79
  • kanduhr
    bocs, filmeket...
  • kanduhr
    Ezentúl rend lesz:D Ez vicces mondat. MAJD HA EZENTÚL NEM CSAK ÓCSKA SZAR MAGYAR FILEMEKET CSINÁLNAK, AKKOR MAJD MEG IS NÉZZÜK ŐKET MOZIBAN.
  • assdf
    Na bakker vacsora közben kiesett a számból a kaja akkorát röhögtem ezen.
    Ennyi erővel azt is mondhatta volna hogy térdig érő szélben nem lehet lekvárt kaszálni :)
    Kb. ennyi volt az értelme annak amit mondott
  • InfectedMann
    Istenem azt hittem nem tudnak már mélyebbre süllyedni ezek a majmok, de tévedtem.

Ez volt az egyik legszánalmasabb amit valaha olvastam/hallottam.
    Legalja.
  • winnie
    ettől még nem biztos, hogy rossz a magyar film, csak te választasz rosszul:)
  • jefferson83
    Trendi vagy nem trendi én egyetlen modern magyar film után sem éreztem késztetést, hogy valamikor újra megnézzem. Ez a helyzet. Voltak jó magyar filmek, de igencsak visszafelé kell menni az időben mire találunk egy értékelhetőt. Valahogy az én izlésvilágomat mindig kikerülik :)
  • Inquisitor
    Én mostanában pl. lengyel(!) sci-fiket töltöttem le. Az ok? Nem adták tévében itthon soha, törvényesen hozzá NEM férhető és se szinkron, se "gyári" felirat nincs hozzá. Azért magyar filmek tényleg ritkán érik meg a pénzüket, érdekes módon ezek egy része eredeti dvd-ben figyel a polcon.
  • Inquisitor
    Ezer éve. Internet tele van balekok számára "ingyenes" p0rno cuccokkal, amik gyanús módon csak WMP-vel játszhatóak le, mivel csak azon képes fertőzni a scriptvírus és/vagy spyware ...
  • Ratty
    az a baj, hogy aki letolt, az ert hozza. aki meg nem azt hiaba ijesztgeti, ugysem tudja hogyan kell letolteni. szanalmas...
  • M0RN1NGST4R
    ez az ember már akkor nevetségessé tette magát, mikor a (szar) filmje még ki sem jött. Mi lesz még akkor, ha a "művéről" is beszélni kezdenek.
  • Gladiator
    elmegyek = elmegy
  • Gladiator
    jaj, megint mindenki jön ezzel a magyarfilmszar dumával, mer ez trendi... nézzetek akkor amcsi tucatfilmeket. bár tudom, erre a kommentre majd mindenki gyorsan fogja magát, elmegyek IMDB-re, keres vmi dél-afrikai rendezőt és beírja, hogy sem magyar, sem amerikai filmet nem néz, csak dél-afrikai művészfilmeket, és hogy ő igen is nagy filmesztéta és művészember...
  • zidder
    Jah és mivan akkor ha mondjuk átkódolom Divx -be vagy akármi másba mielőtt megnézném? a vírusnak annyi...
  • zidder
    Ez jó ötlet volt, csak nem kellett volna bejelenteni:)
  • opeca
    Ez bizony felveti a szándékos károkozás lehetőségét is.

Jogászokkal?
    Ugyan, nincs az a hülye jogász aki ebbe belemenne. Azért nem akarnak örök életükre megszégyenülni.
  • JL666
    ez nem a homár. amúgy az ajtóleszaggatás batz papucssal kimaradt.
  • darktouch
    Háhh ekkora ökörséget! Háát én sem fogom megnézni, igaz volt pár magyar film ami tetszett, de ezt kihagyom! Vírus...:)) AVI-ba...Informatikai zseni ez az ismeretlen ipse. Mind1, már ezért megérte ez a cikk - ennyi hozzászólás e témához :))
  • dBLOOD
    ahahaha kit érdekel a hülye filmje? Már nem is tudom, mikor néztem utoljára új mozifilmet... pláne magyart... pff...
    egy újabb beképzelt senki...
  • winnie
    "Magyar filmre pazarolni a net sávszélsséget az időt, (le és feltöltőkre vonatkozóan egyaránt) írtó nagy pazarlás!"

nocsak, ezt honnan tudod, ha kettőt néztél meg? (nem sekélyes az a megállapítás, hogy ami nemzet két rossz filmet produkál, annak az egész filmművészete cakkpakk szemét?:) mi lesz így amerikával?
  • NYCBoy
    Azért nem olyan abszurd az ötlet. Egyszerűen .rar-ba rakják fel, biztos van olyan hülye, aki megnyitja. Mivel nem terjedne a vírus kicsi lenne a fertőzött gépek száma, nagyon lassan jelenne meg hozzá a vírusirtó progik adatbázis-frissítése. Azt pedig, hogy ki töltötte fel, meg hogy mikor elég nehéz lenne visszanyomozni. Egyébként meg szánalmas névtelen kis pöcs lehet az ürge.
  • KoS
    Mekkora egy barom ez a producer.
    Nekem - bevallom - megfordult a fejemben, hogy megnezem a filmet moziban (az elozetes nem volt olyan rossz), de ezek utan lesheti hogy tolem penzt fog latni.
  • Soundmaker
    De azért a technikai nóbel-díjra felterejeszteném az avi-ban terjedő vírus kifejlesztéséért.

Amúgy lehet hogy offline vírus lesz: letöltöd... megnézed este lefexel aludni majd a neten keresztül jelent a film a központnak. Éjszaka alvás közben pelódzik az ASVA vagy BSA vagy MAHASZ mumus feltöri a házat kiszedi a vinyót, scratcsel egyet vele, megtapossa 3x, belehugyoz és visszarakja a gépedbe... Reggelre nincs vinyód...
  • Soundmaker
    2 azaz 2 db magyar filmet szedtem le a netről, azt is barátnőm kérésére.. (amit megtekintés után le is töröltem)

Magyar filmre pazarolni a net sávszélsséget az időt, (le és feltöltőkre vonatkozóan egyaránt) írtó nagy pazarlás!

A Tisztelt rendező (producer vagy akármi) úrnak meg csak annyit, hogy elég nyomorék próbálkozás ez a negatív reklám... Mert az egy dolog ha egy film megbukik mert silány munka, de hogy még emellé hülyének is nézzék az embereket, és ezen felül próbáljanak meg némi profitra szert tenni, az csípőből veri a gusztustalanság, az alantas mocskosság határát és tökéletesen fedi a "rohadék" szó jelentéstartalmát...
  • Petko
    http://antipiracy.ytmnd.com/
  • jefferson83
    Törjön le a kezem, ha magyar filmet letöltök :/
  • temes69
    én kiváncsi vagyok erre a filmre, és megakartam nézni moziba, de ha ekkora f*sz a producer (még ha hülyeségeket beszél is) csak azért is letöltöm inkább...
  • Polemius
    Ja és nem lehet sikeres ember, aki hazudozik összevissza a filmjével kapcsolatban (vagy ennyire nem ért sem a joghoz, sem az informatikához).

Illegálisnak hazudni amit a törvény enged, meg vírussal fenyegetőzni ősi **** szokás.
    :-]
  • Dany007
    Hát ekkora böszmeséget se hallottam még :D Szerencsétlen faszi asse tudja mitbeszél :D Szánalmas... Mintha eddig is olyan bődületessen nagy közönséget vonzott volna a magyar film, riasszuk el még a letöltőket is már aki elriadna ettől :)
  • orkaman
    egyébként eddig nem hallottam vírusról ami avi-ban aktiválódna.
    persze én csak legális tartalmakat töltök le...

• floatr
    Milyen egyszerű is lett volna csak szimplán nyilatkozni a filmről, mint nagyjából kiröhögtetni magát.
    Amelyik hazai film megérdemli, arra elmennek az emberek, éppen amiatt is h nehogy anyagi zavart okozzanak a csóri hazai filmeseknek.
  • Polemius
    1. Ma, Magyarországon az, ha valaki letölt egy filmet, zenét (nem haszonszerzési céllal, hanem saját használatra) az a törvény szerint (és a bírósági ítéletek, állásfoglalások szerint is) legális.

2. Ha valaki (aki jogtulajdonos) egy filmet azzal a céllal teszi közzé, hogy azt szabadon letölthessék, azzal hozzájárulását adta, tehát már csak ezért sem lehet illegális ha ezt meg is teszi valaki.

3. Ma, Magyarországon ha valaki vírust készít és azt más gépére juttatja azzal a céllal, hogy ezzel kárt okozzon, az bűncselekményt követ el.

Itt szeretném tehát közölni Kálomista Gáborral: amennyiben meglátom bárhol a beígért vírusosnak mondott kópiát amit ők tettek közzé, le fogom tölteni/kölcsönkérem/etc, és amennyiben vármilyen meghibásodást, adatvesztést stb. fogok tapasztalni, azonnal feljelentem őt és bűntársait, valamint kártérítést fogok követelni.
    Ha nem tapasztalok ilyet, akkor is lehet, hogy elviszem a gépemet szakemberhez, hogy vizsgálja meg: nem okozott-e kárt az említett állomány. A számlát ez esetben természetesen is továbbítani fogom.

Egyébként pedig az egész egy roppant gusztustalan reklámfogás, amihez hasonló jellegűt, csak kevésbé gusztustalan megvalósításban már láthattunk. Így próbálják eladni a(z általam sosem hallott nevű) producer (sosem halllot című) filmjét.

Éppen ezért, én semmilyen körülmények közt nem megyek el moziba megnézni, ki nem fogom kölcsönözni, de még ha leadná valamelyik televízió valaha, ott sem nézem meg. Ezt fogom barátaimnak, ismerőseimnek is javasolni.
  • Seth
    Ekkora kamut bakker :D
  • Mcsiv
    Milyen szép ez tényleg, igazi 'zuhanórepülés' a filmnek. Moziba úgy se megy el senki egy ilyen film miatt, ezzel a fenyegetőzéssel még a maradék embert is elűzi, aki igaz letöltve, de talán-talán megnézné.
  • Balage74
    hozzáteszem, feltölti a filmet, innentől ő követ el büncselekményt, én azzal nem, ha letöltöm. hehe:D
  • orkaman
    én letöltöm, tönkreteszem a gépem és küldök egy pár millás számlát a helyreállításról. Mérnök napidíjjal persze.
    "van" a gépemen 100 darab legális online rpg. letöltés/telepítés/beállítás 1 óra/db. egész szorozva mérnök napidíjjal.

ha nem jön ki az összeg akkor 200.

Ja és vannak vissza nem adható erköcsi értékű saját fényképek nyaralásról. újabb 1 milla.

alakul ez...
  • concrete
    szánalmas reklámfogás, megse nézem direkt !
  • winnie
    akkor t ebiztos nem vagy jogász. a jogászok még ezt is tudják:)

"a szoftvert ugyanis jogászok bevonásával fejlesztették ki."
  • L3zl13
    Olyanokról már talán ne is beszéljünk, hogy mióta lehet vírust pakolni videó fájlokba?
  • ekre
    ezt a marhaságot, videóba vírust... ok, vannak olyan vírusok, amik mp3-ba vagy jpeg képbe épülnek, de pl az mp3-as winamp sebezhetőséget használ(t) ki, más lejátszóval nem okozott gondot. mellesleg ez egy ilyen minden rendszert érintő vírus lesz vagy mifene, szal ha linuxon "warezolok", akkor is működik?
    ez csak egy ingyen promó a filmnek, illetve egy kis kedvelvevés a hozzá nem értő warezosoknak.