7156
-
K0CKA #2054 Start - Minden Program - keresd meg a Grid-et codemasters mappában lesz tuti és ott van Safe Mod és visszaveszi neked a grafikát hogy elinduljon! -
#2053 A stability mit csinál? Nkem csak a traction control meg az auto gear van bekapcsolva. -
#2052 aaa most csináltam meg az első Le Mans-ot, hát ujrakezdtem vagy hányszor míg a kategóriámban első lettem... most sztem mára elég is volt a játékból -
#2051 Párat támogat le volt irva valahol itt a fórumba! -
#2050 úúh segítségek közül csak stability van bekapcsolva meg autováltó ^^ -
#2049 Alapból nem támogatja a gamepadot? Pff
A kormányt sem? -
Laci82 #2048 Hááá nééékem ez teccik....szép is jó is....
Mikor jelenik meg ,napra pontosan nem tudja valaki?
Ezér sorbaállok majd a hülyeazértnemvagyok bótban -
#2047 Valaki.... megoldás?
Először mentem 1 kört, majd fullra raktam a grafot, és utána újra akart indítani, és utáána intro után kilép!!!
De sem megy már, és ha ezt újrarakom akkor sem megmaradt a probléma...
Légyszíves segítsetek! -
#2046 Xpadder nevü progit említettek anno a demónál de nekem az kinai hogy kell használni.
De nekem billel nincs gondom. -
azriel #2045 Nem tudom, de én is hasonló problémákkal küzdök. Race '07, GTR 1-2, rFactor, RB:Rally tökéletesen irányítható a kormányommal, de ez elég gyalázatos. Egy idő után már (majdnem) egyenesen is tudtam vele menni, de hiába állítom azt a pár bizgentyűt, nem lesz jobb. Billentyűvel jobban tudok vele menni. Pedig a felsorolt gamék nem a legegyszerűbb autós játékok. Ilyen téren (meg persze másban is)csalódtam a játékban. -
#2044 Sziasztok!
Hol tudom beállítani a játékban hogy tudjam használni a Gamepadom?
-
#2043 Itt a full-ban Online hol van a DTM?
Mert sehol se találok olyat. -
#2042 Még nyerned kell jópár futamot a csapatalakítás után és egyszercsak felajánlja majd hogy válassz csapattagot. -
#2041 Csak hozzá kell szokni. Minden autót másként kell iránytani, sokat kell vele játszani hogy belejöjjön az ember.
Ha nagyon nem megy, akkor kapcsolj be minden vezetési-segítséget és úgy már tényleg nem nehéz.
Én például reggel még (mikor először játszottam vele) úgy játszottam, hogy minden verseny végére darabokra törtem a kocsit. Így pár óra játék után viszont volt már olyan futam is, mikor csak a fényezés sérült meg :) Szóval sokat kell játszani és menni fog. -
#2040 Srácok, ti hogy a fenébe tudjátok irányítani az autókat?:) Próbáltam kormánnyal, borzalmas. Állítgattam a holtjátékokat, linearitást, borzalmas. Billentyűzettel szörnyű. Mi a titkotok?:)
GTR, rF, LFS-el nincs problémám, de ezt egyszerűen képtelen vagyok az úton tartani. -
alakulat #2039 hello!
jo a játék.egy valamit nem értek most értem oda hogy csapat létrehozása ezt meg tettem és csak én vagyok a csapatban.ezt nem értem hogy miért csak én vagyok benne még egynek kéne lennie de semmi.valaki elmondaná hogy hogyan van ez?
elöre is köszi -
#2038 képek alapján megtetszett a jkáték és leszedtem. így pár verseny után 2 dologra jöttem rá ^^ nagyon fasza gém, de béna vagyok hozzá :S eddig max NFSekkel toltam, illetve TDUval, de ez valahogy nagyon más. Lehet nem billentyűzettel kéne próbálkoznom? Kormánnyal könnyebb, vagy csak más? -
#2037 Így jobb?
-
cumfu #2036 Heló! Az lenne a gondom, hogy nekem pl verseny közbe, ha kilépek ESC-el akkor nem tudok visszamenni a játékba. Continue, és a sárga kijelölés eltűnik. CTRL-el visszamentem egyszer, újra ESC, de akkor már nincs CTRL. És nem tudok sehova menni. Milehet a gond? -
#2035 Nem mindegy hogy hogy van beállítva a grafika:
-
#2034 hú de csúnya a tükröződés -
fonok01 #2033 szal plz helpp -
fonok01 #2032 sry rosszlett a link
ez a jo: http://images.netbag.hu/20080530/1212165884031.jpg -
#2031 -
CitizenX #2030 Ráhibáztál, a Dirt full szinkronsan kapható. Nekem is úgy van meg. -
#2029 Akkor azért nincs még csapattársad. Több versenyt kell nyerned.
A Le Mans 24h engem is kikészített, mindig utolsó leszek :(
Aztán hagytam a fenébe, a verseny teljesítéséért is ad pénzt.
-
#2028 Én 3 versenyt nyertem csak kettőt a jobb szélsőben egyet a bal szélsőben! Ez a "24 órás" futam de kiakaszt már vagy 10edszerre kezdem elölről. Első körig jó vagyok első vagyok osztályomba azt a 2. van megleőz mindeki mert elkurom :( -
fonok01 #2027 hello!Nekem az lenne a nagy gondom h ilyen a kép a menübe:
http://img89.imageshack.us/img89/9570/foskpcy4.jpg
demo simán futott de a teljes verzióba ilyen gondom van.Laptopom van h 2400xt-vel meg 1 giga rammal meg egy athlon 64es 1.8ghz-es processzorral. -
#2026 Én itt tartok, és van .csapattársam -
Schelotto #2025 Sziasztok! Controllerrel nem lehet irányítani ugye( Logitech DualAction)? -
#2024 Nemtom, aszonták a többiek, hogy nemmegy nekik...passz
-
Szabi1991 #2023 szinkron nem lesz ? :S
mintha a Dirt-hez lett volna :D
(nem játszottam vele 1 percet sem) -
Kaslerka #2022 Akkor tuti bug, mert nekem aztán nem dumál senki. Siri csend és alt+f4. Ugyanez volt a demonál is. -
Jim79 #2021 Na utánaérdeklődtem, mire ez a nagy késés..
Magyar felirattal jön majd ki, ennek én örülök és várok... :D:D -
#2020 érdekes, nálam is lement mind a 3 'zónából' az első széria, de nincs team mate funkció továbbra sem. -
ManoNegra #2019 ilyen már másnál is volt, valami bug lehet. -
Szabi1991 #2018 utána vársz kb 1 percet ?
addig dumál a gép neked... -
Kaslerka #2017 Csak az a baj, hogy nekem semmit nem csinál az F2-re. Ill. semmilyen gombra nem csinál semmit, miután széttörik a gép. -
#2016 akkor létszives mond el..16:10 es arányt is átállitottam de a 1440/900 felbontást egyszerüen nem ajánlja fel -
#2015 Hol tartasz? Egy képet mutass már róla. Én mire végeztem a Muscle Car-os pályákkal "rookie" szinten, addigra már volt csapattársam.