Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Röviden: nagyon elegem van, abból, amit életnek hívnak...
Azon, hogy mindig engem tartottak hülyének,...meg hadd ne soroljam. Azt mondták, én egy másik világban élek. Röviden, egy hasznavehetetlen embernek tartottak és tartanak a mai napig.
Olyan voltam/vagyok mint egy árnyék. Ha valahol megszólaltam, lehurrogtak, belém rúgtak. Pont úgy mint most. Szuperérzékenység. Nem tehetek róla...
Hegi90
igazából nem értem, hogy most miért vagy ennyire felháborodva.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sõt, jobb is lenne ha megtalálnának, legalább ráeszmélnének, h mit tettek velem. Hogy az õ hibájukból lettem ilyen, amilyen vagyok.
Eddig is harcoltam a világgal, és elbírtam a terhet...
Eddig nem jártam fórumokra. Most is kár volt. Ha meg megtalálnak, állok elébe.
Hegi90
hogy megtaláltak fórumon ahogy róluk irkálsz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mihez hasonló eset?
Hegi90
nem gondolod hogy egy picit túlreagálod a dolgokat?
vagy már elõfordult ehhez hasonló eset korábban is?

Az, és éppen egy atombunkerban ülök és az ujjam egy piros gomb fölött van. Elõttem pedig tucatnyi képernyõ. Jéééé... ott van Mo. a térképen. Rajta meg egy rohadt nagy kereszt. Lássuk,vajon mi fog történni, ha megnyomom azt a gombocskát...Rico...Kábumm...
Hegi90
osama uncsitesója az USA-ban lakik a CIA fõhadiszállás mellett. Szóval büdös amcsi vagy?

Nem, nem a szög bújt ki a zsákból...ezt úgy hívják h szuperérzékenység...na de k.u.s.s. ... megmondtam, én ide többet nem írok. Néha azért bejövök majd, elolvasgatni Neo nyavajgását. Elegem volt az emberekbõl...
Hagyjuk a fenébe...lelépek...baromság volt ide jönnöm...menekülök hát tovább. Majd azért még néha belépek, mert azért kíváncsi vok NessieGraf véleményére, bár van egy olyan érzésem, h választ nem fogok kapni.
Úgyhogy VISZLÁT. Többet én ide nem vok hajlandó írni. (gondolom mennyire sajnáljátok)...
Ha esetleg kinyírtam magam, akkor majd elõtte leírom a "végrendeletembe", h rakjanak ide egy R.I.P raúlreal-t. Abból majd tudni fogjátok, ha végleg elmenekültem.
Azért egy két jó arcot megismertem itt...na császtok...
Nem neveztelek hazugnak, ezt már te látod bele, csak leírtam, hogy fura, amiket leírtál, és a tévedés jogát is fenntartottam.
Csodálkoztam is, h jééé itt nem kezdenek ki...hát tévedtem...
Sok mindent fogtak már rám, de azt h hazug lennék, ég nem. Ez speciel új. De én az ilyenekre már immunis vok. Úgyhogy tessék, gyere Mo. vezessétek le rajtam a feszültséget. Mi vagyok én, boxzsák?
nahát, kibújt a szög a zsákból😄

NEOreg3
az egész osztályod sg-zik és az önbizalomhiány nevû topik olvasásával tölti a hétvégéjét

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ne haragudj, de flúgosabb vagy te nálam, úgyhogy légyszi ne oltogassál. Ismerem az oszt.társaim, és kitellik tõlük. Sajnos. :S Nem magamból indulok ki, hanem belõlük. :S
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Össznépi ellenemfordulás? Köszi szépen. Megérdemlem...Tényleg köszi. Vártam már h mikor jön meg az Antikrisztus, nyög be vmi ilyesmit, és üldöz el innen is.
NEOreg3
miért ne beszélhetnék?

tigeroo
nyugi, délután fél 2 óta nem volt netközelbe (vagy legalábbis az sg-n)
Ugyan már...röhög a vakbelem...
Te beszélsz Neo?!
NessieGraf meg szerintem halálra röhögte magát azon amit írtam... :S
NEOreg3
üldözési mánia

Nem hallottad még azt a mondást, h az élet írja a legérdekesebb, de egyben legrohadtabb történeteket is...
Nem vagyok az osztálytársad, és semmi ilyen szándékom nincs...
Nem véletlen egy kedves osztálytársam vagy, aki felismert, rájött h milyen szemetek volta(to)k és próbálja elérni, h itt is gyûlöljenek? És innen is kirugdossanak?!
Szerintetek mindenki hazudik, ti vagytok az érdekesek, az okosak, a szépek... süt rólatok az ego. Nem igazán értem, h te mit is keresel itt...
Ja... és mondjak vmit? Te vagy azoknak az embereknek a prototípusa, akik miatt gyûlölöm ezt a helyet. Te meg csöndben is maradhattál vna.
Ezt máshogyan is lereagálhattad volna.
Nem tehetek róla, h mindez megtörtént velem. Mindenkinek a magánügye hogy elhiszi, avagy nem. Ez olyan mint a hit. Vagy hiszel Istenben, vagy nem. Ja, és még valami : B+.
Tudod mit cyber? B+. Komolyan. Minden, amit leírtam, igaz. De ha nem hiszitek el, hogy létezik ilyen, az már a ti bajotok. Én ilyennek látom, és ilyen is. Õrült lennék? Kitaláltam? Elárulok egy titkot. Most szabadultam a zárt osztályról. Igazából egy tömeggyilkos terrorista vagyok, ja és Oszama Bin Laden unokatestvére. Na ez hazugság volt. hoppá-hoppá. Ugye-ugye...
Én is abba a "hírhedt" gimnáziumba jártam pár éve, ahova õ most, és rohadtul nem az a hely, ahogy õ ezt vázolta (kb mint egy Los Angeles-i középiskolát). Sok különc ember járt oda akkor is, és nem voltak ilyenek egyáltalán, egyszerûen nem az a hely. Ezért érzem úgy, h vmi nem stimmel, persze tévedhetek.
miért sántít? mi oka lenne raulrealnak hazudozni ide? szórakozna? mibõl vontad le a következtetést?

gercse
erre mit lehet mondani, messzirõl jött ember azt mond, amit akar ez tény, vagy elhiszed vagy nem,
mindenesetre én pozitívan állok hozzá a dolgokhoz

Lehet, de nem igazán fair.
gercse
ha az olyan könnnyen menne itt nálunk is 😊
de sebaj, lesz még mulatás idén, nem kevés 😊

kulabácsi
engem se, én hívtam õket -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gercse
ha csak kitalálta az sem baj, attól még jó 😊

gercse
😄 hát kéne, de ezen a hétvégén sem hívtak sehova, úgyhogy...most elmarad

Bocs, h ezt írom, de nekem sántít ez a kapufába verõs, leköpõs story, meg úgy a többi is.
kulabácsi
hja, inni kell :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gercse
Hétvége van, nem kell sokat töprengeni, ilyenkor sok ember elfoglaltabb mint hétköznap

Sztem annyira rossz, h meg se meri mondani 😄
Jajaja...én is erre gondoltam 😄

De nyugodtan meg lehet mondani, ha pocsék. No problem.
threat
vagy: annyira röhög rajta hogy fetreng és nem bír felkelni
vagy: vette a cókmókját kiment amcsiba és meggazdagodott a írásodból xD

Szóval????? Vélemény?????? 😄