79
  • szlmcl
    #79
    Nem tudom mégis hogy képzelte, lesz a film mellett egy "eztfuttasd.exe", amiben a vírus lesz? :) Amúgy a legtöbb magyar film mellé kár vírust mellékelni, maga a film is hasonló hatást vált ki, ha megnézi az ember.
  • tproli
    #78
    Nem kamu a fenyegetés. A film "minősége" maga a vírus! :)
  • trogerzsiger
    #77
    micsodaaa?! én azzal utazok:DDDDDDdd
  • Oblivion 5
    #76
    Nemcsak hogy észreveszi a virust hanem vissza is tudja küldeni,,,
    Ez szerintem gáz-.-
    Nem kéne 11ezer ft-ért adni a pc játékokat meg stb...
  • HUmanEmber41st
    #75
    Szerintem 1 rendes víruskereső azonnal észreveszi, ha nem odaillő dolgok is vannak egy akármilyen film fájlban..főleg rar ban.
    Pl a vertesvolan.hu oldal is teli van trójaival a Kaspersky szerint :D
  • alienslive
    #74
    Nem akarok okoskodni, de torrentről történő letöltésnél általában van feltöltésed is (főleg ahol számít a le/fel arány)és akkor már büncselekménynek számít.
  • orkaman
    #73
    "szoftvert ugyanis jogászok bevonásával fejlesztették ki."

    képzeletbeli vezetőségi megbeszélés:
    producer: kéne egy ilyen vírusos letöltős valami.
    informatikus: hát az nehéz lenne, mert hát itt nem egy programról hanem egy filmről van szó....
    .
    .
    .
    - pár perc múlva -

    jogász: egébként sem javasolt mert büntetendő, és sok-sok pernek nézhetünk elé.

    PR-os: és az sem biztos hogy pozítvan befolyásolja az érdeklődést...

    producer: akkor megbeszéltük. kezdjetek hozzá.
  • koschwarz
    #72
    az alaptémáról már azt hiszem mindent elmondtatok. nézzük a FILM-et, amelyet remegő ujjakkal várnak a magyar letöltők

    ne legyen igazam, de előre látom, hogy milyen izzadtságszagúan próbálják lemásolni az amcsi kliséket, kamerabeállításokat, vágásokat...amit a legjobb szándékkal is eddig csak nagyon bénán tudtak megtenni.

    egy jó magyar film mindig pont attól lett jó, hogy olyan egyedi hangulata vagy humora volt, amit egy amerikai vagy bármilyen más külföldi filmben sem láthattunk. szerintem a 24 egy részében több izgalom és akció van mint ebben a filmben (lesz). ha minden igaz, lesz egy valami parkolóban, és ettől mindjárt hátast kell dobnunk. börtönből kijövök-jó útra akarok térni-de nem sikerül történetet is láttunk már néhányszor.

    ha nem lesz igazam, előre is bocsánatot kérek.
  • kisb92
    #71
    Szimplán szánalmas, illetve gusztustalan...
  • janus391
    #70
    JUJ!
  • aRoma
    #69
    a trailer alapján kaka az egész.
    de a cikk miatt már xar.
  • predakon
    #68
    JÚÚÚJ ez vicces lesz :D:D nem sokáig fog örömködni a virusa miatt, irónikus lenne őt megfertőzni vele :D
  • DoctorJohnson
    #67
    "elmondása szerint a vírus pusztítása ellen nem lehetséges fellépni jogi úton, a szoftvert ugyanis jogászok bevonásával fejlesztették ki."

    ez a legnagyobb kamu az egészben.
    Olyan virus, ami anyagi kárt okozhat (egy egész HDD letörlése nem kis anyagi kárt okozhat bárkinek, gondoljunk egy céges levelezésre, könyvelésre, vagy csak saját készítésű digitális művek eltűnésére), milliós kártérítési perek elé nézhet a kis hülye, ha ezt komolyan gondolták (és na adj Isten még működne is). Jogászok és a vírus gyártás egy lapon említése meg röhej...
  • DoctorJohnson
    #66
    Lol
    Vírust avi-ba :D
    Persze.

    Ez a faszi kész elmebeteg, ez még marketingnek is szar.
    A totális mozis bojkott pedig jó ötlet, kapjon már észhez ez a csokker...
  • beef
    #65
    Én megtoldanám még eggyel, az ingyen reklámhoz sem ért.
  • Dany007
    #64
    Sz.tem mindkettő :)
  • blendeguz
    #63
    Ez vagy nem ért a számítástechnikához, vagy ennyire hülyének nézi az embereket...
  • rolika
    #62
    "Új korszak a letöltések világában: a legújabb hazai akciófilm producere vírussal fogja tönkretenni a letöltők vincseszterét. Ezentúl rend lesz."

    én becsszóra azt hittem, erről szól a film...
    ilyen hülyeséget is csak magyarlandon lehet csinálni, kitalálni.

    ja, és én nem vagyok informatikus, távolról sem :-), de ez képtelenség, nem? milyen oprendszeren károkoz az a vírus? és ha én linux-ot (is) használok, ahol a jogosultság tisztázása nélkül még engem se enged be a rendszer, mit csinál egy alapvetően windows-vírus?

    én mindenesetre egy totális bojkottot hirdetnék a film ellen. senki le se töltse, meg ne is menjen moziba.
  • fv
    #61
    Jó cikk volt. Engem kifejezetten szórakoztatott!
  • winnie
    #60
    "Addig nekem ne merjen warezt emlegetni senki amíg teljesen legálisan töltöm le a tartalmakat (Film, zene feltöltés nélkül),"

    LOL:D ez jó. azt hiszem félreértelmezed a kicsit a warez és a letöltés fogalmát. érdemes lenne utánaolvasni.

    (lám-lám, az ilyen cikkek azért jók, mert előhoznak a rejtekükből érdekes felfogásokat.)

  • orkaman
    #59
    mért pont linuxos? lol
  • Zombee
    #58
    TEGYÜK FEL, hogy megteszi. TEGYÜK FEL, hogy valaki ír neki egy ilyen vírust, ami valóban ilyen gonosz. TEGYÜK FEL, hogy tényleg feltölti. De hova? A zárt trackerekről azonnal repül, marad a DC, amit már a kutya se használ. És HA ESETLEG FELTETTE, vajon mennyi idő alatt szedi ki a vírust belőle egy linuxos? :). Ez az ember nem csak hülye, és baromságot beszél, de ha megteszi, akkor még kapitális barom is:).
  • jefferson83
    #57
    Addig nekem ne merjen warezt emlegetni senki amíg teljesen legálisan töltöm le a tartalmakat (Film, zene feltöltés nélkül), pláne ne fenyegetőzzön, hanem nyelje le a békát és kész.
  • winnie
    #56
    rászorult, anyám. na, innen kezdődik a kifacsart gondolkodás...
  • M0rph3u5
    #55
    jót röhögtem ezen az emberen... de az előzetes után lehet a filmen is fogok(azon már kiröhögtem magam, h "megtörtént eseményeket dolgoz fel")...csoda hogy még kapok levegőt
  • cateran
    #54
    "...a letöltésre RÁSZORULT átlag magyar emberek..." ekkora marhaságot is rég olvastam....nem vagy a fia ennek a Kálomistának véletlenül?:D
    Nem lehetsz rászorulva 1 nem létfontosságú dologra...de gondolom hiába is magyaráznám,nem lennél képes felfogni..innen látom,hogy a warezt teljesen természetesnek veszed! Remélem a te munkáid végeredményét is elcsórják majd "rászoruló" emberek.....
  • Krinyo
    #53
    megmondom őszintén én terveztem hogy megnézem a filmet, de ezek után azt hiszem beizzítom a torrentet.
  • Dodo55
    #52
    Az egy dolog, hogy a filmletöltések kárt okoznak a kiadók milliárdos tulajdonosainak, és így 3 nappal tovább kell várniuk, hogy összejöjjön a pénz még egy 500nm-es házra, az eddigi 34 mellé.
    De az, hogy súlyos bűncselekménynek számító módszerrel tönkretegyék a letöltésre RÁSZORULT átlag magyar emberek winchestereit, arra egyszerűen nem tudok mit mondani. Az ilyen emberek a legrosszabbat érdemelnék.

    Még azt megértem, hogy nem tetszik neki, de akkor menjen egy olyan országba, ahol nem ilyen rosszul élnek az emberek, mint itt jelenleg, és akkor ott többen mennek majd megnézni a moziba/megveszik a dvd-t, mint ahányan letöltik. De ameddig nem változik itt a helyzet, addig ez van, és ez is lesz.

    Jóhogynem már halálos vírust akarnak a levegőbe engedni, azzal az indokkal, hogy az emberek lopják a levegőt, mert nem fizetnek érte...

    Amúgy a warez szerintem olyan, mint amikor az ember talál az utcán egy kis elhagyott pénzt, és felveszi, mert nem milliomos, és jól jön neki. Tehát ez kb olyan, mintha fogtak volna egy csomó ötszázast, átitatták volna valami bőrön át bejutó méreggel, és szétszórták volna az ország utcáin.
  • Randal
    #51
    Azért nem biztos hogy olyan rossz.
    Igaz hogy kevés magyar film van, de van közte pár jó.
    Ellenben a rakat amerikaival szemben amiből hál istennek csak a viszonylag jobbakat ill. jókat látjuk:)
  • Dömsödi
    #50
    Ja igen... A Divx-es asztali lejátszokról mit töröl le???
    A felíratot a távirányitó gombjairól....

    Kellenek a fenének ezek a vacak magyar filmek. Mégha ingyen, jogtisztán lehetne letölteni akkor se érdekelne
  • Dömsödi
    #49
    Technikailag megoldható. Lehetnek egyes Divx, Xvid dekodoloknak olyan hibáik amiket ki lehet használni, de ha erre utaznak akkor is minek kell feltölteni a filmet??????? Ennyi erővel felrakhatnak egy házivideót, a film címével....
    Ráadásul a letöltés nem ütközik a magyar jogrendszerbe. Ha valakinek mégis letörli a winyoját, akkor komoly kártérítési perekre számíthatnak
  • zolis
    #48
    "Közlése szerint Kálomista nem fél a jogi következményektől, hiszen elmondása szerint a vírus pusztítása ellen nem lehetséges fellépni jogi úton, a szoftvert ugyanis jogászok bevonásával fejlesztették ki." - nem is kell hozzá számológép, hogy megmondja az ember hogy egy ilyen vírus kifejlesztetése profikkal nem kis összegekkel dobná meg a film költségvetését. Több pénzt kellene beleölni mint amennyit az illegális letöltéseken elveszít. Ennek ellenére támogatom az ötletet, hogy Kálomista úr (basszus, de hülye neve van) inkább magyar programozókat támogassa, mintsem hülye filmeket készítsen.
  • nebulo5
    #47
    Hát.. ez a kálomista igazán jól adja a hülyét. A végén még politikus is lehet belőle. A filmjét pedig tojom le. Nem hiszem, hogy pont ezzel a filmmel törne meg a kaki filmek szériája.
    Szeretném, ha ezt a virusos filmet tartalmazó címet, eljuttatná hozzám... Egy kihívásnak nem rosz. Talán szórakoztatóbb, mint a filmje.
  • xido
    #46
    ez de hülye:)..ilyen bejelentés után még inkább a kutya se fogja letölteni a filmet..net-generáció nem hülye,hogy legyintve beszopkodjon direkt-vírusokat csakazértis...ennyit nem ér a hülye filmje:))
  • jefferson83
    #45
    Lehet :) Mondjuk, ha az emberek többségének tetszik, akkor azt is mondhatjuk jó filmről van szó. Az, hogy én nem esek ebbe a körbe az már az egyéni szoc. problémám :P
  • Frosty01
    #44
    nem is hallottam még erről. nem is érdekel.......
    így meg már csakazért se nézem meg.........................
    szarok rá....... majd ha tudnak igazán jó filmet csinálni akkor esetleg megyek moziba hogy megnézzem. aztán 1-2 év múlva úgyis már az m1en lesz műsor ez, szal nem értem mit problémáznak
  • NEOreg3
    #43
    Zuhanorepules.2007.DVDSCR.XviD-v1rush4xx3d 713.18MB
  • Erpy
    #42
    Tipikus magyar nyilatkozat, egy tipikusan buta hozzá nem értő mondanivalóval.
    Mit hisz magáról ez az ember? A nagy nivós amerikai filmekkel a nagy elismert filmkészítők nem engedik meg maguknak azt a luxust, hogy a filmjükkel kapcsolatban fenyegetőzzenek, holott várhatóam kasszasikerről van szó.
    Szégyelje magát.
  • Randal
    #41
    Fenéket. Csak reklám az egész. Meg a hozzánemértők elrettentése.
    Tudod te hány ember tölt le meg használja úgy az internetet, hogy fogalma sincs dolgokról?
    Néha apámék szoktak mondani dolgokat amiket kollegáktól hallanak.
    Pl. XY filmet nem tudják másolni, mert másolásvédet. Háááát, hmm hmm, nem is tudom.
    Meg hasonló. De azért a faszikám tölt ezerrel agyba-főbe mindent.
  • Roller75
    #40
    Ez a nyilatkozat szerintem óriási hiba volt. A cikk olvasása után sok feltöltő és még több letöltő fejében fordult meg a "- így pláne, hogy felteszem", és azért is leszedem, és nem megyek moziba, és nem veszek dvd-t" gondolat. Nagyon sok torrentes ember önérzetét sérti ez a nyilatkozat.