6682
Önbizalomhiány
  • sz4bolcs
    Ez a mondat, amit bevágtam senkinek nem csípja a szemét?
  • AC2
    Vegyes érzelmekkel teli, elgondolkodtató kis videóra sikerült. A zenét kár hogy levették, sokkal jobb lenne azzal.
    Megkérdezhetem, hogy van-e valóság alapja?
  • sz4bolcs
    Megragadó. Főleg ez a rész: "Később felmegyek a szobájába, megtalálom a naplóját, és a következőt olvasom:" -hát bakker..
  • NessieGraf
    Szerintem a kivárásnak van értelme. Amúgy ezért már sokan megköveztek, de az ember nem monogám, csak a társadalom felfogása miatt próbál úgy viselkedni. A másik, amit kevesen hisznek el nekem, de 1 év nem idő. Ha valakivel beszélni, találkozni akarsz, mondjuk suli után, akkor elérési címek, telefonszámok cseréje.

Egyébként nem kedvelem, ha valaki foglalt és látványosan lóg valakivel, mert abból akkor is balhé lehet, ha egyébként nem történt semmi.
  • HUmanHunter
    heyya!
    hamár ennyire csajozásról szól a topic nekem is kéne egy kis help ;)
    van egy osztálytársam[csaj ofc], volt egy többnapos iskolai kirándulás, amire eljött pár barátnőjével[szintén osztálytársak]. na eddig OK. csakhogy az volt, hogy sokszor a csaj inkább velem lógott szívesebben mitn a barátnőivel[!]. Többen is megjegyezték hogy ebből még lehet valami. ok, végelett a kirándulásnak, hazajöttünk, erre látom egy vele közel egykorú pasi várja wtf?. jó, gondoltam talán vmi rokon lehet, ezért próbáltam a csaj közelében maradni, msn en is felvettem beszélgettünk jópárszor de erre a területre nem tereltem a témát(addig utánnanéztem ki az a srác és kiderült a barátja). a csaj nem taszít el,
    kb flörtöl velem a barátja mellett akivel elméletileg boldognak tűnik? ha jól tudom már hónapok óta együtt vannak. most mi az istent csináljak? úgy gondolom hogy kivárom hogy mi lessz, mert ha most rákérdeznék biztos "legyünk barátok" válasz érkezne, de annyira sok időm nincs mert már 1 évig járunk 1 osztályba. (12.)
    vmi tippek?
    thx
  • Doog
    Amúgy otthagytam azt a csajt aki nem tudott választani köztem meg egy másik csávó között.
    Most meg összeveszett a másik csávóval és hozzám menekült hívott telón.
    De hát nem játszunk olyat hogy ha ló nincs jó a szamár is szal.
    szia béb. :DDD
  • Doog
    Okok. Tudom.
    De kezdetnek ez is szarul esik. szal.
  • jooker823
    Sziasztok!
    Csináltam egy szerelmi történetről egy igen megható videót.
    Ahol a fiú és a lény éveken át barátként néztek egymásra közbemeg szerették egymást,de ezt már későn tudták meg....
    http://www.youtube.com/watch?v=LVMlJn4nof8
    Nézzétek meg igen tanulságos,sokmindenkinek adhat bátoritást..
  • raulreal
    Mind1. Többet én most megint nem szólalok meg. xD
  • raulreal
    Nem, mert elmegyek ebből az országból.
  • raulreal
    Szarkazmus?
  • Fbn Lx
    nagy jövő áll előtted, még viszontlátunk az rtl klubban
  • raulreal
    Vissza bizony. Azóta felvettek az ország legerősebb egyetemére, szerkesztő lettem a PES Hungary-n, illetve egy igen látogatott filmes blogban. Most nem panaszkodhatok. :)
  • Ronny
    a mester visszatért!:)
  • Ronny
    arra akartam célozni, hogy igazán nem panaszkodhatsz a történtek miatt. Az igazi átbaszások nem ilyenek, de ezt majd később tapasztalni fogod.
  • Anaid
    Hát néztem az adatlapod. Remélem nálad nem lesz több átverés. Én kicsit idősebb vok, de nem mondhatnám, hogy annyi idős korom óta sosem vertek át....Ilyenek kedves embertársaink. Tisztelet a kivételeknek. (nem tennék ebben különbséget nemek szerint)
  • raulreal
    Vissza kell szórakozni. Strike back soldier! :D
    Én erre jutottam...
  • Doog
    Az a helyzet, hogy ahányszor átbasztak nem biztos, hogy másképp fogok hozzájuk viszonyulni.
    Szóval nehéz egy normálist találni.
  • Anaid
    Hurrá, ennyi rendes pasi egy rakáson....á, csak két kilóméterről ellenszélben kicsit bűzlik.
  • Steve Q
    Én még sose tettem olyat. Ismerem már az érzést, nem kívánom senkinek.
  • Anaid
    Igazat adok nektek, de fordítva is igaz legyen ám: a pasik csak ne játszanak velünk.
  • Steve Q
    Igazat adok neked. A nők csak ne játszanak velünk.
  • Doog
    Figy.
    Nekem nem mindegy, hogy ki.
    Én ez vagyok.:S Szeretek ismerkedni.
    És egyszer hátha rátalálok egy olyan csajra aki úgy elfogad ahogy vagyok, szeret, és jól érezzük magunkat együtt.

Erről meg nem tehetek, hogy ezt csinálják velem már nem először. Ilyen csaj nekem nem kell aki azt sem tudja mit csináljon. Főleg, hogy 2 pasi közül választ?! Hát ez nekem mostmár nevetséges.:D Főleg hogy etetett hogy köztünk lehet valami aztán kiderül hogy mégse. Úgy éreztem, hogy megtaláltam akit kerestem de nem így van.:(

Minek ragadjak le nála ha a sors úgy hozta aznap, hogy megismerhetek egy másik lánykát?.
  • chhaya #6338
    Kicsit úgy tűnik, mintha neked tökmindegy lenne, hogy ki, csak legyen már valaki...
  • Doog
    Velem is van ilyen de én nem szólok magamra. :DDD
    Csak az a lényeg ne menjen át az alany EGO-ba. :D
    A lányok többsége szereti a magabiztosságot, és ha látja rajtad, hogy nem szenvedsz önbizalomhiányban.:D
  • Jagumo
    sőt = néha sok is (ilyenkor lehet úgy érzem hogy én mekkora űber csávó vagyok, és minednkinek bejövök :D:D:D persze ez nem így van, ilyenkor magamra is szólok :) )
  • Jagumo
    Még jó hogy az a topik neve hogy Önbizalomhiány... :D én is leírtam a történetem arról a csajról akire hajtok, pedig önbizalomhiányról szó nincs nálam... sőt... :D
  • Doog
    Ezt hogy érted?
  • Ronny
    hidd el, még jól jártál:)
  • Doog
    Ja.. írtam neki vissza se írt.
    Azért ez egy kicsit szarul esik.

De mostmár leszarom végleg.:D
    Kiskurva.xD
  • Doog
    :))
    Rendben.
  • tigerbácsi
    az hogy úgy költöztél oda semmit nem jelent. mindenhol ugyan az van. szívd de tiszteld is az áldozatot :-)

#6329: vashiányos volt :-)
  • Doog
    Off.:

Te azzal a szegény kecskével mi történt? :DDD
  • Doog
    Ma reggel történt amint már írtam. :D
    Szóval jól indul a nap.xD
    Én úgy költöztem ide ahol most lakok, szóval nem nagyon tudom mi itt a járás.:D
    De azt tudom, hogy ki kell nekem. :DDD
    Kapcsolat felvétel megtörtént mostmár csak szívni kell az áldozat vérét. :DDD
  • tigerbácsi
    :-DDDDD

azért az kemény hogy áldozatnak nevezed :-DDDD

de jó neked :-)
  • Doog
    Én mostmár nem keseredek el semmi értelme. :)
    Megvan a következő kiszemelt áldozat. :D
  • tigerbácsi
    nem akarlak elkeseríteni, de nekem úgy tűnik, hogy ez a Hölgy nem akar Tőled semmit. inkább járj nyitott szemmel, s keresd a következőt.
    szvsz
  • Doog
    Szóval ma mondom neki, hogy akkor ennyi.:/
    És meglátjuk mit reagál. Ha nem válaszol semmit nem voltam neki fontos.
    Akkor megyek tovább. Megpróbálom magam túltenni rajta.

Amúgy reggel voltam boltba ott megismerkedtem egy csajjal. xD:DDD
    Igaz barátomon keresztül ismertem meg. de nagyon szemezgettünk. :D

• Doog
    Hülye :DDD
    Azt is le szokta írni, hogy mit válaszol rá. :)
    Sőt volt már olyan csávó akit úgy küldött el, hogy velem már 6 hónapja jár.
  • Fbn Lx
    de azt már ugye nem írta le, hogy ő ezekre mit szokott válaszolni, csak panaszkodni szeret.

-szia! látom szopásra áll a szád
    -hát elég régen szoptam már és szeretek is, átjöhetnél :)

:SAasdDas