6682
Önbizalomhiány
-
#3281 miért pénzed van de humorod nincs? :D -
#3280 szvsz nem is te voltál
soha nem lehet eléggé előrelátó az ember sajnos -
Rundstedt17 #3279 Az egész jó:d...jobb mint ha humora hajtanának:D -
#3278 így van, csak ezt néha még maguknak sem valják be... -
raulreal #3277 Mi az h körülményektől függ...ez nem igaz..azt akarod, h agyvérzést kapjak?...szánalmas vagy...
DE! SOHA nem fogom elismerni, h ebben az esetben én lettem vna a hibás! -
Rundstedt17 #3276 Körülményektől függ. -
Fbn Lx #3275 áhh a többség az túl szűka hhoz, hogy fedje a valóságot.
a szép lányok 99%-a a pénzre hajt. -
Rundstedt17 #3274 Körülményekből megállapítható példa:pár napos ismertség után egyértelműen akar vmit a csaj óhatatlanul felmerül hogy csak hülyít vagy ami már kétségkivül levonható hogy az adott csaj minimális ismeretségel is kapcsolatba kezd...ez csak azért vexélyes mert nem csak veled teheti meg egy nap meglát egy másik ximpit és...capis? -
raulreal #3273 Ennyi önbizalmam még nekem is van. :D -
raulreal #3272 Beszarok tőled rundstedt...vmi gond lehet az agyaddal...ha egy lány folyamatosan néz, rádköszön, csókokat küld...neked az jut eszedbe...hogy biztos szivat :D -
#3271 ja értem, szal ha átbasznak téged akármivel, akkor te vagy a hibás mert nem vetted észre h átbasznak, nem pedig az aki átbaszott a palánkon, hisz tudhattad volna előre h ezt fogja csinálni...ahha ok :D -
#3270 szvsz most tényleg azt akarjátok bemagyarázni nekünk h mi vagyunk a hibásak mert átbaszott egy lány? ez elég érdekes gondolat... -
Rundstedt17 #3269 Pedig ő a hibás mert elhitte a jelek ellenére.... -
raulreal #3268 Kezeket fel! Ki itt a feminista?! -
raulreal #3267 Szólott salsoul, a mindenttudó :S
Beszívtad vna, én mondom. Ha elolvastad régebbi hozzászólásaimat...
FÉLREÉRTHETETLEN jelek VOLTAK. -
Rundstedt17 #3266 Jó neked hogy ilyenek az elvárásaid:/... -
#3265 Tehát semmi kép sem a lány a hibás, mert egész végig szivatta a srácot. Értem. Nem tudom te hogy ismernéd fel az átbaszás jelét, ha tulajdonképp olyan jó színész a lány, hogy nem is tűnik átbaszásnak. Találkoztam ilyennel. -
#3264 Kizárt dolog.
S ha mégis megettem volna csak magamat okolnám a dilettánsságomért. -
raulreal #3263 Minden jel egyértelmű volt. Sőt, több annál...és mégis...milyen nap volt tegnap? április 1. ?! :D -
#3262 nem ő a hibás hanem aki játszott az érzéseivel... -
Rundstedt17 #3261 Így igaz.nem hiszem el hogy nem tudják előre hogy mi lesz,legalábbis egy rövid ismertség után már megálapítható mire lehet xámítani... -
raulreal #3260 Beetettek. Te is beszívtad vna, már megbocsáss. -
raulreal #3259 Most, olyan semmi se számít, jól vagyok így hangulatban vok a másnaposságtól :D Legalább most nem akarok megőrülni. :D -
#3258 már hogy ne lennél hibás - megrészegültél, józan eszededet elvesztetted, látásod elhomályosodott és beleélted magad egy szituba -
#3257 majd ha elmúlik a másnaposság és kicsit belegondolsz h megint pofára estél akkor azért jön egy kis depi, legalábbis nálam így volt :S -
#3256 háhh full így vagyok énis a dologgal -
raulreal #3255 Minden esetre, abban megegyezhetünk, h most az egyszer nem én voltam a hibás. :S
Igazából, az a furcsa, h nem haragszok rá. Már egy ilyen meg se kottyan. (na jó...azért de...) -
#3254 Az emberek homlokára minden fel van írva, csak meg kell tanulni leolvasni, azt ami oda van írva és nem azt amit szeretnénk, h. oda legyen írva.
Előfordul, h. az ember lát egy jó csajt, csak a homlokára az van feljegyezve, h. ribanc ám ennek elenére az ember felteszi, h. hátha rossz a felirat - pedig nem. Aztán jön a kiábrándulás sat., holott a kezdetektől fogva nyilván való volt a valódi helyzet. Csak a fejünket a homokba dugtuk, és azt hittük, így nem b.-hatnak seggbe.... -
#3253 És én hol írtam ilyet, hogy top csajokra hajtok? A saját vágyaidat ne vetítsd ki rám. :D Teljes mértékben az átlagosnak mondható lányokat keresem, nincsenek is nagy vágyaim a külsővel kapcsolatban. Persze vannak, de én nekem az a fontos, hogy a lány őszinte legyen velem, amíg nem őszinte addig nekem mindegy hogyan néz ki, utolsó bányarém, vagy Pamela Anderson. Addig még egy szimpla haveri viszonyról sem beszélhetünk, nem hogy párkapcsolatról. Régen azt hittem hogy az ilyen elérhetetlen nők lehetnek csak a g×cik, most meg már kezdek rádöbbenni arra, hogy egy már már ronda lány is lehet egy utolsó patkány. -
Rundstedt17 #3252 Számít a józan ész. -
Rundstedt17 #3251 De általába igen elismerted:d.ritka csavarként előfordulhat -
Rundstedt17 #3250 Volt ilyen gondom:/...dehát mit tehettem volna gyönyörű volt sokáig együtt voltunk,igényelte a xabadságot,hülyített másokat...majd végül több mint 1év után lecserélt másra,utána levegőnek nézett mondhatom:/.. -
#3249 dettó -
#3248 miért kéne h megtegye? nem minden nő gerinctelen azért...az meg h top nő vagy sem, az én esetemben pl nem volt annyira igaz, és amúgy se a cicababákra bukom, szal ez a csak jó nőket akar felszedni az ember ez annyira nem mindenkire igaz, persze kell h megfogjon vmi a külsejébe is, de vannak fontosabb dolgok is annál, pl az ész!
persze ez nálad lehet nem számít és akkor már megértem h miért nem érted meg amiket leírtam... -
#3247 Nem feltétlenül a top csajok vágják át az embert. :) Engem egy tök átlagosnak, visszafogottnak mondható lány vágott át, akiből az ember kinem nézte volna. Kb olyan volt mint egy komolyabb filmben egy erősebb csavar, ami után pislog az ember, hogy most mi is volt ez? -
Rundstedt17 #3246 Amíg top csajokat hajkurászol ez így is lesz:)...nincs min meglepődni:d -
Rundstedt17 #3245 Oh és miért is ne tenné meg?:).főként ha szép,tudja jól hogy a férfiaknak csak az számít:).egyébként is ostoba akinek nem tünik fel.egy top csajtól,nőtől nem várható el hogy ne élveze a helyzetét.ez ugyanolyan természetes mint ahogy mi férfiak is csak jó nőket próbálunk becserkészni. -
raulreal #3244 Csoda h bebasztam?! Egy kortyot se akartam inni...mivel kocsival voltam... Így ma kellett elhoznom... -
raulreal #3243 És akkor ne küldözgessen csókokat. Vazze...azt hogy értettem volna félre?! Nem akarok panaszkodni, de felháborító. -
#3242 így van, játszon a kutyájával ne az emberekkel