7156
  • grebber
    Hát de mikor adja be?? Mert ennek így nemsok az értelme mert hiába nyerem meg a futamokat ellenem 2-en vannak a többi csapatban és ugye több pontjuk is lesz ezáltal mint nekem egyedül!
  • Eagle16
    Pedig kéne lennie, ha már van saját csapatod...lehet hogy csak egy kicsit később adja majd meg...
  • robotnyk
    nekem sincs o.O
  • VRSDM
    f2-vel visszatekered az időt, aztán nyomsz egy f12-őt ha jónak látod a témát.

és visszapörög az esemény.

amúgymeg iszonyatosan nagy játék, kb. amit vártam azt kaptam, néhány részen túl irreál de annyi gond legyen ;)
  • Eagle16
    F2-vel visszatekered ameddig engedi, aztán F12-t kell nyomni és onnan lehet folytatni.
  • Kaslerka #2009
    Valaki mondha meg please, hogy miután szanaszét törtem magam és megjelenik a bal felsö sarokban az "R" betü akkor mit is kell csinálni, mert nekem ezidáig csak az ALT+F4 segített.
  • grebber
    Most nézem csak nekem nincs is a My Team-en belül olyan hogy Team Mate :(
  • VRSDM
    minek kell hama szoba? :$
    privátba megcsinálni és kész. szerintem.
  • ajem kisa
    Valaki multiba most?
    valaki belinkelt egy hama szobát...ot találka
    SG-GRID
    jelszo:sg-grid
  • Eagle16
    Eléggé hosszú. Én reggel óta játszom vele, és még 10%-nál sem tartok ...(ezt így százalékban nem írja ki, de 9 nagy bajnokság van, és abból én még csak egyet csináltam meg teljesen)
  • Prince23
    Aha.. mer itt visszaolvastam... és a csapválasztásnál egyből az ugrott be h multis... legalább hosszú a single?

ui: colin mcrae-nek lesz a e folytatása, így a tragédia után? vagy teljesen függetlenednek, és más címmel jön ki?
  • grebber
    Köszönöm!
  • cbr688
    csak a monitort dobd ki:D,vagy számíttasd be egy hannsg 22 colosba...1680x1050:D
    az én samsungom(19") is csak 1280x1024-et bírja...
  • Eagle16
    Is. Van egyjátékos mód is. (és nem is rossz)
  • JuanG
    jah ...
  • Prince23
    Ez multis játék?:O
  • Eagle16
    My Team --> Team mate. Ott lehet kirúgni és felvenni csapattársat.
  • grebber
    Éppen ez az már megalapitottam a saját csapatom de hogy lehet oda másokat hivni?
  • Eagle16
    Később engedi, miután már van saját csapatod.
  • bertino
  • Eagle16
    Nem tudom hogy ezt a Le Mans 24h versenyt hogyan kéne megnyerni, mert nagyon nehéz...

338km/h-nál együtt a mezőny:

Na itt elég sűrűn fékeztem, semmit nem láttam az ívekből:

Utolsó lettem, ráadásul másfél perccel lemaradtam...
  • grebber
    Lehet a saját csapatomba másik verenyzőt hivni?? Ha igen hogyan?
    Mert elég érdekes lenne a pontozás én egyedül szedegetem a pontokat mások meg 2 fővel.
  • Balazs15
    1280/800 as felbontást enged csak egy 940nw 19 colos monitoron????ez röhelyes...Bocs de Iszonyatosan felbaszsza az agyam hogy mások tudják 1440/900 ba tolni de én nem és a kisebb felbontásban igen ronda..ezz mér van???vki válaszoljon létszives mer kidobom a kukába ezt a *%*/* gépet
  • Dante73
    Hát, lehet, én vagyok béna, de uninstall...
    Tiszta törés-zúzás az egész, 1 esélyed van megnyerni a versenyt, egér nincs, így kormány miat nyújtózkodhatok a bill-ért folyamatosan, irányítás biztos szokható, de eddig nekem fúrcsa, ideális ívekről nem is hallott a játék, csak a csapatásról, (ha egy kanyart farolva veszek, nyertem 1-2 mp-t) stb...
    Az, hogy állandóan belassul, csak a hab a tortán.
    Nem mondom hogy szar, mert itt sokaknak tetszik, de grafikán kívül sokat nem mutat fel a szememben ez a játék. Sajnálom pedig...
  • Smicy2
    próbáld ki :P
  • Balazs15
    ja és miért nem akarja be adni nekem a 1440/900 as felbontást????
  • Balazs15
    hello
    Telepitésnél ez a kép fogadott a kihagyásra mentem..a késöbbiekben pl a játékban nem lesz belöle probléma?:S
  • Casillas
    én az angol srácot "igazoltam le", kisebb skill, viszont a magas agresszivitásának köszönhetően az utolsó helyről megnyerte a roncsderbi egyik futamát :)
  • Neoncsoves
    ja nekem is valami olasz csapattársam van. Már a végén tartok, EURO és JAPAN ki van majdnem teljesen pörgetve, a 250ezer megvan, csak 1-2 verseny hiányzik... most a cél az AMCSI meg a GLOBAL kivégzése ;)
  • Eagle16
    Most itt tartok. Nagyobb lett a garázs és csapattársam is lett. (valami olasz :D)
    Az utolsó "rookie muscle car" futam könnyű volt, mert Viper-t vettem :)
  • Szasza20
    Piros betűket nézd fent ott megtalálod a választ!
  • gyuri1989
    de láma vagy mi a faszt indicson ujra mikor ujrainditja és ugyna ugy 64 bites lesz a rendszere -.-
  • BiG G
    ezért árkád mainstream játék és nem egy szűk rétegnek készült szim :)
  • Szabi1991
    kicsit fura a drift, nem túl valósághű, de még midig ez a legjobb D1GP-s játék PC-re :D
  • Szabi1991
    indítsd újra a géped :)
  • norbi17
    csoki
    vistam van,64 bites,és nem engedi felrakni,valaki tud helpet??
  • Eagle16
    Tényleg :)link

Eljutottam oda hogy van saját csapatom.
    Eddig minden versenyen széttörtem a kocsimat, mert elég agresszíven vezetek :D (bár billentyűzettel elég nehéz nem agresszíven vezetni...)
  • BiG G
    mert az az ellenfél :)
  • DJ Skyline
    az elsőn egy Pagani Zonda van, amivel te robogsz az meg egy Koenigsegg :)
  • Eagle16
    Pár kép: (nem tudom milyen autó, de nagyon megy :D )