7156
  • K0CKA
    Start - Minden Program - keresd meg a Grid-et codemasters mappában lesz tuti és ott van Safe Mod és visszaveszi neked a grafikát hogy elinduljon!
  • macleody
    A stability mit csinál? Nkem csak a traction control meg az auto gear van bekapcsolva.
  • bertino
    aaa most csináltam meg az első Le Mans-ot, hát ujrakezdtem vagy hányszor míg a kategóriámban első lettem... most sztem mára elég is volt a játékból
  • grebber
    Párat támogat le volt irva valahol itt a fórumba!
  • armageddon666
    úúh segítségek közül csak stability van bekapcsolva meg autováltó ^^
    Alapból nem támogatja a gamepadot? Pff

A kormányt sem?
  • Laci82
    Hááá nééékem ez teccik....szép is jó is....
    Mikor jelenik meg ,napra pontosan nem tudja valaki?
    Ezér sorbaállok majd a hülyeazértnemvagyok bótban
  • DarkSector
    Valaki.... megoldás?
    Először mentem 1 kört, majd fullra raktam a grafot, és utána újra akart indítani, és utáána intro után kilép!!!
    De sem megy már, és ha ezt újrarakom akkor sem megmaradt a probléma...
    Légyszíves segítsetek!
  • grebber
    Xpadder nevü progit említettek anno a demónál de nekem az kinai hogy kell használni.
    De nekem billel nincs gondom.
  • azriel
    Nem tudom, de én is hasonló problémákkal küzdök. Race '07, GTR 1-2, rFactor, RB:Rally tökéletesen irányítható a kormányommal, de ez elég gyalázatos. Egy idő után már (majdnem) egyenesen is tudtam vele menni, de hiába állítom azt a pár bizgentyűt, nem lesz jobb. Billentyűvel jobban tudok vele menni. Pedig a felsorolt gamék nem a legegyszerűbb autós játékok. Ilyen téren (meg persze másban is)csalódtam a játékban.
    Sziasztok!

Hol tudom beállítani a játékban hogy tudjam használni a Gamepadom?

• kirol
    Itt a full-ban Online hol van a DTM?
    Mert sehol se találok olyat.
  • Eagle16
    Még nyerned kell jópár futamot a csapatalakítás után és egyszercsak felajánlja majd hogy válassz csapattagot.
  • Eagle16
    Csak hozzá kell szokni. Minden autót másként kell iránytani, sokat kell vele játszani hogy belejöjjön az ember.
    Ha nagyon nem megy, akkor kapcsolj be minden vezetési-segítséget és úgy már tényleg nem nehéz.

Én például reggel még (mikor először játszottam vele) úgy játszottam, hogy minden verseny végére darabokra törtem a kocsit. Így pár óra játék után viszont volt már olyan futam is, mikor csak a fényezés sérült meg :) Szóval sokat kell játszani és menni fog.
  • MerlinW
    Srácok, ti hogy a fenébe tudjátok irányítani az autókat?:) Próbáltam kormánnyal, borzalmas. Állítgattam a holtjátékokat, linearitást, borzalmas. Billentyűzettel szörnyű. Mi a titkotok?:)

GTR, rF, LFS-el nincs problémám, de ezt egyszerűen képtelen vagyok az úton tartani.
  • alakulat
    hello!
    jo a játék.egy valamit nem értek most értem oda hogy csapat létrehozása ezt meg tettem és csak én vagyok a csapatban.ezt nem értem hogy miért csak én vagyok benne még egynek kéne lennie de semmi.valaki elmondaná hogy hogyan van ez?
    elöre is köszi
  • armageddon666
    képek alapján megtetszett a jkáték és leszedtem. így pár verseny után 2 dologra jöttem rá ^^ nagyon fasza gém, de béna vagyok hozzá :S eddig max NFSekkel toltam, illetve TDUval, de ez valahogy nagyon más. Lehet nem billentyűzettel kéne próbálkoznom? Kormánnyal könnyebb, vagy csak más?
  • macleody
    Így jobb?
  • cumfu
    Heló! Az lenne a gondom, hogy nekem pl verseny közbe, ha kilépek ESC-el akkor nem tudok visszamenni a játékba. Continue, és a sárga kijelölés eltűnik. CTRL-el visszamentem egyszer, újra ESC, de akkor már nincs CTRL. És nem tudok sehova menni. Milehet a gond?
  • Eagle16
    Nem mindegy hogy hogy van beállítva a grafika:

• tobias88
    hú de csúnya a tükröződés
  • fonok01
    szal plz helpp
  • fonok01
    sry rosszlett a link

ez a jo: http://images.netbag.hu/20080530/1212165884031.jpg
  • macleody
  • CitizenX
    Ráhibáztál, a Dirt full szinkronsan kapható. Nekem is úgy van meg.
  • Eagle16
    Akkor azért nincs még csapattársad. Több versenyt kell nyerned.

A Le Mans 24h engem is kikészített, mindig utolsó leszek :(
    Aztán hagytam a fenébe, a verseny teljesítéséért is ad pénzt.
  • grebber
    Én 3 versenyt nyertem csak kettőt a jobb szélsőben egyet a bal szélsőben! Ez a "24 órás" futam de kiakaszt már vagy 10edszerre kezdem elölről. Első körig jó vagyok első vagyok osztályomba azt a 2. van megleőz mindeki mert elkurom :(
  • fonok01
    hello!Nekem az lenne a nagy gondom h ilyen a kép a menübe:
    http://img89.imageshack.us/img89/9570/foskpcy4.jpg

demo simán futott de a teljes verzióba ilyen gondom van.Laptopom van h 2400xt-vel meg 1 giga rammal meg egy athlon 64es 1.8ghz-es processzorral.
  • Eagle16
    Én itt tartok, és van .csapattársam
  • Schelotto
    Sziasztok! Controllerrel nem lehet irányítani ugye( Logitech DualAction)?
  • ajem kisa
    Nemtom, aszonták a többiek, hogy nemmegy nekik...passz
  • Szabi1991
    szinkron nem lesz ? :S

mintha a Dirt-hez lett volna :D
    (nem játszottam vele 1 percet sem)
  • Kaslerka #2022
    Akkor tuti bug, mert nekem aztán nem dumál senki. Siri csend és alt+f4. Ugyanez volt a demonál is.
  • Jim79
    Na utánaérdeklődtem, mire ez a nagy késés..

Magyar felirattal jön majd ki, ennek én örülök és várok... :D:D
  • robotnyk
    érdekes, nálam is lement mind a 3 'zónából' az első széria, de nincs team mate funkció továbbra sem.
  • ManoNegra
    ilyen már másnál is volt, valami bug lehet.
  • Szabi1991
    utána vársz kb 1 percet ?

addig dumál a gép neked...
  • Kaslerka #2017
    Csak az a baj, hogy nekem semmit nem csinál az F2-re. Ill. semmilyen gombra nem csinál semmit, miután széttörik a gép.
  • Balazs15
    akkor létszives mond el..16:10 es arányt is átállitottam de a 1440/900 felbontást egyszerüen nem ajánlja fel
  • Eagle16
    Hol tartasz? Egy képet mutass már róla. Én mire végeztem a Muscle Car-os pályákkal "rookie" szinten, addigra már volt csapattársam.