7156
  • CitizenX
    Jahh, vagy úgy. Ez esetben elnézést, nem vagyunk ezzel így valami haj de sokan. Az ország pedig tényleg balfasz...
  • CitizenX
    Esetleg profilod alapján? Jó, aztán majd origivel gyártasz új profilt, de akkor most olyannal menj, amit nem bánsz, ha törölgetnek.

Egyébként a sok Police tábla az a játék része, vagy a realase gyártó csapat mókája?
  • Nekrofil
    Hello!
    nekem oylan gondom van,hogy lenyomok egy versenyt és mivel egyedül vagyok a csapatomban,ezért sosem leszek első helyezett,csak max 3dik!ez ellen mit lehet tenni?
  • Eagle16
    Kipróbáltam én is. Sajnos a kormányomat eladtam, szóval csak billentyűzettel tolom :D De csak egy segítség van bekapcsolva, hogy valami vezetési élmény is legyen. A grafika elég szép, jól is megy, nem kell neki brutális gép. Még az elején vagyok, eljutottam a Lamborghini-s versenyig, ott már nagyon oda kell figyelni hogy mit nyomok :D Elég gyors az egész játék. A legelső japán pálya...hát nem semmi. Elég kanyargós, billenytűzettel nincs sok esélyem. Idővel biztosan hozzá lehet szokni...
    Ha nem lesz később valami ultrabrutál teljesíthetetlen pálya, amihez ráadásul még irányíthatatlan autót is adnak, akkor valószínű hogy végig fogom játszani a játékot :)
  • Djemba
    nekem olyat ír ki, hogy hiba a rendszerben a művelet leáll ez mi lehet????
  • macleody
    Nekem is ezt csinálja. Meg multinál ha csetelek, utána nem tudom visszavenni az irányítást.
  • [OP]Freedom
    az oké hogy késön reagálok pl. de ha összetörik az autom akkor nem reagál semmire a játék nem tudom ujrakezdeni semmi csak ha feladatkezelőben bezárom a grid.exe-t és ujrainditom a játékot!
  • Neoncsoves
    ugyanmár hogy bannolna? ha lenne CD Kulcs azonosítós rendszer akkor esetleg, de akkor se biztos... a crackelt exe észelelésére meg még nincs is módszer (legalábbis GRIDben)... szóval nem tudom... de már van 5500Ft-om, amint kijön a gém szerintem megveszem :)
  • BiG G
    Elmesélem neked, hogy már félre van téve a 8k-m a játékra, de nem fogok emiatt még egy hónapot várni mert balfasz országban élünk. Addig elvagyok a multival, és csak a multival (kampányban járhatok pár százaléknál), majd ha megjön az eredeti akkor örülni fogok neki jól.
  • macleody
    Csak fel kéne már tenni azt a momo-t de lusta vagyok előkotorni
  • Dante73
    Supported Controllers

GRID™ can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best game play experience:

* Microsoft X360 controller
    * Logitech G25
    * Logitech MOMO
    * Logitech Driving Force Pro
    * Thrustmaster RGT Force Feedback Pro

GRID™ provides default configurations for all of the above, meaning that you should be able to plug-and-play, with no tweaking required.

If you are setting up a wheel manually it is recommended that the pedals are on separate, rather than combined axis.

Ez a játék read mejében található hivatalos változat. Remélem segít.
  • macleody
    Szerintem ez azért van mert mikor rommá zúzod mire észbekapsz hogy vissza kéne tekerni már nincs hova. Mert csak pár másodpercet lehet visszanyomatni és ha összezúzod és entert nyomsz hiába tekernél vissza 3 másodpercet már ott is le lenne zúzva a kocsi.
  • [OP]Freedom
    kipróbáltam az f2-s módszert flashback talán?... nem történik semmi!
    Ott áll a kocsim rommátörve és semmi... valaki help pls
  • Nathan66
    jézusom:))
  • BaliBoy
    Az hagyján. De tovább is mentem az autóval. Teljesítettem a 3 kört. Kézifélet már nem kellett használni, hogy kifaroljon az autó. :DDDD
  • Zomil
    hát elég vicces, h ha tényleg leforditják és az a pár szöveg magyar lesz az +1honap :S

nembaj kivárom, külfödi rendelésben nem nagyon bizok :(
  • DJ Skyline
    a hátsó szárny meg sérülés nélkül stabilan figyel tovább :D esélyes
  • BaliBoy
    Majd ha ilyet csinálsz... :DD

• [OP]Freedom
    köszi
  • ManoNegra
    F2-vel visszapörgeted az időt, ésF12-vel onnan újra tudod indítani
  • [OP]Freedom
    HELP ME! ha lezuzom az autot és a bal felsö sarokban megjelenik egy r betü és forog körülötte egy karika akkor mit kell csinálni, mert a játék nem ragál semmire!
    Megvártam hogy leteljen az x kör vége is lett elméletileg a versenynek de akkor se semmi!

ilyenkor mi van??
  • gematta
    Sziasztok
    mijen fajta gamepadokat támogat?
  • Gabisan
    Hello!Hogyan lehet a belso(cockpit)kamera file-okat ugy atirni,hogy a sebesseg erzet nagyobb legyen?Azt hiszem a Fov-ot.?Mintha lekodoltak volna a cameras.xml -eket...
  • CitizenX
    És te vagy a legnagyobb noob, aki lopott játékkal multizik. Azátn ha CM jól bannol a faszba, akkor hápogsz, mint kacsa mit farbatettek, hogy ezt most miért... Grat, ügyes vagy.
  • CitizenX
    Mert ez egy patkány, elmaradott, balkáni ország. És nem, nem lesz semmi extra, eléd basznak egy slim tokba vágott dvd-t egy papírfecnivel, oszt jóvan, vigyed.

Majd jól megrendelem külföldről, oszt kapjabe az itteni köcsög forgalmazó, bármit is képzelt arról, hogy miért lesz de jó neki egy hónappal később piacra vinnie ezt a játékot.
  • Szabi1991
    magyarítás (szövegek, esetleg szinkron, kézikönyv, tok stb..) :D
  • RYO21
    valaki fel bírná tölteni a japcsi kanyon palyát, hogy én a demoban kipróbálhassam?(folderostul) KÖssssszzzz...
  • lac coo
  • JuanG
    jézus...a demo még jópofa volt, de teljes már egy vicc kategória :)))...első verseny, jarama, porsche 911 + egyéb GT osztályok, mintha egy gyorsított filmet néznék, a realitáshoz még a legalapvetőbb köze sincs :PPP...anno NFS1 komolyabb volt...ehhhhh...

• bertino
    mert egy elég köcsög ország vagyunk, többek közt ezért is :P
  • Szabó Péter
    Nekem nagyon nehéz, gamepaddal is
  • Zomil
    nálunk mért csak juliusba jön ki?
  • BiG G
    Amióta megtudtam hogy megy a multi is, csak azzal játszottam, egészen amíg Pro nem lett a rangom és összesített 7. nem lettem :P Núb most is van sok, de hála a normális szerverkeresőnek illetve a ranked-nonranked elválasztásnak már értelmesebb futamokat lehet játszani. Egy-egy komolyabb harc után pedig lazításnak egy jó kis roncsderbi vagy freestyle-drift jól esik :D Apropó drift, a nyitott yokohamai pályán az első egy órában összehoztam egy 70 millás driftet, de láttam 100 millásat is... mondjuk most könnyebb, mert a tereptárgyak kikerültek, és több a bólya is, viszont sok a núb akikbe szépen bele lehet zuhanni.
  • kuci06
    #1922-féle corolla van csak :/
  • JuanG
    nincs hacsi???
  • bertino
    azt árulja el valaki, hogy a teljesben már normális az FFB vagy még mindig olyan fos, mint a demóban... ?
  • HKS
    a rohat :D
  • crazyclone
    Valaki tudna picit segiteni?
    Ahogy inditom a játékot tökéletesen megy full highon de ahogy lenyomok két kört már 1000 fokon van a kártya és akad mint állat
    megprobáltam lehuteni medium graffal... ugyanez a helyzet
    egy radeon x1950prom van és ez az első játék ahol ez előfordult
    probáltam ezután rivatunert fan huuzással de nem segit sőt csak ront a helyzeten legujabb driverek vannak és nincs tulhuzva a kártya!!!
  • Smicy2
    szép :))))
  • robotnyk