GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép game csak a mocskos autó állandoan kipörög 😞
Írányítást még szoknom kell a kipörgések miatt!
Írányítást még szoknom kell a kipörgések miatt!
Next PC upgrade: 2022
nekem is 8600gts van meg 4200+ os x2 amd és abszolút nem akada menü meg a gém is 4x aa val 1024ben vsynchel simán játszható. sztem nagyon jó játék de TDU rulez!!!
kiprobáltam némely részt igazam volt de irányitás még egész játszható graf szép gép igény hát pont annyi😄 a menü mér akad amúgy? vagy csak nállam van ien?
Hali. Azon a néhány beállításon kívül ami a felbontás alatt van, más grafikai állítást nem lehet eszközölni? Mert alul látom a nyilat hogy advanced settings, de nem lehet elõhozni semmi mást.
na lejött most ugrik a karcsi a málnásba
ez a játék nagyon jó de elég fura a játék megy 1024,low grafikán és a menü akkad de a játék egy csepet se lol amúgy nagyon élvezetes játék 😊
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Az itt senkit nem erdekel, csak, hogy hany fps, es miert villog a textura az ocska gepen 😊
latatlanban toca3 szim mod vagy nfs pro street segitsegek nelkul. Ha nem szakad meg harmadjara a letoltes lassan meg tudom. De nem nem arulom el senkinek, hisz ez harmadlagos kerdes egy autos jateknal...
hulye vilag ez...
latatlanban toca3 szim mod vagy nfs pro street segitsegek nelkul. Ha nem szakad meg harmadjara a letoltes lassan meg tudom. De nem nem arulom el senkinek, hisz ez harmadlagos kerdes egy autos jateknal...
hulye vilag ez...
szerintem
én a 8600 al akkor el is bújhatok mi? bár a dirt még bõve ment aa val meg custom settingsel ez highon az ultran összevissza
Meg én kikapcsoltam a Mosön blurt a fenébe.. (hányingerem van tõle)
A többi beállítás viszont ultra.
A többi beállítás viszont ultra.
Na én feladom, mert akármit csinálok villog, így játszhatatlan. Mind a 3 kategória akadás mentesen megy 1024-en, de még mondhatni 1280-on is de össze vissza pakolja a textúrákat. A kormánnyal "mentem" egy kicsit és jobbnak tûnt, mint a bill. (minden segítség ki stb.).
Másnak nem jött le? Hogy nála milyen?
Csak ez a játék villog más nem.
Kezdem unni..
Tiszta szar bug. Egy újraindítás után elfelejti a beállításokat. Pl.: kormány, segítség, képernyõ stb.
Visszavettem 1024*768-ra és így is villog. A grafikai beállítási lehetõség elég szegényes.
Németül.
Tiszta szar bug. Egy újraindítás után elfelejti a beállításokat. Pl.: kormány, segítség, képernyõ stb.
Visszavettem 1024*768-ra és így is villog. A grafikai beállítási lehetõség elég szegényes.
Németül.
más játékokban is villognak a textúrák?mert nekem is ez volt a gondom zsír új videokártyával.printscreeneken nem látszott semmi.csere lett a vége...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Grafikailag sz. nem rossz, és az fps is 23-30 nálam 1280*1024-en high minõségen. De élvezhetetlen a villogó kép miatt. A kormány szépen beállítom, de mondom még bekapcsolom a vsync -et hátha... A progi újraindul, egy versenyre megyek, de nem megy a kormány, elfelejtette...
Gombokkal k*rva érzékeny...
Amúgy van multi is de nem néztem.
biztos izgi villogó textúrákkal xD
Ez nem Crysis, LOL
Tehát akkor semmi DX10 támogatás nincs benne?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Amd x2 4600+, Ati 1950 pro 256MB, 2GB 800Mhz DDR2....
Nálam villo a textura ... ezen a kpen nem látszik valamiért.
Néha villog a kép... (Ati 1950pro)
Már egy magyar chellos is tölti..
Most seedelem én is.
Csak kíváncsiságból (nehogy StarForce legyen):
\GRID.exe | Suspicious MZ Header | SecuROM Detected - Version 07.37.0007
\GRID.exe | Suspicious MZ Header | SecuROM Detected - Version 07.37.0007
véleményt plz, eddigiek nem votlak pozitivak 😛
1.3 GB a demo telepítve. Install zip ~900MB.

Ajánlott rendszerkövetelmények:
Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
2GB RAM.
Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
2GB RAM.
Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Majd ha valaki kipróbálta kormánnyal a demót írjon tapasztalatokat ha megkérhetem! Sajna az ingázás miatt nincs a közelemben a kormányom és kíváncsi vagyok...
A Dirtnál sem volt minimumként a kétmagos proci.Egymagossal a többautós versenyek...Bármilyen egymagossal sem akart jobban menni 15fpsnél