Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hanyagold az egész témát!
Szerinted Õ direkt jól érzi magát a helyzetében?
Biztosan nem...
Gondjai vannak.
Nekd pedig türelemmel és megértéssel kell(ene) lenned felé.
Ezek nem egyik napról a másik napra megoldódó dolgok.
Semmit sem használsz, ha tovább fokozod rajta a nyomást, a sürgetéseddel, görcsöléseddel, erõszakoskodásoddal, akarásoddal.
A bogyókat eleve hanyagolni kellett volna, és alternatív megoldások után kellett volna kutatni.
A kapcsolatotokat felhozni pedig a lehetõ legrosszabb, önzõ dolog.
És ez a hardboy.hu amit írtál (közben sikerült visszaolvasnom) ilyen gyógyszerhamisítványokkal foglalkozik?
az egészségét úgy értettem, hogy általában azok a bogyók amiket netrõl lehet rendelni, meg amiket az utcán veszel, azok ilyen kamu potencianövelõk amik a legjobb esetben is csak ártalmatlanok, de tartalmazhatnak mérgeket is, meg sokszor drogot találnak bennük a vizsgálatokon... na most egyszer rendelt ilyet, és addig az volt a gond hogy nem volt 100%os erekciója, utána viszont már egyáltalán nem volt, csak egyszer kétszer, és nem tartott 5 percig sem... szerintem ez a kamu bogyók miatt van! de õ mintha nem is akarna tudomást venni róla...
mirror\'s edge
---life is a give me 5---
mirror\'s edge
tudom soul, de mondom hogy én már mindent megpróbáltam...
Lehet egy pszichológus is beválna, vagy egy szexológus, nem tudom. A lényeg, az hogy a szervezeted fellázadt, vagy csak mondani akar valamit. Az orvos segít, menj el mindenképpen. Olyasmit úgyse csinálnak amit nem akarsz.
mirror\'s edge
Lehet egy kis levegõváltozás segítene. Egy hétvége a hegyekben, jó levegõ, sok séta, romantika. Hümm : )
mirror\'s edge
ezen csak orvos segíthet(ne), de oda meg nem akar menni...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Szolgáljon ez például és ne legyetek elkenve, hiszen máris gyõzetetek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van egy olyan klisé, hogy a nagy akarásnak beszarás a vége.
Talán tulságosan teljesíteni akar aztán a visszájára sül el a dolog.
Próbálkozzatok erotikus masszázzsal esetleg - ami a test teljes területére kiterjed. Kicsi relax, meg oldódás... biztos jót tenne.
Van sok jó könyv a témában, és a kettõtök kapcsolatát is gazdagít(hat)ja.
(az erotikus masszázs nem szex!)
amit fel kell oldani, ki kell mondani, meg kell nevezni
azelõtt mûködött a dolog?mióta van ez.privátban esetleg láthatnék egy fotót rólad?csak hogy teljesen képben legyek,kíváncsivagyok:o
már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy én tehetek róla... ez a gondolat viszont lassan felemészt...
könnyû azt mondani hogy "kezd el!"
én már sokszor próbáltam kimászni a depresszióból de minden próbálkozás kudarcba fulladt és akármennyire erõlködtem ugyanott vagyok
tehát ezután szerintetek mennyi kedvem van hozzá?
senki sem születik úgy hogy mindent kitûnõen tud
sok dologra rávilágítottál most, asszem kell valami sportot keresnem <#pardon1>#pardon1>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ez esetben nemtudom menynire drasztikus
"1 senki és semmije nem lesz" -> pontosan, tökéletes megfogalmazás, de azt a leszt, tegyük jelen idõbe.
Én is teniszezek az egyetemen és ehhez sincs tehetségem, de viszonylag jól érzem magam, amikor csinálom.
Képes vagyok napokon keresztül éheztetni magam, ha nincs otthon olyan étel, amit szeretek (és ez azért elõfordul gyakran, met sok mindent nem eszek meg). Jelen pillanatban is korog a gyomrom, de nem érdekel.
áve