7156
  • kuci06
    Most pénteken jön ki elvileg.
  • heringer
    A játék mikorra várható?
  • VRSDM
    *komolyak a komolyra, értelemszerűen csak elírtam
  • VRSDM
    egyszerű megveszed, kapsz mellé egy acc generálási kódot majd, és tádám.
    buziskodtál? - kick . többet nem jön ide.
    megy majd a roncsderbis szerverre
    komolyak meg mennek a nem komoly szerverre.
  • petesilver
    pár óra után kifogtam egy spanyolt meg egy finnt a mezőnyből. Nagyon jó 3Wide-ok voltak oda vissza a kanyarokban, többnyire ketten túlcsúsztak-tunk, addig beszúrt a harmadik ívre, és így 1 körön keresztül. Na az klassz volt, volt hogy 2 százados különbséggel kaptam ki! :)
  • JuanG
    kipróbáltam a multit én is, huhhh :DD...2. versenyen első lettem :DDD...csak ovatósan kell menni :))
  • petesilver
    Na ezt multiban úgy oldják meg az emberek, hogy az első körben van esélye1 vagy 2 szerencsésnek meglépni, addig az első pár kanyarban a maradék kicsi a rakást játszik, de úgy, hogy sehol nem vagy biztonságban! Volt, hogy a füvön, homokon osontam eleve rafkósan, mígg a pályán keresztbe egyszerre 5-6 autó lökdösődött, forgott, és úgy is fel lettem kenve a palánkra! Jarmán. De a városi Mustangolás még durvább, ott bakker gigalol, mit összebóklászik már egy 10-es brigád, egymás hegyén hátán van mindenki a kanyarokban. Nagy emelkedő tetején már eleve fékeztem, és simán lassan elfordultam jobbra. aztán moziztam, ahogy a mellettem nagy sebességgel elzúgó 2 másik autó felkenődik a falra, és jön utánam fejtetőn:) DE ezt is csak azután, hogy ezt én is eljátszottam természetesen! :) Vannak mókás részei is. DE nagyon gáz a multi rész, ha pillanatállj, vagy ki akarok lépni, minden elsötétül, marad a menü. Néha sokára visszaléphetek a pályára, onnan megint ki, és kezdődik újra a felesleges várakozás :(
  • Alexease
    Durva catchup van benne:) Mint a videorol is latszik, amit betettem, az elso 10 AI auto meg fizikat sem szamol, kotott palyan, fixen mozognak;) Csak a korulotted levo 8-10 autot szamolja, hozzaigazitva a koridejuket;)
  • JuanG
    Jarama - BMW...toltam AI ellen, Extreme szint, 16. lettem úgy hogy esélyem se volt beérni a 15.-et, közban a mögöttem lévők állandóan a seggembe voltak

1:20:valamennyi volt a legjobb időm, míg az első olyan 1:00 -kat ment
  • petesilver
    Bent voltam délelőtt multiban 4 órát megnézni, milyen a stílus. Hát stílusról nem lehet beszélni, iszonyat mákdaráló folyik, az első kanyar mindig lutri, mindenki kersztül mindenen, aztán pörög-forog az egész mezőny. Tipikus billentyűs probléma, gázt ad, és prög forg meg alig lehet egyenesbe szedni :) Reménytelenül hülye helyzetekből képes bárki visszajönni keresztbe a másik elé :) Aztán bementem kormányal, és azzal billhez képest lehetetlen keresztbe állni :)
  • ajem kisa
    Edda, Beatrice, pokolgép, és Sebestyén Márta Szörényi levente, nameg R-go és a gidák, Zárai Vámosi...és még sok más világsztár!:D
  • alakulat
    hello!
    meg tudja vki mondani hogy milyen soundtrack lesz a teljesben?
    köszi
  • lac coo
    Szimulátort is mindenki sietős-modban tolja , legalábbis online :)
    Tábn ezalól csak az RBR a kivétel, ott kőkemény ízijárder van :P
  • BiG G
    Tudom hogy rettentően kritikusak vagyunk, de félre kéne tenni a szimulátoros megközelítést végre ;) Ez egy ízig-vérig árkád autóverseny, nem szimulátor. A játékosok nagy része billentyűzetről vagy gamepaddal tolja, _extrém sietős_ módban. Ez van, aki mindenképpen szimulációra vágyik, értelmes és versenyezni tudó játékosokkal az itt nem találja meg a számítását. Ez a játék feszültséglevezetésre és roncsderbire inkább alkalmas mint igazi versenyre, ezt kellene elfogadni.
  • petesilver
    Külső nééézet? Menjmár, az rosszabb mindennél, anno amikor régrn az volt szinte, inkább mentem úgy, hogy csak a környezet volt, mintha a lökhárítón elöl lenne a kamera. Pedig az anno billes korszak volt.
  • petesilver
    mondjuk erre tényleg nem is gondoltam, alapnak minden segítség off, váltó manual, irányítás: kormány. Nyilván lehet billel is, de akkor hal a móka-élvezet? Az Ai így is olyan lassú, hogy támasznak használom őket az első körben :)
  • Neoncsoves
    nah sajna nem tudtam elkapni a köridőt. majd még futok valamikor pár kört online, és azt igérem lekapom... amugy billel nyomom :D
  • tobias88
    BMW M3 Challenge, na abban realisztikus volt a játékmenet, az elején mindig kanyar után kapart az autó, azt utána próbaképp mentem egy olyat, hogy ne csúszkáljon kaparjon, hanem szép ívesen, és 4-5 mp-t faragtam az időből...
  • lac coo
    Igen abba tetszett, hogy dobálta ki a sebbességeket :)))

Mondjuk én F1-et vezetem furcsán : ott olyan gyorsan lehetne visszaváltani amit a kezed bír, de én ragaszkodom a tv-ben látott, hihető tempohoz :DDD
  • Alexease

Sot meg a blip/lift is bejatszik:D
    Amugy nem ertem miert nincs kuplung, az elozo RD-ben lehetett hasznalni, es mar 1 rossz valtasnal doglodott a valto. Itt meg agyverzesig lehet orrba-szajba valtani, ossze vissza mint az okorhugyozas;)
  • lac coo
    "....bar nincs a jatekban kuplung, de en hasznalom:DDD..."

LOOOOL !!!!
    Margit, nooormális ....?
  • Alexease
    Ebben a jatekoban eleg necces ilyet kerdezni;) Sokan segitsegekkel toljak, kulsonezetben, kontrollerrel, durvan lehet vagni a kanyarokat, stb.;)

Sajat magamon kiprobaltam, es masodperces kulonbsegek voltak a "Normal" es az "Sietos" vezetesi stilus kozott (kanyar vagas es egyeb extrem nelkul!);)))

"Normal": segitsegek OFF, cockpit, G25, 3 pedal (bar nincs a jatekban kuplung, de en hasznalom:DDD), H-Pattern, es valami eszszeru versenytempo;)

"Sietos": segitsegek OFF, cockpit, G25, 2 pedal, pillango, kanyarban 5 sebesseg vissza, padlofek, gumifust, stb.;)

Most gondolhatod mit csinal az, akit elkap a "versenyszellem", felre tolja a kormanyt, mert a 3 gombbal gyorsabb;)))))
  • petesilver
    okk! :) thx!
  • Neoncsoves
    uhh most igy nem tom. megint megyek játszani, most frapsot is belövöm azt lefényképezem :)
  • petesilver
    Grat! Köridők kb.?
  • BiG G
    Csak ironizáltam, nyugi :)
  • Neoncsoves
    csak azért irtam, mert elég nehéz volt úgy elsőnek lenni hogy minden farok az első kanyarban lökdösött kifele :( amugy szoros versenyek voltak... csak azért raktam be, hogy végre fellendüljön a topic, mások is rakosgassanak be képeket... most beraktam itt első képemet, és egyből flegmáztok. grat magyar nemzet, ezért tartunk itt ahol tartunk. bb
  • atenza
    Mivel csak a jaramai ill usa-ban lévő pályákkal lehet szervert indítani, ezért vagy a bmw-t vagy a muscle car-t kell átalakítani drift mod-ra azzal a progival amit a faq-ban megtalálsz... Csak az a kérdés melyikkel menjünk?
  • DarkSector
    Hogy???
    én benne vagyok.
  • atenza
    Valakinek nincs kedve kipróbálni a driftet neten? Akár többen is lehetne...
  • BiG G
    Most mondhatnám hogy büszke rád az egész topik, sőt a magyar nemzet, és holnap kapod a meghívód a díjátadóünnepségre, ahol a Magyar Köztársaság Vörös fokozatú érdemrendjét kapod meg, de nem. Azért szép volt.
  • Alexease
    2 koros verseny?! Az milyen mar?!:)
  • grebber
    Csak sajnos akik nem tudnak sok pontot csinálni mint pl én sem azoknak irhatsz bármit segítségképpen ha kombo szorozját nem tudjuk növelni!
    Mert az egy dolog hogy megvan a zászloknál a 20 ezer pont ha nemtudjuk továbbvinni a kombot.Sajnos ez nem nfs drift ahol kicsit jobra balra nyomom a gombokat akkor megy tovább a kombo mivel csúszik a kocsi.Itt nem ilyen egyszerü :(
  • Neoncsoves
    Úgy érzem, nem hoztam szégyent a magyarokra. a nevem: realee
  • tmisi
    HOC-on ezt találtam egy hsz-ben:

"Ha valaki a drift-et nehéznek találná: (először énis csak kevés pontot szereztem... de kicsit
    füleltem és kibogoztam az utasításokból, hogy...) a zászlóknál (piros oszlopoknál) kell jól
    driftelni... szépen, akár rajtuk keresztül is... és kapunk 20000 pontot... ezt megspékeljük egy kis
    kombóval és máris kész..akár pár kanyar után megvan a nyeréshet szükséges pontszám...."
  • grebber
    Nyugi én kézifék nélkül is kirgök maxom az 481 ezer.De nem is eröltetem ezt a modot mindek ugyse tudok jobbat soha.
  • tmisi
    Én sem tok jobbat, pedig most vettem kormányt de azzal sem változott a helyzet (bár a versenyzésben egyre jobb vagyok). Biztos hogy valamit nem jól csinálunk. :S
  • HoReSz1975
    hogyan kell driftelni, míg én 70000 pontot hozok össze addig ő 700000 -et mindig kipörgök a kézifékkel
  • Tatyla
    a demoban be lehet állitani gamepadra valahol mert nem találtam?
  • kirol
    Legalább valami jó is volt. :D

Amúgy abban valami bug is lehetett, mert valaki szerintem hátulról belém szállt és valahogy ezután talán ráfutottam valakire és felrepültem, a levegőben megpörpültem, majd az aszfaltra estem és szinte karcolással megúszva egyből tudtam tovább száguldani.

Megnéztem volna ezt külső kamerából is.