6682
Önbizalomhiány
  • raulreal
    Nem biztos h képes vok rá...
    Ugyanis eddig 10-ből 0-szor jött össze
    És még1 kudarcot sajna nem viselnék el...
  • berlinboy6329
    Odamész,megszólítok,beszélgetek mondassz neki szépeket oszt meglátod mi lesz.
  • raulreal
    Hát nemtom mi lesz...
  • Rettenthető
    Egy lényeg, ne a kínjaiddal fáraszd, mert az ijesztő (persze ha gót a csaj, mondhatod, hogy milyen szar ez a Világ, de amúgy kerüld a sírÁlmaid)
  • NessieGraf
    Mivel azt mondod: folyton piszkálnak, sokan nem kedvelnek, lehet nembaj. Amikor beszélgetsz vele, legyél kedves, udvarias. Ne azzal kezdd, hogy bármit is szeretnél kapcsolatilag.

Táncolni hívhatod, beszélgethetsz vele at ott épp aktuális eseményekről (nem a saját zabszemedről).

És hagyd a dolgokat alakulni. Ha a lány, mint mondtad rádköszönt már, nyugodtan odamehetsz hozzá: Szia! Örülök, hogy látlak! - megszólítással. Igaz is, görcs sincs benne. A válasza alapján kiderül, alkalmas-e az időpont a beszélgetés folytatására.
  • sz4bolcs
    Remek!!
  • raulreal
    Nem igazán...
  • Különc
    Minden mondatod "Nem tudom"-mal kezdődik. Itt a probléma, tudjad már mit akarsz! És vidd végbe!
  • threat
    ismer a csaj?
  • raulreal
    Ja és azt se tudom h lesz e erőm odamenni a csajhoz, ha egyáltalán elmegyek... úgyis nemet fog mondani :S
    Honnan tudom? Tapasztalat... ----És ha nemet mondana, tuti felkötném magam...mert akkor már tényleg nincs semmi értelme ennek az egésznek...
  • raulreal
    Nem tudom...ha tudnám, nem lenne ilyen a helyzetem...
  • raulreal
    Nem tudom, h képes leszek-e elmenni...már csak 24 óra.... :S
  • tigerbácsi
    na ez végre jóhír! :-)
  • DJ Skyline
    hát most nincs jelölt. :) most én is elvagyok egyedül, megcsináltam a jogsit végre, ma megyek a papírokat intézni, úgy hogy most azért öröm is van. :)
  • tigerbácsi
    ohhh én verset írni nem tudok,
    én csak rímeket mondok,
    hiszen nem vagyok Ady vagy Petőfi,
    csak egy halandó néma férfi.

verset írni nem akarok,
    így címeked a rímekhez nem gyártok,
    csak rímelem mi fáj nekem,
    így rímekből áll az életem! :-)
  • tigerbácsi
    ez így igaz! :-D
  • tigeroo
    szép vers!
  • tigeroo
    a kudarc is benne van a pakliban, de tapasztalatot minden esetben nyer az ember.
  • tigeroo
    jaja! és ne feledjétek, minden nőnél van jobb nő:) hamár junkies idézeteknél tartunk:)
  • tigerbácsi
    bazzz ne légy puhány! hiába a Nők vannak többségben, akkor is Ők választanak! pedálozz!hiába kapod a kosarakat, előbb utóbb bejön, s minden elutasítást fordísd a hasznodra! mert így tanulsz meg udvarolni! nekem ilyeneket tanácsoltak anno! én nem fogadtam meg! magányos is vagyok! Te ne tedd ezt!
  • tigerbácsi
    jaaa s a maszkot hordom,
    magamból azt vállalom,
    engem így meg nem ismerhetnek,
    így engem meg nem szerethetnek.

a maszkom él! én meghaltam,
    a küzdelmem a Nők terén feladtam,
    a gyönyörű magányt már elfogadtam,
    régi álmaim már réges rég feladtam.

magamra maszkot húztam,
    így keménynek látszódtam,
    belül hiába is zokogtam,
    az arcomat könnycseppel nem áztattam.
  • DJ Skyline
    én még az esélyét sem adom meg a dolgoknak sajnos. :) nem tudom miért, kicsit én is ellenség ként kezelem. nem, nem vagyok goromba, csak úgy kezelem a dolgot hogy úgyse lesz semmi, így nem pedálozok. de eddig ritkán jutok az első mondatban szereplő dolog miatt. :)
  • tigerbácsi
    bazz akkor benyelted a cöveket! :-( igen én is jártam így még annó! csak én elkövettem azt a hibát, hogy elmondtam neki, s így elhidegült tőlem! a másik esetben meg barom voltam, (bár az is vagyok, mert mindig ezt csináltam, csinálom ha csinos lánnyal találkozok) mert ellenségesen kezdem el viselkedni! tod mondott valamit s addig forgattam a szavait még jól össze nem vesztünk, na Vele sem tartom már a kapcsolatot! de jó ez így nekem ahogy van! egyedül csendesen, "boldogan"! :-)
  • tigeroo
    ja hát énis igy jártam. fél éve jóba vagyok egy lánnyal. és mostanság kezdtem el érezni valamit iránta. de ő tuti csak barátnak tekint (de viszont barátként nagyon szeret)
    az a baj hogy évek óta van barátja, és úgylátszik jól elvannak:)
    de nem akarom beleélni magamat. most jó nekem így. csak azt szeretném hogy barátok legyünk, de ez a kurva szerelem már megint bejött... :l

junkies - maszk, nekem is tetszik a dalszövege:)
  • tigerbácsi
    Raul: első célod, hogy szombaton elmész a buliba, s ha belédkötnek akár szóval is egyből lenyomod a gyereket! s még utána sem futsz el, hanem jólérzed magad!
  • tigerbácsi
    mindenféleképpen beszélj Vele! ne légy olyan mulya mint én! Neked nem biztos hogy lesz olyan szerencséd mint nekem, hogy a Hölgy kezdeményezzen, majd a házasságnál is Ő kérje meg a kezed! barátságban őrlődni egy olyan Hölgynél kit szeretsz az a legnagyobb büntetés!
  • Toncsi333
    Neki van önbizalma, forduljatok hozzá bizalommal:http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9209683
  • sz4bolcs
    "de csak 19 éves vagy és nem sokat tudsz a világról, ez mindenkivel így volt..." helyesbítés: "...és sokat tudsz a világról, ez mindenkivel így volt." :)
  • sz4bolcs
    Nem hazudsz. Hanem lehet, hogy hazudsz.
  • NessieGraf
    Bocs. Tetszik neki 2 csávó. Akik közül egyiknek nem ő az esete, a másik válaszra se méltatta. Röviden: a lányzó mindkettőnél esélytelen.

És kedves barátunk vállán sír a semmi után, holott ő meg alig várja, hogy észrevegyék. Ráadásul annyit nem képes megtenni, hogy ilyenkor rámosolyog a lányra és azt mondja: nem értem én az ilyeneket! Pedig te szép vagy...

Ez csak olyan női megérzés, hogy a lány felnéz és lehullik a papírtantusz: jéééééééé! Ha sikerül neki, ne adj kezébe két vasgolyót üres szobában, mert egyiket elrontja, másikat elveszti. De ettől még jól érezhetitek egymást.
  • Fbn Lx
    szerintem rátapintottál a lényegre.
  • DJ Skyline
    minden csajt nehéz...na mindegy nem kezdek bele
  • Különc
    Kaphatok választ? 8(
  • DJ Skyline
    és mik voltak ezek a célok? lehet nem is voltak olyan "nagy" célok, csak te benned alakult ez ki szép lassan
  • berlinboy6329
    Ti életetek ti döntésetek.De nekem megpróbálni!mindkettőtökenk!legfeljebb majd nem sikerül és elmegyünk inni mind a 3an. :)
  • Doog
    "Ne fuss utána, vagy ilyesmi, érezze azt, hogy téged nem különösebben érdekel, mi lesz."

Oké de most úgy érzem, hogy lépnem kellene mert tényleg átmegyünk barátságba.
  • raulreal
    Nekem már az se segítene, ha jól pofánvernének (talán az kellene) ...
    Mondom, rajtam már semmi nem segíthet...
    Olyan vok, mint egy fuldokló...még egyszer utoljára a víz fölé küzdöm magam, nagy levegőt veszek, és lemerülök örökre...csak én már kapálózni se akarok. :)
  • ba32107
    Csináld azt, amit leírtam. És csináld meg azt is, amit a #2915-ben írtak.
  • raulreal
    Hát most mit csináljak? Nem magamtól lettem depressziós...
    Nem kértem, h így kibasszanak velem... és nem is voltam ilyen...szépen lassan tettek ilyenné. :(
  • Doog
    Erre is gondoltam már. Sajnos. :S