6682
Önbizalomhiány
  • kulabácsi
    majd ha találkozol ilyen szituval ahol szépen átvágják a búrádat és semminek leszel nézve miközben 2 napja még...akkor majd azt fogod mondani h igazam van, de kivánom h ne legyen ilyen gondod
  • raulreal
    Bocs...de ha van barátja, akkor ne basszon így ki velem, mert én nem ártottam neki semmit. És már beleéltem magam, mert ezt akarta...lehet h ribanc, lehet h nem. Ezt mindenki döntse el maga. De az biztos h gonoszság volt.
  • kulabácsi

és egyre pénzközpontúbbak lettek a lányok érzésem szerint...
    persze nem minden lányra igaz ez, nem álltalánosítani akarok, de a többségük ilyen sajnos
  • Darukezelő
    Nem feltétlenül attól lesz valaki ribanc, mert nem kapja meg a férfi a nőt. Inkább arra gondolnék, hogy nem csak a férfi tudja kihasználni, átvágni a nőt, hanem ez fordítva is igaz. Sajnos manapság én is egyre több ilyen nővel találkozom, szomorú. Persze lehet mondani hogy rossz helyen keresünk ami részben igaz, na de hogy állandóan ilyen lányokat fogjak ki...
  • kulabácsi
    háhh azt a kijelentést gecire nem erre a sztorira értettem :)
    am meg a nők szeretnek játszadozni a férfiakkal, egyszerre akár több vasat is a tűzben tartani és a végén eldönteni h melyik is kell, és bizony az nálam már ribancság...
  • Rundstedt17
    Erre inkább nem is mondok semmit...
  • Rundstedt17
    Undorító,gyerekes magatartás ez a részetektől,nem dughatod akkor már ribanc igaz?gondolom ha dughattad volna akkor rendes csaj vagy akkor pont azért ribancoztad volna le:D.a férfiak többségében ez a szánalmas ha nem kaphat meg egy csajt ribancoza mindenkinek ha meg igen akor is utána...
  • campy
    nem az vhol nem az...
  • kulabácsi
    jártam már énis hasonlóan, ezek után mondtam azt h akkor inkább röhögök az egészen, bekaphatja -.-
  • kulabácsi
    majd rájössz h bizony az összes csaj vhol ribanc!
  • kulabácsi
    lol az szopás :D
    de legalább nem nyavajogsz tovább, az már pozitívum
    (mondtam én h sokszor segít egy bebaszás :D)
  • salsoul
    Először az első osztályos tananyagot kell megtanulnod... ;)

És az nem az, hogy ő ribanc, hanem az, hogy te vagy vak.
  • raulreal
    Jah...és még valami...örülök h jót szórakoztok rajtam...remélem feldobtam a napotokat. :S
  • raulreal
    Félreértettétek...azért ribanc, mert szórakozott velem...úgy látszik, mindig én leszek az emberek szemében a rossz...hülye...stb.

Nem én szemeltem ki...Köszi szépen. Bíztam benne, h megint megkapom a napi oltásom... :S
  • salsoul
    Az igazság az, hogy a bebaszás semmit sem old meg.

Mert ha tényleg megoldaná a gondokat, ebben az országban már rég nem lennének gondok...

A "rosszabbik, nyavajgós, negatív seggfej" részed pedig itt nyafog, hogy az összes csaj ribanc... mert kiszemltednek már volt barátja.
  • Rundstedt17
    Jah szórakozott:d...mondjuk aki hagyja megérdemli.
  • Rundstedt17
    Ez hülyeség.
  • ba32107
    Hát akkor két lehetőség van. Az egyik, hogy a csaj csak szórakozott veled végig, a másik, hogy mivel sokáig nem léptél, nem várt rád. (Harmadik: félreértelmezted az egészet és nem is akart semmit :D)

Személy szerint az egyesre tippelek. :)
  • Rundstedt17
    Nem értem a logikádat.Magyarán azért ribanc mert nem a te barátnőd?...
  • NEOreg3
    0_o

akinek kell az kérje el tőled privátban.
  • raulreal
    Hát a kocsi remélem ott lesz XD
  • raulreal
    Nem vok alkoholista, évente talán egyszer iszok...sőt...néha ritkábban...de lehet h el kéne kezdeni :D
  • campy
    ezért nem kellene beb*szni...utána jönnek csak a gondok, előbb bánat aztán alkoholizmus végül mindent elvesztesz...apámnál is így volt undorító az alkohol
  • berlinboy6329
    Először a csajt aztán meg a kocsid veszted el.Odamész és nem lesz ott :D
  • campy
    nem tehet róla ha olyan emberek veszik körül, akiknek az életük csupa színjáték...szánalmas
  • raulreal
    Nemsoká' indulok...amint elmúlt ez az irtózatos fejfájás :D
  • campy
    na semelyikötök se nyerte meg a fogadást:D:D:D
    RR nem baj lényeg hogy elvoltál...csillagok tényleg szépek, és tényleg a mai csajok nagyrésze ribanc
  • raulreal
    Kettészakadt a szívem.
  • Szabi84
    de a kocsiért ne felejts el visszamenni!:D
  • berlinboy6329
    "odamegy hozzá a barátja, hosszú csókcsatát vívnak, a szemembe néz - a csaj - és kézen fogva ellibegnek..."

Ásztákurva!

Hátilyetmégnembasztam!

Pedig aszittem meglesz. :(
  • campy
    való igaz...
  • raulreal
    Itt raulreal, élőben a gettóból...

Hát..hát...hát..

Ez is megvolt. Kezdődött az egész azzal, h beszivattak, h próba van. Én meg bevágtam magam a kocsiba, 90-nel átrepesztettem a városon...Lezajlott a hivatalos rész...Mondtam, na akkor most odamegyek a csajhoz, nem vagyok én beszari...elindulok...odamegy hozzá a barátja, hosszú csókcsatát vívnak, a szemembe néz - a csaj - és kézen fogva ellibegnek...komolyan mondom

Erre fogtam magam, és jól bebasztam...nem hánytam v ilyesmi...addig soha nem megyek el...csak olyan állapotba kerültem, mint mikor írok... - nem tudom pontosan leírni - na és üldögéltem, és komolyan mondom, örültem annak, h a többiek jól érezték magukat - talán vhol én is - nem voltam rájuk irigy, v ilyesmi... talán először... hazaténferegtem, jaaa... és útközben megnéztem a csillagokat :)
    Mivel tanultuk a különböző cs.képeket, egy csomót felismertem :D

Ja, és még vmi. Tegnap öngyilkos lettem. Pontosabban egy részem...a rosszabbik, nyavajgós, negatív seggfej azt hiszem végre megdöglött.. R.I.P.
    Csak jól be kellett b.szni... :D Persze a fejem erősen hasogat még mindig :D

Végső következtetés: az összes csaj ribanc (tisztelet a kivételnek) ...de tényleg.
  • ba32107
    Hehehe.....visszakerestem a képedet. Az engedelmeddel be is szúrom ide
  • ba32107
    Érdekesen hangzik, ha esetleg megtalálod a linket, beszúrhatnád ide (már ha neten olvastad, persze).
  • NessieGraf
    Amit írtam, vagy amiről, vagy akiről, vagy jó sok tanácsaitok gyakorlati hasznáról? Vagy leginkább mindről, csak hosszú?
  • sz4bolcs
    Jókat írsz. Majd talán én is szeretnék ehhez szólni.
  • NessieGraf
    Véleményem szerint az ego okozza a problémákat. Igaz a kis gonosz működését magasabb szintű helyekről lehet jól felismerni, mint a szokásos görög megközelítés.

Az emberi személyiség legjobb leírása a szufi eneagram (nem biztos, hogy pontosan írom a szót) szerinti megközelítés. Eszerint az egon belül még ott a "kemény mag" és benne a valódi ÉN.

Ami igen fontos: a különböző személyiségek kívánatos változása a szufi szerint. Alapból van valamilyen személyiséged. Nem az a feladatod, hogy másmilyen legyen, hanem az: felül tudj emelkedni a besorolásokon. Önmagadat szárnyald túl (nem a hülyeségben).

Én tanultam egy módszert valamikor, amivel 10 perc alatt fel lehet ismerni és helyre lehet tenni ezt az egos problémát. Az a túlfejlett dög beszéli tele a fejét tulajdonosának. (Az szokta megakadályozni azt is, hogy nyugodtan felkészülj egy vizsgára, hiszen folyton duruzsolja: úgyse sikerül.)

Ezért nem tud RR se kivergődni egykönnyen. Mert ugye az, aki talál egy barátnőt, nem ér rá a szenvelgő egojával foglalkozni. Az a dög meg míg fel nem ismered uralkodik.
  • salsoul
    Egyébként úgy gondolom, hogy itt már annyi tip és trükk és tanács hangzott el, hogy bárki bármilyen szarból ki tudna segítségükkel lábalni, ha valóban rendíthetetlenül elhatározná és akarná a kilépést a szarból.
  • salsoul
    #3127:
    Most is tudja, hogy nem benne van hiba, holott a hiba benne van.
    A gondolkodásában, felfogásában.
    És ezen csak ő tud változtatni.

#3133:
    Jelenleg nem képes rá tartósan.
    A lehetőség megvan, ám csak éppeni kedve, érzelmei szerint él vele.
    Akaraterő, tudatosság a nullához konvergál.

Egyszerűbb fatalista mód belenyugodni abban hogy "én egy nyomi vagyok", mint nekiállni a kemény koránt sem kellemes lelki melónak - ami persze később busásan megtérülne. Szóval az előbbi verzió a kényelmesebb...
  • tigeroo
    nem egyszerűbb? kicsit olyan ez, minthogyha nemis lenne logikus érve a negatívumai melett.

mint egy örök elégedetlen kisgyerek, akinek semmi sem jó, mindíg valami másra vágyik, dehogy miért...azt ő maga sem tudja

könnyebb így nem? hisz az emberek a szokás rabjai. ha raul elfogadná magát olyannak amilyen (NORMÁLIS) akkor milyen problémája lenne? így könnyebb, állít magának nehézségeket. csak szerintem túlzásba viszi...