7156
-
#1513 plusz a gépi járművek. -
#1512 Nézegetem itt a FAQ-ot, a 4 kép honnan van? Nem csak 3 autó 3 pálya van benne? -
#1511 Az eddigi rekordom.
-
#1510 Nah megtalaltam pistaban is,de ffb abszolute nincs! Nincs vmi tipped? Tobbi gameban minden okes?! -
billdm #1509 Használja vki a játékot integrált hangkártyával (SoundMax)??? Nekem az indítás után megjelenik a GRID.exe a feladatkezelőben, aztán semmi...
Újrarakott Windows XP no Daemon Tools, no Kapersky, no Nero vagy ilyenek amiket más fórumokon írnak. Catalyst 8.4 (Ati 1950 Pro) -
#1508 általában akkor csinál ilyet hogyha laggolnak a játékosok... speaking of totaled: ha az én kocsim lesz totálkáros akkor a játék végéig ott hagyom (nem leszek spec), általában a sors elintézi hogy az menjen neki a következő körben aki kilökött :) ez mondjuk a san francisco-i pályán különösen érdekes tud lenni az ugratós részeken ahol az embernek esélye sincs kivédeni... akshully, ezért is nagyon szoktak szeretni... -
#1507 hali!mikor totálra törik a kocsim multiba bármeik opciót választom csak sötét képernyő marad!másnál is igy van ez? -
#1506 -
#1505 :D
én a német túraautós pályán multiban szoktam a bmw-vel driftelni :) főleg a mögöttem jövők szeretik mert kapják a pofájukba a füstöt rendesen :D akkor vicces főleg, mikor mögöttem ketten-hárman jobb pozícióért küzdenek, olyankor mindhárom a virágágyásban vagy a gumifalban köt ki :DDD szoktak is érte anyázni :( -
Szabi1991 #1504 egész jól lehet Jaramában a Camaro-val driftelni :D
-
#1503 kb minden második autós játékban benne van, helyette lesz Mustang Boss -
Szabi1991 #1502 -
#1501 Hmmm most nézem, Lancer EVO nem lesz? :O -
#1500 TÉK :D -
#1499 ügyes kis render / photoshop. -
Szabi1991 #1498 szal lesz Touge is :)) -
#1497 -
#1496 némmá hogy repesztenek a hacsival :))) -
Szabi1991 #1495
-
Szabi1991 #1494 másfél hete benne van a faqban ez az autólista, köszi, de nem kell mindennap bemásolgatni ide..
Ferrari meg azért nem lesz, mert a Ferrari nem engei.. őket inkább a Ferrari Projekt érdekli... -
#1493 úúú nem vagy sem(m)i alex!:) rohadt jól nézki,ha szépen kérlek elküldöd nekem ezt a mustangos kameraini file-t? -
#1492 Hú de régi, kemény 1 éves:D Amúgy tényleg jobb, de teljesen más stílus. -
#1491 játsz a TDU-val, ott mehetsz a hétköznapi kocsikkal is, és az itteni pályamennyiséget elnézve, a TDU még mindig jobb, pedig már milyen régi -
#1490 persze, mert nem vették meg tőlük azt, hogy törhessen az autó -
gstup #1489 Sajnos kiforgattad a szavaimat... -
#1488 az egy szar :D csak hogy szofisztikáltan fejezzem ki magam... akkor már beimportálok valami épkézláb játékba egy modellt és előrébb vagyok mint azzal a bughalmazzal... ajánlom a legrosszabb pc játékok című youtube adás vele foglalkozó részét :D -
tmisi #1487 Kiskolákkal??? Játszottál már a Road To Fammel? Na az a király játék!!! Igaz a kocsik nem origi licenceltek, de a trabit meg polskit első ránézésre felsmerni. :D -
#1486 kocka zsiguli jó lenne benne.
csak nem illik az autós körképbe :D -
tmisi #1485 Mégis mik legyenek, családi autók? Mondjuk a Ferrarikat én is hiányolom. -
#1484 Akkor én szeretnék menni pár kört a kávédaráló kispolákkal, és nem lenne rossz egy-két VFTS Lada sem :D Sőt, akkor már tegyük bele a Suzuki "amiautónk" Swift-et is, hovatovább pár Opel Astra Classic-ot is szívesen látnék :DDD
Komolyan, ebben _az a lényeg_ hogy olyan autókkal mehess, amit az életben nem lesz alkalmad kipróbálni, ez adja meg a játék varázsát. Nem mondom, szívesen driftelnék én a kispolákkal és roncsderbiznék San Francisco utcáin Ladával a Mustang helyett, de így valamivel nagyobb a játékélmény szerintem ;) -
#1483 a Zonda R-nek főképp azért örülök, mert hátha ki lehet majd szedni valahogy a modelt...és akkor csináljuk a Zonda Racing Series 2-t az rFactorhoz :DDDDD -
gstup #1482 Már megint tele van olyan autókkal,amikkel soha nem fogok menni.Miért nem lehet egy kicsit "életszagúbb" autókat belerakni...Pagani Zonda jajj...Sorry,nagyon jó autók,senkit nem akarok megbántani,az autógyártás ékkövei.Mondjuk szégyen hogy egy Ferrari nem kerűlt be nem?Érdekes,ők tudják... -
#1481 *adják, omg. korán van még :| -
#1480 szerintem épp elég :) legalább ezeket tényleg nagyon jól kidolgozzák, a változatosságot pedig amúgyis a verdák agyják majd :P -
tmisi #1479 De valakinek még mondhat újat.
Bár nem sokan olvasnak vissza, az is igaz. :D -
#1478 Zonda R ... jeeeeeee :DD
a pálya nem valami sok :( -
#1477 ez már régi hír :P -
Ariakus #1476 Jópofa kis game ez a demó alapján. Remélem azt a hangbug-ot kijavítják (tök halk a kocsim hangja csak ha keresztbefordul vagy éles kanyart veszek vele, na akkor lehet hallani rendesen a hangot). -
tmisi #1475 "A Codemasters elvégezte az utolsó simításokat a Race Driver GRID-en.
A május 30-án megjelenő, a demó alapján a játékosokból vegyes érzelmeket kiváltó Race Driver GRID-ben az alábbi autócsodákat terelgethetjük körbe 15 versenypályán:
DALLARA FORMULA 3
FJ 1000
BMW 320si
CHEVROLET CORVETTE C5-R
CHEVROLET CORVETTE C6-R
CHEVROLET CAMARO CONCEPT
CHEVROLET LACETTI
MAZDA 787B
MAZDA RX-7 FD3S
TOYOTA SUPRA
TOYOTA COROLLA GT-S (AE86)
TOYOTA SOARER (JZZ30)
SUBARU IMPREZA
PONTIAC GTO
NISSAN 350Z
NISSAN SILVIA
NISSAN SKYLINE GT-R Z-TUNE
NISSAN R390 GT-1
TVR TUSCAN CHALLENGE
PORSCHE 911 GT3 RSR
PANOZ ESPERANTE
SPYKER C8 SPYDER
LAMBORGHINI MURCIELAGO RGT
ASTON MARTIN DBR9
SALEEN S7R
COURAGE C65
COURAGE LC70
LOLA B05/40
LOLA B06/10
FORD MUSTANG GT-R CONCEPT
FORD MUSTANG BOSS 302
DORAN RACING JE4
DODGE VIPER SRT10
MOPAR DODGE CHARGER SRT8 DRIFT
DODGE CHALLENGER CONCEPT
KOENIGSEGG CCXR
KOENIGSEGG CCGT
PAGANI ZONDA R
AUDI R10 TDI
CREATION CA06/H-JUDD
JUPITER EAGLERAY MK5
HONDA NSX-R
PLYMOUTH AAR ‘CUDA
A versenyhelyszínek pedig a következők:
Circuito del Jarama
Nürburgring GP-Streckenlayout
Donington Park
Istanbul Park
Milan
Le Mans
Circuit de Spa-Francorchamps
Otukama Grand Circuit
Yokohama Docks
Shibuya
Mount Haruna
San Francisco
Washington DC
Detroit
Long Beach"
Forrás: HOC -
#1474 ez sajnos igaz.
ezért kell a magyaroknak összetartani! ;)
kár, h nincs normális szerverkereső és buddy-lista...