GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elérted a félmilliót akk meg mi a gond vele?Tudsz driftelni nem?
Hameg a játékkal van gondod a codemastersnek reklamálj!
Igyekszik az ember de határozottan nem megy.
A kocsi vagy túlzottan tapad vagy rohadtúl nem.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ugyhogy a tiéd elég jónak számít.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszönjük az értelmes segitséget.
többet nem is vártam.
Vagy ez a képen lévõ auto nem a pc-s verzióból van???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Akinek meg nem megy az béna...ennyi mennyen pro streetezni nekem meg ott nem ment a drift úgy csúsztam mintha jégen lettem volna!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

végre van jó kis D1GP játék PC re is !! 😄DD
(remélem lesz Tsuiso-is
Mi a jó abban, ha 5 perc alatt a játék feléig jutsz, mert minden megy elsõre? NFSPS driftje egy vicc volt, el sem lehetett rontani! Mi élvezet van abban, hogy rángatom a kormányt, a kocsi meg megcsinálja a driftet? Ezzel az erõvel tegyél be a videóba egy autóversenyt, vedd kezedbe az irányítódat, és képzeld azt, Te csinálod. Élvezet ugyanaz...
Driftnél azthiszem itt az számít, hogy kilinccsel menj elõre, akkor adja a pontokat.
Igazság szerint, ez a játék is messze van a tökéletestõl, de összességében nem rossz, abszolute!
http://www.freetvmaci.info/
(aki nem tudná a D1GP a Drift csúcsa, olyan minta Forma1 a nyitott kerekûeknél)
Kezdõ sebesség:
A követelmények ezen része egyszerûen mérhetõ és ellenõrizhetõ egy sebességkijelzõ traffipax készülékkel. A kezdõ sebesség az egyike a legfontosabb látható szempontoknak, amit a bírák pontoznak, mert meghatározza a drift további részeit.
Az ív vágása:
A drift másik része, amit a bírók nagyon megvizsgálnak. A kanyar levágása általában az alapján van elbírálva, hogy a pilóta milyen ívet választ. Az ívet úgy kell választani, hogy a jármû a kanyar csúcspontját érintse. A bírók azt látják szívesen, ha a pilóta egy szûk íven fordul, olyan közel téve az autó orrát a kanyar csúcspontjához, amennyire csak lehet. Ellenben, az autó farát a lehetõ legnagyobb íven, a kanyar külsõ padkáján fordító technika is mutatja az autó kezelésének képességét és bõven eredményezhet pontokat.
Szög és ellenkormányzás:
A szög a jármû elfordulásának szögét jelenti, a valós haladási irányhoz viszonyítva. Alapjában véve tehát amilyen mértékben az autó fara "körzõzik" - a kontroll elvesztése nélkül- olyan mértékben kap pontokat a pilóta erre a kritériumra. A szög utal egyben a drift fenntarthatóságának idõbeli hosszára, és az egész kanyar során átlagosan várható driftszögre is. Ez azt jelenti, hogy a jármû farát egy kis idõre "kicsapó" pilóta nem fog túl sok pontot kapni, kivéve, ha az elfordulás mértéke kiemelkedõ volt. Viszont az a jármû, amely extrém driftszögeket mutat be megperdülés nélkül, a kanyar teljes hosszában, magas pontokat kap.
Bemutatás:
Az autó sebessége, az ív, és a driftszög helyes megválasztása sok pontot jelenthet a bíróknál. Van még egy faktor, ez pedig a mód, ahogy a pilóta bemutatja vezetéstechnikai tudását. Mint sok más sportban, itt is az adott egyéniség mellé társul egy bizonyos szikra, vagy energia, amely átlagon felüli teljesítményt szavatol a verseny alatt. Ha egy versenyzõ beleteszi ezt a pluszt a futamába, a bírók értékelni fogják. A legáltalánosabb összetevõje ennek a kategóriának például a füst. A drift közben a több gumifüstöt képzõ jármû több pontot kap. Ez a kategória tartalmazta régebben a kéz lengetését a jármû ablakában, vagy az ajtó kinyitását, de ma már a D1 szabályok értelmében szigorúan feltekert ablakkal és zárt ajtóval kell a futamot teljesíteni. Ez a szabály is a hangsúly áthelyezõdését szolgálja a magasabb szintû vezetéstechnika felé.
1. Minél gyorsabban kell menni !
2. Minél közelebb kel csúszni a piros-fehér bolyához, de azt nem szabad érinteni !
3. Az autóban (külsõ és belsõ nézetben is) van "szögmérõ" ami a driftelés szögét mutatja, értelemszerûen minél nagyobb szögben kell bevenni a kanyart !
4. Minél több füstöt kell "csinálni" 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
"A legfontosabb szempontok, ami alapján kialakulnak a helyezések, a kanyar sebesség, a kanyar bevételének látványossága, és az, hogy a sofõr mennyire uralja az autóját. A versenyzõk elõször egyenként mennek a pályán és pontozzák õket. Ahogy kialakult a legjobb 16, már egyszerre két versenyzõ méri össze tudását a küzdõtéren. Talán mondanom sem kell, hogy milyen izgalmas lehet egy ilyen futam."
"driftnél az a lényeg h a sarki bójához minél közelebb és minél nagyobb sebességgel kell elcsúszni+nem szabad a szorzót elveszíteni, így simán össze lehet hozni 1.5 millió pontot is.
"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
csak mert eddig kemény 300k-t sikerült összevakarni, nem tudom, hogy miért.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
ami külön tetszik, és elég fura hogy tetszik, hogy nem kell tuningolni. és hogy miért? alapból izlésesen feldiszitett verdákat találok a játékban, én magam sem tudnék autosculpt-al jobb járgányokat kreaálni, igy ez felesleges is volna.....a nissan belsõ nézete sztem fenomenális..na, megyek vissaz tesztelni üdv
ha rányomsz, bejön a faq..