6682
Önbizalomhiány
  • raulreal
    Minek? Hogy megint pofára essek, mint mindig?
  • Vegas
    Megenni csak nem fog
  • berlinboy6329
    Odamész holnap!
  • raulreal
    Az.
  • berlinboy6329
    Pászmek te nem vagy normális.Ezek után nem mersz odamenni?Hát beszarok...Innen a legkönnyebb pedig.Megérteném ha leszarna,feléd se nézne meg semmi..Akkor mindjárt meggondolnám h odamenjek-e.Évfolyamtársad?
  • raulreal
    Minden nap volt...és ebbe akarok beleőrülni....
  • berlinboy6329
    És azóta semmi jelzés tőle?
  • raulreal
    Szinte minden nap...
  • berlinboy6329
    Azóta láttad egyáltalán?
  • raulreal
    "Szemezzél vele..Ha jól megy a dolog," --nem fog összejönni, mint ahogy eddig se jött össze 1szer se...úgy látszik...csak álltattam magam...
  • raulreal
    Nem tudok...mivel 10-0-ra áll jelenleg a meccs...
  • berlinboy6329
    Jaj raulreal ne idegesitsél a hülyeségeiddel...Nem lesz önbizalmad lol...

Szemezzél vele..Ha jól megy a dolog, ő is néz te is akkor oda kell menned.KELL!
    Ha nem sikerül akkor mondhatod h nincs önbizalmad odamenni.Nekem nem lenne.. :S

De ha látod h ő is érdeklődik akkor az a minimum,h odamész.
  • NEOreg3
    muszáJ

[köcsög]
  • raulreal
    Ha így haladok tovább...
  • raulreal
    Nem. És nem is szeretném, h legyen. De muszály lesz :)
  • Ronny
    én inkább tíz évvel korábbra tenném, ha ugyanarra gondolunk:)
  • Ronny
    a kiváltó okot kellene megszüntetni, nem gyógyszerekkel telemtömni. Egy egyszerű iskolaváltás kellene, nem olyan marha nagy dolog...
  • DJ Skyline
    "egyáltalán volt már öngyilkossági kísétleted?" nem válaszoltál erre. :)
  • raulreal
    Mindig próbáltam másképp csinálni. Úgy látszik velem van a baj...
  • raulreal
    Nem zérónak állítom be magam, hanem amint a mellékelt ábra mutatja az is vok... Nekem már nincs remény... Talán holnap másképp látom majd, de az is lehet, h ezentúl nem látok majd semmi mást, csak a saját szemhéjam... :D
  • DJ Skyline
    lehet szarul próbálod nem? esetleg rossz a technika. hiába próbálsz valamit 10x ha egész végig rosszul indulsz neki.
  • DJ Skyline
    miért, most miben jobb? van valami veszteni valód? pláne ha egy zérónak állítod be magad és öngyilkos akarsz lenni. úgylátom te nem voltál akkor te még egyiknél sem, nem szedtél még gyógyszereket. kettőnk közül ki volt akkor ilyen helyzetben, kinek van több tapasztalata? naugye. :) eleinte én is azt hittem hogy nem segít, de mikor rájöttem arra hogyha nem akarom akkor nem is fog segíteni, ehez a dologhoz én is kellek, akkor már elkezdett segíteni a dolog hirtelen.

ez a rossz a depisekben hogy túlzottan makacsok. :) segítséget kérnek / várnak, de mikor jönne a segítség akkor meg hát én nem kértem segítséget meg úgy sem igaz az amit mondasz. én jobban tudom, blablabla. lóf×szt, azt tudod amit bemagyaráztál magadnak, és belédidegződött. jó sokáig azt hittem hogy mindenki majd belémköt, meg felakarnak pofozni az utcán. érdekes, egy ember nem ütött még meg a 21 év alatt, de még csak be sem szóltak. csak nem bemagyaráztam magamnak hogy én egy mozgó céltábla vagyok az utcán?
  • raulreal
    Érdekes elmélet. Én személy szerint magányra születtem. És ne mondd nekem h nem próbálkoztam...10/0....no komment
  • DJ Skyline
    szerintem csak saját magaddal baszol ki. én is saját magammal baszok ki amíg nem próbálok valamit kezdeni a lányok terén. nem az élet szivat hanem én szivatom saját magam
  • raulreal
    Nem vok őrült, csak kib.szott velem az élet. Mégpedig csúnyán.
  • raulreal
    Ne mondd meg nekem, h mire vok képes, és mire nem :D
    Dilibogyót meg nem szedek...a helyzetem attól nem fog megváltozni...max nem fogok tudni róla :D Nagy segítség :)
  • Doog
    Úgy néz ki de pontos választ még nem kaptam csak jel féleségeket. :)
  • DJ Skyline
    nem mernéd megtenni. :) egyáltalán volt már öngyilkossági kísétleted? amikor odajut az ember azért elgondolkozik pár dolgon. inkább a pszichológus székébe dőlj bele, ne a koporsóba. nem feltétlen jelent 100%-os megoldást, de valamikor a helyzet annyira súlyossá válik, hogy egyedül az ember nem tud kimászni a szarból. de igazából ha már ilyeneket mondasz, akkor a pszichiáter jobb megoldás. ő írhat fel gyógyszereket. lehet ha egy rövid ideig szednél pár antidepresszánst, akkor máshogy tekintenél a világra. Efectin, Zyprexa ilyen gyógyszerek. én egy évig szedtem ezeket, aztán magam hagytam abba mikor éreztem hogy na most már máshogy tekintek a világra, próbáljuk meg gyógyszer nélkül.
  • raulreal
    Menthetetlen vok.
    Miért, neked összejött? Hogy ilyen + vagy?
  • raulreal
    Ha összejönne, megváltozna az életszemléletem, de nem fog.... :S
  • Doog
    Meg lesz az a csaj! ;)
  • raulreal
    Pedig megoldódna...nem mind1, hogy itt vagyok egyedül, vagy a föld alatt, egy koporsóban? Az legalább kényelmes...
  • DJ Skyline
    nem hiszem hogy azzal bármi is megoldódna, csak a probléma elől menekülsz el. a rövidebb út nem mindíg jobb, valamikor rázósabb mint a hosszabb, legalábbis a vége biztos. pl itt volt nekem az EÜ vizsga tegnap, vasárnap mondtam majd beosztom a tanulni valót, és akkor nem kell olyan sokat egyszerre. na ebből sikeresen lett csütörtök délelőtt, és akkor tanuljak meg 40 oldalt. :D jó, a fele kép, meg eléggé vázlatpontos, de inkább húztam, halasztottam mintsem szépen beosztottam volna. ha eddig kibírtad a sulit, akkor a következő 5 hónap már gyerekjáték, májusban úgyis írásbeli, aztán már csak szóbelin látod viszont az osztályod. szalagavató egy móka és kacagás, jó lesz az. csajt meg megkell próbálni, tanulj a hibámból. :) lehet most msnen beszélnék a lánnyal, lehet nem. de egy iwiwet biztos kértem volna.
  • raulreal
    Azt nem tudom...attól függ...hogy milyen kedvem lesz, és lesz-e önbizalmam, és h előjön-e az öngyilokra való hajlamom... :D
    De ha nem jön össze holnap semmi, akkor a legutolsó dolog fog bekövetkezni...és talán át is ültetem a gyakorlatba. :D
  • DJ Skyline
    tehát akkor menni fog? :D
  • raulreal
    Csak vicceltem. :)
  • DJ Skyline
    "nem" most megint csak félreérthető. tehát, "nem erre gondoltam", így pontosabb
  • DJ Skyline
    nem, ez az én személyes történetem volt. :)
  • raulreal
    Ezzel arra utalsz h nekem se fog menni?
    Mert nem fog ...
  • DJ Skyline
    ma voltam okmányirodában, és volt ott egy szép lány, néha néha "véletlenül" összeakadt a tekintetünk. már már majdnem odamentem, de valamiért nem ment. :| most egy kicsit marom magam emiatt így utólag, hogy lehet hogy egy újabb lehetőségről maradtam le