6682
Önbizalomhiány
-
raulreal #3481 Őszintén szólva, nem mindenki azt kapja, amit érdemel. Én ezekre a dolgokra nem szolgáltam rá! -
raulreal #3480 Volt/van is rá okom -
#3479 nekem nyolc
nem én rinyálok az elmúlt pár tucat oldalon... nem kicsit, nagyon -
raulreal #3478 *romokban -
raulreal #3477 Nem heverek én romokba...csak egy kicsit :D -
#3476 A lehet igazad van, ám mégsem az én életem hever kilátástalanul romokban. Nem én panaszkodok, siránkozok, nyafizok állandóan...
/Én mindenkor pont azt kapom amit megérdemlek - mint bárki más. Amit vetek, azt aratom./ -
raulreal #3475 Azt hiszem, te vagy a legunszimpatikusabb ember, akivel egész életem során találkoztam. És ez bizony nagy szó. Mert volt már néhányhoz szerencsém :D
De eddig te viszed a pálmát...No de pssszt...ne személyeskedjünk XD -
raulreal #3474 "A saját képedet verted volna be." - no komment :D
"A szekrény semmiről sem tehet." - várjál...ezt mindjárt felírom, h el ne felejtsem.
"Tényleg menthetetlen idióta vagy." - vak vezet világtalant. Akkor hasonlóan gondolkozunk a másikról. Szerintem te meg egy idealista k.csög vagy...
"Pont azt érdemled a sorstól amit kapsz..." - jó. Akkor remélem te is megkapod majd, amit érdemelsz. Hidd el, pokoli jó lesz :D
Ja...és még valami:
-
raulreal #3473 Szólott soulLESS és az hívők közé baszá az keresztet :D -
#3472 #3470
A saját képedet verted volna be.
A szekrény semmiről sem tehet.
Tényleg menthetetlen idióta vagy.
Pont azt érdemled a sorstól amit kapsz... -
raulreal #3471 Ha pedig elgondolkozok rajta, h miben vagyok jó:
-jó a nyelvérzékem (legutóbbi középfokúm 99%-os lett..)
-1 óra alatt 100 oldalt olvasok egy könyvből :S Ami, azért elég gyors :D
-qrva jól focizok
-istentelenül jól vezetek
-jól nyomom a pc-s játékokat
-10 ujjal, vakon tudok gépelni :D
-konyítok egy kicsit az íráshoz is
-tudok mindent a fociról/klubokról...stb
DE... mégse vok se sikeres, se boldog... -
raulreal #3470 Mondhatjuk, h ez sikeres napom volt :D
Persze csak nézőpont kérdése...ma láttam a csajt...utána be kellett vernem a szerkényem ajtaját... :S -
Rundstedt17 #3469 Csak azt hiszed. -
raulreal #3468 Mostanában egyre kevesebbszer van nálam az ellenőrzőm...Beszóltak megint matekon...felálltam és azt mondtam: Elmentek a picsába ...a többit találjátok ki... -
raulreal #3467 Ami késik, nem múlik... hehe -
raulreal #3466 Jah... :D -
Rundstedt17 #3465 Szerencsére nem vagy sikeres:D -
raulreal #3464 Ez nekem egy sikeres nap lenne -
raulreal #3463 Nem tetszik?! Ti kérdeztétek... -
#3462 -
raulreal #3461 Hát..hát..hát... mi lenne akkor?!
Felkelnék...korán, mert ha későn kelek gyorsan elmegy a nap :D
NFS-eznék egyet... utána a Skyline-ommal elmennék furikázni egyet :D ... fociznék...utána...ööö...délben telienném magam, berúgnék...ismét Skyline...zsarukat szivatnék...majd megnéznék egy jó vígjátékot...lerúgnám az összes ember veséjét, aki szembe jön velem az utcán...utána este elmennék bulizni. És átbasznék egy csomó csajt...magamba bolondítanám őket...utána meg páros lábbal ugrálnék a szívükön...hmmm...ez lenne nekem egy tökéletes nap...
u.i.
Mostanra esett le h mi történt szombaton
Úgyhogy most megint jó a kedvem :S -
#3460 melózom :| -
Ronny #3459 "de előbb pénz kéne, de dolgozni nem tudok suli közben ugyhogy annyi majd ha jól állunk talán akkor veszek egy bérletet"
Nem tudsz gimi mellett dolgozni? Na ne viccelj velem, nem akarsz dolgozni. -
Fbn Lx #3458 kiköltözök egy békés kis faluba, és elfelejtem. -
#3457 idióták!!!
helyzetetek ahhoz a hibbant emberhez hasonlatos aki egy pálmafás tengerparton 50°C-os kánikulában fekszik a tűző napon miközben a Napot átkozza... mert lusta árnyékba menni... -
#3456 ja, jó leesett. hát, nem tudok elvonatkoztatni a mostani állapotomtól, és ezen fantáziálni :D -
ba32107 #3455 Bénák :) Nessie arról beszél, hogy mit tennél, ha az általad fontosnak tartott dolgokat elérted, ergo sikeres vagy a saját szemedben.
Szívesen leírnám nekem milyen lenne egy ilyen napom, de ehhez túl álmos vagyok :D -
#3454 aludni fogok. -
CsőKujts #3453 Azért vagyok itt mert letöltök patcheket játékmúvit stb. plusz néha beszólok a faszfejeknek. Ezt is csak a legnépszerűbb témákban vettem észre. -
#3452 semmit sem fogok holnap csinálni :) nem járok suliba, és munkám sincs (még). így most a napjaim az itthon ülésben merülnek ki. szoktam találkozni haverokkal barátokkal, de ezek annyira meg nem említésre méltó dolgok szerintem -
#3451 Nem az emlékeitekre épül a kérdés. Milyen volt, meg mikor. A kérdés az: Te sikeres ember vagy mostantól. Minden úgy működik, ahogy a sikerességet elképzeled. Írd le, mit csinálsz holnap. -
ba32107 #3450 Attól függ, mi számít sikeres napnak. Suli mostanában jól megy, viszont lányt utoljára jó két hónapja éreztem magamhoz közel :)
De nem kezdem el én is a panaszlistámat, mert megtelne vele az oldal..........majd ha rosszabb kedvemben leszek, leírom :D -
#3449 "Pontosan emlékszem rá. Kedd volt!!!" :D -
#3448 nekem a legutóbbi sikeres napom az a pénteki nap volt. -
#3447 nyugi srácok, titokban neki is van rossz napja, csak ő mindig tanul belőle. :D -
#3446 Ő is tudja. Több dolog is van. De ha elismeri és jól érzi magát, mivel fog telni az idő? - Na jó. Abbahagyom a cukkolását, pedig már nagyon szeretném látni, hogy leírja egy napját, mit csinálna, ha jól mennének a dolgok.
Egyébként erre akár contest is mehetne. Aki most nem érzi jól magát a bőrében, leírhatná mondjuk az első sikeres napját.
A nekem nem lesz olyan válasz nem elfogadható, aki elképzelni se tudja nem vesz részt a contesten. -
ba32107 #3445 Mégiscsak van valami, amiben jó vagy. Mondtam én. -
raulreal #3444 Még nincs, ja és ezt még nem említettem...hogy szeretnék majd egy tuning-kocsit...nitróval persze...mivel nagy NFS rajongó vok...és mondhatni a Halálos Iramban "sorozaton" nőttem fel :)
Kocsira meg már elkezdtem gyűjteni...csak azt mondták, h amíg nem tudom fenntartani addig nem lehet...pedig igencsak jól vezetek...de tényleg. -
campy #3443 télleg ha lesz pénzed akkot tuningolhatod a kocsidat szórakozásból... -
#3442 saját autód van? ha nincs akkor kilehetne tűzni célnak egyet. bár még tanuló vagy, nincsen kereset, de gyűjtögetni már lehet. ha meg van, akkor tárgytalan. :)