Mi az idő?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És tedd hozzá, hogy ezt a HAZUGSÁGOT tõlem olvastad.
Csakhogy én nem ezt írtam.
PONTOSAN IDÉZZ VAGY SEHOGY.
THX
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Több aspektusból is lehet nézni, mert volt itt "lányos és sorbanállós" téma és kvantummechanika is. Szerintem kevesen vannak, akik ennél tovább látnak.
De miért ne létezne? A monitorom 70 Hz-n megy, nemsokára le kellene feküdnöm, hatig dolgoztam, s szemembe érkezõ napfény talán 3 perc alatt ért ide, tudom mire gondoltam az elõbb, stb, stb.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
egy példa: mi lenne ha a németeket segitette volna egy idõutazó a II. vhba?😊
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Az idõ az a fogalom, mely a történések egymásutániságát fejezi ki. Az idõ olyan tényezõ, mely az állapotváltozásokat jól jellemzi. Az idõszámítás az a mérési rendszer, amellyel meghatározzuk egy folyamat hosszát.
alcím:
de. létezik.
😊
ccakát
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
télleg a szívdobogás 😊
De szerintem nem erre a kérdésre keresi a választ (vagy véleményeket) a topic, hanem magába az idõ mit jelent, és létezik-e.
/egyébként az idõt még napórával is lehetett mérni, meg biztos volt ezer más megoldás is, régen is kellett valami viszonyítás./
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A topik kérdésére: Érdekes kérdés egyébként, nem sokat gondolkoztam ezen. Az idõ telik, de számunkra mindig csak 'MOST' van. Nemhiszem, hogy az idõt lehetne gyorsítani, lassítani, akár vissza vagy elõre utazni benne, az halad elõre.
practitioner of the forbidden arts of death
Ha unod már az "idõt" akkor kezdj gondolkodni a "minden", "semmi" és "végtelen" fogalmakon 😄
(az emberi civilizáció alig pár ezer éves, kozmikus léptékkel nézve éppen hogy csak lemásztunk a fáról szal jobb elfogadni a tényt hogy még hosszú út áll elõttünk és van egy csomó kérdés amire most még nem tud(hat)juk a választ, a másfél kilónyi agy az emberek fejében nem elegendõ az univerzum összes titkának a megfejtéséhez 😊
púúúúú
púúúúú
az idõ nem egy egyenes ami jön valahonnan és tart valahova
idõutazás nem lesz szerintem soha. az utazás mint fogalom a térrel köthetõ össze
mint az elõbb is írtam az idõ inkább a tér leírásának egyik módja, az abban végbement változások "listája". mert mit is nevezünk idõ megállításnak? azt amikor semmi sem mozdul minden megfagy abban a helyzetben ahogy éppen van, azaz nem megy végbe semmiféle változás a térben - következésképp megáll az idõ
tehát az idõ lehetne a térben végbemenõ változások változója
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(más kérdés, h nem tudsz fénysebességgel haladni,csak közel akkorával, tehát az óramutató ha lassan is, de haladni fog mindig)
ennyit sikerült felfognom a relativitás-elméletbõl 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az általunk ismert „normál” fizikai törvények között egységesíthetõ, csakúgy, mint a távolság.
Az más kérdés, hogy az univerzumban eltérõ fizikai törvények léthetnek. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Az én véleményem az, hogy ha az idõutazás lehetséges is lenne, az csak a jövõbe (végülis épp most is utazunk a jövõbe, csak nem olyan gyorsan mint a filmeken). Viszont! A múltat pl jelen idõben is "élõben" tudjuk szemlélni (lsd. halott csillagok). Ergo: Ha létezne egy hiper-szuper-giga-mega távcsõ és mondjuk kb 2000 fényév távolságból tudnánk szemlélni a Földet (a fentebb leírt nem létezõ távcsõvel) elméletileg láthatnánk akár Jézus megfeszítését is (már ha megtörtént <#smile>#smile>). Tudom elég abszurd gondolat, de érdekes. <#idiota>#idiota>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De sajnos akármennyire is nemlétezõ, megfoghatatlan dolog, sajnos tartani kell magunkat hozzá..-.-
Amúgy jelentõssége nemsok van, csak annyi, hogy az embert b@sztathassa a fõnöke, amiért 7-8 helyett 7-15,8-15 re jár be, vagy, hogy mikorra kéne sulibamennem..-.-
Am semmi jelentõssége😊
Jah, és am nem toom mi az az idõ..Hirtelen nem toom megfogalmazni.😊
Szerintem amugy az egyik legnehezebben megfogalmazható dolog. Ezenfelül abszolút relatív 😊