldtem a picsába majd kiléptem
  • atenza
    Annyira könnyű hogy már nehéz :D
    Szerinted amúgy meg lehet oldani a multis driftet a demóban ahogy korábban leírtam? Az legalább reálisabb.
  • cbr688
    kedves vagy "a":D,tényleg hallatszik amúgy,csak az ősök komoly hangerőél már beszólnak!:)))
  • ajem kisa
    Jaja, amugy ha van 5.1 eléggé lehet hallani a másik autot (ha épp nemmegy el a motorhang)...
    De nemtudom hangfalakat fullra rakni, mert megy a ventrilo, és csóri cébéer csak visszhangzik, és amugy is nehezen viselem el az inast!:D:P
  • BiG G
    Elmondom én neked: megy mindenki mint a veszett. Sokan képesek végsebességgel beesni a kanyarba, és az sem zavarja őket ha van előttük másik autó, az maximum repül ki a picsába. Elég kevesen tudják használni a féket... Többek között ezért lett szervezve ez a verseny, hogy ne roncsderbi legyen a verseny.
  • Nathan66
    eza ghostos átmegyek a másikon style =egy tál nokedlival
  • cbr688
    ha minden igaz én ott leszek:D
  • VRSDM
    multiba nincsenek segítségek.
  • BiG G
    aszfaltközeli nézetből elég nehezen érzékelni a jobb és baloldalt, meg ha valaki későn fékez akkor repül mindenki a virágágyásba :|

nathan: holnap lesz biztosan, szerintem ugyanígy este 7-kor, de biztosat később úgyis kiírunk.
  • Alexease
    Ezt en sem ertem:) Hogyan mennek, ha az ilyen konnyitett kezelhetosegu jatekkal - gondolom plusz segitsegek - 3 kort nem birnak ki?!:))
  • Nathan66
    mikor lesz sgs futam? beszállnék ha lehet. nem vagyok az a típus aki ha küsőn van és a melette lévő versemnyző belsőnvan, akkor ráhúzom... (szépen maradok külsőn mint a normális emeberek és inkább elengedem...
  • JuanG
    meg kell tanulni versenyezni nem ghost-olni :)))...élőben is vannak koccanások a WTCC-ben (meg néha durvább is), de az símán tartható :))...
  • BiG G
    Nah, megvolt az első nagy SG-s futam :) Szerintem jó volt, bár lehetne még jobb is. Ütközések sajnos most is voltak, de teljesen kivédeni csak egy ghost-móddal lehetne. A catchup jó volt, mert tényleg egyben tartotta a bandát :) A külföldiekkel néha meggyűlt a bajunk, szerettek lökdösődni, aminek aztán kick lett a gyümölcse, bár volt olyan is aki megértette a szép szót és magától elment. Összességében egy nagyságrendekkel fair-ebb játék volt mint amit amúgy lehet játszani a külföldiekkel, ha van rá igény akkor megejthetnénk egy hasonlót holnap is. Legközelebb a törést kikapcsoljuk, vagy pedig short lesz a verseny, mert összetört autóval 5 kört végignézni baromi unalmas. Köszi a részvételt srácok! :) Most pedig néhány kép:

[center]

Egy színtiszta magyar verseny végeredménye

Fenyítjük a külföldieket közben suhanunk :)

Ez már a vége fele, néhányan kiléptek, felhígult a mezőny

[center]

ps: aki akar az még mehet, most is vannak bent, annyi a különbség hogy mikor kiléptem (10 perce) akkor már amerikai pályán mentünk.
  • ajem kisa
    A HOME-al! amugy elég gáz az, énsem tudtam elolvasni 1280-ban :D
  • gergobaby
    HELP!! Meik gombal lehet chatelni?? 1024ben nemtom elolvasni
  • BiG G
    Na srácok, 10 perc és csinálom a szobát! Nem előbb és nem később, ezért lenne jó ha mindenki időben lenne ott, különben elárasztják a szobát a külföldinek, és onnantól kampó az egésznek. Szóval 7:00-kor a #1558 szerinti beállításokkal gyertek :)
  • kuci06
    Sziasztok, ha lehet, én is jönnék, jó lenne végre normális emberekkel is játszani, mert már elegem van abból, hogy néhányan "poénból" keresztbeállnak az úton :(

Nah mindegy, Kuci06 néven leszek :)
  • gergobaby
    Oks, megpróbálok felmenni, elvileg pyroboy néven leszek :) Gyertek minnél többen !!!
  • zoltang
    Eddig az ATI 1950 Pro graf. kártyámon villogott a textura, játszhatatlan volta demó. Most az új Catalyst 8.5 illesztőprogram megoldott minden gondot.
  • BiG G
    A segítségeket magadnak állítod be az options/game menüben, ez szervertől teljesen független.

@gergobaby: hogy a viharba ne lehetne? 7 órakor várunk :) A szűrőket ilyenre rakjátok:

Damage: On
    Catchup: On
    Distance: Medium

Azért legyen inkább mediumra, mert ilyen szerverből aztán tényleg nem lehet sok és így nagyon könnyen megtaláljuk majd egymást. Mivel a lobby-ban a zászlók nem látszódnak, ezért a nevek alapján kell tájékozódni, remélem sokan leszünk.
  • gergobaby
    Én mennék multizni ha lehet...
  • atenza
    Multiplayerben a segítségekkel kapcsolatos szabályok hogyan befolyásolják a szervereket? Magyarul ilyen szűrőket is be lehet állítani mint például a fékrásegítő engedélyezve ill nem?
    Mert akkor én is megyek ha a segítségek ki vannak lőve...Azokkal már túl árkád nekem...
  • felony
    Akkor veled még nem játszottam.
  • BiG G
    Jaja TS nem rossz ötlet ám! Ha valakinek akad szabad szobája akkor ne tartsa magában :D