6682
Önbizalomhiány
-
#6361 Ez a mondat, amit bevágtam senkinek nem csípja a szemét? -
AC2 #6360 Vegyes érzelmekkel teli, elgondolkodtató kis videóra sikerült. A zenét kár hogy levették, sokkal jobb lenne azzal.
Megkérdezhetem, hogy van-e valóság alapja? -
#6359 Megragadó. Főleg ez a rész: "Később felmegyek a szobájába, megtalálom a naplóját, és a következőt olvasom:" -hát bakker.. -
#6358 Szerintem a kivárásnak van értelme. Amúgy ezért már sokan megköveztek, de az ember nem monogám, csak a társadalom felfogása miatt próbál úgy viselkedni. A másik, amit kevesen hisznek el nekem, de 1 év nem idő. Ha valakivel beszélni, találkozni akarsz, mondjuk suli után, akkor elérési címek, telefonszámok cseréje.
Egyébként nem kedvelem, ha valaki foglalt és látványosan lóg valakivel, mert abból akkor is balhé lehet, ha egyébként nem történt semmi. -
HUmanHunter #6357 heyya!
hamár ennyire csajozásról szól a topic nekem is kéne egy kis help ;)
van egy osztálytársam[csaj ofc], volt egy többnapos iskolai kirándulás, amire eljött pár barátnőjével[szintén osztálytársak]. na eddig OK. csakhogy az volt, hogy sokszor a csaj inkább velem lógott szívesebben mitn a barátnőivel[!]. Többen is megjegyezték hogy ebből még lehet valami. ok, végelett a kirándulásnak, hazajöttünk, erre látom egy vele közel egykorú pasi várja wtf?. jó, gondoltam talán vmi rokon lehet, ezért próbáltam a csaj közelében maradni, msn en is felvettem beszélgettünk jópárszor de erre a területre nem tereltem a témát(addig utánnanéztem ki az a srác és kiderült a barátja). a csaj nem taszít el,
kb flörtöl velem a barátja mellett akivel elméletileg boldognak tűnik? ha jól tudom már hónapok óta együtt vannak. most mi az istent csináljak? úgy gondolom hogy kivárom hogy mi lessz, mert ha most rákérdeznék biztos "legyünk barátok" válasz érkezne, de annyira sok időm nincs mert már 1 évig járunk 1 osztályba. (12.)
vmi tippek?
thx -
#6356 Amúgy otthagytam azt a csajt aki nem tudott választani köztem meg egy másik csávó között.
Most meg összeveszett a másik csávóval és hozzám menekült hívott telón.
De hát nem játszunk olyat hogy ha ló nincs jó a szamár is szal.
szia béb. :DDD -
#6355 Okok. Tudom.
De kezdetnek ez is szarul esik. szal. -
jooker823 #6354 Sziasztok!
Csináltam egy szerelmi történetről egy igen megható videót.
Ahol a fiú és a lény éveken át barátként néztek egymásra közbemeg szerették egymást,de ezt már későn tudták meg....
http://www.youtube.com/watch?v=LVMlJn4nof8
Nézzétek meg igen tanulságos,sokmindenkinek adhat bátoritást.. -
raulreal #6353 Mind1. Többet én most megint nem szólalok meg. xD -
raulreal #6352 Nem, mert elmegyek ebből az országból. -
raulreal #6351 Szarkazmus? -
Fbn Lx #6350 nagy jövő áll előtted, még viszontlátunk az rtl klubban -
raulreal #6349 Vissza bizony. Azóta felvettek az ország legerősebb egyetemére, szerkesztő lettem a PES Hungary-n, illetve egy igen látogatott filmes blogban. Most nem panaszkodhatok. :) -
Ronny #6348 a mester visszatért!:) -
Ronny #6347 arra akartam célozni, hogy igazán nem panaszkodhatsz a történtek miatt. Az igazi átbaszások nem ilyenek, de ezt majd később tapasztalni fogod. -
#6346 Hát néztem az adatlapod. Remélem nálad nem lesz több átverés. Én kicsit idősebb vok, de nem mondhatnám, hogy annyi idős korom óta sosem vertek át....Ilyenek kedves embertársaink. Tisztelet a kivételeknek. (nem tennék ebben különbséget nemek szerint) -
raulreal #6345 Vissza kell szórakozni. Strike back soldier! :D
Én erre jutottam... -
#6344 Az a helyzet, hogy ahányszor átbasztak nem biztos, hogy másképp fogok hozzájuk viszonyulni.
Szóval nehéz egy normálist találni. -
#6343 Hurrá, ennyi rendes pasi egy rakáson....á, csak két kilóméterről ellenszélben kicsit bűzlik. -
Steve Q #6342 Én még sose tettem olyat. Ismerem már az érzést, nem kívánom senkinek. -
#6341 Igazat adok nektek, de fordítva is igaz legyen ám: a pasik csak ne játszanak velünk.
-
Steve Q #6340 Igazat adok neked. A nők csak ne játszanak velünk. -
#6339 Figy.
Nekem nem mindegy, hogy ki.
Én ez vagyok.:S Szeretek ismerkedni.
És egyszer hátha rátalálok egy olyan csajra aki úgy elfogad ahogy vagyok, szeret, és jól érezzük magunkat együtt.
Erről meg nem tehetek, hogy ezt csinálják velem már nem először. Ilyen csaj nekem nem kell aki azt sem tudja mit csináljon. Főleg, hogy 2 pasi közül választ?! Hát ez nekem mostmár nevetséges.:D Főleg hogy etetett hogy köztünk lehet valami aztán kiderül hogy mégse. Úgy éreztem, hogy megtaláltam akit kerestem de nem így van.:(
Minek ragadjak le nála ha a sors úgy hozta aznap, hogy megismerhetek egy másik lánykát?. -
#6338 Kicsit úgy tűnik, mintha neked tökmindegy lenne, hogy ki, csak legyen már valaki... -
#6337 Velem is van ilyen de én nem szólok magamra. :DDD
Csak az a lényeg ne menjen át az alany EGO-ba. :D
A lányok többsége szereti a magabiztosságot, és ha látja rajtad, hogy nem szenvedsz önbizalomhiányban.:D
-
#6336 sőt = néha sok is (ilyenkor lehet úgy érzem hogy én mekkora űber csávó vagyok, és minednkinek bejövök :D:D:D persze ez nem így van, ilyenkor magamra is szólok :) ) -
#6335 Még jó hogy az a topik neve hogy Önbizalomhiány... :D én is leírtam a történetem arról a csajról akire hajtok, pedig önbizalomhiányról szó nincs nálam... sőt... :D -
#6334 Ezt hogy érted? -
Ronny #6333 hidd el, még jól jártál:) -
#6332 Ja.. írtam neki vissza se írt.
Azért ez egy kicsit szarul esik.
De mostmár leszarom végleg.:D
Kiskurva.xD -
#6331 :))
Rendben. -
#6330 az hogy úgy költöztél oda semmit nem jelent. mindenhol ugyan az van. szívd de tiszteld is az áldozatot :-)
#6329: vashiányos volt :-) -
#6329 Off.:
Te azzal a szegény kecskével mi történt? :DDD
-
#6328 Ma reggel történt amint már írtam. :D
Szóval jól indul a nap.xD
Én úgy költöztem ide ahol most lakok, szóval nem nagyon tudom mi itt a járás.:D
De azt tudom, hogy ki kell nekem. :DDD
Kapcsolat felvétel megtörtént mostmár csak szívni kell az áldozat vérét. :DDD -
#6327 :-DDDDD
azért az kemény hogy áldozatnak nevezed :-DDDD
de jó neked :-) -
#6326 Én mostmár nem keseredek el semmi értelme. :)
Megvan a következő kiszemelt áldozat. :D -
#6325 nem akarlak elkeseríteni, de nekem úgy tűnik, hogy ez a Hölgy nem akar Tőled semmit. inkább járj nyitott szemmel, s keresd a következőt.
szvsz -
#6324 Szóval ma mondom neki, hogy akkor ennyi.:/
És meglátjuk mit reagál. Ha nem válaszol semmit nem voltam neki fontos.
Akkor megyek tovább. Megpróbálom magam túltenni rajta.
Amúgy reggel voltam boltba ott megismerkedtem egy csajjal. xD:DDD
Igaz barátomon keresztül ismertem meg. de nagyon szemezgettünk. :D
-
#6323 Hülye :DDD
Azt is le szokta írni, hogy mit válaszol rá. :)
Sőt volt már olyan csávó akit úgy küldött el, hogy velem már 6 hónapja jár. -
Fbn Lx #6322 de azt már ugye nem írta le, hogy ő ezekre mit szokott válaszolni, csak panaszkodni szeret.
-szia! látom szopásra áll a szád
-hát elég régen szoptam már és szeretek is, átjöhetnél :)
:SAasdDas