6682
Önbizalomhiány
-
#3521 Jah, most valahonnan masolgatja ezeket a nagyon "vagany" szovegeket. Szerintem ha igy folytatja hamarosan megerik a topic egy kiados zarasra, de o biztosan. -
campy #3520 áá kész...:S kezd durvulni a helyzet -
raulreal #3519 Sőt! Akkora paraszt vagy, ha elmégy a traktor mellett, az magától beindul. És ha tovább bántasz: akkora pofont kapsz, hogy csokorba gyűjtőd a villanypóznákat és felköszöntöd vele a trafóházat. -
raulreal #3518 Olyan paraszt vagy, hogy az elso legódból disznóólat építettél. A villamos szabja rád a rövidnadrágot!
-
#3517 a csajnak is így udvaroltál? -
#3516 s te egy személyben vagy süket, néma, vak, béna -
raulreal #3515 Olyan tuskó vagy, hogy lefulladna a fejedben a láncfűrész! -
#3514 -
raulreal #3513 Nekem beszélsz vagy csak a szél lengeti a pofád? -
#3512 Ok ezután nem tudlak komolyan venni -
raulreal #3511 Eltöröm a lábad, kiszúrom a szemed, aztán mehetsz amerre látsz. -
campy #3510 hmm érdekes elmélet:S csak az a kérdés ki mond igazat...de ezt a szekrényes részt én sem értettem -
raulreal #3509 A néma mondja a süketnek,hogy látta a vak szaladni a bénát... - ennyit a tanácsaidról... -
#3508 Ugyan eddig nem volt semmi bajom Veled, de ahogy salsoullal viselkedsz egy kicsit kiábrándító plusz néha ahogy csöpögtetsz ilyen sztorikat a suliból hogy elküldöd a picsába az osztályt meg vered a szekrényt felettébb érdekes.
Mostmár tudom miért utálnak a többiek. Akkor mégiscsak igazam volt a postomban amire csak egy "Nem tudom" volt a válasz...
Ugyan salsoul nézetei távol állnak tőlem, de nem kellene Janiként viselkedned és veréssel fenyegetőzni... -
campy #3507 de Salsoul mi a francért kell még idegesítened??? nem lehetne más módszert alkalmaznod a bíztatásra?:S nem nem hanem még ráteszel egy lapáttal csakhogy szarabbul érezze magát na pont ez abaj!! nyugodjatok leee -
raulreal #3506 "Megmondom őszintén, ennél azért valami ütősebbre számítottam tőled... nagyon gyenge és ERÖLTETETT." - bocsika, ennyire tellik.. -
#3505 #3498:
"Ha személyesen itt lennél, mondjuk mint egy osztálytársam, és ezt mondtad vna, csináltam volna egy takaros kis lyukat a fejeden, h levegő is menjen a légüres térbe..."
Ezek szerint már nagyon közel járok a probléma magjához.
"Tudod miért nem esik ki a szemed a helyéről?! Mert szívja a vákuum."
Megmondom őszintén, ennél azért valami ütősebbre számítottam tőled... nagyon gyenge és ERÖLTETETT.
-
raulreal #3504 Ezt add össze... -
raulreal #3503 Ne húzz fel, komolyan, mert abból még gondjaid lehetnek. Nem fenyegetés...csak jó tanács. -
raulreal #3502 Hát ennyi történt -
raulreal #3501 Röviden:
"Itt raulreal, élőben a gettóból...
Hát..hát...hát..
Ez is megvolt. Kezdődött az egész azzal, h beszivattak, h próba van. Én meg bevágtam magam a kocsiba, 90-nel átrepesztettem a városon...Lezajlott a hivatalos rész...Mondtam, na akkor most odamegyek a csajhoz, nem vagyok én beszari...elindulok...odamegy hozzá a barátja, hosszú csókcsatát vívnak, a szemembe néz - a csaj - és kézen fogva ellibegnek...komolyan mondom
Erre fogtam magam, és jól bebasztam...nem hánytam v ilyesmi...addig soha nem megyek el...csak olyan állapotba kerültem, mint mikor írok... - nem tudom pontosan leírni - na és üldögéltem, és komolyan mondom, örültem annak, h a többiek jól érezték magukat - talán vhol én is - nem voltam rájuk irigy, v ilyesmi... talán először... hazaténferegtem, jaaa... és útközben megnéztem a csillagokat :)
Mivel tanultuk a különböző cs.képeket, egy csomót felismertem :D
Ja, és még vmi. Tegnap öngyilkos lettem. Pontosabban egy részem...a rosszabbik, nyavajgós, negatív seggfej azt hiszem végre megdöglött.. R.I.P.
Csak jól be kellett b.szni... :D Persze a fejem erősen hasogat még mindig :D
Végső következtetés: az összes csaj ribanc (tisztelet a kivételnek) ...de tényleg." -
#3500 én addig foglak basztatni amíg abba nem hagyod a rinyálást
ezt garantálhatom
az erőszakosságod is csak az én igazamat bizonyítja - érveket egyet sem tudsz felhozni
ha meg annyira hiszel abban, hogy te semmiről sem tehetsz akkor fogadd el, hogy örök nyominak, örök vesztesnek születtél és akétni is fogsz meghalni
kár siránkozni... -
raulreal #3499 -
raulreal #3498 "#3470
A saját képedet verted volna be.
A szekrény semmiről sem tehet.
Tényleg menthetetlen idióta vagy.
Pont azt érdemled a sorstól amit kapsz..."
Ha személyesen itt lennél, mondjuk mint egy osztálytársam, és ezt mondtad vna, csináltam volna egy takaros kis lyukat a fejeden, h levegő is menjen a légüres térbe...
Ja, és ha már b.sztatsz kedves salsoul...
Tudod miért nem esik ki a szemed a helyéről?! Mert szívja a vákuum. -
#3497 544 új üzenet! :-( vki összefoglalja?
Raul mi volt a bulin? -
raulreal #3496 Nekem semmi gondom salsoul-lal...amíg nem basztat...
Kedvenc idézetem: "Don't Fuck With Me!" ----különben beverem a szád...
-
campy #3495 az a jó módszer ha nem vitatkoztok és bíráljátok egymást az lenne a legjobb módszer -
campy #3494 na nyugi nem kell a csirkebox srácok:S:S -
campy #3493 na az tök jó nekem a foci kevésbe megy annyira inkább tv ben megy jobban:D és angolból is eléggé leromlottam ennyi:S PC-zni régen PCtem -
raulreal #3492 Tudod, h érik már egy pofon?! -
#3491 hopsz
végülis igazad van - a dolog relatív...
ha a cél mélyen szarba süllyedés... -
raulreal #3490 Sok mindenben jó vagyok...lsd lentebb...csak ezeket a dolgokat senki nem értékeli :D -
raulreal #3489 Természetesen az enyém. -
campy #3488 nem fogom a hétvégémet munkával tölteni örülök ha vége van a hétnek tudod mikor dolgozhatok eleget még életemben ezért nem értem az emberek felfogását hova kell sietni??? nem hajt a tatár...ráérnénk még a sulit is elvégezni inkább akkor kivárom a érettségi utáni és a továbbtanulási közötti időszakot -
campy #3487 nem tudnék nem fogom magam túlterhelni én kivárok mindent... -
#3486 Lehet, de nekem akkors is prímán működik
Te meg nyomizol a saját módszereddel...
Vajon melyikünk módszere a jobb? -
raulreal #3485 Akkor te tudod mire szolgáltál rá...arra h jól pofán verjenek és magadhoz térj...mivel egy k.b.szott álomvilágban élsz, öcsém... -
raulreal #3484 -
#3483 Rászolgáltál, csak nem látod, mert nem akarod látni. -
#3482 akkor mégsem csak oly kicsit, de nam baj...
a te életed, jogodban áll elkúrni nem kicsit, nagyon...