Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
Ugyan azt az energiát amit a boldogtalanságba ölsz a boldogságba is fektethetnéd.

Rajtad áll!
Minth azt mondtad volna, hogy boldog akarsz lenni!
Itt a lehetõség.
NEOreg3
Felfogás kérdése.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

salsoul
Csak hogy tudd!

Attól, hogy semmit sem teszel érte még méltó vagy a boldogságra.

Te döntesz arról hogy élsz-e a lehetõséggel, vagy hagyod parlagon heverni.
NEOreg3
Az a méltó rá, aki megérdemli. Az érdemli meg, aki tesz is valamit érte. Én nem teszek érte semmit és nem is tudok tenni érte semmit se.

Amúgy ha félnek tõlem, hát féljenek. Megmondtam, hogy ha nem tudnak olyannak elfogadni, amilyen vagyok, akkor nincs mirõl tovább beszélnünk. Az emberek mindig is kerülték, lenézték és kiközösítették az olyanokat, akik különböznek a többiektõl.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Kezdetektõl fogva nem tagadtam én, hogy lusta vagyok, ám arra kíváncsi lennék, mégis hogyan képzelitek, hogy segítene rajtam az edzés? Több önbizalmam lenne tõle? Dehogy. Megmondom õszintén: nekem nem nagyon van gondom azzal, ahogy kinézek. Ha most „mindenkit leosztó, basztató, verõlegény, utca vagánygyereke” hatást keltek, akkor azután mit fognak csinálni az emberek? Átmennek az utca túloldalára? Én elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, sajnos ha erre a többi ember nem képes én nem tudok ezen változtatni. Boldogabb lennék attól, hogy kifáradok? Sok tesi óra után a tüdõmet kiköptem olyan fáradt voltam, mégse éreztem semmi olyat, hogy bennem most megváltozott valami legbelül. Általában lejátszódott az alábbi ciklus: tesi elõtt szarkedv->tesi közben szarkedv->tesi után hullafáradtan szarkedv->hazemenés, pihenés után szarkedv. Az edzéstõl más lesz a személyiségem? Máshogy fogok viselkedni? Más lesz a beszédstílusom? Máshogy fogok viszonyulni a dolgokhoz? Nem. Én az edzést egyfajta optikai tuningnak fogom fel, amire nekem nincs szükségem. Én a személyiségemen akarok változtatni, de az én esetemben, nem az edzés a kulcs hozzá. És ismét megjegyezném, lusta vagyok.
Rátapintottál a lényegre, ha nem látom, hogy valaminek eredménye van, akkor hagyom a picsába. Elkezdek valamit, látom, hogy nem megy és nem is érzem magam jól ha csinálom->elmegy tõle a kedvem->nem csinálom. Én a helyedben már régen nem veszõdnék se a kondizással, se a WT-vel, de nem akarlak róla lebeszélni, mert te jól érzed magad, hogy csinálhatod, hát csináld.

sz4bolcs
Majd sorban. Elõbb gitárt, utána akváriumot.. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nyami
én nagyon vékony voltam ám tizenegy-néhány évesen. Aztán elkezdtem mászni elég komolyan (volt olyan idõszak, mikor napi 4-5-ször) 3-4 évet másztam mikor abbahagytam, rámentem a konditeremre. Mondjuk mászás eleve korrekt izomzatot adott, de így, hogy gyúrok is, még jobb. Ugye nagyon szálkás vagyok és ehhez eléggé megizmosodtam, és hát ez eléggé bejön a lányoknak :p Osztályban én lettem a legerõsebb, pedighát össz-vissz 70 kilo vagyok még most is. Le kell menni heti 3-4szer konditerembe, mellette viszonylag értelmesen kajálni, meglesz az eredménye. Nekem az önpusztító (folyamatos bulizas :p) életmód mellett is sikerül fenntartani, csak elhatározás kérdése.

NessieGraf
Hány ilyen produkcióra képes példányt fogadnál be? Nálam szín és szõrhossz választékkal egy tucatnyi van, különbözõ korban 4 hetestõl félévesig.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

ja es TEKK

ez még rám is hatással volt, jövõhéttõl megint elkezdek edzeni <#smile><#worship>

sz4bolcs
Döglött vuki! 😄
Bakker hogy fekszik már az ágyon az a szerencsétlen? 😄😄😄
Nekem is kéne egy ilyen, egész nap röhögnék rajta.

Nagyon ari.

salsoul
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ott a pont

Bizonyos kimondatlan saját kérdéseimre is remek választ adtál.

Tenksz <#worship>
"nem vagyok rá méltó" 😄_AS😄d

Néha eltúlzod kicsit. Minek írsz le olyan dolgokat, amikrõl te is tudod, hogy faszság?

Ja, mellesleg a sok dagadt, lúzer, otromba, buta tekintetû roncs, akinek vigyor van az arcán, és élvezi az életét, miért nem panaszkodik? õk bezzeg méltóak rá?

Bizony ám, a boldogság egy létezõ fogalom, ami kiválasztja a legrátermettebb, és legtökéletesebb külsejû/lelkû embereket. Ezt te sem gondolod komolyan.

Ja meg olvastam hogy azt írtad, biztos potenciális öngyilkosnak meg lúzernek tartanak, ezért nem közelednek feléd.
Képtelen vagy beismerni, hogy te magadat maximum görbe tükrön át látod. Megmondom én, hogy civil szemmel, ismeretlenként hogy nézel ki.
Egy mindenkit leosztó, basztató, verõlegény, utca vagánygyereke. nem azért nem mernek közeledni hozzád mert lúzer vagy, hanem azért, mert olyan hatást keltesz, hogy FÉLNEK TÕLED az emberek, hogy milyen véleménnyel fogod õket illetni, azzal a szarkazmust sugárzó tekinteteddel. És ez kb. korrekt teljesen. Én látlak kívülrõl, és hogy hogy viselkedsz.
Na ebben a kommentben benne volt minden.
Egyszerûen lusta vagy, és ahogy NessieGraf bölcsen mondta, mazochista.
Nem kell ezt az izomzatodra fogni, vagy arra visszavezetni, hogy nincs ritmusérzéked. Ezek olyan önámítások, amiket azért mondasz, hogy elhitesd magaddal: nem azért nem kezdesz bele semmibe mert lusta vagy, hanem azért, mert nincs rá affinitásod. És ez a legnagyobb hülyeség, amit bebeszélhetsz magadnak.
Másfél hét folyamatos súlyzózást után nem múlt el az izomláz?
na az a röhej, hogy elhiszed, hogy ez baj.
Mivel a családodban vannak izombetegek, ezeket magadra veszed, és képtelen vagy felülkerekedni rajta.
Ha én edzek egy héten háromszor, gyakorlatilag egész héten izomlázam van, és a következõ héten is. Hülyeség, hogy rádolgozással elmúlik. Ha súlyzózol, csak rápihenéssel múlik el sok nap után. Ha nem hagyod abba, hanem csinálod rendszeresen, megmozgatsz minden izmodat, akkor 2-3 hónap után érezni fogod, hogy nagyobb súlyt kellene venni.
Másfél hét gyakorlatilag semmi.

Arra jutottam, hogy a nagy hiba a te gondolkodásodban:
Mindent azonnal akarsz. Csak akkor akarsz valamit, ha az 100%-ig genetikádból fakadóan számodra termett a világra, csak akkor fognál bele valamibe, ha teljesen egyértelmû lenne, hogy totál sikert viszel véghez. Türelmetlen vagy.
Te engem ismersz, naponta látsz, szinte. Amikor nem jártam le tréningekre, akkor kondiztam. gyakorlatilag eléggé rendszeresen edzek.
Ennek ellenére te látod rajtam, hogy egy hatalmas izmokkal rendelkezõ állattá fejlõdtem volna?
Attól, mert nem érsz el látványos eredményt hetek alatt, érdemes csinálni. Attól, mert nem születtem nagytestû embernek, érdemes edzenem, és attól, mert vékony vagyok, illetve pont ezért, érdemes megtanulnom egy harcmûvészetet.
Nem csak akkor lehet belekezdeni valamibe, ha kiemelkedõ vagy benne - a legnagyobb emberek nem tehetséggel válnak naggyá, hanem szorgalommal.
Puszta tehetséggel maximum csöves lehetsz, az gyakorlatilag semmit nem ér.
Szorgalom. Az egyetlen kiút ebbõl az, ha elkezdesz valamit csinálni, ha választasz egy területet, Teljesen mindegy, hogy úgy érzed, arra születtél-e, a lényeg, hogy folyamatosan fejleszd magad benne. És ne állj meg.
Ha nem tudsz focizni, mert képtelen vagy egy egyeneset rúgni a labdába, arra ne az legyen a válasz, hogy mert szar vagyok, hanem az, hogy addig rúgod kapura a labdát, amíg bal lábbal, 179 fokos hajlásszögbõl fel nem tudod rúgni a sarokba.
A legtöbb "nagy" ember gyerekkorában nem tehetségesebb az átlagnál. Elkezd valamit 15-30 évesen, és sok gyakorlással a mesterévé válik. a tudás alapja a kemény munka, nem a tehetség.
A teniszt is MINDENKI úgy kezdi, hogy nem tud egy egyeneset ütni. Aztán két irányba fejlõdhet az ember: van, aki ebbe beletörõdik, és van, aki tesz ellene.
Nem tehetségtelenek és tehetségesek vannak, hanem lusták, és keményen edzõk. Ugyanakkor, ha valaki alapjában véve ügyesebb egy adott dologban, mint mások, egyáltalán nem biztos, hogy neki való. Sõt, ha a tehetség nem párosul szorgalommal, nálad viszont igen, akkor úgy lepipálhatod, hogy te totál ügyetlenként kezdted. Erre én gyakran látok példát.
Ne ámítsd magad azzal, hogy a te izomzatod rosszabb. Nem rosszabb az enyémnél. ha a családodban vannak betegek, akkor az arra kellene hogy sarkalljon, hogy megmutasd, hogy nem kell ugyanezt öregedõ felnõttkorodra elszenvedned, hogyha mûveled az izomzatodat, ha elegendõ tápanyagot juttatsz hozzá, ez simán elkerülhetõ. Kezdj el keményen edzeni, és soha ne ülj le kifogásokat keresni arra, hogy miért nem edzel.
A te bajod, hogy úgy gondolkodsz, mintha egy animében lennénk. Minden harcos tehetséges, gyorsan tanul, és rögtön szuperképességei lesznek.

Az ember elõször balfasz, aztán több éves úton eljut egy magasabb szintre.
Volt egy srác, aki jött dobolni, kezdetben szinte nevettem, hogy milyen szinten balfaszul fogja a verõket, hogy mennyire ügyetlenül áll hozzá az egészhez, és mennyire nincs ritmusérzéke.
Eltelt két év, õ most olyanokat nyom dobon, amire én nem vagyok képes. Mert õ komolyan vette, én meg nem. pedig volt hozzá tehetségem.
A tudás a szorgalomnak nyílik meg, nem a tehetségnek. Ahogy a kínaiak mondták. Mindent kung fu által lehet elérni. A kung fu jelentése pedig kemény munka.
Az igazság az, hogy a depresszió, és minden lelki betegség a mozgáshiányhoz kapcsolható. Ez a teljes valóság. Aki keveset mozog, nem tartja karban a szerveit, nem szabadul fel az edzés utáni endorfin, lanyhább lesz a teste, és ez kihat az elméjére is.
Ha egy jót edzek, kifáradok, teljesen más szögbõl szemlélem a világot.
Mindent csak elkezdeni nehéz.
Ha nem azt tartod szem elõtt, hogy másoknál legyél jobb, hanem azt, hogy napról napra, akár hajszállal is jobb legyél saját magadhoz képest, évek múltán azt veszed észre, hogy másoknál is jobb lettél.
Willenbrock
És te honnan tudod ki mit élt át?Ha valaki depressziós dögöljön meg?Ezt a nácik a gyakorlatban így gyógyították de szerintem ma már tudunk ennél jobbat is.Igen létezik depresszió ami kialakulhat mégolyan normális embereknél is(pl.Churchillnek is gyakran voltak sötét korszakai-az"én fekete kutyámnak"hívta az ilyen idõszakot-és festéssel küzdött ellene.Hogy valaki mélypontra került és rettenetesen elkeseredik sõt kilátástalannak érzi az életét nem ok rá hogy halált kívánj neki.Súlyos depresszió esetén pedig semmit sem segít az olyan tanács h.szedd már össze magad!Meg hasonlók.Szakszerû segítség nélkül ugyanis nem lehet leszámolni vele.Egy bizonyos szinten ez a betegség már nem gyõzhetõ le pusztán akarattal.Olvassátok csak el a neten a depik típusait.

tiszta pit bull

salsoul
"kómás" - álmából cibáltam fel szegényt
ez döglött? <#zavart2><#idiota>

salsoul
Linkek helyesen:
kép 1
kép 2

Biztos csak véletlen...
salsoul
Ez a következõ lecke, hogy kimond, hogy méltó vagy a boldog sikeres életre.

Csak ki kell mondanod. Semmi mást nem kell tenned. Csak mond ki.
El sem lehet rontani. Szerncse sem kell hozzá.

Amúgy a macskám itt[/url] és itt.
sz4bolcs
azt mindneki szereti. Amúgy a fenének pörgettétek a topigot.

sz4bolcs
Jó kedvvel fog ébredni, mert "holnap suli" :-)))

kulabácsi
drukkolunk h holnap egy új napra és jó kedvvel ébredj
jó8

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
Nem vagyok rá méltó így ezt leírni nem fogom, se kijelenteni.

amúgy #2207

NEOreg3
Na viszont aludnom is kéne, mert holnap suli.

Remélem reggel holtan találnak az ágyban. Drukkoljatok!

bye

salsoul
Király 😉

Ugyan így jöhet akkor, hogy: "és méltó vagyok a boldogságra" - nem több, nem kevesebb.

NEOreg3
<#wow3>legyen gyereknap...

BOLDOG AKAROK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444négy

salsoul
A mondat elsõ felét kértem csal leírni. A másik felét hagyjuk el.

Ameddig ez meglesz lefényképezem a macskánkat...
prezi

én sem rendelkezem velük, mielõtt feljelentenél képmutatásért ! 😄D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

NEOreg3

salsoul
Most ne rá koncentrálj!
Hanyagoljuk a dilettánsokat 😉

Szóval: #2199
NEOreg3
Ez tetszik is:AS_D-asd

salsoul
Én azt tudom amit leírtam!
Potenciális nyertes jelölt vagy.

Had lássam a CAPS LOCK-os mondatot, amit kértem 😉
Barátom, ez igazán nem kerül nagy erõfeszítésbe, el rontani sem lehet 😉
Na gyerünk!
légidesszant bazzeg,bedobnak vmi ellenséges hely közepére azt ott addig lõsz,amíg 1: lelõnek 2: elfogy a lõszered.És hangulatodhoz méltóan végig azt ordítod hogy " héjóóóóóóóóóóóóóóóóóó én vagyok a világ legnagyobb balfaszaaaaaaaa"

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

NEOreg3
BOLDOG AKAOK LENNI, ám nem vagyok rá méltó, egy olyan selejt mint én, nem.

NEOreg3
Ne írj ilyeneket. Te is tudod, hogy az vagyok. Cssupán el szeretnéd velem hitetni az ellenkezõjét.

NEOreg3
Nem lenne tanácsos az én kezembe éles lõszerrrel megtöltött fegyvert adni😊

salsoul
Nem lúzer. Potenciális nyertes.
Csak még nem tudja, hogy bontakoztassa ki magát.
salsoul
oké - step by step

kapcsold be a CPAS LOCK-ot (ordítva írás) és úgy írd le a mondatod elsõ felét.
õ pontosan tudja,mekkora egy lúzer.Bármit mondanak neki,leszarja.HA jó neki ez,akkor mondom további búval baszott napokat neki. DE én komolyan,az ilyeneket gyûjteném azt kibasznám a frontra valahova,legalább nem a családos emberek halnának meg,és mondjuk vmi hasznosat is tenne,talán még rá is jönnének hogy " na mégse ilyen tyúkszaros az életem,jobban megbecsülné utána az biztos..

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

NEOreg3
Boldog akarok lenni, ám nem vagyok rá méltó, egy olyan selejt mint én nem.

salsoul
most még nem tartunk a listánál...

jelenleg ott tartunk, hogy eddig még csesztél kimondani, hogy boldog ember akarsz lenni, éshogy méltó vagy a boldog életre
sz4bolcs
Elõször én is azt hittem hogy egyszerûen lusta vagyok, ugyanezeket csináltam. Késõbb rájöttem, hogy rettenetesen maximalista vagyok, és ezért képtelen vagyok feltenni az életem egy, vagy több célra, mert tudom, hogy nagyon beleragadnék, és végül az elvesztése is elkerülhetetlen.
"Maximalistának mondanak, de valójában idealista vagyok."

NEOreg3
Most is élek, bár a minõségét azt ne részletezzük.

kulabácsi
megtanulni élni bazze!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
akkor most mit is kell tennem a boldoságomért? Min kell változtatnom?

ezután jön egy lista

azután összevetem azzal a listával, amire képes vagyok

az eredmény szomorú.

salsoul
Oly nehéz kimondani, hogy:

IGEN, BOLDOG AKAROK LENNI ÉS NEM NYOMORÉK!

hmm???

Ha ezt kimondtad, akkor az a kérdés következik, hogy? akkor most mit is kell tennem a boldoságomért? Min kell változtatnom?
DJ Skyline
vannak emberek, akik azért csinálják ezt hogy észre vegyék õket. hogy foglalkozzanak velük. most ezt mondhatod egy depisnek hogy ilyen vagy, de mivel már búvárkodik a szarban ezért azt fogja mondani hogy de nem vagyok ilyen

kulabácsi
énmeg csak szarkazmussal éltem 😊

prezi
de tényleg csak segíteni akartam. peace! -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !