GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Demost nem értem mi a probléma?
Elérted a félmilliót akk meg mi a gond vele?Tudsz driftelni nem?
Hameg a játékkal van gondod a codemastersnek reklamálj!

kovecses
Mihez képest, értem.
Igyekszik az ember de határozottan nem megy.
A kocsi vagy túlzottan tapad vagy rohadtúl nem.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

DarkSector
Én max 300.000-t tudok fékezni.
Ugyhogy a tiéd elég jónak számít.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kovecses
Na itt a másik hõsünk.
Köszönjük az értelmes segitséget.

kovecses
Igen ilyen egy bunkó, nagyképü... ember válasza.
többet nem is vártam.

DarkSector
A 3 alapon kivül több auto is elérhetõ a demo-ban???
Vagy ez a képen lévõ auto nem a pc-s verzióból van???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BiG G
Menni fog az 😊 Ha már annyi összejött akkor kezdesz rákapni az ízére, és onnan már közel vannak a tizenmilliós végeredmények, hiszen csak a szorzók mennyiségén múlik az egész (persze túlzás, de közelítõleg igaz).

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

berczely
Sztem jó a drift szokni kell azt kész!
Akinek meg nem megy az béna...ennyi mennyen pro streetezni nekem meg ott nem ment a drift úgy csúsztam mintha jégen lettem volna!

akkor mennyél vissza pró sztrítezni..

kemszi2
egyet kell hogy értsek ezzel<#eljen>
kovecses
Fél milliót el sikerült érni szaggatott gázadásokkal és kézifékezéssel, de ez igy finoman szólva is sz@r.

kovecses
Hiába nézegetem a játék nem lesz tõle jobb.

czky
Sikerült 800valahányezer pontot szereznem. Arra elég volt, hogy nyerjek a lekönnyebb fokozaton. Már sejtem a dolgokat, de még nem érzem. Majd még próbálkozok! 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

olvasgasd a www.drifter.hu-n a "GARÁZS/TECHNIKA" és az "A DRIFT" részeket..

kovecses
az legalább megcsinálta a driftet, de itt nincs drift akármit csinálok, már nagyonn idegesit!

szerencsére volt annyi esze hogy úgy csinálta meg a Codemasters, hogy a sok D1GP fan megvegye 😊))

végre van jó kis D1GP játék PC re is !! 😄DD

(remélem lesz Tsuiso-is 😊

Dante73
Páran érdekesek vagytok....
Mi a jó abban, ha 5 perc alatt a játék feléig jutsz, mert minden megy elsõre? NFSPS driftje egy vicc volt, el sem lehetett rontani! Mi élvezet van abban, hogy rángatom a kormányt, a kocsi meg megcsinálja a driftet? Ezzel az erõvel tegyél be a videóba egy autóversenyt, vedd kezedbe az irányítódat, és képzeld azt, Te csinálod. Élvezet ugyanaz...
Driftnél azthiszem itt az számít, hogy kilinccsel menj elõre, akkor adja a pontokat.
Igazság szerint, ez a játék is messze van a tökéletestõl, de összességében nem rossz, abszolute!

http://www.freetvmaci.info/

kovecses
persze scak nyomsz egy space-t és az autó vagy keresztbeáll vagy megprödül tényleg milyen rém egyszerû.........

amúgy itt részletes D1GP szabályzat leírás található !
(aki nem tudná a D1GP a Drift csúcsa, olyan minta Forma1 a nyitott kerekûeknél)

Kezdõ sebesség:

A követelmények ezen része egyszerûen mérhetõ és ellenõrizhetõ egy sebességkijelzõ traffipax készülékkel. A kezdõ sebesség az egyike a legfontosabb látható szempontoknak, amit a bírák pontoznak, mert meghatározza a drift további részeit.

Az ív vágása:
A drift másik része, amit a bírók nagyon megvizsgálnak. A kanyar levágása általában az alapján van elbírálva, hogy a pilóta milyen ívet választ. Az ívet úgy kell választani, hogy a jármû a kanyar csúcspontját érintse. A bírók azt látják szívesen, ha a pilóta egy szûk íven fordul, olyan közel téve az autó orrát a kanyar csúcspontjához, amennyire csak lehet. Ellenben, az autó farát a lehetõ legnagyobb íven, a kanyar külsõ padkáján fordító technika is mutatja az autó kezelésének képességét és bõven eredményezhet pontokat.

Szög és ellenkormányzás:

A szög a jármû elfordulásának szögét jelenti, a valós haladási irányhoz viszonyítva. Alapjában véve tehát amilyen mértékben az autó fara "körzõzik" - a kontroll elvesztése nélkül- olyan mértékben kap pontokat a pilóta erre a kritériumra. A szög utal egyben a drift fenntarthatóságának idõbeli hosszára, és az egész kanyar során átlagosan várható driftszögre is. Ez azt jelenti, hogy a jármû farát egy kis idõre "kicsapó" pilóta nem fog túl sok pontot kapni, kivéve, ha az elfordulás mértéke kiemelkedõ volt. Viszont az a jármû, amely extrém driftszögeket mutat be megperdülés nélkül, a kanyar teljes hosszában, magas pontokat kap.

Bemutatás:

Az autó sebessége, az ív, és a driftszög helyes megválasztása sok pontot jelenthet a bíróknál. Van még egy faktor, ez pedig a mód, ahogy a pilóta bemutatja vezetéstechnikai tudását. Mint sok más sportban, itt is az adott egyéniség mellé társul egy bizonyos szikra, vagy energia, amely átlagon felüli teljesítményt szavatol a verseny alatt. Ha egy versenyzõ beleteszi ezt a pluszt a futamába, a bírók értékelni fogják. A legáltalánosabb összetevõje ennek a kategóriának például a füst. A drift közben a több gumifüstöt képzõ jármû több pontot kap. Ez a kategória tartalmazta régebben a kéz lengetését a jármû ablakában, vagy az ajtó kinyitását, de ma már a D1 szabályok értelmében szigorúan feltekert ablakkal és zárt ajtóval kell a futamot teljesíteni. Ez a szabály is a hangsúly áthelyezõdését szolgálja a magasabb szintû vezetéstechnika felé.

1. Minél gyorsabban kell menni !
2. Minél közelebb kel csúszni a piros-fehér bolyához, de azt nem szabad érinteni !
3. Az autóban (külsõ és belsõ nézetben is) van "szögmérõ" ami a driftelés szögét mutatja, értelemszerûen minél nagyobb szögben kell bevenni a kanyart !
4. Minél több füstöt kell "csinálni" 😄

BiG G
pedig tényleg rém egyszerû az egész. itt a játékban annyi a dolgod, hogy kanyar elõtt ráfordulsz a ívre, és gázadással együtt nyomsz egy space-t. ezzel dobod ki a kocsi farát, és már csúszol is. innentõl kezdve három dologra kell figyelned. elsõ az, hogy ne menj neki semminek, tehát tartsad az íveket. második az, hogy a kanyarok között próbálj a lehetõ leghosszabban driftelni, ezáltal nem vész el a szorzó, tehát megintcsak az ívtartás a lényeg. a harmadik pedig az hogy a kanyarokban, a kitett póznákhoz legközelebb suhanj el, akkor kapsz bónuszpontokat amik jelentõsen megdobják a végeredményt. nézz meg szerintem 1-2 videót youtube-on, meg korábban linkelte Szabi a drifter.hu leírását a technikákról. hamar bele lehet ám jönni és akkor nem bírod majd letenni 😊

a need for pseed driftje sztem jobb volt..abban õ viszi a pálmát..de ah belegondoltok..a való életben sem megy mindenkinek elsõre..sõt, szinte senkinek sem...kb oylan mint a tokyo drift..ott is mennyit szenvedett szegény gyerek.....de sztem manapság már megéri beszerezni egy kormányt...
kovecses
Ezt próbálom csinálni, de nem emgy.

The Protector
a video optionsban a shiftet lenyomva lehet elõhívni a speciális opciókat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

off: Kerényi Ádám, 5. lett Hockenheim-en az International Drfit Challenge-n 😊)

czky
Hát sajnos nekem ez abszolút nem megy, pedig nem ez az elsõ autós játék az életemben. Végülis mind1. Nem muszáj játszani vele, és ezek után szerintem nem is fogok...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

BiG G
hát kurvára nem 😊 3 köröd van rá, csak körönként össze lehet hozni 2-3 millát, de ha tartod a szorzódat akkor ennek a tízszeresét is. gyakorlás kérdése az egész. egyébként normál fokozatban valami 4-500 ezret hoz össze az ellenfél, azt pedig 5-6 jól elkapott kanyarral össze lehet hozni, kb fél kör alatt.

úgy mint a D1GP-ben is..

"A legfontosabb szempontok, ami alapján kialakulnak a helyezések, a kanyar sebesség, a kanyar bevételének látványossága, és az, hogy a sofõr mennyire uralja az autóját. A versenyzõk elõször egyenként mennek a pályán és pontozzák õket. Ahogy kialakult a legjobb 16, már egyszerre két versenyzõ méri össze tudását a küzdõtéren. Talán mondanom sem kell, hogy milyen izgalmas lehet egy ilyen futam."

BiG G
1,5 millió pontot? csak itt a topikban voltak 9, 21 és 25 millió pontos screenshotok, youtube-on pedig van egy 50 millás is. 1,5 millió az semmi.

czky
Vagyis csak és kizárólag akkor nyerhet valaki, ha elejétõl a végéig hiba nélkül végig tud menni. Mindezt a legkönnyebb fokozaton. Mit ne mondjak, de a jó kurv@ @nnyukat azoknak, akik ezt kitalálták.

Egyik torrentoldalon irták:

"driftnél az a lényeg h a sarki bójához minél közelebb és minél nagyobb sebességgel kell elcsúszni+nem szabad a szorzót elveszíteni, így simán össze lehet hozni 1.5 millió pontot is.
"

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

kovecses
szintén

kovecses
JAJA eza drift még aneed for speednél is rosszabb, egyszerûen nem értem mikor jó, vagy keresztbeállok, vagy megpördülök vagy nem számolja a pontokat pedig csúszika kocsi.

Riddick21
és mégis mi lenne, ha ahelyett, hogy itt veritek magatokat, hogy milyen faszagyerekek vagytok, inkább leírnátok, hogy hogy a faszomba kell driftelni normálisan?
csak mert eddig kemény 300k-t sikerült összevakarni, nem tudom, hogy miért.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

kemszi2
én ennek az egyharmincötödét szedtem össze még csak<#idiota>bár nem is játszottam vele csak 2x XD
broman191
Mindent ki lehetõleg 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Demo természetesen, a teljes nyár elején jön 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Sarapetike
srácok ez még demo nem vagy már a full -al játszotok ?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

megtudnátok nekem mondani, drift-nél miylen segitségeket kapcsoljak be, vagy kapcsoltok be ti, hogy ekkora pontszámokat értek el?
broman191
Na megyek suxom az irányítást...<#idiota>

Na emberek ezt se hittem volna. De meg van a 35 milla is driftbe. Lehet sikerül majd megdöntenem a végén a japán srác rekordját. Mivel páran kérdeztek privátban, hogyan van nekem ekkor drift pontom, úgy döntöttem rögzítem Frapsel és felteszem YouTubera majd linkelem ide. Amúgy itt a kép:
czky
Nem lenne rossz game, de ez a drift... Pff.

szokni kell 😊

SötétBarom
ÉN miért nem tudom abszolút irányítani a gémet??? TDU HC módjában vidáman drifteltem a saleennel, itt meg közöm nincs semmihez.. Két kanyart nem tudok menni.. (Gamepad).. Még az LFS-t is jobban tudom kontrolállni mint ezt.. :C

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bertino
óránként írd be még ezt a kérdést, köszi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pókmalac
1440*900 as a m,monitorom a de beállitásokban nem ajánlja fel ezt a felbontást:S lehet hogy azért mert a video kártáym és a monitrom között van egy dvi átalakitó?:S

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

én igazából kcisit csalódtam, szimulátorosabbra számitottam. most nyomtam race07-et....és meg kell hogy valljam, hogy sokkal könnyebb cockpit nézetben vezetni abban, mint a gridben....tehát nem mindig jó az, ha árkád egy játék....sztem is 50%-ban árkád és szim....de fogok majd egy kis tesztet csinálni ezzel, mármint a grid-el, valamint a pro street-el..csak kiváncsiságból, mert a 2 játék annyira nagyon nem tér el egymástól....
ami külön tetszik, és elég fura hogy tetszik, hogy nem kell tuningolni. és hogy miért? alapból izlésesen feldiszitett verdákat találok a játékban, én magam sem tudnék autosculpt-al jobb járgányokat kreaálni, igy ez felesleges is volna.....a nissan belsõ nézete sztem fenomenális..na, megyek vissaz tesztelni üdv
BiG G
szerintem fasza lett 😊 írj moditopikba és berakják, linkelni ugyan nem fogják mögé, az majd rád vár

berczely
Fasza!Elõzõt én csináltam frankó lett szal jöhet!<#hehe>

jó lesz ez fejlécnek ?
ha rányomsz, bejön a faq..