Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért csesztetett, mert a többiek elvárják, v mi?
És ez mit jelent magyarul? Mert ettõl a tudományos szövegtõl megfájdult a fejem. 😄
Hegi90
Csoportnyomás

A csoportdinamikai történések (a csoport strukturálódása, a tagok helyzetének kialakítása) a felszínen a csoport érték- és normarendszere alapján történik. A tagok személyes észlelését és vélekedését az együttes csoport állásfoglalás révén befolyásolja, elnyomja vagy kibontakoztatja, esetleg eltorzítja. Az ilyen fokú alkalmazkodás a csoportszellem kialakítása jegyében történik, amelynek lényege a csoporttal való közösség átérzése és a csoport iránti hûség érzése, a csoport külvilággal keletkezõ konfliktusai során is. Ha ugyanis ez az alkalmazkodás elmarad, a tag csoporttagsága kerül veszélybe

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szerintem, Te abban a korban vagy, amikor az embernek átalakul a személyisége. Várjál még azzal a "life getting over" szöveggel...
Hegi90
lehet csoportnyomás... nemtom.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
remélem jól emlékszek a fogalom nevére 😄

Hegi90
tömegnyomás. nézz utána. tipikus szociológiai jelenség a fiatalok körében.

Aloha people! Ejjj...a mai napon is túl vagyok 😄 (a nehezebbik felén)
Bassssssszus...ilyet még nem pipáltam az egyszer biztos...ülök szünetben a szokásos "hagyjengembékénkülönbenlerúgomavesédet" arccal, erre két lány osztálytárs (az egyik különösen utál(t?) engem) elkezd beszélgetni, h én milyen qrva jó fej vagyok, csak azért lehetek ilyen, mert mindenki [email protected], h leestem a székrõl, hogy W.T.F.?? az egyik legnagyobb "ellenségemet" sikerült vna "meghódítanom"??? ...Két órával késõbbre persze már elfelejtette, h én milyen qrva jó fej vok,és a qrva franciaórán cseszegetett... (egy sort)Akkor most MI VAN???
Én ezt már 1általán nem értem...(pár napja + elkezdett bámulni :S)

p.s. ha így haladok, kb úgy 20 év múlva lenne egy-két haverom is :S
NessieGraf
Én elolvastam. Te mazochista vagy, semmi más. Saját magad ócsárlásában, stb... éled ki ezt.

Nem mész sehova, mert ott nem éreznéd jól magad. Honnan tudod, ha ott se voltál? Valahogy nem tudlak sajnálni.

Tudod, másokkal szóbaállni még nem kapcsolat. Egy buliba elmenni? Honnan tudod, hogy nem pont akkor rángattak oda a barátai egy hozzád hasonló kockát, akivel tök jól elbeszélgethetsz.

És ha még nem csókolóztál, akkor mi van? Nem minden lány szereti a központban villogó fiúkat, meg azokat, akik sok nõvel voltak már. Még az igazán szépek között is vannak, akik nagyra értékelik, ha visszahúzódó partnerre találnak.

Igaz, ahhoz hogy ezt megtudd, nem magadat kell sajnálni, hanem mások véleményét megkérdezni a világ dolgaival kapcsolatban. Miután nem szokásod az azonnali visszavágás, tudsz figyelmesen meghallgatni másokat. Azon felül, amit ebbõl tanulhatsz, életre szóló bevételi forrást biztosíthat számodra. Mert az emberek többsége beszélni tud, de hallgatni nem.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

mintha csak magamat hallanám, dettó ilyen vagyok, izlésre is 😛

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

n3whous3
De a kinyilatkozásaid alapján nem lehetsz valami szimpatikus embert ezt hozzátenném, teljes mértékben pesszimista vagy és szarul állsz a dolgokhoz, pedig ez nem csak hiba, hanem értelmetlen is. Lehet, hogy igaz jó pár rossz dolog egy emberre, de ha jól áll a dolgokhoz, akkor elmúlik a dolog. Széllel szemben kell hugyozni, ha elég erõs vagy, nem lesz olyan a nadrágod.

púúúúú

n3whous3
A "szar megtalálja a lapátját" tétel örök érvényû dolog.

púúúúú

JAG1
Miért gondolod, hogy másképp kéne viselkednek azzal aki tetszik, mint aki nem? Akkor van baj, ha elkezdesz neki más arcot mutatni, ha erõlködsz azon, hogy olyan képet mutass, ami szerinted neki tetszik. Ne te döntsd el, mi fog majd meg benne valamit. Ha úgy tetszel neki, amilyen vagy, nem lehet gubanc. Ha elkezdesz teljesen más figurát játszani, egyrészt nem téged fog szeretni, hanem azt, akit játszottál, másrészt te is bele fogsz gebedni, hogy nap mint nap szerepet játszol...

Ráadásul az erõlködés sokszor meglátszik az emeberen. Nem maga az erõlködés, hanem valami megmagyarázhatatlan dolog miatt nem leszel szimpatikus. Legyél laza, viselkedj úgy, ahogy egy haverral, csak moderáld kicsit magad. Annyit tarts szem elõtt, hogy egy hölggyel beszélsz.

Ha így szimpi vagy, vagy megtetszel neki nyertél, ha nem, hát nem. Akkor sem lesz sokkal jobb a helyzet, ha rágörcsölsz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hát én biztosan nem ne aggódj😄

Raulreal: Run and Punch xd xD az év könyvcíme lenne lool és még órákat is tudnál tartani ebbõl a tantárgyból xD

fúú akkor Neoreg: nyár elõtt ugyanilyeneket mondtam...nincs hozzámillõ stb

Willenbrock: ez a genetikai dolog igaz lehet, lehet hogy akkor a hangommal lenne baj?😄 ugyanis az ember nem hallja a saját hangját csak a kamerán keresztül csodálkozik h teljesen más a hangszíne mintha normál állapotban lenne! fúú nekem nagyon gyerekes akadodó kicsit remegõ izgatott hangom van ez lehet a baj akkor + a kommunikáció:S óóó már ezen hogy a fenébe változtassak ha tudatt alatt ezt én sem szabályozhatom:S áá nehézügy! jo8szakát majd beszélünk még

Willenbrock
Nekem az a bajom hogy valahogy nem jól kommunikálok az emberekkel.Fõleg a nõkkel.Pl. volt 1 csaj a munkahelyemen aki kezdetben csak kicsit tetszett.Akkor még nagyon jól el tudtam vele beszélgetni olyasmikrõl is ami azelõtt még mást nem is érdekelt.Aztán egyre jobban tetszett a csaj és máig úgy érzem nagyon szerelmes vagyok belé.Már rég nincs a munkahelyemen de hiányzik.A lényeg hogy mikortól igazán megtetszett azóta egyre gyakrabban vettem észre magamon hogy bámulom,miközben szinte tartottam tõle a távolságot.Ezután többé nem tudtam vele spontánul és normálisan beszélgetni.Kényszeredett lettem és mesterkélt-próbáltam de nem tudtam ezen változtatni.Nagy ritkán még levelezünk mert érdekel mi van vele meg minden,de tudom hogy valószínûleg az életbe sem látom többet-és annak ellenére hogy néhány közös dolog volt bennünk bizonyára esélytelen lettem volna nála.Egy magabiztosabban kommunikáló felszabadult jó humorú ember talán még az én külsõmmel is biztosan fel tudta volna szedni a helyemben.

Willenbrock
Biztos hogy vannak akik illenek hozzád.Gondolj csak bele hogy még a különbözõ fogyatékkal élõk is megtapasztalják a szerelmet,általában a magukhoz hasonlók körébõl választanak.Akkor egy olyan mentálisan egészséges intelligens ember mint pl.Te biztos hogy szintén találhat hozzáillõ párt.
Igaz az én példám egyedi.28 évesen eddig csak komolytalan rövid "kapcsolataim" voltak.Most pedig már évek óta nincs nõm.Lehet hogy rangomon felül akarok csajt találni de tény hogy válogatós vagyok.Vizuális típus vagyok és csak a külsõ érdekel.Ám a bombanõ nekem nem olyan mint az átlagnak pl.a szõke kékszemû lányok többnyire hidegen hagynak.A barna szemûek-fekete hajúak meg gyakran bejönnek.Akin nem akad meg a szemem a külseje miatt annak lehet bármilyen anygali lelke is szexuálisan soha az életbe nem fog izgatni.Míg aki bájos és nekem bejön attól elgyengülök akkor is ha egy nagypofájú nõstényördög.

odamesz, elokapod, leszopatod, oszt ennyi

panther112
A párválasztás ennél sokkal bonyolultabb, de tényleg sokat számít, hogy az immunrendszerünk felépítése eltérõ lehet. Ezt szag alapján érzékeljük, és a nõk esetében valóban fontosabb szerepet játszik, ill. jobban érzékelik szag alapján az immunrendszer hasonlóságát. De természetesen ez is csak egy faktor a sok közül. "A nõ választ" dolog is csak részben igaz, és csak azért, mert a férfiak bizonyos értelemben minden nem nagyon extrémen ronda nõvel képesek lennének lefeküdni... De rengeteg nõt utasítanak el férfiak is.

NEOreg3
Vagy úgy! Akkor azért nem lesz soha senkim, mert genetikailag senki sem illik hozzám, jó tudni.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

panther112
Szerintem minél inkább "jó kislány" valaki, annál inkább kötõdik az aktuális partneréhez/kinézett szerelméhez stb. sokszor már csak az elvei miatt is, bár ez szerencsére egyre ritkább.

Willenbrock
Egyik tanárom elmesélte 1X hogy mûködik a vonzalom-dolog.Tulajdonképpen genetikai alapja van az egésznek,mindkét fél azt tartja szexuálisan vonzónak aki genetikailag hozzá illõ.A felismerés tudatalatti és rengeteg tényezõ járul hozzá.Az illetõ szaga hangszíne mozgása stb.A férfi örökítõ anyagot akar átadni a nõ pedig be akarja azt fogadni egy megfelelõ egyedtõl.És végsõ soron a nõ választ,mondom tudat alatti módon.Ezt az erõs állati kötõdést nevezik szerelemnek ami egyébként szép és jó dolog.

Rage47
sportolj egy kicsit és leadod a napi stresszt😊
berlinboy6329
Hát mióta a kutya jól elkapta a pofám 6 évesen azóta nem naon szeretem õket én se..inkább a macska.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

És az mennyit számit ha a csaj barátja jóképûnek mondható és a csaj szerényebb tipus igy ránézésre.(De kib.szott jól néz ki)
NEOreg3
Az élet tényleg egy komédia, mindenki rajtam röhög.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Willenbrock
Én aztán senkit sem szeretnék leölni.Távol áll tõlem az ilyesmi.Csak mások agressziója szokott felbosszantani,mert páran azt hiszik hogy nekik joguk van dühöngeni és ezzel együtt másokat-gyengébbeket-eltaposni.Na az ilyen emberek ellen szerintem csakis az erõszak lehet a legjobb orvosság.Én magam nagyon ritkán verekszem,de a sok agresszív hülyegyereket saját stílusával kéne elintézni-nagyonnagy veréssel.
Sok kutyát szintén azért nem szeretek mert csak a nyers és primitív erõszakot látom a pofájukon.Pedig nem ártottam nekik.A macskák sokkal nyugodtabbak és megfontoltabbak.

panther112
Alapjában véve nem hiszem, hogy meg fogsz változni, de semmi sem kizárt, ezt nem biztatásként mondom, hanem csak úgy. A depressziós mélypontok biológiáját elég jól ismerik ma már, és hatásos gyógyszerek is vannak, ezek tehát elmulaszthatóak. Általában azt tudom javasolni, hogy az életet tanuld meg komédiának felfogni tragédia helyett, és ne tulajdoníts neki nagy értéket. Aki tragédiaként az éli meg az életet, aki még mindig vár tõle valamit, és azt hiszi, hogy lemarad valamirõl, stb. ez marhaság. Az élet értelmetlen, céltalan, véges.. ezek tények. Aki ezek ellenére, vagy sokkal inkább ezek által még jobban inspirálva tudja élvezni, az szerencsés ember, akit ez lehangol, az pedig peches. Én nagyon szerencsés vagyok, nincsenek illúzióim, és nem is akarnék másféle, "jobb" világban élni. Tulajdonképpen nagyon kevés ember képes úgy szeretni az életet, ahogy az van, értelmetlenül, bizarrul, igazságtalanul, stb. Márpedig, aki változtatni akar rajta, az nem szereti feltételek nélkül.

NEOreg3
Menj el partyzni, csajozz be és kúrj egy nagyot.

berlinboy6329
Jáj nem tom mit kezdjek amgammal😊

Itt frissitgetem a fóruomt meg ugyanazt a zenét hallgatom már v 15jére...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

NEOreg3
"ha úgy ismertek meg az SG-s emberek, hogy "sziasztok én egy kretén vagyok""

úgy ismertek meg, nem szégyellem itt a fórumon hangoztatni

NEOreg3
#1711-et olvasd el

Hegi90
OFF:
neked mire vonatkozik az aláírásod? mert nagyon emlékeztet valamire...

DJ Skyline
na jó, de ez meg attól függ hogyan adod elõ magad, meg az elsõ benyomás. ha úgy ismertek meg az SG-s emberek, hogy "sziasztok én egy kretén vagyok" akkor ne csodálkozzunk ezen. az ember nem úgy születik hogy egy tál szar a hangulata, ezt valami kiváltja. én sem voltam olyan hogy féltem az emberektõl, 14 éves koromban valami kiváltotta, nem tudom, nem jöttem rá. a nagyszüleim sokszor mondták hogy vigyázz magadra fiam, sok a rossz akaró, stb stb. de ennek nem tulajdonítottam semmit, éltem tovább mint egy átlagos gyerek. aztán 14 évesen (most 21 vagyok) gólyabál után belénk kötött (10-en voltunk) 3 srác. a többi 9 emberrõl lepergett mindez, de rám olyan hatást gyakorolt hogy összefostam magam kb. mondtak már olyat hogy a tudatalattimban volt valami ami még rége rakódott le, és kiváltotta valami amitõl így befordultam. pl ma is egy ember úgy köszönt vissza msnen hogy "mi a helyzet veled a semmin kívül?" mert így ismert meg hogy semmi nem történik velem. ami igaz is, csak lehet én tulajdonítom semminek a dolgokat ami történik velem, de mást meg érdekelne. sok hülyeségem van

prezi
van barátnõd ? ha nincs, szerezz be egyet !

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

NEOreg3
valóban nem ismersz annyira😊

Hegi90
szerintem nem. (bár én nem ismerlek annyira)

NEOreg3
Haverjaimat megkérdezhted akár itt az sg-n is, hogy miylen vagyok. Persze lehet, hogy szépítenének a dolgon, de õk is tudják, hogy valóban reménytlen vagyok.

DJ Skyline
ha bemagyarázod magadnak akkor nem is tudsz. én is beállítottam már magam ennek annak, de külsõ szemlélõ (aki ismer persze) azt mondja hogy ez hülyeség, nem ilyen vagy. és valahol realizálom azt hogy lehet mégsem ilyen vagyok mint amilyennek tartom magam, de annyira bemagyaráztam már magamnak hogy valahogy nem igazán akar sikerülni a változás

NEOreg3
nem látott egy se és nem is fog

a személyiségemen nem tudnak változtatni

berlinboy6329
Mondjuk érdekes ez a megváltozás is...mit kellene h csináljon(unk)?Nem jut eszembe semmi.Elsõ benyomást egyszer tehet az ember onnantól szevasz ha elpasztad.

DJ Skyline
nem bántásból, de pszihológus, pszichiáter látott már? én 5 évig éltem úgy, hogy féltem az emberektõl és tartottam a tömegtõl, nem jártam sehova. lehet emiatt vagyok most ilyen. és x+1 pszichológusnál, pszichiáternél voltam, de nem segített túlzottan, csak átmenetileg emelt fel kicsit a szarból. aztán igazából rájöttem hogyha én nem akarok kilépni a szarral teli medencébõl, akkor nem is fogok tudni. az orvos csak segíteni tud, rávilágítani a helyes útra amire már csak te neked kell rálépni. rájöttem hogy miért bántana bárki is? csak úgy ok nélkül nem megy oda az ember valakihez, és csapja tarkón. autóban mindíg azt hittem 3 kanyar után hogy követnek, bevásárlóközpontban megpillantottam 3x ugyanazt a személyt, követnek. eléggé szar volt. lehet neked is ez kéne, hogy elbeszélgess valakivel, aki tud egy kicsit terelgetni, de ténylegesen csak te tudsz kimászni a maszlagból.

kulabácsi
elég pár hónapig
persze jobb gyógyszerek nélkül megoldani a gondjaid

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Segít. De helyetted õ se tud megváltozni.
berlinboy6329
Ezt ne mondjad mer akkor én is az vagyo.De én nem tartom amgam annak akármennyre hasonlit a problémánk(95%<😉ilyet azé' sose gondolok.

NEOreg3
nem akarok gyógyszereken élni

kulabácsi
ad antidepit, azt támogatva leszel beállva -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
mert az orvos mit tudna tenni az ellen, hogy genetikailag balfasz vagyok?

kulabácsi
ahhoz lusta vagyok állt h megnézzem 😄

kulabácsi
sírtam énis már 1-2X, sajna van ilyen is, de utána is jobb lett kicsit, mert kiadtam magamból a már rég felgyülemlett feszültséget kicsit...nameg ilyenkor azért jólesik h a barátaid melletted állnak