Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
Viszlát.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Akaraterõm az zéró.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

elmész te a jó büdös f*szba ,már elnézést.Az ember segíteni akar rajtad,te meg csak tocsogsz a sz*rban tovább.Neked esküszöm ez jólesik hogy ilyen sz*r alaknak könyveled el magad,hát gratulálok,pedig rendes vidám,boldog ember is lehetnél,ha nem egy ilyen elbasz*tt torz világképed lenne.De további sok szerencsét kívánok a szánalmas,önsajnáltatós életedben,adios.

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

kulabácsi
am ja, tiszta vicc 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
percig se aggódok, csak nem értelek...ha vmi szar azon nem meg kéne próbálni válltoztatni? a siránkozásnak semmi értelme, erre már rájöhettél volna, sarkadra kell állni és szép lassan fookozatosan válltoztatni a körülötted lévõ dolgokon és magadon

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

salsoul

farizeus körökben

prezi
...és nézd meg.. még az áldott jó szivem vinne a vészbe.. lol!!! annyit kajak nem ér, több marad 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

NEOreg3
szerintem a kérdésemben benne volt a válasz is

salsoul
Okés, de TE akarsz boldog sikeres lenni?

Erre kétféle válasz van:
a, Igen, akarok.
b, Nem, akarok.
NEOreg3
Igen, szent írás.

kulabácsi
házat is 😄

NEOreg3
Gondolkodok az öngyilkosságon eleget, ne aggódj te értem.

kulabácsi
a magyar drogtörvények értelmében a marihuana illegális, ez beetetésnek minõsûl és egyben terjesztésnek, börtönbe veled ^^

DJ Skyline
:_DDDSADSADS

prezi
valszeg eladná a gépét <#gonosz1>

NEOreg3
Már válaszoltam rá, ámde legyen:

Elsõ kérdésre a válasz: ki ne akarna az lenni?

Másodikra a válasz: túl sok a korlát, amin nem tudok átjutni.

és ebbe mi a f*szért törõdsz bele? Ismered a tehetetlenség törvényét,nem? A pohár addig nem fog a szádhoz kerülni,amíg nem veszed fel és teszed magad elé.na így van ez a személyiséggel,te addig egy örökös b*lfasz lúzer maradsz,amíg nem AKARSZ tenni ellene..azthiszed hogy most kitalálod h " na márpedig ígyszülettem,ilyenvagyok,nemtudokváltozni" és ez már szent írás.

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

kulabácsi
eskü te annyira magad ellen vagy és beszélsz, h most nem azért, de ménem leszel öngyilkos? mert így aztán sok értelme nincs az életednek h csak sajnáltatod magad és siránkozol, h jajj de szar nekem, de szar nekem, de én ilyen vagyok, nem fogok úgyse megváltozni, ez az életem...

annyira bebeszéled magadnak h az már nekem fáj

salsoul
Térjünk vissza egy kardinális kérdésre:

tulajdonképpen szeretnél boldog sikeres ember lenni?
ha igen képes lennél ezért bármit megtenni?

vagy jó minden úgy ahogy van, minden kész idill
prezi
...nincs többes szám, hééllo !! egyetlen egy a földön termõ növény termékébõl készített cigarettáról van szó, kérlek ne hívd 'DROG'-nak lol 😄D?:AS:?ASD
Nem kell bocsánatot kérned, csak hajtottam volna neked egy frankót, de kajakra csak azért mert nagyobb hatásfokkal szerettem volna segíteni mint a fórumon irogatás 😊

Borsodi vagy, nem ?!

NEOreg3
"Olyanok õk, akár az állatok. Nem. Õk még alacsonyabbak."

Teljes mértékben egyetértek, az állatokat hajtja az ösztön, engem még az se.

kulabácsi
pedig belõled jó kis herkás lehetne

NEOreg3
Valóban nagyon könnyedén el tudom rontani az emberek hangulatát a való életben is😊

NEOreg3
Ahogy gyógyszerekhez, úgy drogokhoz sem akarok nyúlni, bocs😊

de MEGSZÜLETTÉL ÉS EZ TÉNY.

salsoul
a könyv nem csinál meg az ember helyett semmit

segít elindulni, ötleteket ad, motivációt ad

legalább is nekem

én még a magyar népmesékben is ötleteket látok 😉
sõt, mindenben

egyébként mindenki szeretne sikeres boldog lenni - bár meglepõ modon vannak olyanok akik nem.
Azonban nagyon sokan vannak aki csesznek bármit is tenni a boldogságukért. Csak siránkoznak, meg nyavajognak... De minek?...
Ha ötletelsz minden ötletere felhoznak valami kifogást...
A Korán említi eme embertípust: s kerek perec megmondja, hogy szörnyú sors az osztályrészük.
"Van szívük, de nem értenek vele; szemük, de nem látnak vele, és fülük, de nem hallanak vele. Olyanok õk, akár az állatok. Nem. Õk még alacsonyabbak. Ügyet sem vetnek õk (semmire)."
Mégis milyen magától? elsusmogsz 2miatyánkot és " HOPP" te vagy a legjobb arc a földön?TENNI IS KÉNE VALAMIT,NEM CSAK VÁRNI ,MINT A MESSIÁST.Mellesleg miért csodálkozol h nem rajonganak érted? komolyan,veled beszél az ember,és a legjobb kedvébõl is kb olyan érzése lesz 5 perc veled eltöltött beszélgetés után,hogy " na húzzúnk innen,mert a végén meghív a saját öngyilkosságára..kapd már össze a tökeid is csinálj is valamit...

prezi
Ez az a mondás ami teljesen igaz !! ID

mint esély, 50%-od megvan az optimista rátekintésre, az anyagit bízd ide =)

NEOreg3
Nem én akartam megszületni.

miben? a túlzott negatív gondolkodásodtól feltöltõdsz elektronokkal és kisülsz? Ez aztán az életfelfogás ecsém'. "ÓÓ én úgyis megpusztulok vmibe" CSak tudod ha már megszülettél,akkor éld végig az életed emberi módra,ne legyél gyenge,szedd össze magad.

NEOreg3
Nem lehet menteni a menthetetlent. Vagy kialakul majd minden magától, vagy... vagy.

kulabácsi
lsd

NEOreg3
"A fiatalok 50%-a optimistán tekint az életre, a többinek nincs pénze drogokra."

na látod,itt kezdõdik az alapvetõ,legfõbb probléma...

prezi
pedig lehet hogy egy durca cigi kicsit helyretenne ! 😊

NEOreg3
Nincs hátralevõ 50 évem. Írtam korábban, hogy 5 éven belül meghalok, valamiben.

kulabácsi
mivel toltad virtual dj-vel? 😄

akkor mi a f*sz értelme van ennek? szar alak akarsz maradni a hátralévõ 50 évedben? Csak tessék,csinálj ugyanígy,hogy mindent,mindenkit leszarsz,elhatározod h te ilyyen vagy,ilyen maradsz és van egy garantált elfuserált életed...EMBER...ÉBREDJ FEEL!

NEOreg3
Nem kértem segítséget, soha nem kértem, de ha írnak nekem én válaszolok.

kulabácsi
"tulajdonképpen szeretnél boldog sikeres ember lenni?"
lol
ki nem szeretne az lenni? de ügye nem azt akarod mondani h egy könyv fogja neki elmondani az ehhez vezetõ utat?! ez egyéntõl, családi helyzettõl, akarattól és még sok mástól függ h vki sikeres ember legyen, a boldogságot meg magának kell megteremteni, megtalálni h mi okoz neki örömöt

prezi

a "DJ-s"kedés ott kezdõdik hogy két Pioneer 800 lejátszó meg 600as keverõ 😛

DJ Skyline
kösz, holnap majd elolvasom. legalábbis nekirugaszkodom 😄

NEOreg3
Elsõ kérdésre a válasz: ki ne akarna az lenni?

Másodikra a válasz: túl sok a korlát, amin nem tudok átjutni.

Neoreg: már bocsánat,de te mi a f*sznak kérsz segítséget egyáltalán?BÁRKI,BÁRMIT MOND,BÁÁRMIT TANÁCSOL vhogy elhárítod hogy " jajj beletörõdtem hogy én ilyen fos vagyok,és punk-tum" vagy elmondod hogy " ééén biza ehhez túl hülye vagyok,ahhoz meg lusta" már 2napja olvasom ezt a sok " jajjj szegény énnn 😞:'( olyan egy szar alak vagyok hogy na..én vagyok a világ leg elbaszottabb embere jajj,jajj" folyton...ezzel mi a lófaszt fogsz elérni,hogy " felvállalom balfasz vagyok" VÁLTOZÁS EMBER,VÁLTOZÁS..itt bazzeg bármit mondanak,te csak vállat vonsz,elmondod megint h te ehhez szar vagy és hogy óóóó téged nem lehet megérteni mert nem éljük ááát a kicsike helyzeted..képzeld mindenki volt már depressziós,meg szar napokban.DE TOVÁBB KÉNE ÁLLNI.Ha viszket a lábam,megvakarom,és nem vállat vonok fölötte h " na majd úgyis elmúlik".valamit csinálj már,mert ez már esküszöm idegesít h lóf*szt nem akarsz változni,csak idejöttél önsajnáltatni.Helyetted senki se fog változni,neked kéne megfogadni itt 1-2 tanácsot,nemcsak vállat vonni h " na,te nem én vagy,szal nemérheted"

salsoul
én most nem akarlak meggyõzni

csak arra kérlek, hogy olvasd el, jegyzeteld ki, s röviden mond el mirõl szólt s mit találtál benne érdekesnek

-----
kérdés, ami nagyon fontos:

tulajdonképpen szeretnél boldog sikeres ember lenni?
ha igen képes lennél ezért bármit megtenni?

vagy jó minden úgy ahogy van, minden idilli
NEOreg3
Látom a jövõt, egyszer mindenki meghal.

Nem azzal van baj, hogy én kilátástalannak látom, hanem a ténnyel, miszerint az.

NEOreg3
Füvezni nem akarok, a sima cigi, vagy szivar meg semmi pluszt nem ad nekem, egyszerûen nem érzem hatását, pedig volt hogy egy nap fél doboznyit elszívtam és másnap nem hiányzott.

kulabácsi
az a bajod h kilátástalannak látod a jövõt és baszol tenni azért h ez ne így legyen...így pedig nem is lesz másképp.

NEOreg3
Tisztában vagyok a helyzetemmel és a lehetõségeimmel. Eleve úgy írtam ide elõször, hogy tudtam sokan belém fognak kötni és tudtam elõre, hogy nem fognak tudni meggyõzni semmirõl se.

kulabácsi
lol 😄DDD