720
-
#680 Miert, mit vartal?:) "Regi" GTL engine-re kihozott 1 auto, 1 unalomig hajtott palyaval (ha meg Nord lettt volna, extra liszenszel, meg talan), raadasul mar aznap atkonvertaltak mindenhova:) De ingyen volt es liszenszes, ez a lenyeg. -
#679 Hát ez súlyos kihalás kéremszépen...:) -
#678 majd meglesen hogy csinálod:É-) -
#677 A jetek fizikajabol adodik,mivel a celegyenes utani kanyart en pl ugyszoktam,hogy mikor elkezdi tolni orrat visszanegedem gazt,majd rarantok es padlogaz es erdekesen csuszik be pont az ivre! :) -
#676 nekem is sikerült a 7. körbe 2:14:9-et mennem :-)
ha ezzel nyomtam volna végig akkor már jobbat is mehettem volna
de a srác figyeltem kéziféket se nyom és úgy megy keresztbe az autó mintha a rallyba 4kerékmeghajtású lenne
nem tudom milyen beállításokat használ jó lenne tudni
persze az elötte lévő kanyart direkt úgy csinálja hogy jól jöjjö ki
26-dikán baknokság szerintem 2:11-es idővel tuttilenne esélyem valamire -
#675 Motorfekkel keresztbe all pl celegyenes utani kanyarnal,ha csak azt hasznalsz! -
#674 1 német gyerek ilyen időt megy rumblepad2-vel
én is most előszedtem az enyémet bár én kormánnyal 2mp-vel jobb időt megyek 2:16-ot
valahogy driftelve kell menni és a kanyaroknál motorféket kell használni az a kulcsa ahogy elnéztem
-
#673 valaki irja már le hogyan lehet nevezni a versenyre
ezt szeretném megnyerni
már regisztráltam ezen kívül mit kell még csinálni? -
#672 bmw-t is lehet nyerni? -
#671 én mikor megjelent a játék már akkor reggeltem:-)
azt nem értem billnetyűzettel hogy tudnak elverni
GTR2-be biztos nem tudnának -
#670 Talán akadnak itt profik akik simán indulhatnának ezen versenyen..
Most hogy tegnap egy G25 boldog tulajdonosa lettem, így már komolyan érdekel a játék!
BMW M3 Challenge online bajnokság!
Online bajnokság indul a BMW M3 Challengeben, a BMW és a 10TACLE ingyenes játékában. Egyszerre tieznöten tudják majd összemérni tudásukat a 420 lóerős BMW M3 Coupek volánja mögött. Az október 26-án induló sorozatnak olyan díjai vannak, mint a Dell XPSTM játékosoknak fejlesztett laptop vagy a BMW Sauber F1 Team kormány, melyet az Intel és a Logitech fejleszt, de akár szert tehet Nick Heidfeld dedikált ruhájára is.
regisztrációs link: http://www.m3-challenge.com/index.php?id=2&L=0
forrás: www.pcdome.hu -
#669 vki nem akarna játszani esetleg? -
#668 na,elkezdtem szedni a játékot,bevallom őszintén én írtózom a BMW-től kivéve a régi M3-astól,de mivel most úgyis unatkozok ezért megér egy próbát a játék -
#667 elkelne 1 javítás a játékhoz -
Gibor #666 durva lenne ha a játékhoz pénzért kellene megvenni bár mondjuk ismerek olyan játékot amihez pénzér kell megvenni a cuccokat... -
Szabi1991 #665 akkor gondolhatsz rám is, én feketét kérek :p -
#664 azt hittem 1 igazi bmw m3-ast kell venni :-) -
Gibor #663 Azt nem kell megvenin autót ingyen lehet letölteni :D:D -
#662 ezt is ?:
"Egyszerübb ha letöltesz egy BMW M3-ast a GTR-2 höz... " -
#661 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Gibor #660 Boltba letöltöd a polcról :P -
#659 gtr -
#658 miről van szó
honnan lehet letölteni? -
Gibor #657 Nemértem mert nekem nem segít rá :P -
#656 Igen kilehet vazze,de nezd meg ,hogy akkor is rasegit! Nenezz mar lamanak! :))) -
Gibor #655 tőle kérdezd :P :D:D:D:D Mert simán kilehet kapcsolni.. csak németül kel tudni, vagyis azt tom hogy nekem német verzióba van meg és szerezem hozzáangolosítást mert németül egy betüt nemtudok... -
Szabi1991 #654 lol, mé' ne lehetne ? :O -
#653 Azzal sose jatszottam es nem is fogok a kormanyrasegitest nemlehet kikapcsolni! :(( -
Gibor #652 Egyszerübb ha letöltesz egy BMW M3-ast a GTR-2 höz... -
#651 Mert nemsok ujdonsag volt benne sot semmi GTL-hez kepest! :)
DE ettol en meg veretek vele! -
#650 why? -
#649 Sajnos! -
Gibor #648 ez a játék behalt.. ennyi volt... -
#647 Ekkora volt csak a kezdeti lelkesedes,hahao emberek !! :)
Plane miota megvan E46osunk, azota megtobb kedvem lenne csapatni! :) -
#646 kéne 1et -
#645 uninstalálnám a játékot és azt írja ki hogy "the file unins000-0.bin is missing from the intallation directory. Please correct the problem or obtain a new copy of the program"
most hogy uninstalláljam? -
#644 engedélyeztem a tűzfalnál ezt a játékot...akkor működnie kell nekem hogyha csinálok szervert? -
#643 Este csapatunk 1et? -
#642 Your Firewall is blocking sztem (maybe router) -
#641 Mért nem tudok szervert csinálni ??
Azaz tudok csak nem tud belépni senki mert ezt írja ki : The game is full stb...