720
-
Gibor #600 mi? -
#599 iranyithatatlan fos..:( -
#598 Melyik port kell neki ez itt a kerdes amigo! -
#597 engedsz ki portot, aztán jóidő -
Csambo2 #596 Maszka!! Én is szivesen versenyeznék veletek!!! Kormányom van és már mentem vele 2.13.096-ot. -
#595 ja invitel 4Mbit -
#594 EGyertelmu igen! :) -
#593 Végig dudálom az egész játékot -
#592 :( Router mögött vagy? -
#591 Hiaba ,ha nemlatnak vagy nembirnak csatlakozni!! :((( -
#590 Jack, sztem neked kéne szervert csinálnod inkább, neked gyorsabb a neted.
Maszka, neked csak 256-od van felfele, nem? -
#589 jaja, mindig ez van. Engem nem zavar h most kormány, vagy Billentyű, ti választjátok ki és ezzel be kell látnotok h gyorsabbak vagy lassabbak lesztek.
DE NEKEM IS TELI VAN A F***** AZOKKAL AZ EMBEREKKEL MIKOR HÁTULRÓL BELÉDJÖNNEK, MINKET EZZEL KILÖKVE, ŐK MEG SIMÁN BEVESZIK A KANYART!
De minden esetre jó játék:) -
#588 ogos keves ilyen van!! :( -
#587 olyasvalakiket kéne összeszedni aki kormánnyal játszik és tud legalább 2:18-at menni és nem arra megy hogy kilökja a másikat -
#586 vegyél fel msn-re azt egyeztetünk mikor lesz race -
#585 lehet róla szó most:-)
kaptam egy logitech wingman force gp usb piros kormányt csak nem jó a trafója :-(
játszani így is lehet vele csak nem megy vissza középre -
#584 én tudtam tuttira hogy csalás
lámá ne linkeljetek kamu videokat! -
#583 Maszka most server? -
Szabi1991 #582 Hacsija van neki :)
tudott gyakorolni vele :)) -
#581 Szerintem meg eleg szar videokat vettek fel egesz csapatasrol! :( -
#580 pont tegnap néztem meg a videót. azért nem gyengén teszi a kanyarba a srác. (Y) -
davos80 #579 totalcar -
#578 Tarja hangját hallhatjátok a zenében:)
Nightwish rule:) -
#577 nm^^ -
#576 uhh tényleg. köszi -
#575 Most töröltem ki a játék Music könyvtárábólXD
Ott keresd -
#574 hali, nemtudja a játék zenéjének címét (már ha van)? -
#573 Maszka: Este server ? -
bacsi5514 #572 Szerintem sem olyan jó a fizikája. Sima GTR2, csak a teljesítmény az M3ra igazítva. Minden simen túl vagyok már + való életben is szoktam versenyezni amatőr szinten. Szerintem az LFS-nek van a best ever fizikája.
Nem a flame miatt, hanem azért, hátha valakinek kedve szottyan hozzá. -
#571 Persze hogy csalnak csak hogy? Én is kipróbáltam hogy hogy csinálják de mikor a kocsinak a teljesítményét akartam növelni és mindössze a nyomatekot 1000es fordulatnál 1nm-al emeltem elmentettem akkor el sem índította a játékot lehet én vagyok láma de sztem ebbe van anti csít cucc... -
#570 Tuti kamu. Nem kell annyira élesszemünek lenni, hogy lássátok, meg van buherálva a program, abszolút meg sem csúszik. RBR-ben is ez volt, a gravitáció meg volt növelve, ott csak annyit láttál, hogy az ugratóknál el sem dobbantott, mintha sínen menne. Felejtsétek el ezeket a "világrekordereket". Mind csaló kispöcs. -
#569 Ma csapatas vmikor? -
#568 én kanyarba nem fékezek ott nam szabad csak ha rosszul jön ki a lépés
WTCC-be a kanyaba már gyorsítanak a BMW-k
a kanyaból kijövet azért olyan jók -
#567 Én ezt ellensúlyozandó felengedem a féket picit, amikor visszaváltok. -
#566 látam hogy manualis váltoval megy a srác a videon
szerintem valamit átírt modósított a játék file-i közül mert én ha kanyarva váltok akkor instabillá válik a kocsi 1 időre
irr a gyerek meg mikor vált pont az ellenkezője történik = stabilizálja
mingyá belem modolok én is az 350mm-es gumikkal megyek 2:05-öt -
#565 az a 2.10.4-es YouTube video video sztem nem kamu,lehet látni hogy betapad a kanyar bejáratiívnél,csak azt nem értem hogy nekem miért nem tapad be így,még 2.14.0 alá nem tudok lemenni :/ -
#564 próbáltam... az sem segít... (sztem valahova eltárolt valami filet nem a C-re és akkor azt is lekénetörölni de 500GB adatot nem törlök le csak úgy...) -
#563 -
#562 telepíts újra az egészet, xpt is -
#561 azóta nem lép be a játékba... már ujra raktam... (ilyen FATÁLIS FATAL ERROR jött létre)