Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csoportdinamikai történések (a csoport strukturálódása, a tagok helyzetének kialakítása) a felszínen a csoport érték- és normarendszere alapján történik. A tagok személyes észlelését és vélekedését az együttes csoport állásfoglalás révén befolyásolja, elnyomja vagy kibontakoztatja, esetleg eltorzítja. Az ilyen fokú alkalmazkodás a csoportszellem kialakítása jegyében történik, amelynek lényege a csoporttal való közösség átérzése és a csoport iránti hûség érzése, a csoport külvilággal keletkezõ konfliktusai során is. Ha ugyanis ez az alkalmazkodás elmarad, a tag csoporttagsága kerül veszélybe
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Bassssssszus...ilyet még nem pipáltam az egyszer biztos...ülök szünetben a szokásos "hagyjengembékénkülönbenlerúgomavesédet" arccal, erre két lány osztálytárs (az egyik különösen utál(t?) engem) elkezd beszélgetni, h én milyen qrva jó fej vagyok, csak azért lehetek ilyen, mert mindenki [email protected], h leestem a székrõl, hogy W.T.F.?? az egyik legnagyobb "ellenségemet" sikerült vna "meghódítanom"??? ...Két órával késõbbre persze már elfelejtette, h én milyen qrva jó fej vok,és a qrva franciaórán cseszegetett... (egy sort)Akkor most MI VAN???
Én ezt már 1általán nem értem...(pár napja + elkezdett bámulni :S)
p.s. ha így haladok, kb úgy 20 év múlva lenne egy-két haverom is :S
Nem mész sehova, mert ott nem éreznéd jól magad. Honnan tudod, ha ott se voltál? Valahogy nem tudlak sajnálni.
Tudod, másokkal szóbaállni még nem kapcsolat. Egy buliba elmenni? Honnan tudod, hogy nem pont akkor rángattak oda a barátai egy hozzád hasonló kockát, akivel tök jól elbeszélgethetsz.
És ha még nem csókolóztál, akkor mi van? Nem minden lány szereti a központban villogó fiúkat, meg azokat, akik sok nõvel voltak már. Még az igazán szépek között is vannak, akik nagyra értékelik, ha visszahúzódó partnerre találnak.
Igaz, ahhoz hogy ezt megtudd, nem magadat kell sajnálni, hanem mások véleményét megkérdezni a világ dolgaival kapcsolatban. Miután nem szokásod az azonnali visszavágás, tudsz figyelmesen meghallgatni másokat. Azon felül, amit ebbõl tanulhatsz, életre szóló bevételi forrást biztosíthat számodra. Mert az emberek többsége beszélni tud, de hallgatni nem.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
púúúúú
Ráadásul az erõlködés sokszor meglátszik az emeberen. Nem maga az erõlködés, hanem valami megmagyarázhatatlan dolog miatt nem leszel szimpatikus. Legyél laza, viselkedj úgy, ahogy egy haverral, csak moderáld kicsit magad. Annyit tarts szem elõtt, hogy egy hölggyel beszélsz.
Ha így szimpi vagy, vagy megtetszel neki nyertél, ha nem, hát nem. Akkor sem lesz sokkal jobb a helyzet, ha rágörcsölsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Raulreal: Run and Punch xd xD az év könyvcíme lenne lool és még órákat is tudnál tartani ebbõl a tantárgyból xD
fúú akkor Neoreg: nyár elõtt ugyanilyeneket mondtam...nincs hozzámillõ stb
Willenbrock: ez a genetikai dolog igaz lehet, lehet hogy akkor a hangommal lenne baj?😄 ugyanis az ember nem hallja a saját hangját csak a kamerán keresztül csodálkozik h teljesen más a hangszíne mintha normál állapotban lenne! fúú nekem nagyon gyerekes akadodó kicsit remegõ izgatott hangom van ez lehet a baj akkor + a kommunikáció:S óóó már ezen hogy a fenébe változtassak ha tudatt alatt ezt én sem szabályozhatom:S áá nehézügy! jo8szakát majd beszélünk még
Igaz az én példám egyedi.28 évesen eddig csak komolytalan rövid "kapcsolataim" voltak.Most pedig már évek óta nincs nõm.Lehet hogy rangomon felül akarok csajt találni de tény hogy válogatós vagyok.Vizuális típus vagyok és csak a külsõ érdekel.Ám a bombanõ nekem nem olyan mint az átlagnak pl.a szõke kékszemû lányok többnyire hidegen hagynak.A barna szemûek-fekete hajúak meg gyakran bejönnek.Akin nem akad meg a szemem a külseje miatt annak lehet bármilyen anygali lelke is szexuálisan soha az életbe nem fog izgatni.Míg aki bájos és nekem bejön attól elgyengülök akkor is ha egy nagypofájú nõstényördög.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sok kutyát szintén azért nem szeretek mert csak a nyers és primitív erõszakot látom a pofájukon.Pedig nem ártottam nekik.A macskák sokkal nyugodtabbak és megfontoltabbak.
Itt frissitgetem a fóruomt meg ugyanazt a zenét hallgatom már v 15jére...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
úgy ismertek meg, nem szégyellem itt a fórumon hangoztatni
neked mire vonatkozik az aláírásod? mert nagyon emlékeztet valamire...
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
a személyiségemen nem tudnak változtatni
persze jobb gyógyszerek nélkül megoldani a gondjaid
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.