7156
  • VRSDM
    plusz a gépi járművek.
  • Magnum PI
    Nézegetem itt a FAQ-ot, a 4 kép honnan van? Nem csak 3 autó 3 pálya van benne?
  • Magnum PI
    Az eddigi rekordom.
  • Ombika
    Nah megtalaltam pistaban is,de ffb abszolute nincs! Nincs vmi tipped? Tobbi gameban minden okes?!
  • billdm
    Használja vki a játékot integrált hangkártyával (SoundMax)??? Nekem az indítás után megjelenik a GRID.exe a feladatkezelőben, aztán semmi...
    Újrarakott Windows XP no Daemon Tools, no Kapersky, no Nero vagy ilyenek amiket más fórumokon írnak. Catalyst 8.4 (Ati 1950 Pro)
  • BiG G
    általában akkor csinál ilyet hogyha laggolnak a játékosok... speaking of totaled: ha az én kocsim lesz totálkáros akkor a játék végéig ott hagyom (nem leszek spec), általában a sors elintézi hogy az menjen neki a következő körben aki kilökött :) ez mondjuk a san francisco-i pályán különösen érdekes tud lenni az ugratós részeken ahol az embernek esélye sincs kivédeni... akshully, ezért is nagyon szoktak szeretni...
  • tiburon26
    hali!mikor totálra törik a kocsim multiba bármeik opciót választom csak sötét képernyő marad!másnál is igy van ez?
  • broman191
  • BiG G
    :D

én a német túraautós pályán multiban szoktam a bmw-vel driftelni :) főleg a mögöttem jövők szeretik mert kapják a pofájukba a füstöt rendesen :D akkor vicces főleg, mikor mögöttem ketten-hárman jobb pozícióért küzdenek, olyankor mindhárom a virágágyásban vagy a gumifalban köt ki :DDD szoktak is érte anyázni :(
  • Szabi1991
    egész jól lehet Jaramában a Camaro-val driftelni :D
  • DJ Skyline
    kb minden második autós játékban benne van, helyette lesz Mustang Boss
  • Szabi1991
  • Smicy2
    Hmmm most nézem, Lancer EVO nem lesz? :O
  • Smicy2
    TÉK :D
  • VRSDM
    ügyes kis render / photoshop.
  • Szabi1991
    szal lesz Touge is :))
  • bertino
  • BiG G
    némmá hogy repesztenek a hacsival :)))
  • Szabi1991

• Szabi1991
    másfél hete benne van a faqban ez az autólista, köszi, de nem kell mindennap bemásolgatni ide..

Ferrari meg azért nem lesz, mert a Ferrari nem engei.. őket inkább a Ferrari Projekt érdekli...
  • copass
    úúú nem vagy sem(m)i alex!:) rohadt jól nézki,ha szépen kérlek elküldöd nekem ezt a mustangos kameraini file-t?
  • [HUN]FaTaL
    Hú de régi, kemény 1 éves:D Amúgy tényleg jobb, de teljesen más stílus.
  • tobias88
    játsz a TDU-val, ott mehetsz a hétköznapi kocsikkal is, és az itteni pályamennyiséget elnézve, a TDU még mindig jobb, pedig már milyen régi
  • tobias88
    persze, mert nem vették meg tőlük azt, hogy törhessen az autó
  • gstup
    Sajnos kiforgattad a szavaimat...
  • BiG G
    az egy szar :D csak hogy szofisztikáltan fejezzem ki magam... akkor már beimportálok valami épkézláb játékba egy modellt és előrébb vagyok mint azzal a bughalmazzal... ajánlom a legrosszabb pc játékok című youtube adás vele foglalkozó részét :D
  • tmisi
    Kiskolákkal??? Játszottál már a Road To Fammel? Na az a király játék!!! Igaz a kocsik nem origi licenceltek, de a trabit meg polskit első ránézésre felsmerni. :D
  • bertino
    kocka zsiguli jó lenne benne.

csak nem illik az autós körképbe :D
  • tmisi
    Mégis mik legyenek, családi autók? Mondjuk a Ferrarikat én is hiányolom.
  • BiG G
    Akkor én szeretnék menni pár kört a kávédaráló kispolákkal, és nem lenne rossz egy-két VFTS Lada sem :D Sőt, akkor már tegyük bele a Suzuki "amiautónk" Swift-et is, hovatovább pár Opel Astra Classic-ot is szívesen látnék :DDD

Komolyan, ebben _az a lényeg_ hogy olyan autókkal mehess, amit az életben nem lesz alkalmad kipróbálni, ez adja meg a játék varázsát. Nem mondom, szívesen driftelnék én a kispolákkal és roncsderbiznék San Francisco utcáin Ladával a Mustang helyett, de így valamivel nagyobb a játékélmény szerintem ;)
  • JuanG
    a Zonda R-nek főképp azért örülök, mert hátha ki lehet majd szedni valahogy a modelt...és akkor csináljuk a Zonda Racing Series 2-t az rFactorhoz :DDDDD
  • gstup
    Már megint tele van olyan autókkal,amikkel soha nem fogok menni.Miért nem lehet egy kicsit "életszagúbb" autókat belerakni...Pagani Zonda jajj...Sorry,nagyon jó autók,senkit nem akarok megbántani,az autógyártás ékkövei.Mondjuk szégyen hogy egy Ferrari nem kerűlt be nem?Érdekes,ők tudják...
  • BiG G
    *adják, omg. korán van még :|
  • BiG G
    szerintem épp elég :) legalább ezeket tényleg nagyon jól kidolgozzák, a változatosságot pedig amúgyis a verdák agyják majd :P
  • tmisi
    De valakinek még mondhat újat.

Bár nem sokan olvasnak vissza, az is igaz. :D
  • JuanG
    Zonda R ... jeeeeeee :DD

a pálya nem valami sok :(
  • bertino
    ez már régi hír :P
  • Ariakus
    Jópofa kis game ez a demó alapján. Remélem azt a hangbug-ot kijavítják (tök halk a kocsim hangja csak ha keresztbefordul vagy éles kanyart veszek vele, na akkor lehet hallani rendesen a hangot).
  • tmisi
    "A Codemasters elvégezte az utolsó simításokat a Race Driver GRID-en.

A május 30-án megjelenő, a demó alapján a játékosokból vegyes érzelmeket kiváltó Race Driver GRID-ben az alábbi autócsodákat terelgethetjük körbe 15 versenypályán:

DALLARA FORMULA 3
    FJ 1000
    BMW 320si
    CHEVROLET CORVETTE C5-R
    CHEVROLET CORVETTE C6-R
    CHEVROLET CAMARO CONCEPT
    CHEVROLET LACETTI
    MAZDA 787B
    MAZDA RX-7 FD3S
    TOYOTA SUPRA
    TOYOTA COROLLA GT-S (AE86)
    TOYOTA SOARER (JZZ30)
    SUBARU IMPREZA
    PONTIAC GTO
    NISSAN 350Z
    NISSAN SILVIA
    NISSAN SKYLINE GT-R Z-TUNE
    NISSAN R390 GT-1
    TVR TUSCAN CHALLENGE
    PORSCHE 911 GT3 RSR
    PANOZ ESPERANTE
    SPYKER C8 SPYDER
    LAMBORGHINI MURCIELAGO RGT
    ASTON MARTIN DBR9
    SALEEN S7R
    COURAGE C65
    COURAGE LC70
    LOLA B05/40
    LOLA B06/10
    FORD MUSTANG GT-R CONCEPT
    FORD MUSTANG BOSS 302
    DORAN RACING JE4
    DODGE VIPER SRT10
    MOPAR DODGE CHARGER SRT8 DRIFT
    DODGE CHALLENGER CONCEPT
    KOENIGSEGG CCXR
    KOENIGSEGG CCGT
    PAGANI ZONDA R
    AUDI R10 TDI
    CREATION CA06/H-JUDD
    JUPITER EAGLERAY MK5
    HONDA NSX-R
    PLYMOUTH AAR ‘CUDA

A versenyhelyszínek pedig a következők:

Circuito del Jarama
    Nürburgring GP-Streckenlayout
    Donington Park
    Istanbul Park
    Milan
    Le Mans
    Circuit de Spa-Francorchamps
    Otukama Grand Circuit
    Yokohama Docks
    Shibuya
    Mount Haruna
    San Francisco
    Washington DC
    Detroit
    Long Beach"

Forrás: HOC
  • ansell
    ez sajnos igaz.
    ezért kell a magyaroknak összetartani! ;)
    kár, h nincs normális szerverkereső és buddy-lista...