BMW M3 Challenge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem volt már vagy 7 kormányom (c-64-hez is csináltam de az elég gagyi volt de kormány volt legalább... 😊és szerintem inkább érdemes 1 komolyabbat venni inkább! Igaz a MOMO után most 1 G25-öm van és részletre vettem tavaly decemberbe de 1 isten.........
DJ Skyline
ha még gyûjtesz 3000 Ft-ot, akkor tudsz venni egy ilyet! 😊

caseih9400
nem...még régen egy logitech kormány volt az euronicsben...voltak ott 10
alatt logi kormányok...

khm...khm...

Yoda001
lehet... tesco

http://9gag.com/gag/5135249

Snecie Smicie
csak nem mûködõt

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

caseih9400
Szerintetek 12E-ért lehet venni egy mûködõ kormányt?

khm...khm...

Yoda001
a "semmi" nélkül is lehet jol versenyezni...

http://9gag.com/gag/5135249

caseih9400
hogy lehet beállítani?

khm...khm...

MaSzKa
én legközeleb olyan servert csinálok hogy semmi segítség se lesz max a képnézetet lehet állítani (kormányosok elönybe - ha már annyit fizettetek 1 kormányért - mert ez nekük jár<#taps>)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Snecie Smicie
szerinted? Vagy kérdezel még értelmeseket?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Nekem megy.
cicai
😄
én hamar belejöttem, lehet h szar a konfigod

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
melyiken a sprinten?😄

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Snecie Smicie
10 körös versenyen, billentyûzettel ezt sikerült elérnem:

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

caseih9400
én most nem tom mi miatt de ahogy elindulok olyan magas fordulaton megy hogy már fél méter után lemegy a pályáról...nem tom mi lehet a baj :S
sztem valmi ki lett kapcsolva pl. a difi xDDDD
a multiba is mindenki kérdezte hogy mit csinálok.....
holnap elindulok veni valahova 12E-ért venni kormányt...nemtom milyen sikerrel....
logitechet veszek ha minden igaz...
Nem tudjátok hogy mért nincs nekem a gépemen ennek a gémnek a gémmappája ??? :S
mert nem találom se a C-ben se a dokumentumokba..mindjárt megnézem a Dbe is de sztem ott nem lesz...

közben megnéztem....nincs ott se 😞

khm...khm...

zolee145
Nem tudom ki állított neked ilyet, de az ABS nem rövidít a fékúton, sõt. Az elektronika ma még közelében nincs annak amit egy jó, gyakorlott sofõr érzésre csinál. Az ABS az idiótáknak van kitalálva, akik blokkoló kerékkel akarnának kikerülni valamit, miközben sikítoznak a volán mögött. Sok olyan baleset van, amikor kb fél méteren múlik, hogy mondjuk elcsapnak egy gyalogost, vagy sem. Sokan megijednek, és mégjobban tapossák az amúgy is blokkoló kereket, miközben vadul kormányoznak...hiába, ahelyett, hogy egy kicsit felengednék a féket.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

caseih9400
nem találom sehol se a játék mappáját... 😞

khm...khm...

caseih9400
én gyakorlok már jó 1hete de billel irányíthatatlan...
oszt aki kormánnyal nyomul ott giztdázik hogy milyen sz*rul vezetek....
pedig egy körbe csak 2x pördülök ki 😄D

khm...khm...

cicai
ha gyakorolnál belejönnél

SuperCharger
Hát az eddigi ISI séma alapján a következõket kéne beNAT-olnod:
UDP: 34297 és 34298
TCP: 34347

mi?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Zinaj
iranyithatatlan fos..😞

i7 azt szevasztok :P

Ombika
Melyik port kell neki ez itt a kerdes amigo!

12346
engedsz ki portot, aztán jóidõ

Maszka!! Én is szivesen versenyeznék veletek!!! Kormányom van és már mentem vele 2.13.096-ot.
MaSzKa
ja invitel 4Mbit

Ombika
EGyertelmu igen! 😊

caseih9400
Végig dudálom az egész játékot <#idiota><#nyes>

khm...khm...

SuperCharger
😞 Router mögött vagy?

Ombika
Hiaba ,ha nemlatnak vagy nembirnak csatlakozni!! 😞((

SuperCharger
Jack, sztem neked kéne szervert csinálnod inkább, neked gyorsabb a neted.
Maszka, neked csak 256-od van felfele, nem?

cicai
jaja, mindig ez van. Engem nem zavar h most kormány, vagy Billentyû, ti választjátok ki és ezzel be kell látnotok h gyorsabbak vagy lassabbak lesztek.
DE NEKEM IS TELI VAN A F***** AZOKKAL AZ EMBEREKKEL MIKOR HÁTULRÓL BELÉDJÖNNEK, MINKET EZZEL KILÖKVE, ÕK MEG SIMÁN BEVESZIK A KANYART!<#mf1>
De minden esetre jó játék😊

Ombika
ogos keves ilyen van!! 😞

MaSzKa
olyasvalakiket kéne összeszedni aki kormánnyal játszik és tud legalább 2:18-at menni és nem arra megy hogy kilökja a másikat

MaSzKa
vegyél fel msn-re azt egyeztetünk mikor lesz race

MaSzKa
lehet róla szó most:-)

kaptam egy logitech wingman force gp usb piros kormányt csak nem jó a trafója :-(

játszani így is lehet vele csak nem megy vissza középre

MaSzKa
én tudtam tuttira hogy csalás
lámá ne linkeljetek kamu videokat!

Ombika
Maszka most server?

Hacsija van neki 😊

tudott gyakorolni vele 😊)

Ombika
Szerintem meg eleg szar videokat vettek fel egesz csapatasrol! 😞

nesto
pont tegnap néztem meg a videót. azért nem gyengén teszi a kanyarba a srác. (Y)

Zomil
Tarja hangját hallhatjátok a zenében😊
Nightwish rule😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cicai
nm^^

nesto
uhh <#merges2> tényleg. köszi

cicai
Most töröltem ki a játék Music könyvtárábólXD
Ott keresd

nesto
hali, nemtudja a játék zenéjének címét (már ha van)?

Ombika
Maszka: Este server ?

Szerintem sem olyan jó a fizikája. Sima GTR2, csak a teljesítmény az M3ra igazítva. Minden simen túl vagyok már + való életben is szoktam versenyezni amatõr szinten. Szerintem az LFS-nek van a best ever fizikája.
Nem a flame miatt, hanem azért, hátha valakinek kedve szottyan hozzá.<#wave>
Pepsi Twist
Persze hogy csalnak csak hogy? Én is kipróbáltam hogy hogy csinálják de mikor a kocsinak a teljesítményét akartam növelni és mindössze a nyomatekot 1000es fordulatnál 1nm-al emeltem elmentettem akkor el sem índította a játékot lehet én vagyok láma de sztem ebbe van anti csít cucc...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.