Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
akkor tekerj egy cigit =)

legalább abban nem tudsz csalódni, ér egy kis bonusz ^^

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

salsoul
Pedig ha kis energiát forditanál az odafigyelésre lehet segítene megérteni a helyzetedet.

Fogj egy papírt és egy ceruzát és próbáld meg kijegyzetelni.

Aztán összegezd magadnak, hogy mirõl olvastál, s mi volt a lényege.
NEOreg3
elkezdtem olvasni, de a 4. oldal után abbahagytam, túlságosan is oda kéne rá figyelnem, hogy megértsem.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
ehhez én hülye vagyok.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

salsoul
Itt is van.
Sok kérdésre választ adhat. Sokmindent megvilágíthat.

Senki ne számítson szórakoztató irodalomra.
Hegi90
ok

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

salsoul
Mindjárt beszkennelek egy érdekes cikket...
Hegi90
<#integet2><#worship><#pias>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

salsoul
okés <#kacsint>
Hegi90
akkor asszem elolvasom ezt

salsoul
De ha nagyon nem tetszik amiket javasoltam akkor ki lehet tûzni egy egy hónapos határidõt annak a projektnek az összeállításra, ami alapján aztán ki-ki elkezdi kikalapálni önmagát.
az fasza😛

salsoul
Az ember nem engedheti meg azt a luxust hogy válogasson, finnyázzon.
salsoul
Tûz ki célokat, rendelj mellé határidõket és helyezz magadra nyomást.

Az elsõ idõszak a téged próbáló idõ (ez lehet akár 3 év is), amikor megkísért az ördög, mert ez az az idõszak amikor látszólag nem érsz el semmit. Az emberek 99% itt fel is adja. Ezért nem lesznek soha sikeresek.

Ha nem adod fel akkor szépen lassan jönnek a sikerek. Elõször csak aprók, és aztán nagyobbak, és nagyobbak, és még nagyobbak.

És ez szól DJ Skyline-nak is.

Lehet hogy nem az az übermegoldás amit írtam.
De ameddig nincs más, addig, azzal kell dolgozni ami van.
NEOreg3
Nálam is a sültgalamb effektus játszik lányok terén. Várok és várok, de ha nem lesz semmi, akkor csupán nem voltam elég jó.

salsoul
Még hogy képtelen vagy küzdeni!

Soha életemben nem találkoztam még olyan emberrel aki ennyire küzdött volna az elképzeléseiért mint te!

Képzeld el mi minden történne ha másra fókuszálnád e hajthatatlan, kitartó küzdelmi erõt!
rágd le tövig a körmöd

NEOreg3
én is teniszezek, mivel egyetemen kötelezõ tesizni

DJ Skyline
alapvetõ hibám hogy lusta vagyok és várom a sültgalambot a nehezebb dolgok terén. valami ilyesmi lehet a lányok terén is, majd egyszer talán valamikor valaki megszán és lesz valami címen mûvelem a dolgot. 😄 érdekes hogy feltudom ismerni a hibát, de a rajta való javításig nem jutok el.

nem sportoltok legalább azt kellene😊 én sem vagyok eljárós de legalább teniszezem egy jót hetente egyszer! ez is valami még ha nem is sok

NEOreg3
Annyira ismerem már magam, hogy tudom: halva született ötlet a részemrõl.

Hegi90
mekkora arc vagy <#eljen>
respekt!
nekem is hasonló a hozzáállásom mindenhez, csak én lusta vagyok elkezdeni cselekedni. Erre nem tudsz valamit tanácsolni? :S
Úgy érezném, mintha kellene valami nagy lökés az életemben, valami óriási negatív dolog, hogy utána cselekvésre bírjam magam :S

NEOreg3
tesóm se jár sehova, családi vonás=)

salsoul
Elõbb próbáld ki, s tényleg hittel tegyél meg mindent, s aztán ha 1 évig tényleg nem hoz eredményt, akkor lehet igazad van.

Legalább próbáld meg!!!
Mit veszíthetsz?

lehet pont most lenne szerencséd...
már az ajtón kopogtat a szerencse...
de ha nem nyitsz ajtót...
NEOreg3
Az élet értelme a küzdés. Én képtelen vagyok küzdeni. Ezért nincs értelme az életemnek.

mit nem adnék ha nem börtöntöltelék, nálam 13-14 évvel, alig ismerem tesóm lenne hanem mindennap együtt élhetnénk és az sem érdekelne milyen nemû csak lenne és sokkal nyitottabb lehettem volna ha ezt az élettõl megkapom az a gond h engem az SG-ig a netes életig kevesen bíztattak bekell hoznom a lemaradást igyekszem...na mind1 engem hagyjunk😄😄 meséljetek

salsoul
Oké, lehet de ebben mégsem lehetsz 100%ban biztos.
Mindig ott marad az aggasztó 10-1% ami ha mégis igaz... akkor hatalmas szopás. És sokkal nagyob szopás lesz mint a mostani.

Az élet értelme, hogy az ember különb emberként haljon meg mint ahogy született.
na látod akkor belül nincsen akkora gond... nem értem próbáld meg õket értékelni mármint akik szeretnek ezen az úton haladj tovább.. vkinek csak megfogadod a tanácsát egyszer, de tényleg beszélgess a családoddal mégha lusta is vagy próbálj meg a tesóddal programot csinálni...

salsoul
modnom, ismerõs a szitu

sajnos ha nem kezded el akkor...

és mostantól még égetõbb lesz a dolog mert már tudod és látod, hogy 3 mentõhajó rád vár csak lusta vagy felszálni rájuk...

további kellemes fuldoklást!
NEOreg3
Nem hiszek a halál utáni életben, sõt Istenben se, illetve semmiylen felsõbb erõben se. A halál után tudat nélküli végtelen és mély sötétség van, szerintem.

igen ugyanilyen vagyok a KRESZT emiatt én se tudom letenni ha nem sikerül abbahagyom nem erõltetek semmit ez talán gond😞

NEOreg3
az összes szektást felgyújtanám.

salsoul
A következõ életedben brutálisabb körülmények közt kezdheted elölrõl.
Jól gondold meg!

Nem hinném, hogy a jó hajós direkt zátonyra akarná vezetni a hajóját.
NEOreg3
Anyámmal jól elvagyok, apámmal kb semmiylen a kapcsolatom, egyik tesómmal jól elvagyok, a másikkal meg nagyonnem.

DJ Skyline
nem tudom, ilyen vagyok. mindíg is szerettem a dolgok egyszerûbb, könnyebb útját választani. bevállalni a suliban a karót, majd valamikor elkezdek tanulni címen, miegymás

joebacsi
Lépj be valamelyik szektába, pl. a szcientológusokhoz...na ott beléd nevelik, hogy boldog legyél, és amilyen erõs személyiség vagy, majd jól el is hiszed 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ne szenvedj csak ne érezz semmi... próbálj meg csak mind1 mind1 alapon élni ugy hogy nem teszel kárt magadban kb nekem most ilyen az életben én csak a családommal foglalkozom de jut eszembe...->milyen viszonyba vagy az õsökkel? van tesod? ez is alapja lehet egy ember önbizalmának a család!!!

NEOreg3
Fogadd el azt, hogy ami neked bevált, az nem biztos, hogy másnak is beválna.

NEOreg3
Én a kezembe vettem az életem irányítását:| és majd valamikor kiugratok vele a 20.-ról.

salsoul
A boldogság ugyan arra a kaptafára megy.

A tuti módszer létezik csak mindenki kiröhögi.
Vagy azt mondják, hogy csak szerencséje volt.

A tuti módszer neve: kezembe veszem az életem irányítását.
NEOreg3
-l

NEOreg3
Ha létezne tuti módszer ahhoz, hogy gazdaggá vállj, akkor mindenki az lenne.

De nem is tudom, miért errõl beszélünk, én nem gazdag akarok lenni, hanem boldog.

salsoul
Én is utáltam.
De a beszariságomat még jobban.

Egyébként meddig szándékozol még kifogásokat keresni?
DJ Skyline
összesen annyi a probléma (ami most nem függ össze a leány kereséssel), hogy világ életemben utáltam olvasni, és táncolni. a kötelezõket is úgy olvastam ki (már amelyiket) hogy már az asztalt rágtam. a táncolás meg a másik, már általánosban menekültem a kis osztálybulikon a tánc elõl.

salsoul
Ezzel nem tudok egyet érteni.

A 2020-as világ leggazadagabb emberei c. dokumentumfilmben már én is benne leszek.

Mások bekerültek, én miért ne?
Csak azt kell tanulmányozni, hogy a sikeresek, hogy csinálják.

A sikeres ember elsõ számú ismertetõ jele, hogy dilettánsnak tartják, a nem sikeresek.
salsoul
Esetleg csinálj végig egy társastánc tanfolyamot (salsa, cha-cha-cha, keringõ stb).
Nembaj ha úgy érzed most, hogy totál csõd vagy hozzá.
Én is úgy éreztem.
Ahogy haladsz elõre egyre ügyesebb (jártasabb) leszel és ezáltal az önbizalmad is nõni fog.
És azt tartsd szem elõtt, hogy sikerül, még ha más hangok mást is sugallnának.

És máris itt van három lehetõség.
Kezd el még ma!
NEOreg3
te szimplán nem vagy balfasz, mint én.

salsoul
És a két másik könyv amit már említettem.
salsoul
Akkor kezd itt: http://www.ismerkedes.com/
salsoul
Ha te ennyire ragaszkodsz a szerencséhez, ám legyen.

De nézzük az én esetemet.

Szerinted én szerencsés vagyok?