7156
-
#2014 Hát de mikor adja be?? Mert ennek így nemsok az értelme mert hiába nyerem meg a futamokat ellenem 2-en vannak a többi csapatban és ugye több pontjuk is lesz ezáltal mint nekem egyedül! -
#2013 Pedig kéne lennie, ha már van saját csapatod...lehet hogy csak egy kicsit később adja majd meg... -
#2012 nekem sincs o.O -
#2011 f2-vel visszatekered az időt, aztán nyomsz egy f12-őt ha jónak látod a témát.
és visszapörög az esemény.
amúgymeg iszonyatosan nagy játék, kb. amit vártam azt kaptam, néhány részen túl irreál de annyi gond legyen ;) -
#2010 F2-vel visszatekered ameddig engedi, aztán F12-t kell nyomni és onnan lehet folytatni. -
Kaslerka #2009 Valaki mondha meg please, hogy miután szanaszét törtem magam és megjelenik a bal felsö sarokban az "R" betü akkor mit is kell csinálni, mert nekem ezidáig csak az ALT+F4 segített. -
#2008 Most nézem csak nekem nincs is a My Team-en belül olyan hogy Team Mate :( -
#2007 minek kell hama szoba? :$
privátba megcsinálni és kész. szerintem. -
#2006 Valaki multiba most?
valaki belinkelt egy hama szobát...ot találka
SG-GRID
jelszo:sg-grid -
#2005 Eléggé hosszú. Én reggel óta játszom vele, és még 10%-nál sem tartok ...(ezt így százalékban nem írja ki, de 9 nagy bajnokság van, és abból én még csak egyet csináltam meg teljesen) -
#2004 Aha.. mer itt visszaolvastam... és a csapválasztásnál egyből az ugrott be h multis... legalább hosszú a single?
ui: colin mcrae-nek lesz a e folytatása, így a tragédia után? vagy teljesen függetlenednek, és más címmel jön ki? -
#2003 Köszönöm! -
cbr688 #2002 csak a monitort dobd ki:D,vagy számíttasd be egy hannsg 22 colosba...1680x1050:D
az én samsungom(19") is csak 1280x1024-et bírja... -
#2001 Is. Van egyjátékos mód is. (és nem is rossz) -
#2000 jah ... -
#1999 Ez multis játék?:O -
#1998 My Team --> Team mate. Ott lehet kirúgni és felvenni csapattársat. -
#1997 Éppen ez az már megalapitottam a saját csapatom de hogy lehet oda másokat hivni? -
#1996 Később engedi, miután már van saját csapatod. -
#1995 -
#1994 Nem tudom hogy ezt a Le Mans 24h versenyt hogyan kéne megnyerni, mert nagyon nehéz...
338km/h-nál együtt a mezőny:
Na itt elég sűrűn fékeztem, semmit nem láttam az ívekből:
Utolsó lettem, ráadásul másfél perccel lemaradtam... -
#1993 Lehet a saját csapatomba másik verenyzőt hivni?? Ha igen hogyan?
Mert elég érdekes lenne a pontozás én egyedül szedegetem a pontokat mások meg 2 fővel. -
#1992 1280/800 as felbontást enged csak egy 940nw 19 colos monitoron????ez röhelyes...Bocs de Iszonyatosan felbaszsza az agyam hogy mások tudják 1440/900 ba tolni de én nem és a kisebb felbontásban igen ronda..ezz mér van???vki válaszoljon létszives mer kidobom a kukába ezt a *%*/* gépet -
#1991 Hát, lehet, én vagyok béna, de uninstall...
Tiszta törés-zúzás az egész, 1 esélyed van megnyerni a versenyt, egér nincs, így kormány miat nyújtózkodhatok a bill-ért folyamatosan, irányítás biztos szokható, de eddig nekem fúrcsa, ideális ívekről nem is hallott a játék, csak a csapatásról, (ha egy kanyart farolva veszek, nyertem 1-2 mp-t) stb...
Az, hogy állandóan belassul, csak a hab a tortán.
Nem mondom hogy szar, mert itt sokaknak tetszik, de grafikán kívül sokat nem mutat fel a szememben ez a játék. Sajnálom pedig... -
#1990 próbáld ki :P -
#1989 ja és miért nem akarja be adni nekem a 1440/900 as felbontást???? -
#1988 hello
Telepitésnél ez a kép fogadott a kihagyásra mentem..a késöbbiekben pl a játékban nem lesz belöle probléma?:S
-
#1987 én az angol srácot "igazoltam le", kisebb skill, viszont a magas agresszivitásának köszönhetően az utolsó helyről megnyerte a roncsderbi egyik futamát :) -
Neoncsoves #1986 ja nekem is valami olasz csapattársam van. Már a végén tartok, EURO és JAPAN ki van majdnem teljesen pörgetve, a 250ezer megvan, csak 1-2 verseny hiányzik... most a cél az AMCSI meg a GLOBAL kivégzése ;) -
#1985 Most itt tartok. Nagyobb lett a garázs és csapattársam is lett. (valami olasz :D)
Az utolsó "rookie muscle car" futam könnyű volt, mert Viper-t vettem :)
-
#1981 Piros betűket nézd fent ott megtalálod a választ! -
gyuri1989 #1979 de láma vagy mi a faszt indicson ujra mikor ujrainditja és ugyna ugy 64 bites lesz a rendszere -.- -
#1978 ezért árkád mainstream játék és nem egy szűk rétegnek készült szim :) -
Szabi1991 #1977 kicsit fura a drift, nem túl valósághű, de még midig ez a legjobb D1GP-s játék PC-re :D
-
Szabi1991 #1976 indítsd újra a géped :) -
norbi17 #1975 csoki
vistam van,64 bites,és nem engedi felrakni,valaki tud helpet?? -
#1974 Tényleg :)link
Eljutottam oda hogy van saját csapatom.
Eddig minden versenyen széttörtem a kocsimat, mert elég agresszíven vezetek :D (bár billentyűzettel elég nehéz nem agresszíven vezetni...) -
#1973 mert az az ellenfél :) -
#1972 az elsőn egy Pagani Zonda van, amivel te robogsz az meg egy Koenigsegg :) -
#1971 Pár kép: (nem tudom milyen autó, de nagyon megy :D )