Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tanácstalan vok...még egy NEM-et nem élnék túl... :S
Se egy kihagyott lehetõséget. Pláne ilyet...
DJ Skyline
na figyelj, aki puszit dobál, integet, köszönget egy fiúnak, az nem hiszem hogy arra hajtana, hogy a srác nagy nehezen odamegy, majd a lány a szemébe mondja hogy NEM. menj oda, köszönj neki. hello. ezt elrontani nem lehet 😄 keress valami alap szar dumát amivel elindítod a beszélgetést. milyen a buli, hogy tetszik, hogy érzed magad, stb. én se tudtam volna ma sokat mondani a csajnak az okmányirodában, maximum annyit, hogy látom te is jogsit jöttél csináltatni. aztán beindul a beszélgetés. biztos lesznek a beszélgetésben kisebb leállások, de aki 4 fejezetet írt eddig, az ne mondja hogy ne tudna valami dumát, vagy imporvizálást alakítani. 😊

Ezt mondtam...az ötödiknél, a nyolcadiknál... a tizediknél...
salsoul
A módszer:
odamész a csajhoz, és valahogy elkezded - nem baj, ha nem jön össze, v. felsülsz. Aztán jöhet a következõ... egész addig, amíg már hidegen nem hagy az eredmény. Ez egyrész rutin, valamint önbizalom és tapasztalat szerzés. Világ pedig nem egy-két csajból áll...

Ha úgy gondolod, hogy szar veled az élet, vizsgáld meg miért az. Aztán írd, össze, hogy mit kéne tenned, ahhoz, hogy ne legyen az. És tedd meg.
berlinboy6329
Mer hátha 11.re igen lesz a válasz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nem vártam a sültgalamra, egyszerûen nem sikerül(t) soha...
Minek menjek, oda, ha tudom, h úgyis nemet fog mondani? Miért? Mert túl népszerû hozzám képest...ezért fog nemet mondani...mint mindig...
DJ Skyline
ebbõl azért erõsen átjött a sültgalambra várás problémája 😄

Tudod mit? Legalább lenne, aki odarugdosna 😄
berlinboy6329
Fél 11 van....Holnap szombat....Várom a fejleményeket..olyan nincs h ezek után nem mész oda.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DJ Skyline
holnap lemegyünk Ceglédre, lekötözünk egy székre és odatessékeljük eléd a lányt. 😄

<#eljen>
berlinboy6329
Akkor nem tudom mit kell parázni.Neked tetszik?

Mit várok...nemtom...a halált... 😄
<#puszis><#wave><#szeret>----kb...
berlinboy6329
Ám azok a jelek miben nyilvánulnak meg?

DJ Skyline
megkérdezem akkor hogy mit is vársz a topiktól ha mindíg ugyanoda lyukadunk ki. mert kb így néz ki a dolog: de igen, de nem! DE IGEN, DE NEEM! igen? nem nem. dede, nono. stb. 😄

és valszeg az is maradok. de már nem sokáig...
100 km távolságból én is könnyen üvölteném, h mennyé oda...
Rajtam már nem lehet segíteni. (észrevettétek, h mindig ugyanazt hajtogatom?! :S) Szánalmas...vok...és ennyi...ezért...nem...lesz...soha...senkim...mivel egy roncs lettem...
NEOreg3
Magamból kiindulva én nem adok neki oylan tanácsokat, hogy menjen oda hozzá, ezt magának kell eldöntenie.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

igen!
ez a hozzáállás vezet szép élethez <#eljen>
nehéz egy kicsit pozitívabban gondolkodni?

berlinboy6329
Legalább neked sikerüljön,ha már nekem nem. :'(

berlinboy6329
O-DA-MÉSZ!

mindenki noszogat ba.meg halgassá' ránk!Ha összejön legalább kihuzod azt a fél évet aztán majd lesz vhogy.

Doog nem volt beszari?Megtette az elsõ lépéseket...Várom tõle is majd a fejleményeket!!!Remélem ir majd.

"10X túlélted." - de nézd meg, mi lett belõlem...
"Nem jön el a világvége." - nekem már eljött...
"Ennyi erõvel nõd se legyen" - úgy néz ki nem is lesz
"Egyszer élsz baszod." - és jelen állás szerint már nem sokáig 😊
berlinboy6329
10X túlélted.Nem jön el a világvége.Ennyi erõvel nõd se legyen mert lehet h el fog hagyni....Vannak esetek mikor több éves kapcsolatok mennek tönkre...De ezmindig benne van a pakliban..Egyszer élsz baszod.

Áááá...dehogy, csak elküld a fenébe...mindig ez szokott lenni... :S
DJ Skyline
akármennyire is beszari vagyok, ezek után már én is odamennék, pláne ha minden nap kaptam jeleket. 😊 nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha sokáig húzod, akkor meg azért nem fog sikerülni, mert a csaj arra fog gondolni hogy rá se bagózol. de akkor ne gyere azzal hogy nem jött össze, megpróbáltad. miközben írod hogy oda se mentél 😄 try it.

jól van, megmenekült a komment bekszpésszel

azt hiszed hogy csak te estél már pofára? fel kell kelni -.-

DJ Skyline
aucs, írtam vagy 5 sort 😄

dábülték 😄::::

Minek? Hogy megint pofára essek, mint mindig?
Megenni csak nem fog

berlinboy6329
Odamész holnap!

Az.
berlinboy6329
Pászmek te nem vagy normális.Ezek után nem mersz odamenni?Hát beszarok...Innen a legkönnyebb pedig.Megérteném ha leszarna,feléd se nézne meg semmi..Akkor mindjárt meggondolnám h odamenjek-e.Évfolyamtársad?

Minden nap volt...és ebbe akarok beleõrülni....
berlinboy6329
És azóta semmi jelzés tõle?

Szinte minden nap...
berlinboy6329
Azóta láttad egyáltalán?

"Szemezzél vele..Ha jól megy a dolog," --nem fog összejönni, mint ahogy eddig se jött össze 1szer se...úgy látszik...csak álltattam magam...
Nem tudok...mivel 10-0-ra áll jelenleg a meccs...
berlinboy6329
Jaj raulreal ne idegesitsél a hülyeségeiddel...Nem lesz önbizalmad lol...

Szemezzél vele..Ha jól megy a dolog, õ is néz te is akkor oda kell menned.KELL!
Ha nem sikerül akkor mondhatod h nincs önbizalmad odamenni.Nekem nem lenne.. :S

De ha látod h õ is érdeklõdik akkor az a minimum,h odamész.

NEOreg3
muszáJ<#gonosz1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ha így haladok tovább...
Nem. És nem is szeretném, h legyen. De muszály lesz 😊
én inkább tíz évvel korábbra tenném, ha ugyanarra gondolunk😊

a kiváltó okot kellene megszüntetni, nem gyógyszerekkel telemtömni. Egy egyszerû iskolaváltás kellene, nem olyan marha nagy dolog...

DJ Skyline
"egyáltalán volt már öngyilkossági kísétleted?" nem válaszoltál erre. 😊

Mindig próbáltam másképp csinálni. Úgy látszik velem van a baj...
Nem zérónak állítom be magam, hanem amint a mellékelt ábra mutatja az is vok... Nekem már nincs remény... Talán holnap másképp látom majd, de az is lehet, h ezentúl nem látok majd semmi mást, csak a saját szemhéjam... 😄