6682
Önbizalomhiány
  • Doog
    Az önbizalomhiánnyal nincs mostmár gond. Régen volt de már bátran odamegyek akárkihez. Csak tanácsért járok ide, azért ti mégis jobban értitek a témát.:DDD
    Amúgy van benne valami amit mondasz. Köszi!

El is küldene a kurva any*mba. Mert valamelyik nap pont azzal untatott egész nap, hogy mennyi csicska próbálkozik nála, hogy megdugja.
    pl.: "szia! látom szopásra áll a szád"
    :DDD
  • Fbn Lx
    *senkit
  • Fbn Lx
    mondd meg neki, hogy kössünk kompromisszumot, én is megb.szlak és a másik srác is megb.szhat.
    Egy olyan csajnak aki nem tud dönteni, azaz egyértelműen nem szeret senki igazán, úgyis csak az kell. :D
  • Voyager88
    Próbálkozni kell és valamelyik majd bejön fel a fejjel :) Mindenesetre annak örülök hogy így ismerkedtetek meg mert akkor nem az önbizalomhiánnyal van a gond nálad.
    Igen ha úgy nézzük belefér a kor de kb 18-20 éves korig a csajok inkább a képzelet mint a valóság világában élnek. Soknál van egy ideál amiből csak csalódások után fognak lejjebb venni..De mindenkinek csalódnia kell ahhoz, hogy reálisabban lássa a dolgokat szerintem. Nos ezeknél a lányoknál úgy tűnik hogy még nem történt meg akiket te kifogtál.
  • Doog
    Hát én vagyok 18.:D
    Szal. ja 16 még talán belefér:DDD
    17-18 évesek.

De az egyik akiről régen meséltem msn-re vett fel.

Ezt a csajt meg úgy ismertem meg hogy idegen területre keveredtem egy haverommal. És ő segítettek nekünk tájékozódni aztán hálámul meghívtam egy itókára. :DDD Azt eljöttem haza felvettem a csajt msn-re dumcsiztunk. és Ez lett belőle :(
    Már megint.
    Szét tudnék verni már mindent halljátok.
  • Voyager88
    Megkérdezhetem hogy hol találtál másik csajt? :) Hátha az a probléma hogy rossz helyen keresgélsz. Bár a korodból kifolyólag gondolom a kiszemeltjeid sincsenek 18 felett, így sokat nem lehet várni tőlük sajnos.
  • Doog
    Dikkk...:DDD
    Találtam másik csajt. Az is szemétkedik.
    Mert egyszerre megismerkedett velem meg egy másik csávóval. És ma mondta hogy nem tud választani közöttünk.
    Na ezt nem hiszem el én mindig kifogom az ilyeneket??!

Holnap írok neki egy búcsúlevelet. Azt ha nem ír vissza akkor byby bébi. :(
  • NessieGraf
    Igen. A baj csak az, hogy az emberek eltértek egy másik sablon felé. Bár egyesek szerint az értelmetlen, hűbelebalázs összebútorozások alapja a létbizonytalanság és a magánytól való félelem.
  • Doog
    Egy pár hátha segít valamelyik.
    Nem túl hosszúak de vannak. :D

1.
    Szememet az égre vetettem, a legszebb csillagot kerestem. Megtaláltam, de nem ott, hanem a
    Te szemedben ragyog!

2.
    Kell a föld, hogy legyen élet. Kell a nap, hogy legyenek fények. Kell a határ, hogy ne legyen
    végtelen, és kellesz te, hogy boldog legyen az életem.

3.
    Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed. Szeretni úgy, ahogy
    csak lehet, érted tenném ezt, és csakis veled!!!

4.
    Sose feledd, nem vagy egyedül. Minden gondolatom hozzád menekül, Te vagy az álmom, Te
    vagy az ébredésem, Te vagy az összes szívverésem.

Lehet nyálasak vagy nemtom. De akinek eddig elküldtem mindenki tudta értékelni. :D
    Bár én sms-ben küldtem. De ha tudsz hozzá költeni valamit akkor okés. :D
  • Fbn Lx
    szerinte a verset nem nagyon értékelik, viszont egy prózai formájú kis szerelmetes iromány bejöhet :D
  • tigerbácsi
    nem nagyon akarok beleszólni! de a mai lányok már nem nagyon örülnek a verseknek. nem tudják értékelni a szép szavakat, a belülről jövő őszinte gondolatokat.

nade mind1!

jagumo:

látogatottabb verses totyik

kevésbé látogatott

csakhogy ihletet tudj meríteni :-)
  • Jagumo
    egyedül verset irni? :O az lesz még egy érdekes menet :D de megpróbálok, vagy van ilyen versiró topik esetleg kérek segitséget :)

De valami szövegre is gondoltam, nem nyálasra hanem... majd megfogalmazok valamit :D
  • cucma
    hmm ne vegyél drága ajándékot. én vettem...feleslegesen :D jó lesz a levél, de ne legyen annyira nyálas. próbálkozz meg szerelmes versel, ha nem is lesz a legjobb, jobban fog neki örülni, mint bármilyen kimásolt idézetnek
  • Jagumo
    Ha ennyien mondják akkor tényleg lehet hogy hasonlitok :( De nem is én hasonlitok rá hanem ő rám! :D gyökér SP... hogy lehet ilyen hülye neve ez meg a másik?? :D
  • Jagumo
    Volt már jó pár kapcsolata... De én is gondoltam erre hogy fél, mert ugye mindenki magából indul ki, és ezért mondja hogy nem lenne hosszú életű a dolog, mert neki eddig 1-2 hónapos kapcsolatai voltak csak. Magyarul komoly még nem. Nekem se volt még komoly kapcsolatom, de én úgy érzem vele lehetne az 1. Igy a 16 éves fejemmel most úgy érzem hogy szerelmes vagyok 1.

Most igy hogy elmondtam neki őszintén mit érzek, és azzal jött hogy hirtelen fellángolás oké... de előbb utóbb el kell hinnie hogy nem az, ha azt állitom hogy nem az, szóval még nincs lefutva ez :)

Gondoltam pár dologra, hogyan bizonyitsam be neki. Pl: Irok egy olyan levelet hogy kettéáll a füle (nem mintha félnék beszélni vele, csak ez olyan romantikus :) ) :D ( vagy egy hatalmas virág csokor, az is romantikus, csak az drágább mint a levél.. de igazából nem érdekel a pénz cseppet sem! ) ( vagy mind a 2 :D)

Az egyik legjobb barátnőjével beszéltem erről, és ő nagyon sokszor megelitette, még jó hogy van ilyen fiu aki ki meri mondani egy lány előtt a szemébe nézve hogy "szeretlek" :) Meg azt is mondta hogy vegyem úgy hogy ő egy hercegnő ,és bánjak úgyis vele mert az biztos bejön neki :)
  • cucma
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja és tényleg hasonlítassz SP-re :D
  • cucma
    sokáig úgy gondoltam, hogy ha egy lány rám mosolyog, akkor nyilván tetszek neki...Nos, ez nem így van, mint rájöttem utólag :D De itt már csókpartik meg együtt alvás után is azt mondja, hogy csak barát ez eléggé furcsa. volt már kapcsolata korábban? nem lehet, hogy csak fél?
  • Jagumo
    Ha nem ismerném magamat, lehet hogy nem olvasnám el, igen hosszúra sikeredett :DDD
  • Jagumo
    Nem feltétlenül szopta be, csak ez a fiú-lány barátság igen furcsa dolog... mint ahogy cucma is mondta (#6282) az egyik fél egy idő után többet szeretne, ez az én esetemben is igy van.

Ismerek egy csajt lassan 2 éve (gimi eleje óta az osztálytársam) Nekem igazából ő egyből megtetszett, de valahogy nem nyomultam rá (én se tudom már miért de most már nemszámit) és ugy nem érdekelt annyira nem is voltam vele olyan jóban, köszöntem neki ő is nekem kb ennyi volt. Aztán 2007-ről 2008-ra szilveszter volt, engem hivtak valami házibuliba de nemvolt kedvem elmenni aztán fogom magam és felmegyek MSN-re, látom fenn van ez a csaj :O meglepődtem, ráirtam és mondta beteg és nem ment sehova.. Lényeg este 9-től hajnali 5-ig beszéltem vele, akkor ismertem meg igazán, de utána se voltunk olyan hűde-hajde jóban, de akkor már beszélgettem vele, meg onnantól mindig dumáltam vele MSN-en és ahogy telt az idő egyre jobban megismertük és megszerettük egymást mint 2 barát. :) És tényleg nagyon jóban lettünk aztán jött a nyár , jött a 10. osztály és kb. az egyik legjobb barátom lett, mindent megbeszéltem vele. Aztán 10. év eleji táborban jött nekem egy érzés nem tudom honnan, de ő kell nekem (mondjuk nekem mindig is tetszett ő külsőre meg aaranyosnak is találtam) Nem mondtam el neki rögtön hátha ez csak egy hirtelen fellángolás, aztán sokat gondolkodtam rajta hogy egy ilyen jó baráttal biztos kellene-e járni? Aztán valakitől megtudtam hogy ő akartam velem 9. év végén járni, és ez is betett egy kicsit (ha akkor igen akkor most miért ne...) Aztán igy asszem október fele meg is beszéltem vele ezt a dolgot elmondtam mit érzek stb... mondta hogy csak mint barát úgy nagyon szeretet de másképp nem tudna, és abban maradtunk amig ezt érzem ne beszélgessünk, természetesen ez neki is rossz volt meg nekem is, és másfél hónapig nem is beszélgettünk 1 szót se... Én próbáltam elfelejteni, de nem ment... és mondtam neki hogy jó akkor próbáljunk meg ujra barátok lenni! Aztán egy kis idő után megbarátkoztam azzal hogy ő csak barát, de csak nem tudtam elfelejteni. Próbálkoztam más csajokkal, de senki se kellet nekem... mindenkibe őt kerestem vagy én nem tudom :D.

Aztán jött a nyár, és megbeszéltünk hogy lemegyünk sátorozni az Ipoly 3 éjszakát, le is mentünk jött az osztály, és úgy volt hogy ennek a csajnak én megigértem hogy vigyázni fogok rá. Ő később jött le mint mi, én addig egyik haverommal visszamentem a boltba kenyeret, husit , piát vettünk mindent :). Mire visszaértünk a táborba ez a csaj már részeg volt ... :D és folyamatosan azt hajtogatta hogy "nem vigyázott rám" kérdezik ki ki? Mondta "ő", 1x hallottam meg egyből leesett, és kicsit felbasztam az agyam. Aztán egyik osztálytársam elkezdte ápolgatni és nagyon féltékeny lettem, de aztán még ez az osztálytársam is odajött hozzám és mondta hogy menj oda hozzá, figyelj rá nagyon szeret téged, mondom jól van... (leszartam :D) aztán úgy 10-15 perc múlva odajött egy másik osztálytársam és kb. odatoloncolt ehhez a csajhoz, bementem hozzá a sátorba mondtam hogy itt vagyok, megfogtam a kezét, de nem nagyon tudta mi van (pia.. :D) aztán mondtam menjünk ki a szabad levegőre (és tényleg jó szándékból mondtam) elmentünk kicsit hátrébb a többiektől és mind1 már hogyan ott 1x megcsókoltam, igaz hogy kicsit ivott, de már akkor kijózanodott valamilyen szinten, aztán még egyszer hátra mentünk kérte meséljem el miket csinált, meg hogy hogy jutottunk oda hogy smárolunk. Elmeséltem mondta ettől még tudunk bárátok maradni, mondom tudom ( :( ) megjegyezte még mellé hogy jól smárolok mondtam te is aztán megint smároltunk, majd másnap is. 3. napon már együtt is aludtunk, sőt 2. éjszaka is csak arra sajnos nem emlékszem hogy kerültünk egy sátorba meg hogy lett-e volna akármi is :O :D majd utána megbeszéltünk hogy maradunk barátok, majd ami a lényeg Június végén volt egy parti mind a ketten ott voltunk, és ott is együtt aludtunk ( ez most nagyon felszines volt, de ez volt a lényeg ezen a bulin) és én kérdeztem miért van az hogy mindig igy végződik ha akárhol együtt lehetünk este? :D Mondta ha most összejövünk pár hónap múlva úgyis szakitanánk, és utána nem lennénk ilyen jó barátok. Mondtam ha igy állsz hozzá az már alapból nem jó... és utána ő elment 2 hétre cserkésztáborba és pont akkor jött haza mikor mi jöttünk nyaralni, de 1 nappal elszámoltam magam! és mi Péntek este indultunk el és ő péntek délután jött haza :) Mondtam neki hogy találkozzunk, de mondta hogy ő fáradt meg igy megy úgy, végül is megértem mert cserkésztáborba volt. Kicsit ideges lettem hogy nem tudunk találkozni, de fogtam magam felültem a biciklire sutty elmentem a házuk elé, felhivtam telefonon, "szia, mit gondolsz hol vagyok?" mondta nem tudja... mondom neki "Na de mégis, csak tippelj" :D és utána kérdezte hogy a házunk előtt mondom meglehet :) Aztán elmentem vele beszélgetni elmondtam neki őszintén mit érzek, és most abban van hogy ez nekem most csak egy hirtelen fellángolás (pedig tudom hogy nem az :)) )és hogy nem tudja ...

Most fogok majd pénteken hazamenni és sokat gondolkodom rajta hogy mit csináljak, hogy győzzem meg arról hogy igenis szeretem! :)

Ha már igy leirtam, és van aki elolvassa, akkor 1-2 tanácsot is elfogadok, sosem árt :)

ui: Bocsánat nem volt hosszú i betű ezen a laptopon XD
  • Ronny
    ugyan már! Ilyenkor mindig van egy általad nem ismert és tőled független faktor, amit Ő bizonytalanságként kommunikál.
  • Doog
    Hát majd meglátjuk..:D azért mégegyszer köszi mindenkinek :D
  • Steve Q
    Szerintem inkább az előbbi, bár ki tudja (a lányok fejében olvasni - egy élet is kevés a megtanulásához). Úgy hangzik, hogy a csaj nagyon nem tudja, mit akar - bár előfordulhat, hogy épp a két vallomás miatt. Egyikőtöket se akar elveszteni, ezért minden eszközzel megpróbál megtartani téged és alighanem a másikat is. Hogy barátnak-e vagy szeretőnek, az kérdéses. Ha a másiknak is hasonlóakat mond, mint neked, akkor nagy a valószínűsége, hogy a "barát" kategóriába akar átsorolni titeket. Ha így van, felesleges próbálkozni nála (hacsak nem vetsz be "piszkosabb" eszközöket, pl. kihasználod a bizonytalanságát és úgy szerzed meg magadnak, de az már tisztességtelen lenne vele szemben szvsz). De ha csak neked mondta ezt, hogy lehetne köztetek több is, akkor lehet, hogy van értelme türelmesnek lenni vele.

Ami az "ellenállni az ideálnak" dolgot illeti, vannak helyzetek, amikor az ember lánya annyira kész, hogy még Bredpitt se érdekelné, ha térdenállva könyörögne neki, se. Az álompasi külső nem mindig egyenes út egy lány/nő szívéhez.
  • Fbn Lx
    igen, a természetben eszerint a sablon szerint történik a párválasztás: előtte a két fél alaposan megismerkedik.
    Valamint a nők már előre tudják, hogy kit szeretnének a gyermekeik apjának, az ismerkedés időtartamától függetlenül.
    De nem akarok belekötni, hiszen te vagy nő.
  • Voltan
    Érdekes dolgokat produkál az élet. Van egy lány, akit régóta ismerek, régi baráti körbe tartozott, pontosabban egy cimborámnak volt a párja. Szakítottak úgy 3 évvel ezelőtt, azóta nem is láttam (nem nagyon akart már abba a társaságba járni, amihez a srác is tartozott, nem váltak el túl szépen). Kinéztem már régen is magamnak, de nyilván tabu volt, hiszen egy barátom párja volt.
    Most 3 hete egy esküvőn futottam össze vele, és csak úgy vibrált körülöttünk a levegő. Már megvolt a randi is, lekopogom, de nagyon jól alakul egyelőre a dolog, boldog vagyok, nagyon örülök ennek. Drukkoljatok nekünk!

Szóval csak annyit, hogy néha tök váratlanul történhetnek nagyon jó dolgok, nem szabad görcsölni, és főleg feladni nem!
  • NessieGraf
    A természet és a sablonok? Egyre érdekesebb a helyzet.

Sablon az: megismerkedsz egy lánnyal, ha tetszik neked, akkor együtt jártok. Mostanában ez kb. 10 perc ismeretség után.

Ez a valóságban egyáltalán nem így működik. Ez csak egy felvett szokás. És ha érdekel, még az állatok gondolkodó fajtái is ismerkednek, sőt felmérik, vajon alkalmas-e a hím apának, társnak.
  • Voyager88
    Így van. Ez nem sablon, hanem a természet rendje illetve biológia :) A férfi a nőt akarja és így fordítva. A testi-lelki barátságot pedig a barátnőmtől is megkaphatom, szokták mondani hogy egy kapcsolat akkor jó ha az ember párja a legjobb barátja is. Lehet hogy létezik barátság néhány ritka (szélsőséges) esetben, de szerintem inkább csak haverság az ami a két fél között szokványos.
    Ritka esetre ilyet gondoltam pl az hogyha tegyük fel azt hinném a lányról hogy a testvérem úgy növünk fel és mondjuk kiderülne hogy mégsem akkor már pl ő barát lenne.
    De ha egy fiúnak nincs barátnője és sülve főve együtt van egy lánnyal de nincs semmi akkor már szerintem az van, hogy: 1. várja hogy később kialakuljon egy kapcsolat 2. homokos
    Ha meg van barátnője és úgy van sülve főve a lánnyal akkor az meg az esetek nagy többségében azt jelenti hogy az a lány a szeretője :D
  • Fbn Lx
    azért, mert a természet is sablonok szerint létezik, és bizonyos természetszerű dolgok, ha a helyes úton, akkor mindig ugyanúgy zajlanak le.
  • NessieGraf
    Lehet, megint nincs adásom. A tesi-lelki barátság nem ment át? Ha száz évig élek se fogom megérteni, miért kell mindent sablonok alapján élni.
  • Doog
    Hát nem azért.
    Mert egyikőnket se választotta.
    De kérdeztem tőle, hogy mi lett volna ha a barátja most nem vall neki szerelmet?
    És azt mondta talán már nem is itt tartanánk hanem több lenne.:/

Most ezt csak mondta, hogy nyugodjak meg, vagy tényleg így van ezt nem tudom. Mert tényleg olyan nyugodt csaj halljátok. Mindent egy szemrezzenés nélkül mond és szívesen beszél az érzéseiről.
  • Fbn Lx
    ja. de gondolom ő nem azért zavarodott össze, mert nem tudta eldönteni, hogy kit válasszon :]
  • buBa0
    nekem van olyan 2 (sokkal több) lányismerősöm akik ha 1szerre szerelmet vallanának, igencsak összezavarodnék:)

barát körből ki lehet lépni de nehezen és az kell hozzá, hogy lelkileg tényleg nagyon egysíkon legyetek, és az sem árt ha te nagyon jó képű vagy, ő meg nem nagyon szép:D
  • Fbn Lx
    csak gondolkodj józanul, képzeld bele magad a helyzetbe.
    Ha két lányismerősöd szerelmet vallana neked hirtelen, és legalább az egyikkel szívesen járnál, akkor összezavarodnál és nem tudnál mit csinálni, amíg "rendbe nem rakod az érzelmeid"?
    ez a rendbe kell raknom az érzelmeim ilyen tipikus szájhúzós terelő szöveg.
    Ugye világos, hogy ha a kettő közül valamelyik lányismerősöddel is szeretnél kapcsolatot, akkor valószínűleg rögtön belemennél, ha már felajánlotta. Ha meg nem, akkor csak te tudod, hogy hogyan terelnél.

Igazából ha az adott lányra úgy nézel, hogy nem akarsz vele egy kapcsolatba belemenni, akkor te is tisztában vagy vele, hogy fél éve után sem fogsz hirtelen beleszeretni, nem?
    Ugyanúgy ő is tisztában van vele, hogy fél év után nem fog hirtelen beléd szeretni.
  • Fbn Lx
    akkor ezt jól beszoptad, mert ha egy lány egyszer elkönyvel barátnak, akkor nagy valószínűséggel soha nem fog rád másként gondolni.
    egy lány számára a potenciális pasi kapásból másik csoportba tartozik :]
    max ha nagyon no.1 barátja lennél, és lelki szinten beindulna valami nála, de még erre sem sok az esély.
    nem akarok nagyon tapasztaltnak tűnni és bölcseket mondani, de szerintem ezt bizony beszoptad, ha a barátja maradnál tényleg csak szenvednél.
  • EdDyBoy
    Szerintem maradj vele jóban. Ne hagyd ott mint eb a szaharát, de ne is gondolj bele mi lenne köztetek.
    Ismerd meg őt közelebbről, ismerd meg a barátnőit, hátha valamelyik megvigasztal és még történik is valami.
    Számíts a legrosszabbra, és használd ki a helyzetet, aknázd ki a lehetőségeket, és az esélytelenség nyugalmával ismerkedj mellette, miközben vele, és a barátnőivel mész el bulizni. Így az a látszat, hogy a barátja vagy, de közben puhatolózhatsz mit szeret, a kedvében játhatsz, és nem kell aggódnod, hogy féltékeny lesz, ha összejössz egy másik csajjal.
  • buBa0
    Nekem úgy tűnik, hogy a csaj nagyon nem tudja mit akar (vagy jól hazudik) ezért válaszút elé állítani nem hiszem, hogy a legjobb döntés lenne.
  • Voyager88
    Nem kell mindent elhinni, amit a nők mondanak :) Pont ez a csaj mondta azt nekem miután barátok lettünk és volt egy rövid kapcsolata ahol megcsalta a fiúja hogy őneki nem kell pasi egy ideig. Rá 2 hétre összejött egy másik sráccal. Ennyire gondolta komolyan :)

"Szóval az lesz a legjobb, hogy dumálgatok vele továbbra is, de nem olyan intenzíven hajtok rá mint eddig." Nos, ez átgondolva a dolgot a legrosszabb amit tehetsz szerintem. Rossz érzés és nehéz dolog megmondani, de ha válaszút elé állítanád a lányt akkor minél hamarabb lezáródna a dolog. Már kapásból rossz ha át kell gondolnia hogy akar-e téged vagy sem... Ha pedig nagyon szeretnéd ezt a kapcsolatot akkor ne csak dumálgass vele, hanem próbálkozz tovább próbálj meg minél többet személyesen találkozni vele és hátha rájön hogy te kellesz neki :) Ha pedig teljesen esélytelen akkor megmondani neki hogy ezt nem szeretnéd tovább folytatni.
    Én legalábbis ezt csinálnám a helyedben :)
  • buBa0
    Szóval az lesz a legjobb, hogy dumálgatok vele továbbra is, de nem olyan intenzíven hajtok rá mint eddig. Hagyok neki időt had gondolja át. Majd később rákérdezek, hogy mi lenne ha több lenne közöttünk?

Szerintem tényleg ez lenne a legjobb.

A fiú lány barátság meg jó dolog, már csak azért is mert egy csaj sokkal jobban tud segíteni a csajozásban mint bármelyik fiú:)
  • Doog
    Ja és még annyi, hogy rákérdeztem hogy mi lenne ha jönne egy olyan csávó aki az ideálod biztos hogy nem állnál neki ellen.
    És azt mondta, hogy de! Mert nagyon összezavarta ez az egész dolog.

Szóval az lesz a legjobb, hogy dumálgatok vele továbbra is, de nem olyan intenzíven hajtok rá mint eddig. Hagyok neki időt had gondolja át. Majd később rákérdezek, hogy mi lenne ha több lenne közöttünk?

Én meg próbálkozok tovább aztán ha közbe összejön valaki más összejön ha nem nem. Biztos nem fogom az egész nyaram rá elb*szni. :D Csak várni várni...
  • Doog
    Igen! Köszönöm!
    És én is úgy megyek oda egy csajhoz, hogy inkább barátnőm legyen vagy semmi.
    Mert fiú-lány barátságban az egyik fél mindig is többet akart mint barátnak lenni.
    Legtöbbször így van.
  • cucma
    a fiú-lány barátság csak egy átmeneti dolog...az egyik fél részéről úgyis átcsap komolyabba.