Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem sok esélyt látok rá.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
És minden pontosan úgy is volt velem mint veled, amíg elegem nem lett az efféle életembõl.
A buliszerûség megoldását én abban láttam, hogy DJ-nek indultam 😉
Be is jött. Eleinte beszartam mikor ki kellett állni a közönség elé, azt sem tudtam milyen zenét is játszak stb. Aztán belerázódtam.
A végére minden további nélkül fel tudtam vállalni a saját elképzeléseimet is.
A lányokhoz való közeledést társastánccal oldottam meg.
Mivel beszari voltam, és táncban a férfinak férfinak kell lennie nem beszarinak rá voltam kényszerülve a beszariság magam mögött hagyására. Be is jött a dolog. Kezdetben persze nem nagyon ment a dolog, a lépések sem jöttek ki - de mondom nem adom fel - aztán egyre jobban ment a dolog. Idõközben persze a jelentkezõk 70%-a elhullott a kezdeti idõszakban mert nem volt kitartásuk. Én csakazért is végigcsináltam.
Egyre inkább látszott, hogy nem is vagyok olyan szerencsétlen ha összeszedem magam, és engedek abból az elképzelésbõl, hogy én vagyok a világ legnagyobb selejtje, örök vesztese.
Aztán közben vettem ilyen csajozós írásokat pl www.ismerekedes.com, és hát... nos alaposan felsültem párszor - baromira ciki volt. De még mindig jobb volt párszor felsülni, és kitartóan tovább kísérletezni, gyakorolni mint a dolgot el sem kezdeni, és csak siránkozni.
Kicsit alakítottam az olvasottakon és idõvel egyre jobban belejöttem.
Kis hajzselé, kis ez, kis az és nyert ügyem volt - a csajok egy bizonyos rétegében. Integettek ha sétáltam, integettek ha villamossal utaztam... jó buli volt.
Aztán közben pár könyv is a kezembe akadt amik konkrétan leírták, hogy mindenért én vagyok a felelõs, azért is ha nyomorék vagyok - magyarán akármi van ami nem stimmel: én kúrtam el, és én is tudom helyre hozni.
Ezek nagyon sokat jelentettek. Eleinte tiltakoztam az elképzelés ellen, de be kellett látnom, hogy igazuk van, és mûködnek a leírtak.
Két fõ mûvet említenék:
Brian Tracy - Maximális teljesítmény
Anthony Robbins - Határtalan siker
Persze mind a DJ dolog, mind a tánc, mind az ismekredes.com, mind a könyvek csak eszközök voltak ahhoz, hogy magamhoz térjek.
Nem vagyok nagy táncos, nem is jön be a stílus, a discok hangerejével sem vagyok kibékülve, és a nyálas dalszövegekkel sem, az éjszakázással sem, de a maguk helyén a maguk idejében mind a segítségemre voltak, hogy megszülhessem önmagam.
A végsõ konklúzió, hogy az ember fejében futó gondolatokon múlik minden.
Az ember azzá válik, ami képzeletének középpontjában áll.
Elõtted is nyitva áll az ajtó.
Csak el kell döntened, hogy belépsz e rajta.
S ha beléptél, nem szabad hátra nézni. Csak elõre.
Kitartóan kell dolgoznod magadon.
És akkor meg lesz a siker.
A lelki melót sem fogja senki elvégezni helyetted.
Az említett két könyvet ha beszerzed, és figyelmesen végigrágod rajtuk magad, tudni fogod, hogy hogyan tovább.
/Érdemes egy vastag füzetet is venni és kijegyzetelni a két könyvet/
ui:
az önsajnálat és a siránkozás semmin sem fog változtatni
általa csak egyre mélyebbre süllyedsz a szarban
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha életed végéig ilyen akarsz maradni csak tessék. Nem nekünk ártasz vele. Vazze...pont ellentétek vagyunk...te meg se próbálsz változni. Úgyhogy javaslom, h lépj le errõl az útról, mert ez már depresszió.
Onnan tudom, hogy nem érezném jól magam, hogy pár buliszerûségen azért voltam már iskolai rendezvények keretein belül és annyit csináltam, hogy álltam a falnál, dübörgött a zene, mindenki félrészegen ugrabugrált és jól érezte magát és totálisan leszartak, én pedig csak néztem õket és azon gondolkodtam, hogy erre én miért nem vagyok képes, mi hiányzik belõlem. Több kockával meg nem igazán szeretnék megismerkedni, van éppen elég (gyakorlatilag kb az összes haverom az, vagy akivel jóban vagyok).
Mellesleg ne is sajnálj, nem várom el se tõled, se senki mástól. Balfasz lúzer vagyok, s mint olyat le kell nézni és semmibevenni. Az én fajtám vagy asszimilálódik, vagy a természetes szelekció elvégzi a dolgát.
Csak nyomatékosítani akartam a "nemcsókolózás" tényével azt, hogy jelenleg a tapasztalatom a béka segge alatt van a lányok terén és iylen személyiséggel, mint az enyém ez bizony igencsak megnehezíti a dolgomat.
a dolgok az agyadba kódként érkeznek. Ezek a kódok viszont nem úgy jönnek az agyadba hogy "ez jó, ez rossz.." azt az agyad dönti el.
Nos, ha mindent rosszként fogsz el... akkor remélem nem kell bemutatnom a következményeit.
Az meg, hogy minden jóként.. azt meg márkitaláltad.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Húha...hogy ott mi lesz... XD
Egybkt még 9-ben bejött egy órára a suli pszichológusa és ezt mutatta meg nekünk. Adott egy kis gondolkodós feladatot, ami egybkt 3 másodperc gondolkodás után rá lehetett jönni a helyes válaszra, de volt egy válasz, ami között a bizonytalanabbak filóztak volna, hogy "vajon most melyik a helyes válasz?". De! Kiválasztott kb 8 embert elõre a 15-bõl, akiknek azt mondta, hogy a rosszabbik megoldásra tippeljenek.
Na és mi lett az eredmény? a bizonytalanabbak, a csoportfüggõbbek, és néhány túl szociális ember naná hogy a szarra tippelt, hiába gondolta elõre, hogy valszeg az lesz a jó. (mielõtt mindenki elmondta a véleményét, mindenki leírta a sajátját egy papírra).
Szal ez a csoportnyomás. Nagyon befolyásolja a viselkedést, és a döntéseinket.
Egy próbát megér..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Akkor legyen egy példaképed !!! biztos van olyan ember, hõs. rajzfilm figura.. .stb, tökmind1... akinek tetszenek a tettjei és bele tudod magad élni a helyzetébe !! Mert ha igy haladsz tovább lassan nem lesz tovább :|
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !