6682
Önbizalomhiány
  • raulreal
    Yeah...egyszemélyes hadjárat? 1 az ezer ellen? Tőlem...
    Hadd szóljon...tegyük izgalmassá
  • gbc csabika
    Szánlak...
  • salsoul
    pont úgy tartod oda... ne csodálkozz ha élnek is a lehetóséggel, hogy jól...
  • raulreal
    Á....és beszól nekem egy csabika?? LOL
    Ha már itt tartunk:
  • gbc csabika
    Most komolyan, itt vinnyogsz egy csomót utána meg lenézed azokat akiknek mutogattad a lelki segged lukát?:)
  • salsoul
    Ők valamit fel tudnak mutatni!

Te semmit... max az ovis beszólás gyűjteményedet...
  • gbc csabika
  • salsoul
    olyan nézőpontot keres ahonnan nézve csak saját magán kívül lehet a probléma, s aztán ide próbálja rögzíteni magát - mert ez a módszer a legkényelmesebb

én azért lettem a gonosz mumus, mert nem aszisztáltam ahhoz a gondolathoz, hogy a csajokban, a környező emberekben, a környezetben [projekciókban] van a hiba, plusz hogy ő mindezen külső dolgok szegény áldozata

és ha most engedmény tennék, hogy a dolgok 80% rajtunk múlik, s 20% az ami nem, akkor rögtön mondaná, hogy a 80%-ot ő már rég túlteljesítetette és ott az a maradék 20% és nincs mit tenni... csak önsajnálni, keseregni...

Még nem sejti azt - amit Csernus is mondott -, hogy attól, hogy homokba dugjuk a fejünket még segbebasz az élet.
    És a dolgok jelenlegi folyásából arra lehet következtetni, hogy raulreal egész élete ilyen anális baszakodás lesz.
    Pedig ha nem tartaná oda a seggét... csak előbb észre kéne vennie, hogy odatartja minden jöttmentnek... de ő nem tartja oda... hát ez van...
  • Ronny
    alapíts vallást, taníts minket:)
  • raulreal
    Azt viszont elfelejtitek, h a "hősök" mutatták meg az utat az "átlag people-nek" És hősök ma is vannak. Igaz, h összeköpködik őket, kiközösítik de itt vannak. Hogy tegyenek vmit ezért a szánalmas emberiségért... Hogy tegyenek vmit azért, h kiemeljék őket ebből a szarból.
  • raulreal
    Űűűűűű...de ki lettem osztva
  • danielboy1000
    És mégvalami.Salsoult én rengeteget olvastam.Türelmes veled,és JÓ SZÁNDÉKKAL írja azt ,amit és nem sértésből,esetleg fikázásból.TE meg a kissebségi komplexusoddal,fogod és azokat osztod ki,akik segíteni próbál/próbáltak rajtad.Ronny viccével meg totál egyetértek :D:D nekem is ez jutott előszőr eszembe,csak lusta voltam leírni :)
  • danielboy1000
    Ezzel magadat hazudtolod meg,hogyhogy ittvagy akkor? Én is játszhatom a kiosztó,tökéletes ember( vagy isteni eredetű ember:D) szerepét,de nekem nincsenek pszihés zavaraim.HÚZD KI MAGAD A szarból,ne csak nézz,LÁSS :D
  • salsoul
    nem szupermen: helikopter
  • raulreal
    Nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítés, a barmok meg kiugrálnak...és elárasztják a világot...
  • BEAST #3546
    Azert te is erosen tulzol remelem tudod. Itt leginkabb arrol lehet szo hogy van egy fiatal srac aki nem talalja a helyet, ezert naprol napra "valtozik" a szemelyisege. Par napja meg itt volt a vilag vege, vilagfajdalma volt. Ma mar mindenki hulye csak o nem. Nem skizofrenia, leginkabb a "magany" tesz ilyesmit az emberrel, amikor folyamatosan azon agyal vajon miert jart igy, es persze sokkal egyszerubb valasz az hogy mindenki masban van a hiba. Vagy ez, vagy egyszeruen egy hulyulo alreg, mindenkeppen problemai vannak.
  • danielboy1000
    Hát ezen jót derültem :D:D Skizofrénia első tünetei,vagy ezt hogy diagnotizálják? xD Elég torz világképed van :D Azért közösítenek ki ,mert te egy megtestesült superman vagy?:D És ők irigyek mert ők nem supermanok? xDxD Mellesleg az általad vélt " átlagemberek" viszik előrébb a világot,te hős :D Nem az ilyen " én vagyok a fasza jani. Neked nem önbizalomhiányos tápigbá' kéne lenned,hanem önbizalomtúltengésben :) Ha az mindenre a magyarázatod,hogy te sokkal több vagy mindenkinél,akkor ez valamiféle elmezavar :D
  • Ronny
    biztos ismered ezt a kis suta viccet:
    az őrült autózik szemben a forgalommal az autópályán, megszólal a rádiója: egy őrült halad szemben a forgalommal, mire ő -nem is egy, vagy száz!!

• salsoul
    Pontosan!
    Mindenki hülye, csak te vagy a helikopter©! pr-pr-pr-prrr...
  • Vegas
    =D
  • raulreal
    És még valami. Lelépek. Megtaláltam a számításomat...rájöttem, h azért nem tudnak elviselni az emberek, mert látják, h ők átlagosak. Ti is azok vagytok.-Többnyire- Normális emberek. Én? Több vagyok nálatok. Már bocs, de így van. És azért akartok itt is elnyomni, mert látjátok ezt, és beszartatok. Nem...nem azt mondom h jobb lennék, csak eltérek az átlagostól...a szentimentalitásommal, eltérő látásmódommal...és ezt, ti, ÁTLAGOSAK nem bírjátok elviselni.
    Sok választ kaptam itt, egy-két normális embertől. A problémáimat pedig én fogom magam megoldani. Nem fogok holmi salsoul-ok, meg csabikák, ronnyk, meg ostoba Különc-ök véleményére hagyatkozni.

A végső következtetésem pedig ez:

u.i. B.szódjatok meg! ....további jókat kívánok...
  • raulreal
    "A kérdéseiddel azt próbálod sulykolni, hogy te vagy az atyaúristen, de legalábbis valami kurva okos arc, holott abból hogy kérdezel, nem derül ki semmi.
    Nem kéne hangoztatnod a felsőbbrendűségedet, mert egyáltalán nem vagy az. Sőt, sok esetben akkora baromságokat csinálsz mint egy ház, lásd lejjebb, amikor megítéltél egy lányt egy srác pár mondata alapján és jól helyretettek.
    Az idézgetések miatt se leszel okos. Mindenki kurvára unja már."

TAPSVIHAR DZSEKINEK!!!!!! Ő írta rólad ezt egy másik topikban, kedves salsoul....és maximálisan egyetértek vele...
  • raulreal
    Én nem vitatkozok tovább. Okos hallgat...ezért van a hülyéknél a hatalom. Ez ebben a szűk "közösségben" is megfigyelhető...további kellemes vitatkozást
  • campy
    töltögettünk, töltögettünk? itt van a kedvezméynes kártya, visszahívhatod ingyenesen megérdemled barrátom:D:D
  • gbc csabika
    Fu, ez milyen totyik:)
    Az hogy lehet, hogy valaki telesír egy vadiegenekkel teli topikot(már ez is érdekes), aztán mikor véleményeket kap akkor 18(?) éves létére mindenkit kiokosít az élet dolgairól?:)
    Kedves Raulreal, én voltam depressziós, voltam vele orvosnál is, és nekem úgy tűnik hogy butus kis problémákat nagyítasz fel iszonyatosan. Mellesleg javaslom, inkább valami közeli barátoddal beszéld meg ezeket, mert így tényleg csak kiröhögteted magad.
  • raulreal
    Kezeket fel! Ki áll az én oldalamon? ....gondoltam....szar alak lennék? Ezt nem az én dolgom, h eldöntsem. És nem is a tiétek!
    Úgyhogy okos tónik, siessetek, mert kihűl a zsíros kenyér...utána meg mars az ágyba, mer' holnap korán kell kelni...meg kő fejni a teheneket...
  • raulreal
    A legnagyobb probléma az, hogy ha a hülyeség akaraterővel párosul. Ez lehet a te gondod, kedves barátom...
  • raulreal
    Ha te mondod. És nem vagyok a "barátod". Már bocs.
  • salsoul
    csak a röhögség tárgyává teszed magad barátom
  • raulreal
    Nem, a csajoknak így udvarolok általában: Fúziót javaslok! LOL
  • campy
    úú mindig keverem:D köszi ez nagy hiba volt:D:D
  • raulreal
    Sz.pna le a vacogós cápa!--ez elég jó lesz?!
  • raulreal
    Mikor legutóbb valami hozzád hasonlót láttam, lehúztam a WC-n.
  • Ronny
    nagyon gyerek vagy még:)
  • raulreal
    Ha a hülyeség hajtaná a kocsidat, behúzott kézivel mennél föl a Mount Everestre
  • Különc
    Muszáj kicsit sok már az off, Raul írj valami jót még, hadd röhögjek rajtad...
  • salsoul
    ezeket már mind hallottuk és nagyon unalmasak, szakállasak és eröltetettek...

Valami új, igazán ütős nincsen? Csak annyire futja?
  • campy
    ez hogy hangzik egyszer osztálytársam mondta: "Olyan sötét vagy hogyha forgna a föld akkor te kapaszkodnál":D bocs ezt muszály volt leírnom, de nem nektek szólt és nem neked Raul
  • raulreal
    Fejből megy...már bocs.
  • campy
    cccc:P:D